trojka u braku dve zene

Igra istine 8

Upoznavanje Srbija

Maja je dobila poruku od Ivane, tri dana nakon mog povratka iz Italije. Ništa mi nije rekla, samo mi je prišla dok sam gledao tekmu na TV–u, dala mi svoj telefon i otišla u spavaću sobu.
“Suprug ti je fantastičan jebač. Odavno me neko nije tako zadovoljio.
Bolje da si se njega držala, umesto što se jebeš okolo sa Vladanom i ko zna sa još koliko njih. Kurvetino smrdljiva.” – pisalo je.

Osobni oglasi

trojka u brakuUzdahnuo sam teško, ugasio TV i otišao do naše sobe na spratu. Maja je sedela na krevetu, sa rukama oko svojih kolena i gledala u prazno. Neko bi usput možda smislio šta u tom trenutku da kaže, ali ja sam ostao bez konverzacijskih gambita. Uostalom, šta čovek može reći u takvoj situaciji. Pružio sam joj telefon ali ga nije prihvatila, pa sam ga spustio na krevet i seo pored nje. Oči su joj bile napunjene suzama i bilo mi je jasno da sam je jako povredio. Čutali smo nekoliko minuta dok Maja nije progovorila. Glas joj je bio slomljen i očekivao sam da će svakoga trenutka zaplakati.
“Nisam ti ništa rekla za Milijanu. Nisam, jer znam da je razumna i da zna da drži jezik za zubima. Međutim, morao si da se spetljaš sa Ivanom. Zar ti zaista misliš da nisam primetila kako je gledaš, svaki put kada ja kao ne obraćam pažnju? Zar si mislio da možeš to od mene da sakriješ? Ja te poznajem najbolje i znam šta misliš i kada spavaš. Opomenula sam te, onako usput u priči, da je osvetoljubiva i da ne pita za cenu kada hoće nekome da napakosti, ali ti to nisi ni registrovao. Samo si blenuo u te njene sise, kao da imaš šesnaest godina i kao da nikada sise nisi video. Nadam se da će ostati na ovome i da neće napraviti neku glupost. Mada, poznavajući je, čisto sumnjam.”
Nakon zadnje rečenice počela je da plače i to nije bilo neko cmizdrenje, već ozbiljan plač, izazvanim velikim, duševnim bolom. Zagrlio sam je i ona se privila uz mene. Ne sećam se da sam je video da tako plače ikada pre toga. Maja inače nije neka cmizdravica, a tada sam je gledao kako se raspada u mom zagrljaju. Ne moram reći da sam se osećao kao najveće govno na planeti zemlji, to je barem jasno. Posledice mojih saznanja sa odmora i pokrenutih aktivnosti nakon toga, počele su da uzimaju svoj danak.

najlonke seksi carape stiklice

Te noći Maja se u jednom trenutku privila uz mene i zagrlila me. Prošlo je prilično mnogo vremena od kada je to poslednji put uradila. Reagovao sam na to kao uvek kada je to činila. Toplina njenog tela, njena noga ispletena sa mojima i njena ruka na mojim grudima, su mi bili dovoljni da mi se momentalno digne. Osetio sam njenu ruku kako se spušta do mojih prepona i sekundu kasnije njen dlan oko mog spremnog vršnjaka.
Sex je te noći bio fenomenalan. Ne toliko zbog sexa kao takvog, već zbog količine oslobođenih emocija. Razgovarali smo posle još dugo i pokušavali da pronađemo način kako da prebrodimo situaciju u kojoj smo se našli. Dogovor je bio da nema više švrljanja sa strane, da možemo to da radimo sa nekim zajedno, ukoliko to poželimo, i da se posvetimo jedno drugome i klincima. Bilo nam je oboma jasno da je vreme za taktičko povlačenje, pre nego stvari potpuno izmaknu kontroli.

Prošlo je skoro tri meseca od toga i oboje smo se držali postignutog dogovora. Ivana, na sreću, nije pravila nikakve probleme posle one poruke, ali je naše druženje sa Igorom i njom je bilo zauvek završeno. Pomirio sam se sa tim da se neću dokopati Sandre i moram priznati da mi to nije tako teško palo. Bar ne u onolikoj meri u kojoj sam očekivao. Uostalom, nije mi ni kraj pameti padalo da prekršim dogovor između Maje i mene. Naša veza je prolazila kroz katarzu i bili smo bliži jedno drugome nego ikada pre toga.

