jebanje kurve na ulici

Ispovest Domaćice iz Predgrađa

Upoznavanje Srbija

Ne znam šta me je tog dana navelo na ono što sam uradila. Možda je razlog čista dosada koju verovatno svaka domaćica u predgrađu oseća. Možda pak beskrajni očaj 15-godišnjeg braka koji je proizveo jedno dete i tačno nula orgazama. Dođavola, možda samo želja za mlađim muškarcem. Ili mladim nastavnikom fizičkog vaspitanja. Možda ipak, samo možda, činjenica da sam svakog dana te godine gledala veliki kurac nastavnika trenera Baneta kroz njegove trenerke kada sam vozila sina u školu.

Nisam mogla da verujem da mu dozvoljavaju da uči decu fizičkom vaspitanju u tim uskim trenerkama. Šta god da je bio katalizator, kada je Bane tog dana izašao iz školske sale, rekla sam mužu da mi trebaju cigarete i krenula sam u poteru. Pratila sam ga sa strane škole i kao slučajno naletela na njega. Bili smo u usamljenom delu na ćošku, dovoljno daleko od dvorišta i ulaznih vrata u školu da nas niko ne vidi.Odmah sam mogla da vidim izbočinu na njegovim trenerkama.

„Gospođo Snežana. Otkud vi? Jel je sa Nikolom sve u redu?“

Nisam odgovorila, već sam samo zakoračila ispred njega i pritisnula mu prst na usne pre nego što sam pala na kolena. „Gospođo Snežana, o čemu se radi…?“ tiho je upitao dok sam mu masirala sve veću izbočinu kroz njegovu trenerku. Srce mi je lupalo od pomisli da je neko mogao da me vidi, posebno moj muž koji je sedeo u kolima i čekao me da navodno kupim cigarete.

„Umukni pre nego što nas provale i uhvate.“ Prošaputala sam, iako me je pomisao da ću biti otkrivena uzbuđivala jednako kao i pomisao na Banetov veliki mladi kurac. Možda čak i više. „Jebote kako si velik… mesecima gledam u ovu kurčinu…“ dodala sam sa osmehom.

Bez daljeg odlaganja, oslobodila sam ga iz trenerke i donjeg veša i uzela njegov masivni kurac u svoje ruke. Na trenutak sam zastala i malo se i uplašila. Bio je čak i veći nego što sam mislila. U početku sam ga nežno drkala, posmatrajući kako raste i ukrućuje se. Bila je to veličanstvena stvar, skoro dužine moje podlaktice, a debela skoro kao moj zglob.

Sve u svemu, bio je mnogostruko veći od kurčića mog muža. Vreme kao da je stalo dok mi je sto misli prolazilo kroz glavu. Deo mene je bio užasnut njegovom veličinom, ali drugi deo je goreo od životinjske potrebe da ga imam u sebi. Onda sam ga, posle samo još par trenutka oklevanja, gladno stavila u usta. milf sisa kurac na ulici

Sve na njemu je bilo neverovatno. Miris, ukus, sirova muškost. Srce mi je lupalo kao čekić kada sam ga osetila u ustima, ali još više od pomisli da bi moj muž svakog trenutka mogao da izađe iz auta, krene ka nama i uhvati nas. Zamišljala sam ga kako se nelagodno pomera na svom sedištu, pitajući se što mi toliko dugo treba da kupim jebene cigarete.

A onda me je ta pomisao jebeno ovlažila! Zamišljala sam da me je uhvatio kako gladno gutam debelu kitu trenera Baneta. Igrala sam sa njegovim velikim nabreklim jajima. Prešla sam jezikom od osnove do vrha i nazad. Čak sam ga uzela najdublje u grlo koliko sam mogla bez da se zagrcnem.

Ali oči su mi zasuzile. Živela sam svoju prljavu fantaziju o velikim mladim kurčevima, a trener je jednostavno naslonio svoje velike snažne ruke na moju glavu, očajnički pokušavajući da ne stenje preglasno. Ja sam, s druge strane, odustala od toga da ćutim. Sisala sam i glasno stenjala, izvlačeći njegov kurac iz usta čujnim mokrim zvukom, samo toliko dugo da pljunem na njega kao kurva gladna kurca. Bilo je magično, nikad nisam bila tako mokra.

