prstenovanje slatke vagine

Kako Da Je Pravilno Stimulišete Rukama

Momci, “prstenovanje” devojke nije kvantna fizika. Naravno, možda niste baš najspretniji i većinom vremena samo gurate prste i nadate se najboljem. Ali nakon što pročitate ove savete i trikove, imaćete problema jer će vas draga osoba preklinjati i moliti za JOŠ. stimulacija vagine prstima

 

Pre nego što bilo šta uradite, morate da znate šta da dodirnete i stimulišete. Morate da poznajete tri glavna područja na i u vagini vaše žene:

Prvo da spomenemo veće (spoljne) i manje (unutrašnje) usmine. Spoljne usne mogu biti prekrivene dlačicama, dok su unutrašnje usne mnogo nežnije i naravno vlažnije kad je žena uzbuđena.

Zatim sledi otvor vagine. Ovo je mesto u koje gurate svoj penis i u čijim dubinama se krije famozna G-tačka.

Konačno, ne možemo zaboraviti na klitoris. Ovde se nalazi većina njenog zadovoljstva zbog količine nervnih završetaka upakovanih u malom ispupčenju – dugmetu ljubavi. Lagano ga trljajte dok ne saznate koji pritisak i brzina joj najviše prijaju.

najbolje iz Srbije

 

Evo nekoliko najboljih načina da je zadovoljite prstima:

  1. Održavajte ČISTE Ruke! – Pre nego što uopšte razmislite o tome da zadovoljite devojku rukama, morate održavati pravilnu higijenu vaših ruku. Ako nemate čiste ruke i podrezane nokte, nećete obaviti zadatak kako treba. Nemojte, međutim, podrezivati nokte tik pre pipkanja, jer će vam nokti biti još uvek grubi. U osnovi, ako planirate da kliznete nekome u picu, pripremite se ranije. Poslednja stvar koju želite da uradite jeste da povredite ili iziritirate neverovatno osetljiva mesta unutar vaše partnerke. Nakon što se pobrinete za nokte, takođe je veoma važno oprati ruke pre nego što akcija krene. Čiste ruke pomažu u sprečavanju infekcija, što je poslednja stvar koju vaš partner želi da dobije.

 

  1. Zadirkujte Je, Napalite Je! – Da biste je pravilno zadovoljili, potrebno je da partnerka bude raspoložena i napaljena. Ako ona nije željna i dovoljno nabrijana, cela stvar neće imati mnogo efekta. Ostaćete čvrsti i sami, drkajući picu neraspoložene devojke. Da biste to izbegli, učinite je željnom. Ovo je već stvar nje kao osobe tj šta ona voli. Da li vaša devojka voli prljave razgovore? Da li joj se sviđa sisanje bradavica? Morate se zapitati: šta će je učiniti vlažnom? Šta će je stimulisati i navesti da vas poželi duboko u sebi?

načini prstenovanja vaginePostoji još jedan bitan faktor kako biste bili sigurni da je vaša dama spremna da krene u akciju – podmazivanje. Ne želite da uđete u nju ako ona nije uzbuđena i mokra. Možete koristiti lubrikant ili pljuvačku, ali zašto to činiti kada znate da možete da je napalite, navlažite i koristite njene prirodne ukusne sokiće kao mazivo?

 

  1. Srednji Prst – Ponekad je dužina ipak bitna. Ako vaša žena traži nešto malo jače i brže, gurnite srednji prst u nju. Pobrinite se da u potpunosti imate kontrolu nad rukom (klečeći između njenih nogu je odličan položaj za to) i pronađite tehniku brzine i pritiskanja koji najbolje funkcionišu.

Ako vam kaže da nastavite dalje, uradite to. Zamislite prst kao vaš kurac i koristite potisak. Možete lako da menjate tempo i jačinu, u zavisnosti od toga šta ona želi. Ako nađete ritam koji se čini da joj se sviđa, pridržavajte se toga. Doslednost je važna kada prstenujete ženu.

