pušenje mladom momku

Mladići su Najbolje seks Igračke

Upoznavanje Srbija

U kasnim sam četrdesetima i nikada nisam želela da imam decu. Fokusirala sam se na svoj posao, putovanja i zabavu. Od svojih dvadesetih pa sve do četrdesetih izlazila sam uglavnom sa momcima koji su bili nešto stariji ili barem istih godina kao ja. Smatrala sam da je to ispravno i nekako logično.

Do promene je došlo kada sam postala veoma uspešna u poslu i shvatila da su me stariji muškarci mrzeli jer ne mogu da me kontrolišu svojim novcem. Bila sam bogatija od njih i to im se nije mnogo dopalo, što je bilo tužno i zaista čudno. Tada sam se nesvesno i spontano okrenula mlađim muškarcima.

Mnoge žene aktivno traže momke koji su mlađi, bila sam svesna toga, ali ja nikada nisam bila jedna od njih. Sve dok nisam upoznala zgodnog momka od 20 godina. Moja ljubav prema sopstvenom poslu i bogatstvu ga nije odvratila, nije se nametao, nije me kontrolisao i bio je sjajan u krevetu, bolji od svih mojih bivših.

To me je promenilo iz korena. Počela sam da izlazim samo sa mlađim momcima, to je otvorilo nešto u meni. Većina ovih momaka je bila toliko nevina, mogla sam da ih koristim kako mi je volja i oni bi molili za više, bilo je jako zabavno.

**

Moja firma iznajmljuje kancelarijski prostor u stambenoj zgradi u centru grada. Dva cela sprata su bila naša, opremljena kancelarijama. Ja se nisam bavila zapošljavanjem novih radnika, tako da mi je dotični zapao za oko jednog jutra kada sam se pojavila u firmi. Bio je mlad, nov u svetu biznisa, pun energije i svetlih ideja, ispunjen vrelom uzbudljivom energijom. seksi šefica

Prišla sam i pozdravila ga. Bio je počastvovan, ovo mu je bio prvi posao nakon fakulteta, bio je tako nov i svež i baš moj tip. „Ako ti treba neki savet ili nešto, znaš gde je moja kancelarija. U svako doba dana sam vam na raspolaganju.“ – rekla sam mu polu tiho.

Nije mogao da skine pogled sa mene, iako se trudio da bude diskretan. Kad god bismo se ukrstili, ćaskali bismo i ja bih otvoreno flertovala sa njim. Pošto je bio mlad i neiskusan, on bi uvek upadao u moju zamku i flertovao nazad. Bio je sjajan radnik i često smo se sastajali na piću posle posla što je bilo uobičajeno za moju firmu, tako da smo se prilično brzo upoznali.

Jednog dana je došao kod mene i pitao me da li bih mu pomogla jer se mučio sa određenim stvarima vezanim za odnose sa potencijalnim klijentima. Odlučila sam da mu pomognem, otišli smo na kafu i on mi je sve rekao. Bio je tako otvoren i dala sam mu pomoć koja mu je bila potrebna.

„Mnogo vam hvala. To je tako jednostavno kada mi vi objasnite. Baš me je ovaj problem mučio.“

„Nemam ja ništa od tvog hvaljenja, nego ćeš lepo da častiš piće u petak posle posla. Jasno?“ – našalila sam se a on je slušao svaku moju reč što mi se mnogo dopalo.

Tog petka uveče popili smo nekoliko pića, razgovarali o poslu … ali veoma brzo se razgovor opustio i naše flertovanje se pojačalo. Sudeći po govoru njegovog tela, bilo je očigledno da nije imao mnogo iskustva u muško-ženskim odnosima, što je bilo čudno sa obzirom kako je bio seksi.

„Slušaj, ja nisam od onih koje igraju igrice. Istina je da želim da te jebem celu noć. Šta misliš o tome.“ – bila sam direktna kao uvek.

„Ja.. ja… ali ja sam… vi ste…“ – mucao je zbunjeno usled čega sam se nasmejala. pušenje mladom momku

„Ja večeras nisam tvoja šefica i ti nisi moj radnik. Može tako? Mi smo samo dvoje napaljenih ljudi koji će se tucati dok ne svane zora.“ – pozvao je konobara i platio račun što je brže mogao.

Kada sam ga prvi put videla golog umalo nisam pala na dupe! Njegovo telo je bilo tako isklesano, njegov penis je bio savršen za upotrebu. Morala sam da ga osetim u ustima. Duša medena, nije izdržao ni sekundu u mojim iskusnim ustima i grlu. Tako mi je obilno napunio usta da sam progutala i nežno ga savetovala: „Možda bi sledeći put pre seksa mogao da izdrkaš kurac dragi moj.“

„Izvinite… nisam očekivao ovo večeras.“ – iskreno i postiđeno je rekao.

Na sreću, trebalo mu je samo dva-tri minuta i bio je spreman da se ponovo vrati u mene. Ali ovaj put ne u usta nego u pičku. Naravno dam sam preuzela kontrolu, popela se na njega i počela da ga jašem, dominirajući i tretirajući ga kao svoju jebenu seks igračku. Većina devojaka njegovih godina ne bi imala pojma kako da rukuje njegovom kitom, sigurno ne kao ja.

„Svrši u mene… napuni me…“ – govorila sam mu dok sam ga jahala.

Čim me je napunio, ja sam pičku premestila sa njegove kite na njegovo lice. Trljala sam napunjenu pičku svuda po njemu i uživao je u mokroj nagradi koju je dobio. Kada tucate ovakvog tipa, on postaje zavisnik od vas, pogotovo jer nikada nije doživeo ništa slično.

**

Imala sam do tada dosta iskustva sa mlađima, ali nikada sa svojim zaposlenima i znala sam da moram biti diskretna. Ali… nisam mogla! On bi dolazio u moju kancelariju pod izgovorom da mu nešto pomažem, a onda bi mi lizao pičku dok sam ja dogovarala poslove preko telefona. Ne bih trebalo ovo da kažem, ali mislim da ničiji sto u firmi nije bio bezbedan. Jebali smo se svuda posle radnog vremena!

Bilo je tu i više od samog seksa, bilo je i zadirkivanja, brzih bljeskova sisa, gaćica i elementa rizika. jahanje mlade kurčineZnajući da nas ostali mogu uhvatiti toliko sam bila napaljena da sam ponekada čak i ostavljala otključana vrata dok sam mu sedela na kurčini uz svojoj kancelariji. Nekada bi samo nekoliko prljavih reči bilo dovoljno da izvadi kurac, nije bitno da li su vrata kancelarije otvorena, uradiće kako ja kažem i izvući će ga.

Zabavljanje sa mlađim momcima me je takođe učinilo boljim seksualnim partnerom, naučila sam dosta o udovoljavanju. Želela sam da impresioniram, dominiram, da mu pokažem da sam najbolja. Jesam ja egomanijak i jesam arogantna i ne stidim se to da priznam.

On je prilično savršen, ne želi decu (iako me redovno puni ali sam ja naravno zaštićena), ima vrhunsku radnu etiku i voli starije žene. On me jebe sve vreme, on sluša svaku moju reč, on me prosto obožava. On oseća moje emocije bolje od bilo koga sa kim sam ranije izlazila, on je uvek dostupan, otvoren i ceni život. Volim da izlazim sa mlađim momcima i tako sam ponosna što imam seks igračku bukvalno u sopstvenoj firmi.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 7 Prosek: 4.9]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!