erotske price anal
Upoznavanje Srbija

Mira u kupatilu

Najzda sam se digao sa njen uz njen pokušaj zadržavanja, uhvatio sam je za ruke i poveo u kupatilo. Tako gola stajala je predamnom, njene obline bile su mi veličanstvene. Njene sise pomalo su visile ali su bile velike i opasno izazovne. Bradavice su joj pomalo štrčale nagore kao da traže da ih diraš.

Zestok seks u kupatiluPodesio sam vodu i počeli smo da se tuširamo. Pri tome smo se sapunjali po celom telu, što je značilo uzajano trljanje i maženje. Prao cam joj mačkicu kao da sebi perem kosu, a ona mi je držeći glavonju u jednoj ruci sapunjala jaja i njega. Sve to je vodilo ka novoj jebačini. Glavonje je počeo da se kruti. Moji prsti su joj trljali zidove mačkice. Okrenuo sam je i naterao je da se sagne, naslonila se na lavabo. Predamnom je bila okrugla punačka guza sa busenom koji je virio ispod razdeljka. Uhvatio sam glavonju i namestio ga u njenu mačkicu. Ulazio sam polako u nju. U trenu se sama natakla na njega. Uhvatio sam je za kukove i navlačio je. Ona je samo stenjala i mrdala guzom levo desno. Počeo sam malo grublje da je navlačim. Stenjala je. Jednom rukom sam je uvatio za sisu koja visila. Masirao sam je stiskajući je. Malo se ispravila, a ja sam se sagao i počeo dam joj ljubim koren vrata, pomalo ga sisjući i grickajući. Radio sam to nežno da joj ne bih stvarao bol i ostavljao ožiljke. Zabacila je jednu ruku na mene i stiskala me uz sebe. Bome potrajajo je to dobrih desetak minuta dok nam oboma nije počeo dolaziti orgazam. Količina sperme koju sam ovog puta ispuručio u nju bila je dosta manja od predhodne. Jedva smo se odvojili. Sprali smo sve sebe, i sapunicu i znoj i sekret i spermu. Uzeo sam velike peškire i oboje se lepo obrisali. Uvili smo se u njih i vratili na krevet.

Ti baš voliš da me jebeš, reče Mira.

Da mogu i glavonja da može ne bih prestajao da te jebem nikad.

Stvarno si lud.

Ajd sada da malo odmorimo. Mada je možda za danas dosta seksa.

Meni sa tobom nije dosta jer uvek nekako drugačije, reče mi.

Odmaknuo sam se od nje da ne bih bio u iskušenju da je ponovo napadnem.

Nemoj ovo da pogrešno shvatiš, ali moram da predahnem.

Učutali smo oboje, mislim da je i njoj trebala pauza. Zadremao sam.

U naredna četiri dana imali smo još dve večeri ovako obilnog seksa.

Ilona se vratila

A onda je došla Ilona. Već prvo veče došla je kod mene u krevet.

Nisam mogla da dočelam da se vratim, reče mi skidajući se. Zaželela sam se tvog glavonje.jahanje kurca

Brzo se našla gola pored mene u krevetu. Nestrplivo je svukla moje bokserice i latila se glavonje. Čim ga je dobro nadrkala rukom, zajašila me je i počela da me jaši. Masirao sam joj sise, koje su za razliku od Mirinih bile em manje en mekane i viseće. Ali i one su pružale određeno zadovoljstvo u masiranju i grickanju i sisanju njenih bradavica. Stenjala je u brektala jašući glavonju.

Jezus marija kako je dobro govorila je, aaaaaaah kako je dobar. Puni me.

Počela je da me stiska svojim nogama i da se sve jače nabija.

Aaaaaaaaah, ištenem, aaaaaah, stomak joj se tresao u orgazmu koji joj je dolazio.

Nije prestajala da me jaši. Obuhvatio sam rukama tu njenu pomalo mršavu guzicu. Masirao sam je i stiskao oko mog glavonje. Počeo sam da joj milijem prstom čmar. Trgla se.

Nemoj to da radiš, reče.

Sjaši sa glavonje i položi ga na moj stomak. Pritsnu ga svojim usminama i poče da se trlja o njega.

Njena pubična kost baš ga je dobro prisitskala, pomalo bolno. Počela je da mi ljubi bradavice i da ih griska. Iamao ustisak da se više nije kontrolisala od želje.

Ištenem, jesus marija, aaaaah, čulo se iz nje.

Opet je svršavala, no uskoro je i iz mog glavonje počelo da šrica. Sve do mojih grudi i po njenim sisama. Bio je to baš intezivam orgazam. Ceo stomak bio mi je musav od moje sperme i njenog sekreta. Spustila se telom na mene i stisla me. Počela je da me ljubi ludački. Jezik joj je palacao po mojim ustima. Ljubila mi je vrat, griskala ušne resice, zavlačila jezik u uši, sisala ih.Ovako se do sada nikad nije ponašala.

Ala mi je falio tvoj glavonja, reče.

Ležala ja na meni i vrpoljila se celim telom po meni. Očigledno je želela još. Moj glavonja nije baš bio oran za još. No ona nije prestajala da se vrpolji po meni. Spustila se sa strane i prižila ruku ka glavonji . Uhvatila ga je sa tri psrta i počela da navlači kožicu gore dole. Svo vreme me je i dalje ustima obrađivala po telu. Ja sam je za to vreme grebuckao leđa i masirao joj jednu sisu. Spustila je glavu niz moj stomak i počela da mi ljubi glavonju. Lickala ga je i pri tom i drkala. Spustila je u drugu ruku dole i počela da mi masira jaja. Pri tom je osetila ispod jaja koren glavonje i počela i njega da masira. Od svih tih napada glavonja je naravno budio ponovo. Onda je klekla pored mene i rukom počela da vuče glavonju ka sebi. Želela je da je naguzim. Nisam odoleo toj ponudi i uskoro je glavonja trljao njenu mikicu upravljan njenim rukama. U početku ga je samo trljala o usmine. Bile toliko vlažne da je sam upadao u nju. Na kraju ga je pustila da udje. Navukao sam je šestoko.

Ištenem, uništi me. Reče i nastavi da se nabija.

Uhvatio sam je rukama za bokove i navlačio u žestokom ritmu. Stenjala je i mrmorila. Uhvatio sam joj jednu sisu koja visila niz njeno telo i stisnuo je, navlačeći je.

Malo se trgla, i napravila bolnu grimasu, ali ne reče ništa. Sada sam je baš divljački jebao. Spustila se telom na krevet. Noge su joj se kočile. Pod rukom na stomaku osetio sam grčenje.
Aaaaaaaah,mmmmm, jezus marija, aaaaj, čulo se iz nje.

Tresla se u orgazmu. Stisla je guzove oko mog glavonje. Kako sam ja nastavio da je žestoko nabadam, naglo se izmakla ispod mene i okrenula se meni. Uhvatila je glavonju i počela žestoko da drka. Osetila je po njemu da mi dolazi nalet sperme. Podmetla je svoja usta i pustila me da svršavam u nju. Posle dva tri mlaza, kad je sperma samo izlazila, obuhvatila ga je ustima i počela da sisa ostatke sperme. Ovo mi još nikad nije radila. Gledala me je u oči i smešila se. Sedela je tako ispred mene, koji sam klečao u nije ispuštala glavonju iz svoih usta. A on je polako kopnio. Najzad ga je ispljunula.
Ovo je bilo žestoko, reće, sada si me baš pomalo iznenadio ali bilo mi je lepo.

