profesor je jebe u učionici

Mladi Profesor

Upoznavanje Srbija

Profesor Andrić je bio najmlađi član fakulteta, veoma cenjen od strane kolega i studenata. Njegova energija je bila magnetna; bio je oran, bistar i poprilično kul tip. Bez sumnje, mnogi studenti su bili privučeni njemu iz ovih razloga, tiho mu se diveći dok je svakodnevno organizovao zanimljivo i uzbudljivo iskustvo u učionici.

Jedne noći, studentica Vanja, sanjala je živopisan san kako je profesor Andrić jebe usred pune učionice. Suknja joj je bila podignuta preko struka, dupe visoko u vazduhu. Svi studenti su sedeli na svojim mestima i posmatrali sa oduševljenjem. Vanja nije mogla a da se ne zagleda u njihova lica, moleći ih bez reči da skrenu pogled.

Profesor Andrić je nabio svoj penis u njen šupak, a Vanja je viknula od neočekivanog bola. Profesor joj je snažno bušio zadnjicu, a Vanja je zaplakala od ekstatičnog oduševljenja. Vrištala je u lice momku koji inače sedi direktno iza nje na predavanjima. profesor je jebe u učionici

Iako se činilo da svi ostali u učionici imaju svoje mišljenje o tome, momak koji sedi iza nje samo joj je zurio u oči sa praznim izrazom lica. Profesor Andrić ju je tucao bržim tempom, sve dublje i jače. Vanja je zurila u kolegino lice. Osetila je orgazam koji je bujao u njoj. Neposredno pre nego što je svršila, probudila se.

Vanja, pošto je bila ugledna mlada devojka, osećala se izopačeno i perverzno jer je sanjala o čoveku kojeg je toliko poštovala. Iako je bila neverovatno uzbuđena, odbila je da masturbira.

Na času tog dana, profesor Andrić je položio ocenjene testove. Podsetio je studente na program podučavanja koji je univerzitet obezbedio van nastave, posebno za one koji nisu dobro prošli na testu. Prsti profesora Andrića okrznuli su Vanjine kada joj je vratio ispitni papir. On joj se nasmešio i ona je osetila da crveni, pa je nakratko uzvratila osmeh, a zatim skrenula pogled.

Vratio se u prednji deo učionice i počeo svoje predavanje. Vanja nije razumela ni jednu jedinu reč. Začešljao je kosu i to ju je dovelo u fantaziju o njemu kako leži sa glavom u njenom krilu, a ona raširenim prstima češlja njegove pramenove. Profesor Andrić se okrenuo od table i sa osmehom razgovarao direktno sa studentima, a studenti su mu uzvratili smejanje. Vanja se smejala i pretvarala se da sluša.

Okrenuo je marker među prstima i okrenuo se da nastavi da piše. Divila se njegovom telu. Bio je visok i mršav, jakih ruku koje je uglavnom skrivao. Danas je, međutim, zasukao rukave i otkrio svoje jake vene na podlaktici, za koje je smatrala da su poslastica iz svemira.

Te večeri, Vanja je prisustvovala van nastavnom programu. Njene ocene iz hemije su bile ispod nivoa, a ona je pala na testu sa vežbi. Ušla je i videla profesora Andrića, na svoje iznenađenje. Srdačno ju je pozdravio, kao i svaki put kada bi video nekog svog studenta. Međutim, ona je ovo shvatila lično i zatražila njegovu pomoć oko ispita.

Asistentkinja koja je obično pomagala Vanji bila je srećna što neće morati da ima posla sa Vanjom te večeri, i okrenula se svom mobilnom telefonu. Bilo je samo njih troje u učionici. Profesor Andrić je strpljivo objašnjavao Vanji njene greške, a ona je pokušavala da bude u toku. Asistentkinja je posle otprilike pola sata izašla, a Vanja se i dalje mučila.

Profesor Andrić je umesto toga pozvao Vanja u svoju kancelariju, pošto su sada ostali samo njih dvoje. U Vanjinom glupom mladom mozgu, videla je to kao znak iz univerzuma da je njen san trebalo da se desi te noći – to je jednostavno imalo logičnog smisla za njen nelogičan um. Dodir prstiju, način na koji ju je srdačno pozdravio… sve su to bili pokazatelji da mu se sviđa. San o njemu je bio znak onoga šta će biti stvarnost.

Bila je napaljena, seksualno perverzna, devijantna devojka, koja je te noći planirala da pojebe svog omiljenog profesora. Profesor Andrić, naravno, nije bio svestan toga. Bio je dobro svestan Vanjinih gladnih očiju, ali je toliko navikao na to od svojih studenata, da nije mnogo razmišljao o tome. Bio je srećno oženjen, ponosan na svoju čistu reputaciju u školi, i što je najvažnije, nije dobio nikakve ‘znakove’ od univerzuma.

Uveo je Vanju u svoju kancelariju, ali ona nije sela. Okrenula se prema njemu i zatvorila vrata. Bio je zatečen i odvojio se od nje. Nije ju bilo briga. Stajala je i polako počela da otkopčava gornji deo. Profesor Andrić nije znao šta da misli, niti kako da reaguje. Vanja je nastavila da se svlači jer on nije rekao ne. Nije rekao ništa, ali mu je polako pogled prelazio sa njenih divljih očiju na njen goli dekolte, a ona je mogla da pročita njegov seksualni apetit.

Bio je pun želje za onim što bi trebalo da bude zabranjeno. Ubrzo je bila bez grudnjaka, gurajući ga u ugao njegove kancelarije. Njene živahne grudi bile su dovoljno velike da jedva stanu u šaku. Po prvi put posle dužeg vremena, profesor Andrić je odlučio da prestane da razmišlja i opusti svoje telo.

