razvaljivao mi je belu pizdu

Gazdina ćerka III deo

Najviše me nerviralo kako su moj otac i brat bili odvratni prema Romima koji su radili kao nadničari kod nas. u isto vreme i mene su ponižavali onako tipično kulovski i nadmeno. Smatrali su me glupom malom devojkom, koja treba da ćuti i sluša šta mi oni narede. Gledala sam svojim očima kako se iživljavaju na Romima koji su došli iz sela do nas na imanje da zarade dnevnicu i ucenjivali ih, zakidali na dnevnicama, terali preterano da rade i uz sve to jebali im ćerke i žene, a oni su sve to morali da istrpe i još da im odgovaraju sa “da, gazda, odmah gazda”.
Kao što znate ja sam uzela da se svetim, njima dvojici tako što sam počela da dajem moju mladu pizdu svakom Romu koji je hteo da me jebe. Naravno, morala sam da ih malo podstaknem, ipak bojali su se koliko njih dvojice toliko i mene, lepe mlade, bele devojke koja je mogla da ih okleveta za silovanje.

Osobni oglasi

Nije bilo lako da ih oslobodim da svojim crnim kurčevima daju oduška u mojoj jedroj i nabubreloj beloj pizdi. Morala sam da se prokuravam i ponašam kao droljica. Da bi se oslobodili uzela sam da imam otvoreno seks sa dvojicom ili trojicom, pa i grupnjak. Da se ljudi oslobode i da vide da mogu da svoj bes, jad i nabijenu erotsku energiju istresu na mom jedrom i oblom telu.

najlonke seksi carape stiklice

Uvek sam se oblačila da ujedno bude i normalno ali da bude i kurvinjski. Ako sam nosila šorc, kada bih ostala nasamo sa nekim od njih ja bih ga povukla na gore da se zategne preko guzova koji su mi bili lepi i obli i preko pizdice da mi ispadne pizdin razdeljak. Ako sam imala trenerku gledala sam da budu to joga pantalone koje su jako uske i onda da ponovo povučem na gore i da sa kukova zarolnam – tako da mi dodje na pola kukova a pizda ispadne napred. A majice obične samo što pred njima podvežem ispod krupnih sisa pa sve to lepo daje jednu finu kurvanjsku kombinaciju.

A bila sam direktno, pitala bi ih lepo da im popušim kurac, da li u našem magacinu na pijaci ili možda u pijačnom WC-u i slično kada god bi se ukazala prilika.
Ali onda sam im jednostavno rekla da je prozor moje sobe uveče otvoren i da lkepo mogu da dodju kroz prozor i fino me pojebu u mojoj devojačkoj sobi. Nije išlo ni lako ni brzo, ali najbolje pohvale za kurvicu su od usta do usta i kada sam prve uvela u moj devojački krevet počeli su da pričaju o tome kako sam fina i kako ispunjavam sve njihvoe prohteve, a najviše kako umem da ćutim.

Otac i brat su me proveravali stalno, zivkali telefonom kada bi otišli od kuće u kurvaluk a mene ostavljali samu.

– Da, tatice, sve je u redu evo polako se spremam za spavanje.
– Jesi li sve počistila po kući, nemoj da se vratim da ne bude sve na svom mestu i da se sve cakli!
razvaljivao mi je belu pizdu– Uhhh tatice, sve je sredjeno, nema da brineš… – rekla sam držeći mobilni, na koji me tatica zvao kao i svako veče da proveri gde sam.
– I bolje ti je da bude tako. Šta radi onaj ciganski skot?
– Koji, tatice?
– Onaj nabildovani kreten što su ga pustili iz zatvora a ja mu dao koricu hleba da mi radi. hahaha majmun dobija mizerno para a mora da radi hahaha!
– Ahhh tatice, pa eno ga ispred pere tvoj džip kako si mu naredio
– Dobro,bolje bi mu bilo da ga ne vratim u bajbok, ionako znam sve po opštini u sudovima
– Tako je tatice, ufff
– A ti šta hukćeš tako, da se ne poradjaš hahahaha?!
– Jaaoo tatice, pa sprem kuću pred spavanje, pa sam se zadihala….
– Tako tako da slušaš tatu i brata, da ne budeš kurva kao druge
– Jaoo tatice pa nećuuu
– Ajde na spavanje poštene devojke sad idu u krevet a kurve u provod …..- čula samženski kikot u pozadini očevoj glasa.
– Važi tatice, kako ti kažeš! Laku noć, cmoook!- rekoh i prekidoh vezu,a telefon sam bacila negde na krevet.