Spustili smo se jedno pored drugog na krevet. Legla je bokom pored mene pokrivši me jednom nogom. Sise su joj upirale tako meke u moje grudi. Njena proćelava mikica ležala je nam mom boku. Iz nje se slivala sperma i sokovi na noj bok i butinu. Ćutali smo. Tako smo i zaspali, musavi, oznojani iscrpljeni.

Mira uspavana

Jedne večeri krenuo sam kod Mire, bilo je već blizu 10 sati. Kada sam prišao kući video sam slabo svetlo koje dopiralo iz sobe. Ušao sam u kuću, svetlo je dopiralo sa lampe kraj kreveta iz sobe. Vrata su bila pritvorena. Otvorio sam i stao pomalo šokiran. Mira je ležala na kravetu na levom boku, Bila je u nekoj tankoj i kratkoj spavaćici. Leva ruka bila joj je prižena pored glave a desna joj je ležala na boku. Spavaćisa je bila nadignuta tako da joj je skoro cela guza bila gola. Leva noga bila je pružena a desna savijena u kolenu. Procep guzice je sevao, a ospod njega je virila po koja dlačica mačkice. Prizor da ti oko stane. Tiho sam je pozvao. Spavala je. Na brzimu sam se skinu go, mačor mi je od tog prizora bio već skoro spreman. Popeo sam se na krevet i kleknuo pored te veličanstvene guzice. Polako oprezno sam je pomilovao. Nije reagovala i dalje je ravnomerno disala. Spustio sam blag poljubac na tu poluloptu. Liznuo sam joj razdeljak guze. Promeškoljila se. Prošao sam ceo razdeljak jezikom usput je ljubeći. Rukom sa boka pomilovala mi je kosu.

Znala sam da si ti, reće, ne pomerajući se.

Počeo sam da joj blago mesim polulopte. Jedan prst je upao u razdeljak i zavlačio se sve dublje u njega. Mrsila mi je kosu. Ljubio sam joj i grickao te bujne polulopte. Pomalo je mrdala guzove izazivajući me. Prst u razdeljku spustio se do njene mikice. Osetio sam dlake pod njima i čupno ih. Ubrzo se prst našao u njenom procepu izmedju usmina, koji je počeo da vlaži. Primakao sam se sa glavonjom. Uskoro sam ga trljao pored prsta o njen razdeljak. Malo je nadigla savijenu nogu otkrivajući put ka svojoj mikici. Nisam oklevao, uzeo sam glavonju u ruku i počeo da tražim put u njenu mikicu. Pomagala mi je nameštajuči se. Polako sam ulazio u nju. Pustio sam glavonju da se uvlači a rukom sam je uhvatio za bok i povukao ka sebi. Sad je i ona počela da se meškolji guzom. Polako sam je pumpao. Okrenula je gornji deo tela ka meni. Njene sise pokrivene spavaćicom štrčale su. Povukao sam joj spavaćicu nagore, sve dok sise nisu bile razgolićene. Smestila je svoju guzu meni u krilo. Glavonja je bio u njoj. Spustila je ruku na njega i počela prstima da ga pritiska u sebe. Povremeno bi protljala svog kliću. Za to vreme ja sam počeo da joj masiram sisu gnječeći je i sisajući joj bradavice. Stenjala je i mrmorila od zadovoljstva. Malo sam ubrzao tempo glavonje. Odgovorila je istom merom. Polako mi rastao osećaj nailaska orgazma. Kao da je i glavonja počeo naticati i još rasti. Osetila je i ona to. Uhvatila ga je rukom i izvadila iz mačkice. Povukala na sebe i počela intezivmo drkati. Kako je bio blizu njenih sisa, obuhvatila je obe sise rukama i zarobila glavonju medju njima. Orgazam mi je bio žestok. Prskao sam joj kroz sise, po licu, izmedju sisa. Oblizivala se i dalje ga drkajući svojim sisama. Na kraju je pustila sise i uzela glavonju i strpala ga u usta. Sisala je preostalu spermu izvlačeći je iz njega. Lisckala je glavić. Jebote ovo mi još nikad nije radila. Glavonja za čudo nije splašnjavao. Otrgao sam se od njenih usta i smestio ga ponovo u njenu mačkicu. Poduhvatio sam joj noge ispod kolena i digao ih. Bio sam ceo u njoj. Mrdala je guzom kao luda. Mešala je ni sam ne znam kako sve. A onda je počela da jauče i da joj se stomak trese. Mikica joj se stezala oko glavonje. Noge su joj se grčile. Orgazam joj je nastupao. Stegla me je nogama a rukama koje stavila na moja ledja stisnula me je na sebe, tako da sam sise načisto spljoštio. Ljubio sam joj ta njena punačka usta, grickao usne i gurao jezik pritiskajući njen. Bio je to nevidjen vrhunac jednog orgazma. U želji da sve to što duže traje nismo prekidali. Samo je ispravila noge i skupila ih ispod mojih, stiskajući mačora u sebi,koji ipak počeo da skapava. Vršeći kontrakcije u njoj pokušavao sam da produžim trenutke uživanja. Njeni topli i vlažni zidovi mačkice pune sperme baš su činili ugodjaj. Osetio sam kako se sokovi i sperma polako slivaju niz moja jaja i njene butine. Najzad smo se umirili uz stalne kratke poljupce i sudaranje jezika. Bila je to jedna od naših boljih jebačina. Opustili smo se i legli jedno pored drugog. Uzela je peškir, koji je bila spremila pored uzgavlja i krenula da nas briše. Preuzeo sam joj peškir i seo pored nje i polako i nežno joj brisao butine, pri tom šireći joj noge. Jednom rukom sam joj širio usmine, pri čemu se pokazivalo ružičasto meso njenih zidova i pažljivo je brisao. Pomalo se trzala pri tome, rapavost peškira ju je dražila. Potom sam uhvatio glavonju peškirom i nategao ga brišući ga, sledilo je brisanje jaja. Bacio sam peškir pored kreveta i legao pored nje. Navukao sam joj glavu preko ruke pod vrat. Opkoračio sam je preko stomaka jednom nogom. Ona je podvukla svoju nogu pod moju tako da mi je koleno upalo medju njene noge i naslonilo se na njenu mačkicu. Ćutali smo i ušivali jedno u drugom.

