grub anal u stojećoj pozi

Moj Dragi… moj Sadista

Upoznavanje Srbija

„Budi gola na krevetu kad stignem. Jebeš kragnu, jebi kafu, jebešp sve; samo uključi vibrator. Koristi ga kad stignem. Želim da budeš natečena. Želim jebenu baru ispod tebe. Čim prođem kroz vrata, izvuci kurac iz mojih pantalona i zabij ga u sebe.“ Pozvao me je na putu kući, a ja sam već imala vibrator u sebi, pripremajući se kako mi je naloženo.

Zamolila sam ga da mi ispriča priču dok je vozio… prljavu priču iz njegove prošlosti. U njegovoj prošlosti je mnogo više „prljavštine“ nego u mojoj. Ispričao mi je o razvaljivanju jedne žene pre petnaestak godina, koja je htela da napravi video snimak za svog muža. Volim njegove priče jer se osećam razvratno.

Sviđa mi se što ima toliko iskustva i osećam se srećnom i počastvovanom što ga imam. U trenutku kada je ušao na vrata, zabio je svoj kurac koji je virio iz pantalona, u mene, kao što je obećao, i prikovao mi noge unazad. Bila sam spremna, a on je odmah ušao duboko i žestoko, cepajući moju pičku. Cvilila sam i izvijala se a on me je držao na mestu.

Onda sam svršila. Povlačeći se, ustao je i počeo da se svlači. Pokazao je na mesto na podu ispred sebe, a ja sam požurila da zauzmem svoje mesto na kolenima. Njegov penis je visio ispred mog lica, još uvek gladak i sjajan. Otvorenih usta, nagnula sam se napred da ga progutam, i bila sam zapanjena pritiskom njegove ruke koja mi je gurnula glavu na pod. grub seks doggy poza

„Cipele!“ Otkopčala sam mu radne čizme, dok je on otkopčavao košulju. Deo po deo, odeća je padala na pod. Zatim je krenulo udaranje po dupetu, nešto u čemu smo oboje uživali. Pogodio je malu metu na mom desnom guzu, jako. Iako sam bila sada nagnuta nad krevetom, noge su mi skočile i ispravile se pravo u vazduh. Pesnice su mi se čvrsto stisnule, trudeći se da zadržim telo na mestu. Povikala sam, ali on nije stao.

Zatim je počeo da me jebe s guza ali udarci nisu jenjavali. Ne sećam se da se preselio na sofu, i ne sećam se kako sam se vratila na pod, ližući njegov kurac. „Ko ti je rekao da nasloniš ruke na jastuk?“ reče on izvijajući obrvu. „Vrati ih na pod.“ Naslonio se unazad i podigao noge, naslanjajući ih na moja ramena kao stolicu, dok sam lizala njegov skrotum.

Pulsirao je i vibrirao, njegova kurčina je uvek bila tvrda sa mnom i uvek je mogao dugo da traje. Postavio me je na sebe, čvrsto spuštenih kolena sa obe strane njegovog tela. Ovo je uvek bio njegov stav za vreme razgovora. Da, on je veoma grub, ali ume biti baš sladak. Ali u stanju je da kaže najgnusnije stvari koje sam IKAD čula, posebno dok me tuca.

Sramota mi ne dozvoljava da napišem šta sve izgovara. Stid me je jer koliko god uvrnuto bilo, moja pička uvek bude mokra. Pokušala sam da se nagnem napred i zarijem glavu u njegovo rame, da ne bi video kako reagujem; ali moja pička je gorela sa svakom gadnom rečju, izdajući me. „Jebi se“, rekla sam prkosno, svršavajući na njegov kurac.

Premestio nas je u položaj kašike, ležeći na boku iza mene i držao vibrator na magičnim mestima dok smo se jebali. Moje telo se ukočilo svaki put kada je stimulacija postala prevelika, da bi se neizbežno opustilo u još jedan orgazam, a zatim ponovni ciklus, iznova i iznova. Izgubila sam razum mnogo pre nego što je izvukao kitu i gurnuo prste unutra. Vibrator je nastavio da zuji, zuji, zuji. Ne znam koliko je prstiju bilo u meni. Ma nije me briga koliko je prstiju bilo. Samo sam ležala i grgoljala. Ništa drugo nije bilo važno, osim sveopšteg osećaja između mojih nogu.