„Pokažite mi te velike sise.“ – kako slatko, i dalje mi je persirao, predivno vaspitan momak.

Izvukla sam njegov ogroman kurac iz usta i pogledala ga. Njegovo oštro, monolitno veličanstvo koje je blistalo od vlage iz mojih usta je apsolutno oduzimalo dah. Bio je to zaista kralj među kurčevima, glava porodice, vođa, falusno božanstvo. Povukla sam gornji deo nadole, puštajući grudi da se oslobode, a onda sam ih obuzela oko njegovog debelog mesa i počela da ga masiram između njih. Bio je dovoljno dugačak da još uvek mogu sisati vrh dok mi je jebao sise.

„Uhhhh sranje, gospođo… Snežana. Obožavam vaše velike, debele sise… Jebote.“ Zastenjao je i polako gurnuo svoj veliki kurac između mojih grudi. Osetila sam kako se njegove ruke stežu u mojim gustim, plavim loknama. Pogledala sam u njegove duboke smeđe oči i nevino namignula.

„Jebi me žestoko u usta dok ne svršiš. Sve ću progutati.“ – rekla sam slatko.

„Radije bih jebao vašu sočnu mokru pičku.“ On je gotovo zarežao, a njegov tutnjavi bariton je natopio moje gaćice.

„Sledeći put dušo, obećavam.“ Prošaputala sam izvinjavajući se pre nego što sam ga vratila u usta.

„Sledeći put?“ upita Bane, trudeći se da se fokusira na naš razgovor, a ne na moje postupke. „Ko zna gde ćemo biti sledeći put… možda nam je ovo jedina prilika.“ on me je čvršće uhvatio za kosu, kliznuo između mojih usana i počeo da se nabijao. Lupao me je u grlo svojom kitom. Oči su mi se prevrnule i navrle su suze.

Napokon je izvadio kitu i ja sam se zakašljala i jedva došla do daha. On me je tada podigao, okrenuo i svukao mi trenerku. Noge su mi odmah zaklecale i mislila sam da ću pasti na dupe ali njegove snažne ruke su me držale.

„Ne bi trebali.. moj muž… mogao bi naići.“

„Ne brini… jebeno sam blizu. Neće dugo trajati.“

Pocepao je moje gaćice kao životinja i par puta me snažno opalio po guzi. Jedva sam mogla da dišem, gorela sam i gledala oko sebe. Pomisao da će nas neko uhvatiti dodatno mi je vlažila pičku. A onda su oči želel da mi iskoče iz glave! Njegov glavić se probijao između mojih nedojebanih uskih usana. Nije ni bio u meni a ja sam već svršavala. jebanje kurve na ulici

Držala sam se rukama za zid škole i tresla se dok je on sve dublje zaranjao u mene. Bol je bila prisutna, ali to je ona najlepša, predivna bol od koje su mi sve erogene zone vrištale. Grabio me za bokove i oprezno ali snažno me tucao. Niko me nikada nije jebao tako moćno, tako duboko. Moji orgazmi su se nadovezivali, jedan za drugim. Nisam izdržala i pala sam na kolena.

On me je okrenuo i osetila sam kako mi nabija kurac do grla i svršava. Progutala sam svaku kap, kao što sam i obećala. Onda sam uzela njegov penis u svoje ruke i nastavila sisati, očajnički pokušavajući da ismuzem još više njegovog slano-slatkog semena. Kada sam završila, podigla sam odeću i zapalila cigaretu,e pokušavajući da se priberem.

Prišla sam mužu samouvereno, osećajući čudnu želju da ga poljubim francuskim poljupcem sa ukusom sperme trenera Baneta. „Ti išla po cigarete ili si krenula da kupiš celu trafiku?“

„Dobila sam želju da popušim jednu usput i ćaskala sam sa prodavačicom. Izvini ako si malo duže čekao.“

Nije ni odgovorio, samo je dao gas i krenuli smo, a meni osmeh sa lica nije silazio celim putem do kuće.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 9 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!