Polako je ruku spustila na moj stomak. Nedugo zatim počela je da mi milije mačora. No on baš nije narošito reagovao na to njeno drkanje. Onda me je oborila na leđa i sela mi na butine. Jednom rukom stisla je glavonju u korenu odmah iznad jaja a drugom rukom je počela da ga trlja o svoje usmine. Trljala ga po klitorisu i vrtela u krug po svojim usminama. Poneki put bi ga protrljala i o svoj čmar. Bila je uporna, nijednom ga nije stavila u svoju mikicu. Samo trljanje od čmara do kliće. Obilno je lučila sekret. Glavonja je najzad počeo da se budi. Što se on više budio ona ga je sve više pritiskala na sebe. Na momenat bi ga stavila i malo u mikicu, ali još uvek ga je držala malo ispod glavića. Sada sam već počeo da uživam u toj vrsti jebavanja. Kad bi ga naslonila na čmar pomalo ga je puštala da raširi otvor. Na kraju kada je glavonja skoro dostigao punu veličinu nasadila se na njega. Sada je več bila blizu orgazma jer joj se mikica pomalo grčila a i stomak joj se tresao. Mrmorila je i stenjala sve glasnije. Orgazam joj je bio silan. Stegla me je svojim butinama i nabila se do kraja. Skoro sve vreme ovog trljanja ja sam joj masirao sise, štipkao ih, pomalo lickao i sisao bradavice. A onda je i iz mene krenulo nešto malo sperme uz ne srazmerno jači orgazam od količine sperme. Tresao sam se ko lud u njenoj mačkici. Sada su mi ruke bile na njenim guzovima koje sam stezao i kretao u krug. Polako smo se smirili. Najzad je sjahala sa mene i legla pored. Pokrili smo se plahtom i ja sam uskoro zaspao.

Mirina guza

Neko drugo veče, a obično smo se nalazili uveče, da ne kažem noću, ležali smo kod mene na kauču. Sad smo već uobičavali da se odmah skinemo goli. Pomalo smo se ljubakali kao klinci, grickali usne u čupkali ih, gurkali jesike. Milovaso asm joj sise i masirao ih Nije se protivila ni malo grubljoj masaži , stiskanju sisa. Vrljao sam joj bradavice prstima. Njena ruka bila je medju mojim nogama i igrala se sa glavonjom. Počeo je da se opet budi. Polako je rastao u njenoj ruci. Blago ga je drkala. Okrenuo sam je potrbuške i popoeo se na nju. Nije se bunila. Trljao sam joj glavonju po razdeljku njene guze. Malo ju je izdigla. Podmetnuo sam joj jastuk pod stomak kako bi joj guzu nadigao. Trljao sam joj usmine pa i čmar. Ležala je u iščekivanju kada ću joj smestiti glavonju. Bio sam medju njenim nogama i trljao joj glavićem usmine. Blago sam je jebuckao. Pomalo je vrdala guzovima. Najzad sam joj ga uvalio. Zastenjala je od zadovoljstva. Rikama sam joj gnječio i masirao guzove, te bujne polulopte. Povremeneo bih je uhvatio za kukove i navlačio, pa opet mazi guzove. U tom maženju guzova masirao bih joj pomalo čmar. Trzala se na to. Pritiskao sam joj prstom otvor čmara. Podmazivao sam prst njenim sokovima gurajući ga pored glavonje u njenu mikicu. To bi očakšalo masiranje otvora čmara. Pristiskao sam ga prstom koji je polako ulazi u njega. Pritiskao sam joj zidove otvora i vreteo prst u njemu. Stenjala je. Onda sam izvadio glavonju iz mikice i naslonio ga na otvor čmara. Trgla se.

erotske price analNe moj, nisam nikad to radila, molila me.

Nisam je slušao. Pritiskao sam glavić na ulaz čmara. Stisnula se. Što se više stiskala više sam ga prititiskao. Najzad je glavić prošao otvor čmara. Jauknula je.

Bolo me, rece.

Nisam obrćao pažnju guirao sam i dalje. Sad je bio već lakše. Najzad joj se čmar opustio i pustio me u sebe. Malo je peklo ali brzo je glavonja počeo da povećava ličenje sekreta, te sam ga lakše uvlačio u čmar. Zastao sam. Ječala je. Podvukao sam ruku pod nju i počeo da joj trljam kliću i zidove mikice. Malo sam se mrdnuo u guzi. Počeo sam polako da je pumpam i ulazim sve više. Bilo je tesno. Glavonja je bio stisnut u njoj. Počela je da ječi i mrmori sve više. Prst u njenoj mačkici napipao je glavonju u guzi. Prtljao sam ga tako. Lagano je mešala guzom. Nadražaj je bio intezivan. Osećao sam da se brližim orgazmu. Izvadio sam glavonju iz guze i uvalio ga u mačkicu. Nabila se na njega. Pritisla ga je pstima u sebe, trljajući i jaja o guzu. Orgazam mi je stigao brzo i eksplozivno. Punio sam je spermom. Ona se nabijala sve žešće na njega. Njeno stenjanje postjalo je sve glasnije. Svršavala je i ona. Ostao sam da ležim na njoj ne vadeći glavonju sve dok sam nije ispao. Zbacila me je sa sebe i okrenula se.

Zašto si mi to uradio, bolelo me je.

Morao sam, toliko ti je izazovna guza izgledala odgore da nisam odoleo. Osećaj koji sam imao dok sam bio unutra bio je nevidjen. Neću ti to više raditi ako mi ti ne dozvoliš.

Znaš bolelo me je dok si ulazio, ali posle je bilo pomalo čudno. Kad si počeo da trljaš prstom kroz mačkicu, čak je počelo i da mi prija, da me draži na jedan čuda način.

I tako sam ja utolio svoju želju da joj uvalim glavonju u guzu, tu veliku okruglu guzu.

Kasnije smo to ponovili još par puta, ali uvek uz njenu dozvolu. Izveštili smo se tako da smo korisitili i lubrikat za guzu.

Meni je bilo veličanstveno jer joj je guza bila tešnja od mikice i pritisak na mačora bio je veći pa time i veći nadražaj.

To veče smo se još jednom jebali ali na standardan način, što kažu misionarski.

Ilona i Mira, rasplet

I tako je to išlo neko vreme. Sa Mirom sa se jebao uglavnom jednom nedeljno kod nje, a sa Ilonom neki put i dva puta nedeljno. No to me je pomalo već zamaralo, jer svaka je htela bar dva puta da bude pojebana, treba jednu da otkačim. Ali koju i kako.

Ilona je bila bolja i vatrenija jebačica, nekako strastvenija, Mira je bila udobnija i poželjnija, više je uživala i izazivala je veće uživanje.

A onda se desilo. Sedeli sve troje kod Ilone na terasi i ćaskali.

Ti si mi Ilona nešto spominjala nekog glavonju svojevremeno i da se lepo igraš sa njim, reče Mira iznebuha.

Ilona se zbuni i pocrveni.

Nisi ti to nešto dobro razumela, odgovori Ilona.

Ne izvrdavaj mi. Jesmo prijateljice ali nije lepo da takve stvari sakrivaš od mene.

Pa nemam šta da sakrivam, Ilona će.

Sve mi to miriše da ima neke veze sa ovde prisutnim Mirkom.

Ne znam zašto ti to pada na pamet.

Priča se da te često posećuje noću, a i ti njega. Da niste vas dvoje u nekoj vezi.

Pa šta ako i jesmo, odrasli smo i slobodni ljudi, brecnu se Ilona.

Znači ima istine u tome, Mira će.

