napaljena debela profesorka sa sisetinama

Moja Divna Debela Profesorka 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Ostatak dana bio je maglovit. Išao sam dalje sa devojkom nego ikad ranije, mogao sam da osetim tople grudi u rukama, nisam mogao da se koncentrišem ni na šta drugo. Samo sam se prebacivao sa jednog časa na drugi, moja erekcija dolazila i odlazila poput plime.

Kad je zazvonilo poslednje zvono, bio sam toliko ometen da sam ga skoro propustio, planirao sam da odem do toaleta i preuzmem stvari u svoje ruke, ali onda sam čuo da je sekretar škole preko razglasa pozvao mene kod savetnika. To me je podsetilo na gospođu Diklić i Viki i moja erekcija je ponovo bila na snazi jer sam zamišljao na koje sve načine naša direktorka može disciplinovati Viki.

Tako sam završio u prilično prostranoj kancelariji naše savetnice, nisam je ranije upoznao, jer je upravo zamenila našu prethodnu prošlog meseca. Na pločici sa imenom na njenom širokom i čvrstom hrastovom stolu stajalo je ime gđe Rade Radić (kako čudno zvuči, pomislio sam).

Ostatak radnog stola bio je u izuzetnom neredu, osim usamljenog laptopa. Kancelarija nije imala prozore, samo sitne lapice na plafonu. Jedna biljka u saksiji na vrhu ormarića za knjige u levom uglu sobe pružala je jedinu prirodnu boju. Zauzeo sam jedino drugo mesto osim onog za samim stolom.

„Hvala gospođo Stanišić, potrudiću se.“ Čujem glas iza vrata, lagan je i prozračan sa najmanjim naglaskom meni nepoznatim. Okrećem se da vidim kome pripadaju te reči dok se vrata otvaraju i gospođa Radić ulazi unutra. Ona zapravo zaobilazi vrata i ne mogu da verujem šta vidim. Višlja od mene o široka, velika dama! Ogromna suknja jedva se drži dok joj se butine i guzica komešaju pri svakom koraku.

sisata milf profesorkaStomak joj zapravo malo virio iz crvene bluze. Ali te grudi! Čini se da je svaka dojka toliko velika koliko i čitav Vikijin trup. Čak i sa bilo kojim specijalnim grudnjakom koji ona sigurno mora nositi, jedva ih drže na mestu. Umalo ne svrših u gaće tamo i odma. Ko je znao da sise dolaze u ovoj veličini?

Čuo sam kako drugi momci pričaju o ženama koje su zvali BBW, ali da zapravo budu u sobi sa jednom?

„Janko? Slušaš li me?“ Taj ushićeni glas konačno je presekao sve moje fantazije. Napokon sam video njeno lice. Da, imala je poprilično kila viška, ali njena bleda koža sa onim što sam pretpostavio kao njenu prirodno crvenu kosu prouzrokovala je knedlu u grlu. Ova žena je imala prirodnu lepotu, poput zemaljske boginje, poput simbola bogate plodnosti.

„Žao mi je, možete li ponoviti pitanje?“

„Zbog čega si pomislio da je biti sa tom devojkom dobra ideja?“ Spustio sam pogled na tepih, ne samo iz srama, već zato što je bilo teško razmišljati i pritom gledajući je.

„Nisam mislio da je to dobra ideja, već sam hteo … pa …to je bila jedina moja opcija.“

„Kako je plaćanje dodirivanja ženskih grudi bila tvoja jedina opcija? Ti si neverovatno pametan mladić, sigurno je postojalo još nešto …“

„Ma dajte… kao da je ljudima stalo do toga ko je pametan! Znate li koliko je teško biti pametan a NE popularan? Imam vrlo malo prijatelja, projekte niko neće da radi sa mnom jer sam “štreberčina”, ali i inače nemam vremena ni za šta drugo osim knjige! Jedva mogu da razgovaram sa drugim momcima, a kamoli sa devojkama “. sve je izletelo iz mene bez da sam i razmišljao o rečima koje govorim.

