analno jebanje sa šefom

Ja sam žena koja Zna šta Želi

Upoznavanje Srbija

„Moram da te upozorim.“

„Upozoriš? Na šta?“ nagnuo se i mogla sam da osetim njegov losion posle brijanja koji oduzima dah. Dala sam sve od sebe ali sam gubila bitku iz sekunde u sekund, duboko sam udahnula kao da je on moja droga.

„Evo u čemu je stvar… khm,“ pročistila sam grlo. Trudila sam se da ne zurim u tamnoružičastu boju njegovih usana. Ponovo sam pogrešila i beznadežno sam se vrpoljila u kožnoj stolici. Bože, pulsirala sam ispod gaćica. Kada se osmehnuo, stomak mi se iskrivio od uzbuđenja i želje. Zadržala sam dah. Pomerila sam nehajno i to je samo pogoršalo vlažnost i toplotu između mojih nogu. Moja pica je bila mokra.

„Dijana, šta se tačno dešava ovde?“, šapnuo mi je.

Tada je krenuo njegov nalet smeha. Spustila sam pogled i pokušala da se fokusiram na bilo šta osim na to kako mi je zvuk njegovog smeha stimulisao bradavice. Kako mi je stomak zujao od razigranih leptirića. Bio mi je šef. Ništa više. Ništa manje. Tako bi trebalo i da ostane, bez obzira na očiglednu seksualnu tenziju među nama u poslednjih par meseci. Stariji od mene … ali to nije uticalo na njegov seksipil, naprotiv.

„Šta hoćeš Dijana?“ Njegove krupne smeđe oči su grabile preko mene i bilo mi je kao da ima ruke na meni.

„Ja.… ja…“

„U čemu je problem Dijana?“ Opet je pitao.

„Pozicija. Želim tu novu poziciju… to unapređenje…“ promucala sam.

Podigao je glavu i pogledao me direktno u oči. „Želiš li i kancelariju sa pogledom na grad?“ Mahnuo je obrvama i osmehnuo mi se. Osećala sam se kao da će mi se lice zapaliti.

„Ne“, uzdahnula sam. Ubrzo sam shvatila da su bakarna dugmad njegovih pantalona tačno ispred mog lica. Čim sam fokusirala pogled shvatila sam da mu je kurac tvrd. Činilo se da mi se dah izgubio u plućima. Pogled mu je postao ozbiljan. Sranje. Čitao mi je misli. Video je kroz moje prljave fantazije. Sada je shvatio zašto sam tražila da pričamo posle radnog vremena.

„Ti si žena koja zna šta želi. Sviđa mi se to. Čim si došla u ovu firmu ja sam znao da si ozbiljna, da si ambiciozna… i da te ništa neće zaustaviti da dobiješ ono što si zacrtala“, rekao je tihim glasom. Njegovi prsti koji su prelazili preko mene su me naterali da tiho zastenjem. A kada su njegove usne dotakle moje, bezobzirno sam otvorila usta za njega. Posisala sam mu jezik i on je prišao bliže, naguravši me u stolicu. pušenje u kancelariji

Prekinuo je poljubac i ja sam odjednom osetila uzbuđenje, krivicu i prljavost. To je samo pogoršalo situaciju. Moja želja za njim. Moja potreba za njim. Želela sam ga. Čupao je svoju dugmad a potom zavukao ruku u pantalone da oslobodi svoj tvrdi kurac. Miris sveže kurčine me je odmah bljesnuo po čulima da sam na trenutak zatvorila oči i udahnula duboko. Pička me je bukvalno pekla.

Otvorila sam usta za njega i nisam se pomerala, pokorno sam tako zinula i čekala da ga on sam smesti duboko u moje grlo. Imao je tako topao i tako sladak ukus. Kada me je pogledao, izgledao je ošamućeno, pijano od uzbuđenja i strasti.

„Pokaži mi koliko zapravo želiš unapređenje… veliku kancelariju… svoju ličnu sekretaricu… uffff…“

„Pokazaću ti koliko jako želim ovo…“, koristila sam tih i seksi glas. „Nabij mi ga.“

Uhvatio me je za kosu i prvo pljunuo na vrh svoje kite a potom mi ga tako upljuvanog nabio svom silionom u grlo! Moje oči uprte u njegove oči. Nisam glumila drolju – ja sam BILA drolja! Jebao mi je usta sa jednom rukom u kosi, drugom tražeći moju ruku i nameštajući je na svoja bujna jaja. Bio je tako muževan, zreo i dominantan. Spustio mi je gornji deo niže kako bi gledao moje sise dok me tucao u usta.

„Moram da te okusim Dijana…“ – glas mu je drhtao.

Sa pljuvačkom koja mi je curela iz usta, udaljila sam se, sela u stolicu i raširila noge za njega. Posmatrala sam vrh njegove glave dok je spuštao lice među moje noge. Nije bilo predigre, odmah je usnama i jezikom napao moj klitoris. Sivlji krugovi oko njega zbog kojih sam se hvatala za rukohvate svoje stolice i plesala sa njim. Divlja marioneta na ivici orgazma. Lizao me je sve dok nisam zajecala i svršila na njegovo prelepo lice, hvatajući ga za kosu, izgovarajući njegovo ime.