Ja sam mudro ćutao, nisam hteo da se mešam u dijalog.

Pa mogla si mi bar malo pričati o tome. Kakav je kao muški, jel te lepo zadovaljava.

Čemu vodi ova priča.

Pa znaš. Da si ti prava drugarica, možda bi mi mogla ponuditi Mirka da i mene pomalo zadovoljava ili bi mogli probati i zajednički da ga koristimo. Onako utroje. Znaš dobro da sam i ja sama i da nemam nikog za takve igrarije.

Baš si neukusna, kako to misliš zajednički.

Čula si za seks utroje, ako već nećeš da mi ga pozajmiš koje veče.

Ti si luda, odakle ti takve ideje, Ilona će.

Mene niko ništa ne pita, šta sam ja ovde objekat za eksploataciju, pobunih se ja.

Ćuti reče Mira, vidiš da bih se rado uključila u igru između vas dvoje. Čini mi se da ti baš nisi protiv toga.

Slušaj, Ilona će, kad već tako otvoreno o tome pričamo, pa pre sam da ti ga pozajmim tu i tamo, za trojku baš nisam nešto rapoložena, možda jednom i to probamo.

Znači dogovorile smo se, Mirko će bar jednom nedeljno biti moj gost, reče Mira.

Pa ne znam, za sada je samo moj, ali ako on želi seks sa tobom neka mu bude.

Da li se ja uopšte nešto pitam. Moram da kažem da volim da se seksam sa Ilonom. Sa Mirom nisam probao, ali kako ona izgleda, tako bucmasta sa tolikim sisama i tako lepo oblikovanom guzom rado bi je probao, umešam se ja.

I odmah shvatih da sam nešto pogrešno rekao.

Jel to znači da sam ja mršava i nedovoljom razvijena, polubesno će Ilona.

Ma ne ti si baš kako treba i kako mi odgovara, strastena si, ali što nebih probao sa Mirom, počeh da se vadim.

I tako bi, sve po starom sa tim da nisam više morao da se krijem kada sam išao kod Mire, obično bi me ona pred Ilonom pozvala kod sebe ili bi krenula zamnom kod mene.

Prva trojka

Nikako nije pristajala na trojke, Ilona, bila je pomalo stidljiva u vezi toga.

Ali ipak se desilo. Bio sam kod Mire jedno vele, ne najavljeno. Ležali smo na krevetu, ja go a Mira u spavačici koja joj bila nadignuta preko guze. Sedeo sam u krevetu a Mira pored mene i poigravala se glavonjom.

Kad vrata od sobe se otvoriše i na njima se pojavi Ilona. Bila je zabezeknuta, nije me očekivala unutra, pogotovone golog sa napola dignutim glavonjom u Mirinoj ruci.

Ju, izvinte, nisam očekivala da ste zajedno, reče, idem da vas ne ometan.

Mira skoči sa kreveta i pridje joj i uhvati je za ruku.

Ne smetaš, ajd udji, sta se stidiš. Reče joj uvlačeći je u sobu. Sedi ovde sa nama. Ilona je samo gledala u mog glavonju koji počeo da se smanjuje.

Pa nebih da smetam, reče. Ali Ipak sede na krevet. Mira sede pored nje. Ajd pridruži nam se, reče joj.

Kako to misliš,upita Ilona.

Pa raskomoti se i lezi tu sa nama, reče joj Mira i poče da je raskopčava haljinu.

Ilona ne se nevešto branila. Ja sam uzeo glavonju u ruku i počeo da ga drkam, rastao je polako, Ilona nije skidala oči sa njega.

Neznam nisam nikad, branila se. Tada sam je ja uhvatio oko vrata i povalio pored sebe. Počeo sam da je ljubim. Pomalo se branila. Čupkao sam joj usne onako kako je volela da joj to radim i nudio joj jezik. Najzad je počela da odgovara poljupcima i da prihvata jezik. Za to vrene Mira joj je raskopčala haljinu i svukla je sa ramena. Sad je bila samo u brusu i gaćama. Uhvatio sam je za sisu, tu meku sisu, za razliku od Mirine. Prestala je da se brani.Mira je počela da je ljubi po stomaku i polako da joj svlači gaće. I sama je skinula spavaćicu, Svi troje smo bili goli. Ilona me je zagrila i ljubila dok sam joj ja gnječio sise. Uhvatio sam je za ruku i stavio je na glavonju. Odmah ga je uhvetila i počela da ga drka. Volela je da ga polako drka. Mira je nastavila da je ljubi po stomaku i polako da se spušta ka njenoj mački. Kad je osetila Mirine usne na svojoj mački i njen jezik medju svojim usminama malo se trgla. Za to vreme moj glavonja je bio u njenoj ruci. Pritisnuo sam joj glavu ka njemu. Otvorila je usta i počela da ga licka. Potpuno se opustila i predala. Počela je da ga sisa i oblizuje jezikom. Mira joj je za to vreme uveliko obradjivala mikicu. Povalio sam je na ledja rađirio noge i ugurao glavonju do kraja. Jeknula je, Poduhvatio sam joj noge ispod kolena i digao ih. Nabijao sam se žestoko u nju. Jecala je sve glasnije. Mira se sklonila sa strane i poče trljanje jaja o Iloninu guzu a pri tome je srednjakom trljala koren kurca na uulazu u čmar. Ilona j sve glasnije ječala.

Ištenem ala si navalio promrnja.

Uskoro je počeo stomak da joj se grči a i menu je rastao nadražaj. POČELA JE DA SE GRĆI, U TOM SAM I JA POČEO DA je punim mlazevima sperme. Oboje smo ječali od orgazma. Mira nije prestajala sa svojon masažom.

Jedva je dočekala da Ilona prestane sa jecajima i mrmorenjem, da me strovali sa nje i da se ona podmetne. Glavonja se malo opustio ali je Mira znala kako da ga povrati. Blago ga je drkala sa tri prsta i pomalo lickala i sisala. Ilona je pored nas ležala i gledala. Bila je pomalo šokirana Mirinim akcijama. Gnječio sam Mirine sise i sisao ih i grickao joj bradavice. Ilona je stidljivo počela da miluje i grebucka Mirina leđa i guzu. Oslobađala se i počela da saučestvuje u orgiji. U međuvremenu je peškirom koji uvek stajao na krevetu obrisala svoju mačkicu. Mira me je opkoračila i natakla se na glavonju. Jahala me je kružeći kukovima. Ilona je klekla povrh moje glave i ponudila mi mikicu. Rukama sam joj razmakao usmine i zabo jezik u nju u to još uvek vlažno i sklisko meso. Grickao sam joj kliću, sisao ga i gurao jezik što dublje u nju. Kako su bile licem okrenute jedna prema drugoj, Mira je pružila ruke ka Iloniim sisama i počela da ih masira i gnječi. Jednom rukom ju je obuhvatila vrat i privukla sebi. Počela je da je ljubi. Ilona se našla u čudu, ali je prihvatila poljubac. Njene ruke su počele da masiraju i gnječe Mirine sise. Svi troje smo bili aktiovni i uživali o ovakvom seksu. Prva je počela da stenje i ubrzava ritam Mira. Stomak joj je poigravao. Ilona ju je sve žešće ljubila. Dopalo joj se. Masirao sam Iloni guzove, dok sam joj ustima obradjivao mackicu. Pri tom sam počeo da joj pomalo masiram i čmar, trzala se pod pritiskom moga prsta. Mira je svršavala na mom kurcu i polako se smirivala. Ilona se digla sa moje glave i odgurala Miru, pa se ona natakla na mog glavonju. Sa nekoliko brzih trzaja u nabijanja i ona je počela da svršava. Stiskala jke nogama moje kukove i nabijala se uz grčenje stomaka i zidova njene pičke. Dolazio je i meni orgazam. Mira je legla pored mene u nudila mi svoje prelepe sise da ih obrađujem. Svšavao sam u Ilonu po drugi put. Polako smo se sve troje smirivali. Ilano je sjahala sa mene i legla pored mene sa druge strane. Ležao sam između dve gole žene. Obe sam zaglio, a one su se naslanjale na mene. Sa jedne strane meke viseće sise, sa druge strane pune skoro tvrde. Obe su me milovale po grudima i stomaku.