„Ahaa… razumem… Khm, pa, to znači da je ovo bilo … mislim… da si ti… kako bih rekla…“

„Da, ja sam nevin. Verovatno jedini u ovoj školi.“

Kucnula je prstima o vrh svog stola dok je moje priznanje visilo u vazduhu. Da, bilo je jadno. Evo me, najveći gubitnik na svetu, koji mora da kaže ovoj lepotici da moram da platim da dodirnem par dojki jer sam prevelika pičkica da bi ispravno osvojio i kresnuo curu.

„Janko, možeš li me pogledati?“ Oči su mi krenule od poda, do radnog stola, ali su se zaustavile kada sam ugledao njene i dalje potpuno pokrivene grudi kako se odmaraju na radnoj površini. Sedeći je prisilila stomak da se podigne i uprkos činjenici da crvena bluza nije imala dekoltea, teške dojke su joj bile savršeno ocrtane.

Kako je neko mogao hodati s tim stvarima? Zašto bi uopšte izlazio iz kuće? Daj mi taj par dojki i svaki dan bih bio u krevetu. Moja erekcija se ubrzala dok sam gledao sise gospođe Radić.

„Verujem da počinjem da shvatam tvoj problem. Inače, moje oči su ovde gore.“ Rekla je nežnim tonom.

Sramežljivo sam pogledao u te duboko zelene oči, gotovo očaravajuće kao i njene grudi. Pogled joj se prekinuo s mojim dok je spuštala pogled i sramotan osmeh joj je prešao preko lica. Pratio sam njene oči i primetio da se na prednjoj strani mojih bermuda stvorilo tamno mesto. Pokrio sam se što sam brže mogao, osećao sam kako mi obrazi gore dok se ona tiho smejala.

„Žao mi je! Ne znam kako se…“

„U redu je Janko. Telo je prirodna stvar, ne treba da se stidiš. Samo… nikada nisam navela nekoga da svrši od samog pogleda na mene.“

„Šta?“

„Znaš, razumeš… sperma, ejakulat. Obično za to moram malo više da se potrudim.“ Rekla je kroz smeh.

„Ali nisam! Kunem se, ovo je samo … ma nisam svršio!“

„Nisi a? E pa – Dokaži.“ Rekla je, a glas joj je prešao u stroge tonove zbog čega su me jaja peckala. Oklevao sam samo trenutak, a zatim ustao, brzo otkopčao kaiš i spustio pantalone. Gurnuo sam i bokserice dole, dozvolivši da mi se penis oslobodi. Bilo je tako mokro da je blistalo svuda. Pogledao sam gospođu Radić i pogled joj je bio očaran.

„Sve to i nikada nisi imala seks? To je šteta. Mora da ga drkaš više puta dnevno.“ Rekla je, a onda joj je ružičasti jezik prešao oko ivice crvenih usana. „Sigurno si bio napaljen i tvrd čitav dan.” Samo sam klimnuo glavom.

„Pa, ja nisam medicinska sestra, ali to ne može biti zdravo. Zašto se jednostavno ne bi naslonio na tu stolicu i izdrkao ga na mene? Onda ćeš moći ponovo jasno razmišljati. Udobno se namestite. Uhvatite ga i pomazite gore-dole, ne prebrzo! Samo polagani, nežni pokreti. Nema potrebe za žurbom. “

Oči su mi htele ispasti iz glave!!! Jel je savetnica koja radi sa učenicima i koja bi trebala biti etički najmoralnija osoba u jebenoj školi upravo me “posavetovala” da izdrkam kurac u njenoj kancelariji?? Pred njom??

