liže komšinicinu pičkicu

Devojka iz Komšiluka

Upoznavanje Srbija

Zdravo prijatelji. Kada sam imao 19 godina ostao sam sam kod kuće. Moji roditelji su morali da prisustvuju svadbi koja je bila u drugom gradu. Pošto mi je bilo dosadno, nisam našao ništa drugo osim da gledam porniće. Dobio sam iznenadan visok seksualni nagon.

Popeo sam se u svoju sobu, zatvorio prozore i seo ispred ogledala sa nogama uz ogledalo, i počeo da masturbiram. Ugurao sam maleni dildo u anus jer mi on pruža posebno jak osećaj pred orgazam. Ubrzo sam povećao jačinu zvuka na telefonu gde je išao pornić i drkao sam kurac usklađenim ritmom.

Međutim, iako sam zatvorio prozor, nisam se potrudio da navučem zavese, a moja komšinica me je sve vreme posmatrala što sam video u ogledalu. Mislila je da je nisam primetio ali ponašao sam se kao da se ništa nije dogodilo pa sam diskretno zgrabio svoju odeću, otišao u kupatilo, brzo sam se obukao i izašao kao da se ništa nije dogodilo.

Seo sam u trpezariju misleći da sam uništen. Uplašio sam se da li ću biti izložen, otkriven… da će mi se ceo komšiluk smejati! Jebiga, nikada ne znate. Dok sam razmišljao, dobio sam poziv na fiksni telefon, odmah sam prepoznao broj – komšinica. Uplašio sam se posebno što je ona bila veoma bliska sa mojoj majkom.

Skupio sam hrabrosti i podigao slušalicu. Na moje iznenađenje, bilo je drugačije nego što sam mislio. Pre svega da vam objasnim naš odnos. Studirali smo zajedno na istom fakultetu u gradu. Znao sam da je pomalo zaljubljena u mene, ali nikad nisam otišao dalje od razgovora s njom.

Čak u prošlosti mnogo smo se svađali; čak smo jedno vreme bili i neprijatelji. Ali imala je jebozovnu figuru posebno njena guza koja je bila savršena!!! Imala je sladak glas koji je mogao da rastopi nečije srce. Da, nekoliko puta sam i masturbirao razmišljajući o njoj.

U svakom slučaju, vraćam se pozivu. Pitala me je „kako si?“ Odgovorio sam da sam dobro. Ona se smeškala a ja sam hteo u zemlju propasti.

„Videla sam šta radiš.“ Molio sam je da nikome ne kaže. Rekla je samo ako joj dozvolim da sada provedem neko vreme sa mnom. Složio sam se sa njom jer nisam imao izbora. Ubrzo – pozvonila je na vrata. Otvorio sam joj vrata i pozdravio je. Ona je pocrvenela. Nisam znao zašto. Ali čim sam zatvorio vrata, ona se popela na mene i rekla: „Videla sam šta si radio u svojoj sobi perverznjaku jedan.“

Počeo sam da se znojim – „Š… šta?“

Rekla je: „Ne ponašaj se kao da nemaš pojma o čemu pričam Sada ćeš sve to da ponoviš.“ zgrabila me je i odvukla me u moju sobu.

Pre nego sam shvatio šta se dešava, ona je bila na meni i žvalila me je. Pošto sam bio opasno napaljen, nisam mogao da odolim sebi i uzvratio sam joj sa radošću. Nikad nisam pomislio da je tako nevaljala devojka. Skinula mi je pantalone a potom i donji veš. Glasno sam stenjao. Skinuo sam joj gornji deo a onda nisam mogao da joj skinem grudnjak. Sama je to uradila, jebiga, nisam imao iskustva.

Pao sam na dupe kad sam ugledao njene sočne sisetine!! Bile su tako jebeno sočne. Samo sam ih ljubio i neko vreme lizao. Zatim sam joj skinuo suknju i njene ružičaste gaćice. Bila je prokleto mokra. Ubrzo smo oboje bili goli. Zgrabio sam je i bacio na krevet.

Rekao sam joj, „sve ovo vreme sam sanjao o seksu sa tobom.“ Rekla je da je već znala za to, a i ona je maštala o tome da spava sa mnom. Spustio sam se i počeo da joj ližem mokru, ukusnu picu. liže komšinicinu pičkicu

Zastenjala je glasnije. Koristio sam sve trikove koje sam znao preko pornića. Ona je uživala kada sam joj stavio srednji prst u vaginu, a drugom rukom joj trljao klitoris. Onda smo se okrenuli, a ona je počela da mi puši. Nisam imao predstavu da je tako dobra u tome. Pušila je kao da sam joj stoti kurac u životu.

Pitao sam je: „Odakle si to naučila? Ahhhhh…“

Rekla je: „Njen prijatelj ju je naučio svemu ovome tokom njenog 12-dnevne maturske ekskurzije u Grčkoj.“

Bio sam van sebe! Njeno gutanje mog kurca me je primaklo orgazmu i moram sam nešto da učinim. Pitao sam je da li mogu da joj ga stavim. Rekla je da, ali da nipošto ne smem da svršim u nju. Brzo se okrenula, uzela jastuk, namestila se udobno i uvela moj kurac unutra.

Bila je tako meka i uska. Počeo sam da ga ubacujem, a ona je pakleno stenjala. Rekla je, „stvarno je bolno na početku.“ I meni je bilo bolno i tada sam shvatio da iako je profi pušačica kurca, u pičku ga nije primala često. Nastavili smo i posle nekog vremena bili smo u punom jeku. Njeni jauci su me dodatno ložili jer se lako napalim kada čujem jauke devojke, zato i porniće uvek pojačavam na maksimum. prvi seks sa svojom prelepom komšinicom

Gurnuo sam tako snažno da je moj krevet počeo da proizvodi škripu i bili smo na vrhuncu. Rekao sam joj da ću eksplodirati, ali ona je bila van kontrole i neprestano je stenjala: „Nemoj stati, jebi me jače, da se nisi usudio da staneš.“

Nisam mogao ni ja sebe da kontrolišem. Ali čim sam bio blizu orgazma, uklonio sam svoj kurac, i razneo sam spermu na njene sise. Lizala je spermu sa njih a ja sam bio skroz iscrpljen.

Priznao sam joj svoju tajnu ljubav. Bila je godinu dana starija od mene. Ali ona je pristala rekavši da nikome nećemo reći za nas. Naravno, tajna je čuvana samo neko vreme jer posle ovoga, probali smo seks na mnogo mesta. Danas smo u braku i živimo srećnim životom sa mnogo fantazija poput trojke, ropstva i još mnogo toga.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 3.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

licni oglasi

Don`t copy text!