I šta kažeš Ilona, jer ti odgovara ova trojka, upita Mira.

Pa nije da nije dobro, ali sam iznenađena šta se i kako dešavalo, odgovori Ilona.

Devojke moje da bi nastavili mora se moj glavonje malo odmoriti, ali to ne znači da nemogu rukama i jezikom da se služim, rekoh ja. Obe su se nasmejale.

Uništićemo te večeras, reče Mira. Ima da stradaš naveliko.

Mazile su mene ali su uzajamno mazile i preko mene. Naročito je Ilona mazila Mirine dojke. Isto tako prva je spustila ruku niz moje telo i počela da me ćupka po dlačicama. Mira je rukom prava uhvatila glavonju, tako mlitavog i nikakavog. Par puta ga je prošetala, ali on se baš nije uzbudio. Onda se digla na kolena i opkoračila me nudeći mi svoju mikicu. Uhvatio sam je rukama za guzove i navukao je na svoja usta. Šupkao sam joj dlačice usnama i reljao jezikom. Obuhvatila mi je glavu rukama i nabila mi lice na njenu mikicu. Jezik je brzo prodro do kliće. Ilona je za to vreme spustila glavu na moj stomak. Rukom je počela polako da mi drka glavonju. Sad već od tolikih napada, počeo je da se budi. Polako je navlačila kožicu i izbacivala glavić na golo. Počela je da licka, a on je zauzvrat počeo da raste. Oblizivala ga je usnama i jezikom. Mira je za vreme jahala po mom jeziku, koji je vrljao i sisao njen klitoris. Ruke sam joj sa guze premestio na sise. Uh kao su to bile dobre sise, masirao sam ih i vrljao joj bradavice medju prstima. Ilona je uspela potpuno da probudi glavonju. Opkoračila me je i počela rukom da ga vrlja po otvoru svoje mačkice. Zidovi su jij bili glatki i vlažni. Polako ga je uvlačila u sebe kružeći rukom glavoć po sebi. Najzad je sklonila ruku i potpuno sela na njega. Baš je bila dobra jebulja. Vrtela je guzom ukrug sedeći na njemu. Pružila je ruke ka Miri i odgurnula moje ruke sa njenih sisa. Sad ih je ona masirala. Nije preostalo ništa drugo nego da počnem ponovo da masiram Mirinu guzu. Provlačio sam prst kroz razdeljak guze. Kada sam došao do čmara počeo sam da kružim prstom po njemu. Obe su počele da stenju i mrmore. Polako sam zavlačio prst u njen čmar.

Istemen, šta joj to radiš, zapita Ilona gledajući kako prstom rovarim po Mirinom čmaru. Niko joj nije ordgovarao. Mira se i dalje nabijala na moj jezik u mačkici a i na prst u guzi. Ječala je. Dolazio joj je orgazam. Ilona se uz sve jače stenjanje propinjala na mom mačoru. Ošito je i njoj dolazili. Mira se okrenula prema Iloni, ne skidajići se sa mog lica i uhvatila je za glavu. Uvalila joj je jezik u usta, Spustila je ruke na njene sise i gnječila ih. Obe su svršavale. Sada se Mira popuno okrenula Iloni i strasrveno je ljubila uz masiranje njenih sisa, a i Ilona je masirala Mirine sise. Bilo je to pravo lezbijsko drpanje, sa time što se Ilona i dalje vrpoljila na mom glavonji. I jnju je tresao rgazan, Jedino sam ja nešto usporio. Ali tada je Nira sklonila Ilonu sa glavonje jer je bila več svršila u uhvatula ga i strpala sebi u usta. Lisckala ga jezikom i drkala ga polako, Kad je osetila da sperma nadire, obuhvatila ga je sisama i ja sam počeo da prskam po njima i po njenom licu koje tu bilo. Ilona je gurenula i podmetla svoja ista pod šprisanje. Bila je prava otimačian o mojku spermu. Sve se na kraju završo tako da sui obe bile musave od sisa do usta. Najzad smo se smirli.

Jel dosta za danas, sa našui orvu trojku. Upirah sad već sašravo iscrplen.

Ajde nek je dosta, reče Mira. I šra kažeš Ilona, nisi za trojku.

Jezus marija, bilo je predobro,. Nisam, znala da to može biti tako, ali bilo je i čudni stvari.

Drugi put će mo se dogovoriti, da se ja pripremima za vas dve. Kako ste vi dobre seksalne partnerke. Moram povećati kondiciju nebili to bilo dugotrajnije, dobacih ja. U Sebi sam se zarekai da ću od sada uvek imati pri sebi pilulica, kako bi se seksali do iznemoglosti.

Jedva smo se nekako rastali. Ustvari Ilona se obukl i otišla, a ja sam ostao sa Mirom.

Jebota ova žena je luda, Reče Mira, ladno se uključila u orgiju. Čak mislim da se malo pali na mene.
Sigurno se pali na tebe,rekoh, Na dvoje nismo stigli ni pošeno da se seksam od nje. Ona je pod stre dane postala gladna seksa i opsesivna.

Manimo se nje. Nego jel možemo nas dvoje na miru da se jednom odradimo večeras.

Pa da probamo, ako glavonja bude mogao da izdrži, rekoh ja.