E pa tako nešto nisam planirao proćerdati! Bacio sam i košulju tako da sam bio potpuno go, a onda sam se potrudio da sledim njena uputstva. Bilo joj je tako dobro dok me gledala kako klizim rukom po kiti, prisiljavajući još više bistre tečnosti iz mog penisa da mi nakvasi ruku, a zatim se spusti na jaja.

Pomerala je ruku gore-dole u skladu sa mojom, pokazujući tempo koji je želela. Lice joj se zarumenilo dok me gledala kako se grčim na svaku njenu reč. Sumnjao sam da je ikada ranije to učinila, ali da je očigledno volela da gleda kako se osamnaestogodišnjak samozadovoljava.

„To je to, nastavi pumpati taj tvrdi kurac. Sada uzmi slobodnu ruku i igraj se sa testisima. Te lopte izgledaju tako velike i pune sperme. Samo ih masiraj. Ne budi stidljiv.“

„Nisam stidljiv … vi ste jedini ovde… uffff… sa odećom na sebi.“ Rekao sam sa neshvatljivom hrabrošću.

„A tako znači….“ Rekla je i otvorila fioku sa svoje strane stola i odložila laptop i pločicu sa imenom. Zatim je ustala i brzo skinula crvenu bluzu. Bio sam u čudu kad su mi te džinovske grudi konačno bile izložene. Budući da nisam video kako joj bradavice bockaju košulju, pretpostavljao sam da nosi grudnjak, ali dok je dizala bluzu, grudi su se njome pokretale i dok su joj sise sjajno padale iz tkanine shvatio sam da grešim.

Zaobišla je svoj sto kako bi se naslonila na njega, a desna ruka još uvek je ukazivala na moj tempo. napaljena debela profesorka sa sisetinama

„Da li je ovako bolje? Želiš da buljiš u ove debele sise dok navlačiš svoju mladu kurčinu? Ta devojka sa kojom si bio izgleda praktično ravnih grudi u poređenju sa ovima.“ Ispružila je ruke i zagrlila svoje džinovske grudi, stvarajući dovoljno dekoltea da je jebe bejzbol palica u njih.

„Koliko su …“

„…velike? Pa, recimo da su dobrano iznad proseka. Doktori to zovu makromastija, ja to zovem san svakog napaljenog muškarca. Baš su ogromne i pune. Kladim se da želiš da ih preplaviš spermom. Ubrzaj… drkaj jače…. Misliš li da imaš dovoljno vrele tečnosti da obložiš ove džinovske sise? Samo napred, ustani, preseli se ovamo i da vidimo koliko zaista imaš sperme u sebi u tim sočnim jajima. Znaš Janko, ja OBOŽAVAM da ližem spermu sa svojih grudi. “

Jedva sam uspeo da ustanem. Njene prljave priče i te masivne sise… znao sam da neću još dugo izdržati. Kad sam joj se približio, ona se nagnula, pustivši da te dve lopte vise u vazduhu. Ne vidim ni ostatak nje, samo te džinovske grudi.

„Tako je, brže dušo! Želim tu spermu! Treba mi ta lepljiva sluz na ovim džinovskim sisama, možeš li mi dati ono što mi treba Janko? Možeš li mi dati svoju spermu?“

Zajecao sam poput životinje i ona je započela uzbuđeni smeh kad je prvi mlaz sperme pucao iz mene i prskao joj po levoj dojci. Nikad pre nisam toliko svršavao. sperma na profesorkinim sisama

Šest ili sedam snažnih hitaca pre nego što je još jedan počeo da curi iz glavića. Ispružila je ruku i zgrabila moj penis, privukla me bliže i protrljala glavu mog kurac u mekanu toplinu grudi, pazeći da ne propusti ni kap.

„Tako… moj dobar dečak. Sad idi, sedi dole. Ne želim da mi sada padneš u nesvest.“ Učinio sam kako mi je rečeno, a zatim sam u čudu gledao kako je podigla desnu dojku i počela lizati moju spermu sa sise.

 

KRAJ 2. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!