Bližio se moj rođendan ali nisam pridavao tome mnogo značaja. Kada čovek pređe četerdesetu, rođendan nije nešto što bi slavio i čemu bi se radovao. Neke druge stvari se tada motaju po glavi. Maja je insistirala da odputujemo negde, samo nas dvoje. Govorila je da ima u planu iznenađenje za mene i da moramo biti sami kako bi uspelo. Bilo mi je potpuno jasno da je u pitanju neka aktivnost u krevetu, ali nisam mogao da dokučim o čemu se tačno radi. Maja je ostala tajanstvena po tom pitanju. Za destinaciju je odabran neki privatan smeštaj na Zlatiboru. Maja je rekla da ćemo imati celu kuću, za ceo vikend, samo za nas dvoje.

Oboje smo uzeli slobodan dan tog petka, te smo ispred kuće na Zlatiboru stigli negde oko podneva. Bila je prilično velika, sa uređenim podkrovljem i garažom, koja je bila zaključana i nedostupna za nas. Parkirao sam ispred garaže i posmatrao kuću. Maja je bila uzbuđena i požurivala me sa koferima. Smestili smo se i seli oko niskog stola u dnevnoj sobi. Maja je donela kafu iz kuhinje i sela pored mene.
“Kada će to iznenađenje?” – upitao sam.
“Večeras. Ti moraš izaći na sat vremena da sve pripremim.“
Iz torbe je izvukla blok samolepivih papira koji služe kao podsetnik i pokazala mi ga.
„Na ovome ću ti ispisati poruke, odnosno instrukcije koje treba da pratiš. Vrlo je bitno da uradiš sve kako ti napišem, inače ništa od iznenađenja. One naše seanse sa Vladanom su bile izuzetne i jako sam uživala. Htela bih da ti se odužim za to. Zato, molim te, ne odstupaj od uputstava sa poruka koje ću ti ostaviti. U redu?“
„U redu.“ – rekoh.

trojka u braku dve zeneBilo je oko sedam sati te večeri kada sam izašao i prošetao malo. Popio sam kafu i kolu u jednom od restorana i muvao se okolo. Vratio sam se oko osam i ušao u kuću. Prva poruka je bila u predsoblju.
„Idi u kupatilo u prizemlju.“ – pisalo je.
Otišao sam gde me je uputila i tamo zatekao pilulu Viagre u omotu. Ispod je bila poruka sledeće sadržine:
„Popij ovo, istuširaj se, obrij se gore i posebno dole. Ne žuri. Daj vremena magičnoj piluli da počne da deluje. Hoću te večeras iznad tvojih, svakako impresivnih mogućnosti.“
Nisam pre toga imao iskustva sa Viagrom, pa nisam znao kako će to uticati na mene. Čuo sam priče o tome, ali me nisu podstakle da probam tako nešto. Malo sam se dvoumio oko toga i dok sam okretao pakovanje Viagre prstima stigla mi je poruka od Maje na mobilac.
„Uzmi Viagru slobodno. Ima samo 50mg. To je dovoljno da te vozi celo veče. Znam da si nepoverljiv, ali veruj mi molim te. Kada završiš dođi gore u spavaću sobu, bez ičega na sebi.“

