G tacka kod muskaraca

Image by StockSnap from Pixabay

Kako stimulisati G-tačku kod muškarca?

Želite li da vaš muškarac izgubi razum sa intenzivnim talasima zadovoljstva? Stimulišite njegovu G-tačku.

Ovaj čin seksualnog zadovoljstva je namenjen onim ženama koje žele da njihov čoveka vrišti vaše ime u ćarima zadovoljstva.

Šta je G-tačka kod muškaraca?  

Muška G-tačka je seksualni ekvivalent ženske G-tačke. Ona je skrivena, treba je pronaći i često se smatra mitom.
Nije mit, međutim muška G-tačka je zaista veoma realna. Možda je znate po svom svakodnevnom imenu: prostata.

Prostata je veoma osetljiva žlezda. Stimulacijom ove žlezde, pomoći ćete vašem muškarcu da postigne dužu erekciju i mnogo jači orgazam. Prostata ima mnogo više nervnih završetaka nego u glaviću penisa, zbog toga je ovo jako prijatan osećaj.

Gde da je pronađete?

Prostata se nalazi unutar tela muškarca, smeštena ispod bešike. Najlakše je pristupiti preko anusa.
Možda ćete oklevati, to je neprijatno područje za mnoge momke. Ali ne oklevajte, muška G-tačka je jedna od naj erotskijih mesta na telu vašeg muškarca.

Najlakši i najbolji način da pronađete mušku G-tačku je da ubacite prst u anus. Poražite mali čvorić, veličine oraha. Kada ste ga našli osetićete odmah.

G tacka kod muskaraca
Image by StockSnap from Pixabay

Pre nego što počnete, nekoliko pravila.

Uverite se da je vaš partner već seksualno stimulisan i spreman za ovo iskustvo pre nego što pokušate da pronađete G tačku.
Kada ste sigurni da je raspoloženje na vrhuncu (znaćete kada), koristite kažiprst i nežno zaokružite spoljašnjost anusa. Najbolje vreme za to je u toku oralnog seksa. On će biti mnogo opušteniji i otvoreniji za sva sledeća zadovoljstva.

Pre nego što to uradite  obratite pažnju na dužinu noktiju. To bi mogli da bude bolno iskustvo. Još gore je to da dugi nokti i ogrebotine mogu izazvati ozbiljnu infekciju. Unutrašnjost anusa ima veoma tanku kožu i mnogo bakterija. Bezbednost je na prvom mestu! Drugo, morate koristiti lubrikante.

Sada kada ste spremne, polako pomerajte prst u podmazanom anusu. Koristite kažiprst.
Recite mu da želite da mu udovoljite, recite mu da ga to neće povrediti, i recite mu da ćete odmah prestati kad god on želi.
Pređite prstom duž unutrašnjeg zida vrhom prsta licem okrenutim ka bešici.

Kako da se stimulišete G-tačku?

Kada pronađete G tačku, sve što treba da uradite je nežno milujete napred-nazad. Polako trljate prstom duž unutrašnjeg zida, milujte prostatu gore i dole sa minimalnim pritiskom.

Da li znate za mesto između testisa i njegovog anusa?

To je još jedan način da stimulišete njegovu prostatu. To posebno područje – Perineum – jedno je od najosetljivijih mesta na telu muškarca. Svi nervni završeci njegove prostate mogu se stimulisati u ovom području zbog načina na koji su nervi povezani. Zadirkujte prstom ili koristite jezik, to će mu dati gotovo isti iznos zadovoljstva kao da stimulišete njegovu G tačku iznutra.

Šta se dešava kada konačno stimulišete to mesto?

Vaš čovek gubi svoj um to je ono. Njegov orgazam će biti mnogo intenzivniji i zadovoljavajući!

Igračke koje će vam pomoći

Jedna od najčešćih igračaka za stimulaciju prostate je analni čep. Analni čep radi dve stvari. Prvo, oni se koriste u pripremi za analni seks, što čini penetraciju lakšom i udobnijom. Drugo, čep pritiska njegovu G-tačku, i stvara konstantnu erekciju.
Tako je, to stimuliše prostatu.

Ako ne želite da idete tim putem, ne brinite. Postoje i druge igračke. Na primer, da li ste znali da možete da koristite mali vibrator za stimulaciju G tačke. Ako nameravate da koristite vibrator, morate ga koristiti pravilno. Uvek koristite lubrikante! To je zaista važno. Operite igračke nakon svake upotrebe. Ako koristie vibrator, najbolje je prvo koriste najnižu postavku. Nemojte početi sa velikom brzinom – to može biti bolno za njega. Podmažite igračku dobro, ubacite ga polako i nežno, a zatim uključite vibracije.

Analni perle su odlične za stimulaciju G – tačke. Ubacite perle polako i postepeno u anus, onda uradi ono što morate do ivice orgazma. Kako stiže orgazam, vrlo polako izvucite perle napolje. Zadovoljstvo kao nijedno drugo.

Mnogi muškarci nisu svesni da mogu da koriste svoju prostatu za seksualne stimulacije i zadovoljstva. Nemojte se plašiti da date svom čoveku zadovoljstvo koje zaslužuje.

Muška G-tačka je jedino mesto na telu muškarca koje će garantovano izazvati orgazam kao nikada do sada.

Ne verujete nam? Probajte!

M.L.

Izvor: zenskimagazin.rs

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!