dvojica je jebu dok je vezana

Fantazija Mog Ljubavnika

Upoznavanje Srbija

Nervozno sam sedela na ivici barske stolice za šankom, nameštajući prekratku suknju drhtavim rukama. Duboko udahnuvši uzimam još jedan dugi gutljaj vinjak-kole, pokušavam kako znam i umem da se opustim. Nisam mogla da verujem da zapravo sedim ovde i čekam da imam još jednu tajnu seks avanturu sa svojim ljubavnikom. Sa tom mišlju eksirala sam ostatak pića.

„Uhhh, sviđa mi se kako gutaš“, čula sam reči iza sebe. Okrenuvši se i ustajući, pogledala sam u par karamel smeđih očiju i osetila kako mi se suše usta od toga kako je Marko izgledao seksi u tom uskom tankom džemperu, tip odeće koje je obožavao da nosi van posla.

„Hvala“, odgovorila sam umiljato, „imam mnogo skrivenih talenata.“

„Znam da imaš“, složio se, pohlepno zureći u moju prozirnu košulju sa velikim dekolteom gde su moje grudi bile smeštene u svom zaobljenom sjaju. „Jedva čekam da otkrijem još tvojih jebozovnih talenata“, odgovorio je dok je hvatao moju ruku privlačeći me bliže. „Idemo“, zapovedi on, „već sam rezervisao sobu.“

Dozvolila sam mu da me uhvati za ruku povede sa sobom pravo u lift. Kada su se vrata lifta zatvorila, povukao me je u zagrljaj i žestoko me poljubio dok me je obema rukama hvatao za guzu. Brzo smo izašli iz lifta na šestom spratu, nestrpljivi da stignemo do naše sobe. Kad sam ušla, skinuo mi je odeću veoma brzo i grubo i pustio je da padne na pod dok smo tonuli u veliki krevet.

Glave zabačene unazad i zatvorenih očiju, uživala sam u osećanju njegovih usta na mom vratu – sisao je i lizao moje telo od čega sam sva bila naježena. Osetila sam tada kako mi hvata zglobove na rukama podižući ih iznad moje glave. Zatim je seo i nastavio da mi stavlja lisice na zglobove. Bila sam šokirana, ali isto tako divno uplašena i oduševljena. To mi do sada nije radio a tucali smo se već par puta. ljubavnik je vezao za krevet

„Šta ćeš sada dušo? Vezana, bespomoćna…“ upitao je, cereći se svojim seksi osmehom. Pružio je ruku ispod jastuka i izvukao maramu koju je počeo da mi vezuje oko očiju kao povez. Zatim sam osetila svilenkastu omču kako mi okružuje svako stopalo ponaosob, razdvajajući mi noge. Zatim sam osetila vatrenu bol jer mi je leva bradavica bila surovo ukliještena.

„Polako dušo, moraš biti dobra devojka i pokoriti se ako želiš zadovoljstvo.“ U tom trenutku, moj mozak je zvonio od upozorenja, ali moja pica je bila tako jebeno mokra. Nisam mogla da verujem da sam uživala iako sam se osećala poput njegove bespomoćne, seks lutke. Drhteći od iščekivanja, čekala sam njegov sledeći potez.

Mogla sam da ga čujem kako se kreće po prostoriji i moja mašta je divljala. Čula sam kako se vrata sobe otvaraju, a zatim nerazuman šapat. Bila sam pomalo užasnuta što sam bio na takvom izložbi za koga god da je ušao. Mogla sam da čujem skidanje odeće i miris mirisnih sveća kao i lagani povetarac ventilatora na plafonu dok mi se bradavice stežu. Koraci su se približili krevetu i osetila sam kako mi par ruku nežno klizi uz noge, gnječeći moje meso i utrljavajući slatko, mirisno ulje u moju kožu.

