hvata debelu profesorku za sisetine

Moja Divna Debela Profesorka 3. Deo

Moj penis se nije potpuno opustio, naprotiv, dok sam je gledao kako liže belu sluz, opet sam se stvrdnuo. Primetila je ovo i nasmešila se, „Direktorka Diklić kaže da moram da učinim sve što je potrebno kako bi se osiguralo da njen najbolji učenik ne posustane. Pa, po mom mišljenju, ako vam na času ta erekcija pravi problem, mogao bi da zaostaneš sa lekcijama, tako da će ovo biti naša stvar. Želim da budeš ovde sat vremena pre početka nastave i najmanje sat vremena posle škole. Postaraću se da imaš jasnu glavu za časove lekcije. ”

Govorila je između lizanja sperme sa dojki. Već sam počeo da se mazim. Samo mi se nasmešila dok je završila sa čišćenjem. Zatim je stavila ruke na struk i raskopčala suknju. Skinula ju je sa sebe i stala preda mnom u svoj svojoj prirodnoj slavi. Pokušao sam da vidim je li ima dlaka na njenoj pički, ali stomak joj se spuštao dovoljno nisko da je bila skrivena od pogleda.

Bilo je izloženo dosta tog slasnog trbuha, kremaste kože sa blagim ljubičastim strijama. Naslonila se na sto, zaškripivši, i počela trljati stomak i dojke, uživajući u mom mesu dok ga je gledala.

“Dođi.” Rekla je. U trenutku sam bio spreman za nju. “Da li ti se sviđa sve što vidiš? Voliš li da gledaš veliku devojku kako se igra grudima i stomakom? Opet ti dižem taj nevini kurac?”

“Da, gospođo Radić.” Rekao sam očaran načinom na koji se njeno telo kretalo dok su joj ruke mesile grudi i stomak.

“Kaži mi šta želiš.”

“Gospođo… Radić, želim … želim … uhhh…” Ispružila je ruku i stavila prst na usne da me stiša. Kad sam konačno prestao da pokušavam da govorim, ona mi je savila prst ispod brade i privela me bliže, a zatim me uvukla u svoje toplo telo. Njene usne su pronašle moje i drugi poljubac u mom životu bio je čak bolji od prvog.

Nije da sam zaista znao šta radim, ali ona je znala. Osetio sam kako njene ruke podižu moje kako bi je zagrlio. Jezik joj se probio između mojih usana i lagano je prelazila noktima gore-dole po mojim leđima. Moj kurac se sada vratio punom snagom i svidelo mi se kako se konačno osećao pritisnut uz njeno toplo telo.

Pritiskao sam je najjače što sam mogao, grudi su joj se pomicale tako da sam bio između njih i mogao sam da osetim po jednu na svakom kuku, kao da se spremala da mi izjebe celo telo. Tada sam to osetio, vrh mog kurca pronašao je mesto koje čeka da ga nabijem. Napokon sam trebao biti u pički! hvata debelu profesorku za sisetine

Počeo sam je snažno ljubiti, zabio joj jezik u usta i gurnuo kukove napred. Bilo je uže nego što sam ikada zamišljao! Njen prsten polako se širio oko moje kurčeve glave. Zastenjala je kad sam počeo da se ljuljam unutra i napolje, ali pritisak mi nije popuštao na glaviću. Koliko sam duboko bio u njoj? Zar njena pička ne bi trebala da je nekako opuštenija?

Njeni vaginalni zidovi trebali su sekundu dve da me sustignu, ali napokon je moj penis čvrsto bio stegnut u njenom otvoru.

“Prokleti dečko! Kako si jebeno napet! Obožavam to! Jednostavno te osećam u sebi duboko… uf … to je to! Jače! ”

Njeno ohrabrenje me uvelo u seksualnu izmaglicu. Evo, to mi je bio prvi put i već sam bio tako velik i tako je dobro jebao da je molila za još. Deo mene je već predvideo našu budućnost. Jebao bih je dva puta dnevno tokom ostatka godine, morala bi ostati trudna. Morala bi da snosi većinu finansija i brine o bebama dok sam ja na fakultetu, mada sam sigurna da bi mi roditelji pomogli. Diplomirao bih, dobro se zaposlio i oženio ovom velikom lepom ženom. Sve više i više sam se trudio, moje fantazije i biologija su me pokretale dalje.

Zagunđala je između povika ohrabrenja. Koliko juče nisam bio niko, a sad sam duboko u ovom prelepom stvorenju, nabijam joj se u zrelu pizdu dok me njene sisetine greju.

“Aaahhhhh….” – viknuh svršivši, osećajući kako se moje seme uspinje uz moju alatku da bi na kraju bilo posađeno duboko u nju. Bilo je toga više i trajalo je duže nego ranije. Kad sam sišao, zagrlio sam joj lice rukama i obasuo je poljupcima. ”

U redu je … u redu je … Biću dobar muž! Ja ću se pobrinuti za tebe i našu decu.” Odgurnula mi je glavu unazad, uputila mi zbunjen pogled, a zatim prasnula u smeh. Zatim me privukla za još jedan brzi poljubac,

“Dragi, šta misliš gde ti je kurac?”

“Pa u tvojoj… Znam da sam se trebao izvući na vreme, ali bilo je tako dobro i biću dobar otac, ne brinite ništa.”

Toliko se smejala da je imala problema da dođe do daha. “O moj, presladak si! Ali dušo, mislim da trebaš posvetiti više pažnje na času anatomije. Spusti pogled.” Pogledao sam između nas i video kako mi glava penisa iskače iz pupka i sva joj se sperma počinje prelivati preko donjeg trbuha.

Bilo mi je toliko neugodno da sam osetio kako mi obrazi postaju crveni. Spustila je trbuh, sakupila veliku kuglu moje sperme i usisala je u usta, uživajući u ukusu.

“Tako mi je… propašću u zemlju…”

“Hej… Ne brini. To ti je prvi put. Početnička greška. Dešava se. Želiš li moju pičku? Jer znam da umire da te upozna. Tako si me jebeno navlažio“.

„Auh… Može potrajati neko vreme dok ponovo….“ Rekao sam posramljeno.

“Ne govorim o tvom kurcu, još uvek ne. Hajde, stavi jastuke dole i lezi na pod… svemu ću te ja naučiti.”

Kraj 3. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!