Uradio sam šta mi je rekla i krenuo ka spavaćoj sobi. Da li zbog Viagre, da li zbog uzbuđenja, vršnjak mi je bio poludignut i gotovo spreman. Zakucao sam na vrata spavaće sobe i čuo Majin glas.
„Uđi.“
Otvorio sam polako vrata. Svuda okolo su gorele mirisne sveće, krevet je bio crveni jebodrom, a na njemu prizor koji nisam mogao da zamislim ni u mojim najluđim snovima. Maja i Sandra su ležale jedna kraj druge, potpuno gole. Poljubile su se strasno, duboko zavlečeći jezike u usta jedna drugoj. Digao mi se poput koplja dok sam stajao tamo i gledao ih. Sandra se okenula prema meni i rekla:
“Vreme je za čestitke.”
Dohvatila je tri čaše za šampanjac. Maja je natočila u svaku pomalo. Ustale su sa kreveta i došle do mene. Sandra mi je pružila jednu čašu i uz osmeh rekla.
“Srećan rođendan. Nadam se da ne smetam.”
“Ni najmanje.” – rekoh, još uvek pomalo šokiran.
Kucali smo se i otpili malo. Nisam mogao da skrenem pogled sa Sandrinog golog tela. Bilo je to skoro savršeno oblikovano telo zrele žene. Maja je uzela čaše iz naših ruku i odložila ih na mali sto ispred kreveta. Sandra nije gubila vreme. Njena ruka je dohvatila moju već uveliko dignutu batinu i gurnula je svoj jezik duboko u moja usta. Pronašao sam rukom njenu desnu sisu. Čvrsta, nabrekla bradavica mi se zabola u dlan. Prihvatio sam je prstima i blago je uštinuo. Zastenjala je tiho i šapnula mi u uvo.
“Nemoj se ustrčavati da budeš pomalo grub. Ja volim žestoko tucanje.”
“Polako vas dvoje.” – rekla je Maja i kleknula ispred mene. Sandra je učinila isto i sledećeg sekunda njihove usne su bile na mom palamaru. Majine levo, a Sandrine desno. Pokretao sam polako kukove napred – nazad, osećajući njihove vlažne, tople usne i jezike na svom vršnjaku. Sandra se pomerila ispred mene, a Maja se premestila iza. Sandra mi je sisala kurac, gutajući ga sve dublje, dok je Maja, na moje iznenađenje, razmaknula moje guzove i smestila jezik između njih. Nikada do tada mi nije to radila. Osetio sam njen jezik na svom anusu i zadrhtao za sekund. Osećaj koji sam doživljavao je bio potpuno neopisiv. Sandra mi je sisala kurac koristeći svoj jezik i usne na najbolji mogući način. Maja mi zavlačila jezik sve dublje u anus i na trenutke sam mislio da ću poremetiti pameću.
“Jebi je u usta, srećo.” – oglasila se Maja iza mene – “Jebi je jako. Voli ona to.”
Uhvatio sam Sandru obema rukama za kosu i počeo lagano da je nabijam na svoju batinu, da bih nekoliko sekundi kasnije ubrzao. Maja me je obrađivala od nazad i bio sam spreman da se prepustim i svršim u Sandrina usta. Na sopstveno iznenađenje nisam bio ni blizu toga.
Nekoliko minuta kasnije prebacili smo se na krevet. Maja je legla ispred mene i raširila noge. Njen izdepiliran pičić se otvorio preda mnom i ja joj ga smestim polako, klečeći na krevetu ispred nje. Sandra mi je ponovo uvalila svoj jezik u usta i prelazila noktima preko mojih bradavica, paleći me kao niko do tada. Maja je obavila svoje noge oko mojih guzova i ja ubrzam tempo. Sandra je spustila svoje usne na moju desnu bradavicu i počela da je sisa i liže. Prešla je zatim na levu, pa se vratila na desnu. Povremeno bih osetio blagi ujed na svakoj i to mi je slalo trnce niz kičmu. Maja je bila blizu svršavanja. Sandra je to osetila i odgurnula me od nje. Postavila se u kučeći položaj između njenih nogu i počela da obraduje Majin pičić svojim jezikom. Bila je nagužena ispred mene, potpuno otvorena i spremna. Natempirao sam ga u njen mokar procep, uhvatio je rukama za kukove i počeo lagano da je jebem. Maja je zabacila glavu unazad i vrisnula dočekujći prvi talas orgazama. Sandra se postavila u idealan položaj, što mi je omogućilo da je rasturim