Ležala je pored mene i blago me milovala po stomaku. Ja sam se naravno bavio njenim veličanstvenim sisama, sisao i grickao bradavice, mesio ih. Polako mi je nadrkavala glavonju. Naravmo da nije ostajao indolentan prema njenom maženju i muljanu jaja. Kad je dovoljno porastao ubacio sam se među njene noge. Držala ga je za koren iznad jaja i stisnula ga kako bi bio što više nabrekao. Polako je trljala svoje usmine sa njim. Kružila je glavićem po svom otvoru i trljala kliću sa njim. Ljubio sam te njene bucmaste usne, čupkajući ih i lickajući ih jezikom. Jednom rukom sam se podbočio nad njenim ramenom, jer drugu nisam mogao da odvoji od njene sise. Pustila je glavonju i navukla se na njega. Savijenih nogu u kolenima obgrlila me je. Blago smo se njihali. Uživali smo jedno u drugom. Povremeno smo vršili kontrkacije, oboje. Kako joj je bila topla i skliska mačkica. Baš je umela i volela da se jebe. Bome potrajalo oboma dok nismo poćeli da osećamo napone orgazma. Usklađivali smo ritam njihanja kako bi nam orgazam došao istovremeno. Polako smo stenjali i mrmorili oboje. Stomak je počeo da joj se grči. Prvi znak nadolazežeg orgazma. Poljubac koji je usledio govorio je sve. Njene pune meke usne,jezik koji se obrtao oko mog, sve je kazivalo da dolazi orgazam. I jasam osećao kako mi raste napon u mudima. Glavonja nekako sam od sebe počeo da otiče. Uz njeno jedno dugo i glasno aaaajooj što je dobro, svršavali smo oboje. Moji mlazevi nisu bili nešto intezivni ali je osećaj zadovoljstva bio dovoljno intezivan. Stegla me je nogama i zabola mi prste u ledja. Bili smo gotovi. Strovalili smo se jedno pored drugog. Tako smo i zaspali.

I tako dalje

Prođe tak jedno dve nedelje, malo sa Miron, malo sa Ilonom koje veče. Kad jedno predveče Ilona predloži:

Kako bi bilo da večeras odradimo jedno zajedničko veče, recimo kod Mire, ona ima najveći krevet a i lepo kupatilo. Svako da ponese svoj peškir, prdloži ona.

Mira i ja se zgledasmo pomalo zbunjeni tako otvorenim pozivom na grupnjak, ali oboje klimnusmo glavama. Dogovor je pao.

Kod kuće znajući da treba obe dobro da zadovoljim, bar dva puta svaku, a da moj glavonja taj tempo teško može da održi, uzeh pilulicu pa šta bude.

Krenuh kod Mire. Kod nje je bila Ilona. Bio sam iznenađen, ali one su se već ljubakale. Sedele su na krevetu i cmakale se, zaprova, sve sa jezicima.

Kada sam ušao ostao sam stojeći pored njih dve.

A vi bez mene već krenule da se zabavljate, rekoh. Počeo sam da se skidam.

Kud si krenuo, upita me Mira.

Pa nećemo se valjda obučeni igrati, odvratih.

Nasmejale su se. Ustale su obe sa kreveta i počele da se skidaju, Mira je to brzo i lako uradila. Naravno kada sam ugledao njene punačke sise i okruglu guzu sa busenom ispod stomačića glavonje je odmah počeo da raste. Ilona se pomalo stidljivo skidala. Bila je vitkkija od mire i sise su joj pomalo visile, ali zato mi se činilo da iako proćelava mikica joj je nekako punija, usmine su bile punije.

Svi smo se nekako pomalo snebivali gledjući jedno drugo tako gole. Onda je Mira ugasila svetlo tako da smo imali skoro potpuni mrak.

Popeli smo se na krevet, ali niko nikog još nije spopadao. Najzad sam ja napao Ilonu. Počeo sam da je vatam za sise i da ih masiram. Vrljao sam joj bradavice prstima, ljubio ih i sisao. I Mira se umešala, ljubeći je po vratu i uvlači joj jezik. Masirala joj je guzove i zavlačila ruku među noge tražeći prstima procep Ilonine mačkice. Ilona se latila mog glavonje i počela da ga nateže. Legao sam na leđa, Ilona me opkorači i poče da se navlači na glavonju. Prvo je malo trljala usmine i kliću sa njime a onda se spustila na njega. Mira je za to vreme opkoračila moje grudi i ponudila mi mačkicu. Uhvatila me je za potiljak i nabila mi lice na svoju mačkicu. Počeo sam da joj mesim guzove, te oble punačke guzove, istovremeno sam jezikom polako prodirao u njenu mačkicu, već je bila vlažna. Lizao sam joj zidove usmina i počeo da vrljam kliću. Ilona se latila Mirinih sisa i počela sa leđa da ih masira, stiska, vrti u krug i štipka joj bradavice, istovremeno je mešala kukovima sedeći na mom glavonji. Srkao sam Miri kliću i ljubio joj mačkicu, upijajući njene sokove. Prva je počela da svršava Ilona, osetzio sam to po stiskanju njenih nogu na moje bokove. Njeno stenjanje uz već čuveno Ištenem, postajalo je sve glasnije. Masirajući Miri guzove, jedna prst je dospeo do njenog čmara. Trljao sam ga i polako pritiskao. Kako je bio suv, prižio sam ruku do Ilonine mačkice i počeo da joj trljam kliću pored glavonje koji je vrludao u njenoj mačkici iz koje je curio sekret. Time sam ovlažio prs i vratio ga na Mirin čmar, trzala se pod pritiskom prsta i počela i ona da svršava. Ilona je bila već svršila ali se i dalje vrtela na glavonji. Opšte stenjanje i mrmorenje sve troje, šljapkanje Ilonine mačkice na meni ispunjavalo je sobu. Ja sam počeo da punim Ilonu mlazevima sperme. Mira je protisnula u orgazmu moju glave sebi o mačkicu da sam u trenu ostao bez vazduha. Orgazmi su su sustizali jedan drugog, sve troje smo svršavali. Jedva smo se smirivali, ali zbog pilulice, glavonja se i dalje držao. Ilona je sišla sa mene, iz nje je curila sperma i njen sekret. Mira mi je najzad pustila glavu, došao sam do daha. No kad je videla da je Ilona sjašila sa mene samo se premestila sa mog lica i uhvativši glavonju počela se trljati o njega. Spremala se da sedne na njega. No i ja sam se digao i izmakao ispod Mire. Postavio sam je na kolena i namestio se da je jeberm otpozadi. Nije se bunila. Ilona je sedela pored nas. Navlačio sam Miru držeći je za bokove. Masirao sam joj guzove i opetz sam počeo da joj uvlačim prst u čmar. Dovoljno sam ga uvukao da sam mogao njime da masiram glavonju u njenoj mačkici. Gledala je šta se dešava. Mira se spustila telom u potrbuške položaj. Ispao mi glavonja iz Mirine mačkice. Uhvatio sam ga tako musavog od njenih sokova i naslonio ga njen čmar, pritiskao sam ga.

Šta joj to radiš, upita Ilona gledajući nas, nećeš valjda u guzu da je jebeš.

Baš hoću, rekoh polako uvlačeći glavonju u guzu. Mira je stenjala ali se nije bunila jer nam to nije bilo prvi put. Ilona je bila zapanjena.

Šta si se sludila, doćeš i ti na red za ovo, rekoh Iloni.
O ištenem nećeš valjda i mene u guzu.

Hoću, hoću, samo polako.

Počeo sam polako da jebavam guzu, napred nazad, pa malo u krug. Pored glavonje sam spustio ruku na Mirinu mačkicu i počeo da je prstarim. Trljao sam joj kliću i stiskao zidove usmina oko prsta. Mira je toliko počela da stenje i mrmori da je bilo ošito da će opet imati orgazam. Tresla se svršavajući. Izvadio sam glavonju iz njene guce u stavio ga u njenu mačkicu. Trzala se pod njim. Tresla se u orgazmu.

