sisanje velikog crnog kurca

Kumstvo sa Romima: ćerka gubi nevinost 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Sve velike lepe stvari dešavaju se leti. Bilo je toplo i sparno, ljudi su slabo izlazili iz kuća. Majka i ja provele smo celi dan spremajući me za veče. Bio je to poseban dan, i biće posebno veče. Večaras ću izgubiti nevinost sa kumom , sarim kumom i glavom njihove familije, nastavljajući našu divnu porodičnu tardiciju.
Istina je, seks mi niej nepoznat. daleko od toga. Prvi seks imala sa sa njegovim starijim sinom. Izgunila sma nevinost u guzi i dosta često smo imali odnose. Ali to je bila tajna, jer nije bio red i običaj da naš mladji rumski kum uzme neku belu ženu iz naše porodice pre naj starijeg.
Trebala se održati i poštovati tradicija i starešinstvo. Ali novo vreme, novi običaj i jednostavno nismo mogli da se suzdržimo….

Osobni oglasi

Ali danas je bio taj dan. Mama me je probudila i počele smo pripreme. Prvo razgovor o tome što sledi.Pričale smo kao dve odrasle osobe. U ostalom zavšila mi se srednja škola, i bila sam dovoljno zrela da je razumem. Pričala mi je o običaju koji je nastao negde u davninama. Kada smo bili imućna porodica a Irfanovi su raili za nas kao sluge i nadničari.
naši muški su tetosali njihove žene bez pardona, ali ostao je taj običaj da mi žene imamo odnose sa njihovim muškarcima. Bilo je to da se radnici umire, da se izbegnu sukobi i da se našim pičkama unese mir u obe familije…. Tako smo mi žene mirile zavade, poboljšavale i svoje i njihove, a ujedno zadovoljavale svoje prirodne potrebe a da to niko ne sazna. Naše zapostavljene ili pak prirodne porive zadovoljavale smo davajući naše bele pičke ciganskim kurčevima iz njihove porodice. Tako niko ne bi saznao, pičke ne bi izlazile van našeg kruga i svi bi bili zadovoljni. mi poštene ali dobro izjebane dame a oni zadovoljni i sretni što imaju pod nosem lepe, bele miurisne rasne pice.

najlonke seksi carape stiklice

sisanje velikog crnog kurcaObičaj se vremenom menjao i mnoge stvari su se izmenile ili izgubile. Ali ostalo ej da najstariji iz njihvoe porodice uzme nevinost našim ženama. Iako to izgleda čudno, tako smo bile slobodniej i naši muževi srećniji jer su odmah dobijali zrelu i u seksu iskusnu i slobodnu suprugu, za koju nisu morali da brinu da će ih varati sa komšijama, kolegama ili prijateljima.

Potom smo birale šta ću nositi na svoje prvo veče pod kumovom kurcu. Mama mi je predložila da uzemem dugačku, belu haljinu sa nekim narodnim motivima na rubovima, a koju je odlikovao veliki dekolte napred koji bi prelepo istakao moje obilne grudi. ja sam inače slika i prilika moje majke, malkice vitkija ali sa velikom guzim i sisama, samo što sam crevenokosa a mama plava. Mama je bila veoma iskusna u seksu i ovim stavrima i psolušala sam je.

Podom sam se dosta kupala, mazala raznim pomadama, a budem veoma privlačna i da svojom pojavom negovane bele mlade žene uensem sreću u njihov romski dom. Jedino sam se brinula da ne vidi moj izjebani čmarić koji se naprimao kurca njegovog najstarijeg sina.

Mama me je posela za sto:
– Vidi ćero moja, danas daj sve od sebe da bude lepo i tebi i kumu. budi ponosna na ono što radimo jer je ovo divna tradicija koju od davnina poštujemo. Prvi ti je put i boleće te a kum ima dosta veliki kurac. Bićemo tu ja i kuma, njegova žena da te posavetuje i da ti pripomogne ako uztreba.
– Hvala mama, – bila sam sretna i zadovoljna, zagrlivši svoju majku koaj je uvek tu bila da me posavetuje.

– Vidi, on ima pravo da ti večeras napunu matericu svojim semenom. Mi u tom semenu uživamo i prirodno je da mu se savim podaš. To znači da pustiš da se izživi i da priroda uradi svoje. Iako si u plodnimdanima, mamica je za tebe spremila pilulicu za jutro pose. ta pilulica je najbolji ženski prijatelj. kumova sperma će uraditi ono prirodno i oplodiće te a ti ćeš ujutru popiti pilulicu i nećeš imati problema, tako ćete oboje biti sretni i zadovoljni.

Zahvalila sam se mami koja je toliko bila brižna i mislila o svemu.

– I još nešto. Kuma i ja ćemo biti u sobi kada kum krene da te uzima, to je tradicija da budemo svedoci. Kada te natakne, ja ću izaći da se ne sramotiš predamnom, a kuma će ostati da ti pomogne ako treba…

Palo je veče i ja sam se sa mamom spremila i krenule smo tih par ćoškova prema ciganskoj mahali koja je bila blizu naše kuće…. Ispod one bele haljine nisam imala ništa. ni brus ni gaćice. bilo bi sramota da ih nosim pred kumom. moje grudi, onako pozamašne lelujale su nesputane ispod haljine… mama je obukla sličnu haljinu, kaže da ju je nasledila od majke i da ju je nosila kada je i ona izgubila nevinost na njihovom kurcu, kada ju je uzeo sada već pokojni kum, otac starog kuma koji će emni uzeti nevinost.