Murat je držao moje noge široko raširene, i jako mi stezao članke, dok se njegov debeli i dugi crni ciganski kurac sve vreme zabijao u moju pizdu. niej ni malo usporio da me jebe dok sam razgovarala sa tatom. Ležala sam u mom krevetu u mojoj devojačkoj sobi i nabildovani ciganin sa ogromnim kurcem obrezanim i sjajnim kidao je moju pizdicu. Šest meseci zatvora i nejebica učinilo ga je jebačkom mašinom.
Čim sam odbacila telefon i razgovor sa mojim rasističkim skotom od oca, okrenula sam glavu na levo i uzela Amirov kurac u usta i nastavila da ga sisam kao pe nego što nas je nekulturno prekinuo moj otac. Amir je već nekoliko puta bio gost mojih butina i moje devojačke sobe, i preko njega sam uspela da me njegov brat, Murat dodje da me jebe. Lep glas se daleko čuje.
Zato sam iako me Murat stezao za noge i krvnički jebao, trudila da lepo popušim njegovom bratu kao zahvalnost što mi je omogućio ovu vanserijsku jebačinu.

Mislim super mi je bilo. Murat i Amir su lepo ušli kroz prozor, ja sam bila samo u providnoj bebi-dol roze spavaćici ispod koej se videlo moje mirisno belo jedro telo. A to jutro je moj otac baš isponižavao Murata dok mu je prao njegov novi džip. Vredjao ga je i ponižavao a ovaj je ćutao, trpeo i radio, a ja sam odmah znala da ću ja biti ispusni ventil za sav taj rasistički bes, sirovu mušku snagu i mesece zatvora.
I nisam se prevarila, Amir me niej jebao to veče ali je Murat odmah počeo da me hvata, strgao bebi dol sa mene i krenuo da mi krlja jezik u usta a ja sam sisala njegov slatki jezik i trpele slatke bolove koje su činile njegove krupne mišićave ruke na mojim bujnim grudima. Prizor gole bele, devojke, ćerke skotine koja ga je ponižavala, učinilo je da Murat eksplodira od svoje muške snage. Gurnuo je on mene na kolena da me napušava, a Amir ga je opomenuo iz straha, da ne radi to, ja sam samo sklonila glavu sa Muratove obrezane kurčine i rekla:

– Nema, Amire, tako i treba neka se izživi čovek, neka naplati mom ocu preko mene što ga je rasistički ponižavao….
Ali nisam završila misao jer sam dobila šamar i kurac direktno u grlo. Amir se malo bunio, ali odmah sam uzela Muratove guzove rukama i sama krenula da se nabijam grlom u kurac.

Kada sam malo došla do daha, pogeldah od dole Murata direktno u oči, onako kurvinski nevino i najsladje:
– Murate, ne ustručavaj se slobodno mi opali šamar, zaslužila sam što mi je otac govno rasističko…hajde pljuni me u lice
– Pu!
zalepio mi je pljuvačku a za mene je to bilo kao divan blagoslov. Da ne pominjemo koliko mi je pizda već curela. dobila sam ponovo šamar – dva i odgurnuo me je na krevet. raširio noge i zabio mi glavu u pizdu. Lizao me je žustro i ja sam odmah svršila, a onda mi je podigao noge i skroz raširio.

– Dobra si ti devojka, sve razumeš, imaš razumevanja za nas Cigani. Znaš da volimo belu pizdu više nego išta…..
– Jaoo hvala Murate meni je divno kada se vi istrošite na meni….hajde stavi gaa.