Ovo još niasm videla, reče zapanjena Ilona.

Navlačio sam i dalje Miru držeći je za kukove. Meni orgazam nije bio ni u najavi. Sišao sam sa Mire i Oborio Ilonu na ledja. Raširio sam joj noge i fržeći glavonju počeo da ga trljam o njenu mačkicu. Od sbunjenosti nije stigla da reaguje. Savila je raširene noge u kolenima i čekala da uđem u njenu maćkicu. Uleteo sam do kraja u nju. Oslonivši se rukama iznad njenih ramena počeo sam da se nabijam. Počela je da vrti kukovima ispod mene. Za to vreme Mira koja se oporavila od orgazma pričla mi je sa leđa i uhvatila me za jaja. Počela da ih trlja o Iloninu guzu. Sve troje smo poludeli of seksa, ponašali smo se perverzno. Mira je jedam prst uvukla pored glavonje u Iloninu mačkicu i protiskala glavonju. Zatim je taj tako vlažan prst nalonila Iloni na čmar. Ova se trgla i stisnula, tako da je stisnula i glavonju u sebi. To je samo pojačalo nadražaje. Polako je kružila prstom po člmaru i sve više ga pritiskala, polako ulazeći u njegaa. Ilona se izdizala bežeći čmarom od prsta i time se sve viže nabijala glavonju. Uzdisala je i stenjala podamnom i pod prstom u guzi.

Ištenem, šta mi radite, joj svrši ću.

Osećao sam Mirin prst u guzi kako mi polako pritiska glavonju. Polako mi je rastao pritisak u mudima. Ilonin stomak počeo je da se grči, stegla me nogama i rukama pritiskala na sebe. Trzla se, a jam ponovo počeo da je punim spermom. Uz obostrano stenjanje svršavali smo.

Nisam se skidao sa Ilone. Glavonja je i dalje stajao. Mira se digla i otišla u kupatilo. I dalje sam bio u Iloni ali sada sam se kretao polako i više kružio nego da sam se nabijao. Sagao sam se i lizao joj bradavice. Uzela je obe sise rukama u trljala ih o moje lice. Iz njene mačkice curilo je niz guzu i čulo se šljapkanje. Ali oboje nismo prestjali sa kretanjem.

Šta još se jebete, upade Mira posle tuširanja.

Ne znam šta mu je, reče Ilona, ne prestaje i još uvek je čvrst a i lepo me polako jebava. Baš mi prija ovako lagano.

Mira leže pored nas. Kad sam ugledao njene sise kao štrče sveže od tuširanja zakrenuo sam se i počeo da ih ljubim i sisam bradavice. Kao novorođenče. Položila je jednu ruku na moje teme o blago upravljala mojim pokretima po njenoj sisi, malo jednoj, malo drugoj. I dalje sam bio u Iloni. Držala me je za guzu i nogama oko struka. Nije mi dala da siđem sa nje iako sam glavom bio na Miri. Pojačao sam malo ritam kruženja. Uskoro je počela ponovo da se trza. Ispružila je noge i podvukla ih pod mene, stzisla je glavonju u sebi. Stenjala je i ponovo srvšavala.

Ištenem, nikad nisam tri puta za redom imala orgazam, izjavi i najzad me pusti sa sebe. Sigao sam se i se i seo.

Mogu li ja sad da se malo tušnem, rekoh i odoh u kupatilo.

Kad sam se vrstio osvežen, njih dve su ležale okrenute jedna ka drugoj i smejuljile se, malo su se vatale, malo su se cmakale. Moj glavonja je i dalje dobro stajao. Gledale su u mene i pozvale da legnem između njih, što sam i učinio. Ilona se digla i ode u kupatilo. Mira je sa čuđenjemgledala mog glavonju. Uhvatila ga je rukom i stisla ga.

Šta si radio da ti još uvek tako stoji.

Pilulica, rekoh joj. Počeo sam da joj ljubim te njene pune usne, čupkao sam ih i povremeno ubacivao jezik između. Odgovarala mi je istom merom. Ruka joj je polako drkala glavonju. Moje ruke su bile na njenim sisama koje sam blago gnješio i masirao. Vrljao sam joj bradavice među prstima. Ljubeći me spuštala je glavu niz moje telo. Dospela je do glavonje. Svukla je kožicu sa glavića i počela da ljubi i licka. Njen rapavi jezik samo je povećao nadražaje i još više ga učvstio. Stiskala ga je okretala se telom tako da me opkoračila nogama preko grudi i ponudila mi svoju mackicu. Ob uhvatio sam je za guzove i počeo da ih razvlačim, otvarajući put mome jeziku ka njenoj pici. Nije ga uvlačila u usta samo ga je lickala i polako drkala. Moj jezik pronačao je mut u njenu mačkicu. Razvukao sam je usmine tako da se njeno vlažno rosikasto mesto sa klićom sijalo pred mojim jezikom. Poljubio sam taj otvor sočno kao najlepše devojačke usne. Jezik je napipao kliću i počeo da šeta po njemu, srkutao sam njene sokove. Ona mi je usnama štzipkala glavić i lizala ga. Drkala ga je polako jednom rukom a drugom mi je mesila jaja, pri čemu bi često prisisla koren glavonje ispod jaja, Prst bi joj kliznu niz otvor čmara. Trgnuo bi se od toga. Tada boh osetio njene zube ispod glavića, blago bi ih pritisnula, pomalo bi zabolelo ali je izazivalo neki čudan ugođaj. Jezik joj se trljao glavić, pustila bi ga tada iz usta i štipnula ga usnama uz stalno oblizivanje jezikom. Ja sam je polako lizao duž cele mačkice, na kraju sam jezikom došao i do njenog čmara. Trgla se na taj pritisak jezika. Sisama se trljala o moje telo. Ponovo sam je gurao jezik što dublje i potom bih ga vukao uz pritisak po celoj mačkici od kliće pa do kraja, a zatim i po čmaru. Njene noge pored mog tela su se tresle, tresao joj se i stomak, stenjala je kao pomahnitala, ubrzala je drkanje moga glavonje. Usmine su joj vibrirale od mog lizanja. Dolazio joj je orgazam. Uspravila se i sela mi na lice, drhtala je celim telom. Svršavala je nabijajući se na moja usta i jezik koji je treperio u njoj. Ali i ja sam počeo da svršavam, drkala ga je žestoko stiskavši ga, stegla mi je jaja da su me zabolela. Oboje smo bili u grču orgazma. Kakav je to oralni seks bio. Najzad je njen pritisak na moje cile popustio i drkanje se smanjilo. Nisam bio siguran da sam imalo sperme izbacio iz sebe. A onda me je pustila i sklonila se sa mene.

Ištenem, kakva je ovo orgija bila, reče Ilona koja je stajala pored kreveta. Nismo je ni primetili u ekstazi koju smo doživljavali.

Šta ste to vas dvoje sve radili, prst u guzu, pa lizanje guze, šta je to, upita.

Mira je pogleda.

Pa imaš priliku i ti da probaš sve to, rekoh ja. Glavonja je i dalje lelujao iznad mog stomaka.