Usledio je vlažni poljubac. Pali su na kolena, snažno se ljubeći, pa na bok, prevrćući se preko njegovog zelenog tepiha. Tada je bio preko nje i prestao da je ljubi dovoljno dugo da ona kaže da ga želi u sebi. Nisu stali da razmisle o bezbednosti, bili su toliko zaokupljeni uzbuđenjem trenutka. Pomogla mu je da otkopča pantalone da otkrije potpuno uspravan kurac. Pod suknjom je osetio da su joj čak i gaćice tople i mokre.

Gurnuo ih je u stranu i prešao sa tri prsta od njenog anusa do klitorisa. Zadrhtala je od iščekivanja. Milovao je njenu oičkicu dugim potezima. Na svom poslednjem udaru, kada je došao do njene vagine, čvrsto je uvukao sva tri prsta unutra. Bila je toliko uzbuđena da su mu prsti skliznuli pravo unutra i ona je uzbuđeno zastenjala.

Tucao ju je na ovaj način nekoliko minuta, udišući njen miris i sišući njene bradavice. Pokušala je da dohvati njegov kurac, ali je bilo teško zbog njegove visine. Naslonila je glavu na njegovu i uživala u trenutku o kojem je maštala pre samo nekoliko sati. U međuvremenu, asistentkinja je shvatila da je zaboravila slušalice u učionici, pa se vratila da ih uzme. Čula je jaukanje u zatvorenoj kancelariji profesora Andrića.

Zastala je. I oni su čuli njene korake i takođe zastala. Posle kratke tišine, njeni koraci su ponovo krenuli, a zatim utihnuli. Ovo je vratilo profesora Andrića u stvarnost. Sjahao je sa Vanje i počeo da zakopčava pantalone. I ona je sela da spusti suknju. Odjednom su se koraci vratili i profesor Andrić je brzo gurnuo Vanju u ugao iza vrata. U tom trenutku je pokucala asistentkinja.

Profesor Andrić je poravnao kosu i otvorio vrata. Samo je zgrabila slušalice i htela da proveri da li je još uvek tu i da mu poželi laku noć. Prijatno su razgovarali dok je Vanja pokušavala da ne diše iza vrata. Istini na volju, asistentkinja je mogla da vidi Vanju kroz prorez, ali na sreću nije provirila kroz njega.

Ubrzo mu je poeželela laku noć i zatvorila vrata kada je otišla. Kad su se vrata zatvorila, Vanja se ponovo bacila na njega, nateravši ga da se spusti u sedište. Uzvratio joj je poljubac, a ona je započela proces raskopčavanja njegovih pantalona. Dozvolio je to, dišući u njena otvorena usta, a njegov jezik je plesao sa njenim. sisa profesorovu kurčinu

Sa spuštenim pantalonama, prekinula je poljupce i spustila se. Ona je kleknula i skrenula pažnju na njegov kurac. Bio je prelep, sa mokrim glavićem koji ju je već čekao. Okusila ga je vrhom jezika i pogledala ga raširenim očima. Njegove su bile čvrsto zatvoreni. Ponovo je nežno liznula njegov vrh usled čega je kurac poskočio.

Zatim je raširila jezik preko njegovih jaja, odvojila trenutak da posisa svaku lopticu i polako putovala sa otvorenim ustima prema gore od osnove njegove kurčine nazad do vrha. Kada je stigla do vrha, uzela je glavić u usta. Usta su joj bila mala, pa je počela sitno, sisući njegovu glavu i trčkarajući jezikom po njegovom vrhu.

Raširila je usta i uzela još više njegovog slavnog kurca, polako ga uključivajući sve više i više u svoju mokru oralnu rupu. Stigao je do njenog grla i ona je začepila usta, oči su na trenutak nabujale pre nego što je počela da ga guta. Uklonila je usta kad je počela da se guši i pljunula na kurac a potom počela da ga drka neujednačenim tempom, brzo i bez milosti.

Ponovo je umotala kurac u svoja usta, a zatvorenom pesnicom ispred usana ga je milovala. Naslonio se na svoj sto, sa rukama uz bokove, primajući u sebe sve senzacije. Uklonila je usne sa njegovog penisa i odlučila da je tada došlo vreme dza ono najbolje.

„Jebite me profesore!“ svršio je preko celog njenog lica.

Spustio je pogled na njeno lepljivo lice i odjednom osetio odbojnost. Nasmejala mu se prekrivena spermom. U svom umu, odlučila je da je surova želja koju ima za njim zapravo ljubav. Osećao se etički neodgovornim po prvi put u karijeri i zbog toga mu je bilo loše. Niskim i ozbiljnim tonom rekao joj je da izađe.

Lice joj se izobličilo od zbunjenosti. Rekao joj je ponovo da izađe, a ona se polako sabrala, detinjasto pokazujući svoje razočarenje što su tako iznenada završili.

Dok se vraćala kući, sa ostacima njegove sperme i dalje osušenim na njenoj vilici, pitala se da li bi mogla možda jednog dana da postane asistentkinja svom profesoru. Imala je nadu da bi je možda tada mogao videti kao sebi ravnu, pa bi mogli da budu zajedno.

Te noći profesor Andrić je vodio strastvenu ljubav sa svojom ženom, oslobodivši svoj um čitavog nereda i preljube koju je učinio tog dana… opasno prepaljen na svoju mladu, jebozovnu studenticu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!