I zabio mi ga da sam zvezde videla. Nikda toliki nisam imala. jebao me je grubi, osvetnički i zalaufano da je moje članke puštao samo da me poljubi po neki put, sada je bio i grub i nežan i naši užitci su postali skladna simfonija.

uzela sam mobilni da napravim par snimaka kako mi ogromni crni ciganski kurac ulazi u nabubrelu belu pizdicu. Murat je stao da ne pokvari slikanje. i taman što sam okinula par puta, zazvonio je telefon….moj tatica da me proverava…

Kada je čuo a je moj otac na vezi, samo mi ga je nabio što je jače mogao u pizdu i iz inata nastavio da me jebe. hahah jedva sam se suzdržavala dok sam pričala sam ocem da ne krenem da stenjem. A bilo mi je super, razbij ame ciganin kojeg moj otac u lajvu pljuje i ponižava, a ovaj to sve čuje i još žešće mu jebe belu ćerku mezimicu, hahahaha!

Sada me je dovršavao i udarci karlice su mu bili sve žešći a Amir se ubrzo zatresao i ispraznio u moja usta, a dok se praznio ja sam gledala Murata i odmah gutala spermu. Videvši šta sam uradila, Murat samo krene da jauče.
udarao je sada snažno, i prilazio vrhuncu.

– Slobodno u mene Murate ujutru ću popiti pilulu za jutro posle, slobodno aahhh me napuni, napuni gazdinu ćerkuuu i ja počeh da svršavam dok je Murat nabijen do jaja u meni ne mrdajući izlivao neverovatne količine sperme, iako Cigani imaju baš puno sperma, Muratu se skupilo. tek bi ponekad cimnuo kukovima jer nije mogao da izdrži snažni orgazam. tako se cimnuo nekoliko puta i pao peko mene.

Gigantski crni kurac bio je i dalje u meni i mislila sam da nije nimalo omekšao.
Murat me je nežno ljubio. Kao dečko, kao divni čovek, kao najsladje biće. Nikada nisam bila ljubljena tako. Posle nasilnog strastvenog seksa kakav sam samo želela pretvorio se u nežnog ljubavnika. Rukama sam mu milovala obraze dok smo se ljubili.

– Nisi stigla da me malo uzjašeš, da malo sebi daš oduška…
– Neka, bilo mi je pelepo, bio si divan… Murate prozor ti je uvek otvoren…..

dok su se oblačili pitala sam ih da li su srećni i zadovoljni. zbunili su se kao mala deca, možda i zamuckivali….

– Da, bila si odlična rekao je Murat
– za tebe sam uvek tu. Prenesi dalje kako ti je bilo lepo samnom, nismo više stranci…
Drrugi put ćemo se fotkati da imaš uspomenu – rekla sam veselo.
– važi, rekao je sa osmehom
– Ali da pokažeš i drugima – dodala sam….

Njih dvojica su se obukli i izašli. Legla sam nazad u moj krevet. Roze čaršavi bili su isflekani njihovom spermom i sokovima….nisam sve primila u sebe…ali potrudiću se drugi put…..

Autor: Angel Of Lust

11 thoughts on “Gazdina ćerka III deo

  1. Imaš i IVbdeo. On je poseban po tome jer je Skatka Mala, gazdarica ovog sajta dala ideje i pola priče je njeno 🙂

 1. Odlicna prica. Savrseno napisana i veoma napaljiva.
  Voleo bi da u nastavcima cerka uvede i mamu u taj zivot. Da se zajedno osvete ocu i bratu za zlostavljanje i rasizam.
  Pa tek kad skontaju da su im cigani pojebali i kraljicu i princezu. 🙂
  Jos jednom – svaka cast.

  1. Inače da znaš, IV deo je ideja Skatke Male sa ovig sajta. Vidiš kako bele žene žele i maštaju o crnim kurčevima? A vi uzmite i drkajte. Samo vam to preostaje 😉

   1. <3 Neka se javi Slatka Mala ovde i da svoj komentar.
    Radja se polako svet u kojem mi mozemo samo da drkamo dok nam zene jebu…oni.

    1. Ko bre da ti se javi???? Pa nije valjda da nisi izvalio da je sve ovo LAŽNJAK?????! Kakva čoveče slatka mala??? Pa čak i da postoji, a tek da je slatka, pa zar zaista misliš da bi se zaludjivala s nama ili bi negde debelo unovčavala svoju ribicu? Hajde stavi prst na čelo i malo razmisli…

  1. Ne, nije to čudno. Ali evo odmah dileme-jesi li ‘slatka mala’ ili si ‘mala nevaljala’ ili si oboje, ili ništa od toga… pa dozvoli da imam pravo na svoje mišljenje..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hot oglasi

Don`t copy text!