Zvuk je tada prestao. Držao me je u naručju, koristio lepe reči i nazivao me dobrom devojkom. Mazio me je iza uha, kao da sam mu pas. Bože, bilo je tako dobro. Moj um je ostao širom otvoren. Njegov prst je nastavio da se kreće napred-nazad pored mog uha. Nekako me je to podsetilo na pokrete kurca… što me je podsetilo da smo se upravo jebali.

Zurila sam u njega velikim, zacakljenim očima. Ponovo me nazvao svojom dobrom devojkom; njegov ljubimac, i rekao mi da sam ja njegova omiljena kučka. „Idi po lubrikant.“ Iskočila sam iz kreveta. Mislim da uživa dok me gleda kako se teturam iz kreveta. Sve izgleda svetlo i kontrastno i ne mogu da nađem ništa. Lutam okolo. Pitao me je u kojoj pozi želim da mi jebe u dupe. grub anal u stojećoj pozi

Još uvek delimično nema, promucala sam: „Kako god ti se sviđa“, što ga je nasmejalo. Nabio me je uza zid, stavio mi ruke na zid da održim ravnotežu, i počeo da nabija kurac u moj šupak. Iskreno, nisam mislila o bolu u stanju u kojem sam bila. Moje telo i um su bili iznad toga. Znajući da me još uvek boli od prethodne nedelje, nije želeo da analna jebačina traje predugo.

Rekla sam mu da želim da mu svršim na kurac dok me jebe u čmar. Da, ja sam jebeni mazohista. Nije mu trebalo dugo da sune svu svoju spermu u moj rektum a ja sam vrištala i svršavala. Analni orgazmi su uvek posebni za mene, a nisam ni znala da postoje dok me moj dragi sadista nije naučio. Onda me je podigao i uputio me, ponovo se teturajući, prema kupatilu.

Kupatilo je uvek zanimljivo putovanje kada me odvede tamo. Nikada nisam sasvim sigurna šta će se dogoditi. Ovog puta, ja sam bila njegova serviserka; klečeći pred njegovim nogama i držeći ga dok je pišao. Ako mi je ostao iole ponosa nakon što sam bila korišćena kao stolica za noge, to je nestalo. Protresem, očistim, isperiem. Ustima naravno, pa tek onda vodom.

Mogao je da me ostavi tek tako da klečim na podu kupatila. Umesto toga, vratio me je u spavaću sobu, gde je vodio ljubav sa mnom, na našem krevetu. Posle svega toga vodio je ljubav sa mnom, zamislite to. Moje noge su se savijale oko njega i čvrsto držale dok smo se kotrljali. Rekao mi je da me voli. Rekao je da zna da će njegovi postupci govoriti više nego što to mogu njegove reči. prekrivena spermom

Poljubio me je i osetila sam njegov dah, topao, na obrazu i u uhu. Bolovi su bili prisutni od svega što smo uradili, ali saznanje da je on taj koji me je naterao da se tako osećam, pružilo mi je takvo zadovoljstvo. Mislim da se nisam mogla osećati bliže i vezanije za njega nego u tom trenutku. Njegovo meso pod mojim rukama izgledalo je kao moje. Rekla sam mu koliko ga želim. Zamolila sam ga da me čak i povredi ako u tome uživa. Želela sam da uzme sve što mu treba, kako bi se osećao dobro kao i ja.

Tada me je grubo uhvatio za kosu i spustio me niže. Besno sam lizala kurac i jaja između njegovih nogu, kao njegova dobra kučka; uzbuđeno iščekujući. „Zatvori oči.“ Obeležio mi je celo lice i kosu spermom… bilo je u mom nosu, i u mojim očima. Čula sam njegovo zadovoljstvo i njegovo oslobađanje, a onda, konačno, iscrpljenost, kada se srušio. Bila sam tako ponosna i zahvalna što sam mogla to da mu to pružim. Bila sam tako srećna što sam bila njegova.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 11 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!