 

  1. Koristite Dve Ruke – Kao što je rečeno, postoji više oblasti na koje možete da se fokusirate kada rukama zadovoljavate ženu. Ne radi se samo o klizanju prstiju unutra i napolje. Moguće je da i na taj način svrši, ali to je malo verovatno. Jedan od načina da vrhunac učinite sigurnim je da upotrebite obe ruke dok prstenujete ženu. Možete da stavite svoje prste jedne ruke u nju (sve dok je ona podmazana i spremna), a drugom rukom da stimulišete njen klit. Možda će trebati malo vremena da bi se postigla tačna koordinacija, ali želite da ona svrši, zar ne? E pa onda budite orni i uložite malo više truda.

 

  1. Šokantno (analno) Iznenađenje – Hmmm, okej, ovo nije baš za svakoga, ali kod onih žena kombinacija prstenovanja pičkekoje vole analne igrice, prstić u čmariću je jebeno sjajna stvar. Ključno je, međutim, da sa sigurnošću znate da ona to voli. Budite naravno nežni jer ne želite da je povredite. Jednom kada uđete, nastavite da prstima mazite i njenu pičku. Zatim, zašto ne biste proveli malo vremena igrajući se sa njenim klitorisom drugom rukom kako biste je stimulisali na više načina odjednom. Oh, i ne zaboravite lubrikante!

 

  1. KLITORIS! – je, kao što je već pomenuto, mesto broj 1. za stimulaciju žena, ili barem većinu žena. Ali, zbog toga što je klitoris veoma osetljiv, ne možete ga jednostavno napasti. Morate da započnete polako i pronađete pravu količinu brzine i pritiska. Jednom kada to učinite, nastavite u tom ritmu. Da bi žena postigla orgazam, često joj je potrebno neprestano maziti klitoris. Dok to radite, naravno, ne zaboravite da je usput jebete prstom. Poslednja stvar koju želite da uradite sa klitorisom, naročito ako ste pronašli svoj ritam, je stati.

 

  1. Ne Zanemarujte G-tačku – Ah, G-tačka, magično mesto u pici vaše žene koje će je naterati da se prosto rastopi u vašim rukama. Možda vam se čini da idete na mitsku potragu da ga pronađete, ali nije toliko teško ako znate gde da tražite. Prvo ćete morati da gurnete srednji prst i kažiprst u nju, a dlan da vam bude okrenut prema gore. Zatim, baš kao da je ona nevaljala devojčica, napravite pokret „Dođi ovamo“, pomerajući prste prema sebi. G-tačka će biti nekoliko centimetara – obično dva ili tri – unutra i prema gornjem delu vaginalnih zidova. Sluzokoža će se ovde osećati drugačije (malo grublje, sunđerastije). Kad ste ga pronašli, pritisnite ga i pratite reakciju vaše partnerke. Ako udahne brzo i duboko, verovatno ste našli pravo mesto. Tada opet pronađite pravi ritam.

 

maženje vagine prstimaKonačno, nakon svega ovoga, treba da uradite još dve stvari: Slušajte svoju ženu i Zabavite se uz nju! Ženama je potrebno duže od muškaraca da dostignu orgazam – u proseku dvadesetak minuta – pa je važno da ih slušate. Ako žele da nastavite – nastavite dalje. Usporavanje će samo ubiti raspoloženje, a vama će bukvalno ostati nezadovoljena žena na rukama.

Jednako je važno zabaviti se sa njom. Ako ne uživate u njoj, ona će to osetiti i neće joj biti drago. Umesto toga, pokažite joj koliko želite da je dovedete do vrhunca. Uđite u nju SA njom i prilično brzo će vrištati i tražiti još.

 

 

LinkIzvor: https://mrracy.com/finger-girl-woman-tips-make-wet/

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!