Samo malo da odmorim pa ćemo ti ja da prođemo kroz to.

Mira je sišla sa kreveta i strovalila se u fotelju.

Evo ti ga pa se i ti nasladi, reče Iloni, još uvek je dovoljno snažan da te usreći.

Ilona sede na krevet pored mene. Gledala je čas u mene i mog glavonju, čas u Miru. Uhvatio sam je za ruku i povalio na krevet pored sebe. Samo sam je zagrlio. Morao sam malo da predahnem. Ipak smo orgijali više od sat vremena. Stavila je ruku na moje grudi i počela da mi masira bradavicu. Spustila je glavu na drugu i počela da je liže i čupka usnama. Potom je prešla na vrat koji je blago sisala, Najzad mi je uvalila jezik ali ja sam slabo reagova na njenu akciju. Nije se obzirala na moju pasivnost. Spustila je ruku na glavonju i stisla ga, zatim je počela blago da ga drka. Bio je pomalo mlitav ne čvrst kao na početku. Opkoračija me je i sela na moje butine. Držeći glavonju počela je da se trlja po usminama. Vukla je glavić gore dole po svojoj mačkici. Nije ga uvlačila u sebe, samo se trljala. Onda se malo pridigla i počela da trlja o svoj čmar. Naizmenično bi se trljala po mačkici pa po čmaru. U trenutku se spustila na njega i bio sam ceo u njenoj mačkici. Polako me je jašila. Gore dole, napred nazad. Rukama se naslanjala iznad moje glave. Uhvatio sam je za te njene sise koje su visile nadamnom. Stiskao sam ih i vrteo u krug. Sagla se i opet mi uvalila jezik, a ona se digla sa mene i sišla sa kreveta.

Ajd diži se reče mi, hoću da me jebeš kereći, reće. Sišao sam sa kreveta na koji se ona popela u klečeći položaj. Njena pomalo mršava guza sa mačkicom ispod bila mi je na izvolte. Stao sam iza nje uhvatio je za bokove i nasloni se glavonjom na nju. Uzela ga jednom rukom i namestila ga u svoju mačkicu. Polako sam ga ugurao u nju. Pumpao sam je držeći je za bokove. Sarađivala je u pumpanju natičući se sama na njega. Počeo sam da joj masiram guzive, šireći ih. Jednom rukom sam prstima počeo da masiram glavonju u njenoj mačkici, gurajući prst pored njega u nju. Kad sam dobro ovlažio prst, počeo sam da joj masiram čmar.

Nemoj još molim te, nisam spremna za to, upozori me. Vratih ruku na njen guz i nastavih da ga masiram. Mira ustade sa fotelje i priđe nam. Usput je uzela neku kremu sa ormarića i njome namazala sebi prste jedne ruka. Stade pored mene i spusti tu ruka na Ilonin procep izmedju guzova koje sam ja širio. Poče da joj masira otvor čmara. Drugom rukom je uhvatila sa jednu sisu koja je ljuljala u rutmu našeg navlačenja. I dalje joj prstom masirala čmar. Polako ga je pritiskala uvlačeći prst u njega. Ilona se izmicala od njenog prsta. Ja sam je i dalje navlačio držeći je za bokove. Prst je polako ulazio u čmar. Stiskala se i stiskala je i usmine oko moga glavonje. Mira je polako vrtela prst i uvlačila ga sve dublje u Iloninu mačkicu. Počela da prisika mog glavonju u mačkici. A onda je izvukla prst iz čmara i naterala me da izađem glavonjom iz Ilone. Uhvatila ga je rukom i naslonila ga njen čmar. Gurala ga je u njega. Ilona se stisnula. Mira je uporno gurala glavonju u guzu. Polako je ulazio. Srećom da nije bio tako trvd, te je lakše ulazi. Ilona je stenjala.

Boli me, reče.

Boli te dok ne uđe i dok se ne opustiš, uputi je mira, opusti se nemoj se toliko opirati.

Polako sam ulazi u nju. Mira skloni ruku sa glavonje i poče da joj trlja kliću odole gurajući joj prst u mačkicu. Držeći je za bokove ja sam pritiskao sve više ulazeći. Kad je prošao glavić stao sam. Pustio sam je da se malo navikve. Stenjala je ali sam osetio da se opušta. Ugurao sam ga još malo, pa sam opet stao. Kako je bila dosta suva i mene je pomalo peklo to nasuvo ulaženje. Od toga sam počeo da lučim lubrikat. Polako sam je pumpao guzu. Opuštala se. Što se viče opuštala ulazio sam sve dublje u nju nastavljajući da je pumpam. Mira je prstom u mačkici osetila glavonju i počela da ga pristiska odole. Ilona samo što nije zaplakala. Stenjala je što od bola što od zadovoljstva. Sad se već potpunao opustila i guza joj se prilagodila glavonji. Baš je bilo dobro jebati je u guzu. Mira me je opet uhvatila za jaja i povukla za jaja tako da sem ispa iz guze. Uhvatila ga je i ugurala Iloni u mačkicu. Malo se poigrala njime u mačkici pa ga izvukla i ponovo gurnula u guzu. Sad je mnogo lakše ušao. I tako sam jebavao Ilonu uz pomoć mire, malo guza, malo mačkica. Počela je da mrmori i sve brtže se nabija na glavonju bez obzira u kojoj rupi je bio. Stomak joj se tresao. Spistila je glavu i telo na krevet i ostala samo natrćena. Noge su joj se kočile ispod mene. Mira je uhvatila i okrenula je na bok tako da sam sada bio iza Ilonine guze. I dalje sam je jebavao malo vamo malo tamo. Mirina ruka je komandovala prtsom po njenoj enom rupe. Ja sam sada trljao kliću i gurao prst u mačkicu kada bi glavonja bio u guzi. Ilona je glasno stenjala i sva se ukočila u orgazmu koji ju je stigao. Tresla se. Svršavala je. Kad se stenjanje smanjilo prestao sam da je pumpam.

Mira ga je izvadila i počela da ga drka.

Pa i nije tako strašno, moraću ponoviti još koji put, možda će biti još bolje, reče Ilona, sišavči sa kreveta.

Znajući da ja nisam svršio Mira je legla pod mene i stavila ga sebi medju svoje krupne sise. Drkala ga je sisama. Ništa to nije pomagalo bio sam iscrpljen i potrošen za to veče, a i glavonja se opuštao bez obzira na sve te nadražaje. Bilo i previše za jedno veče. Pilulica je uradila što je trebalo za ovo veče.

I kako se sve to zavšilo, tako što su se jedno veče njih dve posvađale oko toga koja ima pravo na mene za to veče. Ja sam popizdio, a pravo da kažem bilo mi je dosta tog delenja i te pomalo prečeste jebačine. Umešao sam se u svađu i na kraju smo se sve troje razišli. Neko vreme se nismo sretali. Onda je Ilona prestala da dolazi na vikendaju. U to je došla i zima, pa se više nismo tamo ni sretali. Mira me je zvala u međuvremenu telefonom. Sa njom sam nastavio da se seksam, ali ne više tako često. Na kraju je i to prestalo.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!