Ušle smo u veliko zajedničko dvorište, a drugi Cigani koji su sedeli ili u malim bašticama svojih stanova ili po dvorištu gledali su za nama, znajući zašto smo došle. U ostalom nagledali su nas se dosta. Ćutali su i odmeravali nas a nas dve smo sijale od sreće.

Kuma Suada nas je dočekala na vratima, i izljubila nas. Tada sam primetila da ni mama ne nosi grudnjak, a verovatno ni gaćice.
Ušle smo unutra. za sofrom, na podu bila je cela porodica stari kum, njegova dva sina, i ćerka. Fino smo se kumovski pozdravili i svi smo znali zašto smo tu i šta će se desiti. Sele smo na pod sa njima, i večerali, ali meni niej bilo do večere. Morala sam sebi da priznam da sam bila uzbudjena i to prijatno. Stari kum me je sve vreme gledao i osmehivao se, a nije propuštao da me pomazi po kosi pošto sam sedela do njega….

Ubrzo, primetih da je kuma nestala i posle nekog vremena videh jena vratima spavaće sobe.
– Kumice, hajde, kasno je i veme je da se malo odmoriš u sobi…
Svi s enasmejaše a ja pomalo postidjena ustah i krenuh za njom.

Ušla sam u sobu u kojoj je vladao polu mrak a iz dnevne sobe dopiralo svetlo krou staklo na vratima preko kojeg je bila zavesa….

– Kumice mojakako si lepa večeras…..
– Jaoo hvala kumo, spremala sam se jako dugo…
– Kako si ti divno dete… pazi sada postaješ žena, ono što si se u guzu jebala sa mojim sinom se ne računa,znaš i sama koda nas Cigana jebanje u guzu se ne računa. ovo će biti ono pravo..
– Znam kumo….

– Vidi, moj muž ima veliki idebeli kurac i boleće malo…ja ću tu da budem da ti pomognem, ali ti istrpi dok te ne probije, onda će lako da ti ukliza i biće ti lepo… Samo malo istrpi… Vidi najbolje da sama sedneš na njegov kurac a da stopala osloniš na krevet. Tako ćeš moći da sama odrediš koliko ti ulazi i svojom težinom da nasedneš da te probije…

Čulo se kucanje na vratima….

– Je li sve spremno? Čula sam mamin veseli glas.

– Udjite slobodno – odgovori veselo kuma.

Mama se pojavila na vratima, vodeći starog kuma za ruku.

– Kume evo dovela sam moju ćerku da nastavimo tardiciju kako nalažu naši stari običaji. važe žene jebu naši a vi nas…..

Kum je bio sretan i ozarenog lica. Mama mi je prišla i nas dve smo stajale na sred spavaće sobe. Kuma se povukla i sela na jednu od dve fotelje do prozora.

Majka se okrenula ka kumu, stavši meni iza ledja. Onda je uzela moju haljinu i polako mi prevukla preko glave, otkrivajući kumu moje mlado i jedro telo, prvo butine, pa obrijanu picu, potom beli stoma i onda su iskočile velike krupne grudi…. haljinu je uzela i smotala ispod ruke.

– Je li moja ćerka vredna vašeg kurca? – stajala sam sasvim gola na sredini spavaće sobe.
– Vredna je, vredna rekoše i kum i kuma veselim glasom.

Kum mi je prišao a mama sela u drugu fotelju do kume.

– jako si mi lepa, kumice….
– Hvala kume….rekoh psotidjeno ali u meni je goreo u donjem stomaku žar a u vrhovima grudi neko peckanje….

Kum se skinuo. Sasvim go. Videla sam na njegovom starom telu tragove nekadašnje mladosti, preplanulo telo bičevano decenijama sunca, miris romskog zrelog mužjaka koji je jebao ko zn akoliko puta…..

Ja sam prinela svoje usne njegovim i poljubila ga kao da je moj vršljak, i prijalo mi je. Bio je pomalo iznenadjen, ali je prihvatio poljubac. Moje belo pegavo lice ljubilo je njegovo tamno, gotovo crno. Jezici su nam se pomešali…..
osetila sam jednu njegovu ruku n amom kuku, na mojem guzu… druga je uzela moju krupnu belu dojku koja se predala i ja osetih kako su ni se bradavice ukrutije.

Razdvojih poljubac i pogeldah dole, ugledavši njegov polu dignut crki i obrezani kurac…. Instinktivno sam klekla, uzevši kuma za kukove i okrenuvši ga tako da lkedjimka bude okrenut kumi i mami da ne vide baš sve….
Uzela sam ga u usta, i čuh uzdahe. Prvo nejgov sa zabačenom glavom unazad,a onda i mamin i kumin. Njih dve ovo nisu očekivale..

Učinilo mi se da sam čula nešto tiho kao „Ah, dete..:“ Kuma ili mama su to uzdahnule…

Kumov glavić bio je impoznantankao i njegova batina i ja sam znala sa moram da ga natopim pljuvačkom kako bi lakše skliznuo i osvojio moju nevinu picu…

Autor: AngelOfLust

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

About Post Author

1 komentar na “Kumstvo sa Romima: ćerka gubi nevinost 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Erotski Oglasi

Don`t copy text!