od nazad. Ubrzao sam rad kukovima i počeo da je pljeskam po čvrstim guzovima. Sandra je bila u top formi. Zategnuta poput strune, agilna i otvorena za mnoge opcije u krevetu. Njena vrela pička je obavijala moju batinu, dok sam se zabijao u nju sve silovitije. Maja je vrisnula ponovo i zgrabila Sandrinu kosu svojim prstima, nabijajući joj lice na svoju razvaljenu macu. Svršavala je uz strastvene krike i stenjanje, sa njenim licem na svom međunožju. Jebao sam Sandru silovito, ali opet nisam uspeo da svršim. Sandra se skinula sa mene i legla na leđa šireći svoje duge, predivne noge, otkrivajući mi izdepiliran pičić, sa tankom trakom zlatnih dlačica iznad procepa. Bio sam i dalje na kolenima pa sam joj smestio kurac u žestokom naletu. Vrisnula je primajući me. Legao sam preko nje i poceo da je pumpam svom silinom. Način na koji se Sandra uvijala ispod mene je bilo nešto što nikada pre toga nisam doživeo. Pored njenog vrištanja i stenjanja, to je bilo nešto najjebozovnije, što sam ikada imao priliku da doživim. Svaki moj nalet je dočekala sa krikom ili nekom vrstom jecanja, što me je napokon dovelo do orgazma. Punio sam je osećajući kako svaki mlaz izbačene sperme šalje drhtaje kroz moje telo. Ostao sam duboko u njoj dok i zadnja kap nije iscurila iz mene. Opkoračio sam je u smestio joj kurac u usta. Sakupljala je jezikom sa njega svoje sokove i moju spermu, dok je Maja lizala njen razvaljen pičić. Skinuo sam se sa nje i gledao kako Maja izvlači moju spermu iz nje svojim usnama i jezikom. Nagnula se potom punih usta iznad njenog lica. Sandra je spremno otvorila svoja usta i Maja ispusti moju spermu u njenu usnu duplju. Ljubile su se nakon toga, podelivši među sobom sve sto sam ispalio u Sandrinu vrelu utrobu.
dve su mi pusile kuracZa to vreme sam pokušavao da ustanovim zašto mi treba toliko da dođem do orgazma. Moj vršnjak je bio spreman. Nije pao ni za sekund od kako sam svršio, ali mi se činio nekako tanjim nego inače. Pripisao sam to dejstvu viagre i mogu vam reći da mi se taj deo nije svideo. Ne znam kakva su vaša iskustva sa tim pilulama, ali meni to nije bio neki dozivljaj. Potpuno sam siguran da je neću više uzimati, bar dok mi stvarno ne zatreba. Maja i Sandra su očigledno uživale, ali ja sam jedva čekao da prestane da me vozi.
Ležao sam na leđima sa podignutom batinom. Sandra me je uzjašila i počela da se nabija u sve bržem tempu. Bila je potpuno nezajazljiva te večeri. Maja me je opkoračila iznad lica, nudeći mi svoj pičić. Našao sam jezikom njen klitoris i počeo da ga ližem i sisam, uživajući u njenim sokovima, trudeći se da joj pružim što veći užitak u znak zahvalnosti za to veče. Iznad sebe sam čuo kako se njih dve ljube, dok je Sandra kružila svojim kukovima, nataknuta na moj kurac. Ponovo sam slušao njene strastvene krike, uz Majino stenjanje, isprekidano njihovim poljupcima. Nekoliko minuta kasnije zamenile su mesta. Ukus Sandrinog pičića je bio fenomenalan. Uspevao sam da vidim na momente kako se ljube i ližu jedna drugoj bradavice, dodirujući se sa toliko strasti da sam ponovo svršio. Tog puta u Maju, puneći je slabijim intenzitetom i manjom količinom nego Sandru pre toga.
Obe su se skinule sa mene i nastavile da se ljube. Sandra je zavlačila svoje prste u Majinu pičku, kupeci njene sokove i moju spermu. Prinosila ih je potom njihovim usnama, pa su ih lizale i ponovo se ljubile. Mazile su se zadovoljne i ja ih ostavim na trenutak. Kafa i kola su me pojurili, pa sam morao da ispustim vodu i tada sam se setio Milijane. Na trenutak sam pomislio na zlatan tuš, ali sam odustao od toga, ne znajući kakav stav Sandra i Maja imaju o tome.
