jezik tokom sexa

Korišćenje Jezika Tokom Seksa

Za početak, vaš jezik je višenamenski. Koristite ga za ljubljenje, tokom predigre, sa oralnim seksom, prljavim razgovorima itd. Prilično se svrstava u MVP jer „njegova snaga sa malo truda može da pruži pobudnu stimulaciju erogenim zonama. A s obzirom na to da sa toliko fleksibilnom, visećom stvari možete učiniti toliko mnogo, trebali biste tačno znati kako da je koristite. Zaronimo dublje…  lizanje vrata

 

Zašto je važno uključiti jezik u seksualni život?

Verovatno već koristite jezik mnogo više nego što mislite – što je dobro! Ali kada namerno razmišljate i aktivno razmišljate o tome da jezikom poboljšate svaku moguću senzaciju, to menja celu vibraciju. Jedan od razloga je taj što je površina jezika teksturna, što dodaje jedno lepo mekano trenje – različito od onoga što bi vaše ruke, usne ili drugi delovi tela mogli da ponude.

Takođe je samopodmazujući, pa teži da stvori lako, glatko klizanje na osetljivim delovima tela.

 

Koja područja tela je najbolje istraživati jezikom?

Svaki deo tela može se istražiti jezikom, ali uvek komunicirajte sa partnerom pre nego što se angažujete. Započnite sa raspravom na kojim erogenim zonama vaš partner želi da se fokusirate (mislite: na vrat, ključnu kost, usne itd.), A takođe uspostavite granice u kojim oblastima je ne-ne.

Opšte pravilo: Telo svake osobe će različito reagovati na stimulaciju, pa je lepo početi visoko i ciljati nisko. Neka područja za početak: glava, vrat, usta, usne, uši, ključna kost, grudi, bradavice, bočne strane stomaka, bikini linija, prsti, nožni prsti, anus i genitalna područja.

Što se tiče nekih ne tako očiglednih načina na koje možete uvući jezik u akciju da biste poboljšali zadovoljstvo, predlažemo sledeće:

Sisanje prstiju,

Vrhom jezika pratite spoljnu stranu usana,

Šapćući neobične komande ili želje partneru u uho,

Praćenje obrisa ušiju,

Korišćenje jezika kao pozivnog signala (poput izvođenja pokreta „dođi ovamo“),

Praćenje obrisa guzova pre analingusa,

Lizanje hrane sa različitih delova tela,

Korišćenje jezika za prodiranje,

Lizanje ili golicanje vagine i njenih osetljivih delova,

Hranjenje partnera jezikom; lizanje bradavice

 

Postoje li neki posebni pokreti koji biste trebali da radite jezikom?

Drago mi je što ste pitali. I da, imate nekoliko opcija u zavisnosti od toga koji je vaš krajnji cilj:

Vrhom jezika pružite sporo kretanje oko erogene zone. Zatim, ubrzajte vrh i brzo pritisnite.

Ravnim srednišnjim delom jezika polaganim potezom trljajte o veće površine. Napravite pokret „S“ ravnim delom jezika da biste stvorili osećaj nalik talasima.

Vrhom jezika crtajte oblike i obrasce oko erogenih zona.

Izravnajte jezik da biste teksturnom površinom činili duge, lagane poteze.

Pomoću blago uvijenog jezika stvorite usisavanje.

U osnovi, usmerite jezik za direktnu stimulaciju i savijte ili poravnajte jezik da pokrijete veću površinu.

 

Nekoliko korisnih saveta koje treba zapamtiti pre vremena igranja jezikom:

Uvek prvo pitajte pre nego što primenite jezik u akciji, jer se nekim ljudima možda ne sviđa osećaj jezika u ustima, ušima ili drugim delovima tela. Saglasnost = Sve.

Oh, i pobrinite se da vaša oralna higijena bude na nivou. Očetkajte jezik i isprite usta antiseptičnom vodicom pre nego što se upustite u seks, jer antiseptična vodica za usta smanjuje širenje bakterija na osetljiva područja. ljubljenje jezicima

Ne zaboravite da uravnotežite količinu pljuvačke koja se stvara iz jezika tokom vašeg istraživanja i prebacujte se između vrha i ravne površine jezika.

I na kraju, ne razmišljajte previše o tome šta biste trebali ili ne biste smeli raditi tokom seksa. Neka vaš jezik teče prirodno ka onome što se oseća dobro, na šta pozitivno reaguje partner i koja područja želite sporazumno istražiti. Više upotrebe jezika tokom seksa trebalo bi da bude zabavno – ne bi trebalo da natera nikoga da se oseća kao pas koji samo slinavi po vama, ok?

 

KRAJ

LinkIzvor: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a33864315/how-to-use-your-tongue-during-sex/

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!