Drugi par ruku je počeo da nanosi ulje na moje ruke i ramena. Ostala sam bez reči i izuzetno uzbuđena dok su moje telo istovremeno istraživale dve osobe. Velike, snažne ruke na mojim nogama sada su radile između mojih butina, milujući i podmazujući svaki pregib i oblinu. Zatim su mi uhvatile klitoris između palca i kažiprsta i primenjen je pritisak dok nisam molila za milost. vezana za krevet, liže joj pičku

Druge ruke su se pomerile sa mojih ramena i sada su mi mazile moje natečene sise, trljale ih jedna o drugu i povlačile moje debele, ružičaste bradavice dok nisam vrisnula. Nauljena i puna uzbuđenja, moja pica je bila široko rastegnuta dok su mi noge bile i dalje vezane. Osetila sam kako jezik uranja u moju slatku vaginu. Zatim se drugi jezik pridružio i u tom trenutku dva jezika su jela moju pičku. Jedna usta su mi jako sisala klitoris, dok je druga radila gore-dole po mom prorezu, zaustavljajući se da me jebe jezikom.

Bilo je previše i počela sam da se nabijam na onaj dugi, uvijani jezik dok sam svršavala. Zadihana, još uvek sam mogla da vidim zvezde na mojim zatvorenim kapcima od svog intenzivnog orgazma, dok sam osećala kako muškarci iznad mene menjaju položaje. Jedan je opkoračio moje grudi i prineo svoj pulsirajući penis mojim usnama, ispunjavajući mi usta.

Dok sam se borila da u usta primim ceo dugi, tvrdi kurac, osetila sam kako mi je pička probodena debelim kurcem koji je duboko i snažno zaronio bez upozorenja. Dok su se uklopili u ritam, ja sam se davila u osećanjima, zalivena slanim ukusom i mošusnim mirisom kurca, napadnuta stenjanjem, jaucima njihovog vođenja ljubavi… njihovim tucanjem mene! Zgnječena pod njihovim znojavim, mišićavim telima, uživala sam iako sam gubila dah. dvojica je jebu dok je vezana

Mogla sam da osetim kako mi pička grca i grči se u orgazmu, stežući neumoljivi kurac koji je sve brže udarao u mene. Vrištala sam oko kurca u ustima, jedva sam mogla da dišem dok mi je gurao dublje u usta i grlo. Odjednom sam osetila da su oboje napeti dok su se gejziri guste sperme izlivali u moje telo. Progutala sam, gušeći se vrelom lepljivom spermom koja mi je tekla niz grlo.

Moja pička je pulsirala od strasti, usisavajući spermu koja je eksplodirala duboko u njoj. Osećala sam se izubijano i u modricama, ali zasićeno i zadovoljeno. Moje telo je bilo mlohavo, potpuno razoreno zverskom željom ovih ljudi. Nikada nisam doživela tako jak orgazam. Osećala sam kako su veze popuštale i lisice su mi ubrzo skinute. Kada su se vrata zatvorila, Marko mi je dao dozvolu da skinem povez sa očiju.

Stajao je obučen preda mnom, gledajući me sa sjajem ponosa u očima. „Dušo, bila si tako zgodna, tako dobra i sočna… jebeno su uživali.“ Bila sam užasnut jer je sve postalo jasno. Marko me nije pojebao, ali je uživao gledajući druge kako koriste moje telo. Spomenuo je da mu je to velika fantazija, ali ja sam potcenila koliko će daleko ići da je ispuni.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 41 Prosek: 4.4]

2 komentara na “Fantazija Mog Ljubavnika

 1. Malo realnosti u pričama molim.
  Neka mi pisci objasne kako jedan može sisati klitoris dok drugi liže usmina.
  Da li žena ima klitoris na pupku ili ju možda obrađuje čudovište sa dvije glave ili se radi o nadnaravnim osobama ?
  Gdje to ima mjesta za dvije glave u istom prostoru dok žena lezi na ledjima ????

  1. Ovo je ozbiljno pitanje ili je nekome potreban čas anatomije? Ili možda predavanje iz seksualnih nauka? xD
   Veoma izvodljivo, ali kada budeš u trojci delio pičku sa nekim shvatićeš 😉 pusa od autorke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!