Kukovi su mi se sami podigli, ruke su mi zaronile u njegovu kosu, hvatajući se i povlačeći toliko da sam se bojala da ću ga povrediti. Ali on je duboko zarežao u jeo me jače, dublje, i prstima mi pipao usamljeni anus. Orgazam je sve vreme pulsirao kroz moju pičku, odzvanjajući u mojoj utrobi. Talas za talasom orgazama dok sam ga čupala za kosu, smejući se i plačući dok sam svršavala. lizanje pičke u kancelariji

Gurnuo je prste u moju pičku, zabadajući i savijajući ih sve dok me nije počeo razbijati jedan duži, dublji orgazam. Kada je shvatio da sam vrtoglava od orgazama, usporio je. Nasmejao mi se i obrisao lice mokro od mojih sokova. Poljubio je unutrašnju stranu mojih bedara a ja sam cvilila. Prišao mi je, poljubio me strastveno, grizao za vrat, stenjala sam…

Njegov penis se trljao moje usmine dok me je ljubio grizao i lizao. Zatim me je proučavao svojim velikim tamnim očima dok je trljao glavić o moj klit. Otvaram noge, hvatam ga, preklinjem da me pojebe. Nacerio se zlim osmehom i bez upozorenja žestoko nabio kurac u moju vrelu pičku! Koliko puta sam maštala o tom trenutku? Previše puta.

„Mi smo samo kolege… šefe“, glupo sam ga podsetila.

Izašao je iz mene. „Da. Ali ja ne jebem sve svoje koleginice. Ne primećujem ih… ni njihove sise ni guzu. Ni kako mirišu. Ni kako dodiruju kosu. Kako im se oseća koža kada ih dodirnem. Mi smo više od kolega.“ Savio se napred, gledajući kako njegov penis pomalo klizi u mene. „Sada ćuti. Jebaću te. Baš kao što si zamišljala… dok si trljala ovu vrelu pičkicu u svom toplom krevetu.“

I ućutala sam dok je on klizio u mene. Dok me je sve brže tucao primetila sam njegovu fascinaciju mojom guzom. Sve vreme je prstima kružio oko mog anusa, mazio ga i povremeno probijao vrhovima prstiju. Niko me nikada nije jebao i mazio na taj način.

„Znam šta želiš…“

„Znaš?“ Spustio je glavu i ugrizao me za bradavicu. Povikala sam, drhteći pod njim, ali u isto vreme pritiskajući grudi na njegova usta i zube. Kada me je ugrizao, moja pička se snažno stisnula oko njega i to mi se jebeno dopalo. „Znam! Želiš da me jebeš u dupe! Ugrizi me ponovo“, preklinjala sam.

„Jebi me jače. Jebi me, jebi me, jebi me.“ Ugrizao me je za vrat, a ja sam siktala. Njegovi prsti su me štipali za bradavice, zubi grickali, a kurac mu je sada bio ispred moje male analne rupice. Bol me je prožimao i stvarao vruće zadovoljstvo dok je gurao svoju kitu u moju nevaljalu i željnu guzu. Nagnuo se tako da njegov penis može da uđe što bolje i što dublje. Zagrlila sam ga oko vrata i snažno ga poljubila a onda mu šapnula: „Jebi me u guzu dok ne eksplodiraš u meni!“ analno jebanje sa šefom

Nabio je svoje prste u moju pičkicu kako bi mogao da oseti svoj kurac kroz moje unutrašnje zidove. Uronio je duboko u mene, prstom u picu i kitom u guzu, počevši da se zabija iznova i iznova. Stenjala sam vrištala i bacakala se kao jebena kučka dok me je analno zadovoljavao svojim nabreklim kurcem.

Gubila sam dah i stezala se, grčila po celom telu. To je za mene bio neprepoznatljiv nov osećaj ali bila sam u pravim rukama. Slušala sam razne priče o tome kako je moj šef sjajan ljubavnik, ali ovo je bilo jače od svega. Posedovao me je… nabijao na kurac i na prste u savršenom ritmu, dovodio me do uzastopnih orgazama.

A onda sam osetila kako prosipa svoje seme duboko, duboko u mene. Eksplozija vruće sperme poput lave zapalila je moje telo, moje unutrašnjosti. Bila sam ispunjena u svakom smislu te reči. Cela kancelarija mi se vrtela, sve je bilo mutno… dok napokon nismo došli do dana na podu njegove kancelarije.

„A sada…“, poljubio me je dok smo se kikotali, goli i znojavi.

„A šta sada?“

„Mislim da treba da razgovaramo o tvom unapređenju.“

„Možemo to i sutra. Neka ova noć bude čisto zadovoljstvo.. znaš kaku kažu šefe – ne treba mešati posao i zadovoljstvo.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!