Kurac mi je napokon olabavio. Vratio sam se iz kupatila i zatekao ih na krevetu. Maja se odvojila od Sandre i rekla:
“Dodji. Hoću da je pojebeš najbolje što znaš. Daj da se postaram za tvog najboljeg druga. Moram ga vratiti u život.”
Prišao sam krevetu i Maja prihvati moj kurac usnama. Počela je da ga sisa, da mi liže jaja, pa se vratila na glavić. Sandra je ležala kraj nas raširenih nogu, sa dva prsta desne ruke u svom pičiću, dok je levom stiskala svoje bradavice. Pogled na Sandru, uz usne moje žene oko mog glavića, bili su dovoljni da za par minuta budem potpuno spreman.
Postavio sam Sandrine noge na svoja ramena i spustio svoju batinu na ulaz u njen procep. “Rasturi je sad, molim te.” – šapnula mi je Maja.
Sjurio sam joj ostatak mog palamara u jednom trzaju i počeo da je jebem najjače do tada. Vrisnula je strasno i nastavila tako sa svakim mojim naletom. Potpuno me je sludela sa tim. Poželeo sam da ceo uđem u nju. Njeno stopalo se našlo kraj mog lica. Obuhvatio sam usnama njene prste na nozi i lizao ih. Imala je duge nokte i malu alkicu oko prsta do palca. Lizao sam joj stopalo i prste na njemu, sve vreme je tucajući kao sumanut. Legao sam preko nje i počeo da je jebem, nabijajući se svom težinom svojih kukova u nju. Obavila je svoje noge oko mojih slabina i čvrsto me stisnula. Potpuno sam izgubio kontrolu nad sobom. Uhvatio sam je obema rukama za kosu i tucao je poput ludaka. Uvalio sam joj jezik duboko u usta, odvojio svoje usne od njenih, pljunuo joj u usta i nastavio da je jebem jezikom, istim intenzitetom kao kurcem. Sandra mi je odgovarala tako što se potpuno prepustila, dozvoljavajući da joj radim šta god mi padne na pamet. Njena vriska se pretvorila u jecaje, pomešane sa stenjanjem. Osetio sam kao se trese u orgazmu, dok su njeni sokovi natapali moje međunožje.
Izašao sam iz nje i okrenuo je na stomak. Kurac mi je opet bio poput koplja. Očigledno, Viagra je još uvek delovala.
“Naguzi se.” – rekao sam joj. Sandra je podigla kukove, postavljajući se u kučeći položaj sa glavom na jastuku. Maja je znala šta sledi i dodala mi tubu Vazelina. Sandra je gledala u stranu i čekala moj sledeci potez. Namazao sam joj anus i svoj srednjak i kažiprst. Uvalio sam joj srednjak polako i radio njim. Dodao sam zatim kažiprst i ubrzao rad. Sandra je stenjala sve glasnije, iako je bila dobro razrađena. Mogao sam to osetiti prstima. Maja mi je nanela Vazelina na batinu, drkajući mi ga u isto vreme. Postavio sam glavić na Sandrin anus, ali sam skliznuo pored tri puta, dok mi Maja nije pomogla svojom rukom da joj ga uvalim. Sandra je ciknula kada sam joj napokon ušao u guzu. Zastao sam na trenutak i zatim počeo lagano da prodirem. Trzala se svakim novim centimetrom i stenjala sve brže i glasnije. Oslonila se na ruke nakon što ga je primila celog, što sam iskoristio i uhvatio je za kosu na potiljku. Nije mi odgovaralo kako se naguzila, pa sam ga izvukao malo, pokušavajući da zauzmem bolji položaj tela. Skoro da sam je bio namestio, pa sam joj ga vratio do jaja. Stenjala je i opet počela sa onim jecanjem. Izvukao sam oko dve trećine kurcine iz nje i povukao je za kosu prema meni. Izvila se u ledjima u idealnu poziciju. Sjurio sam joj ga do jaja i povlačeći je za kosu još jače. Vrisnula je glasno, šaljući mi signal da je spremna. Posle dva laganija uboda počeo sam da je tucam žestoko i bezobzirno. Pljeskao sam je po guzovima i vukao za kosu uživajući u njenom vristanju i jecanju. Bila je odlično razrađena. Mogao sam osetiti kako se redovno jebe u dupe i to sa tipovima koji uzgajaju veliki kalibar. Guzovi su joj bili crveni od mojih udaraca ali nije se ni malo pobunila, iako sam je pri tome vukao za kosu ni malo nežno. Nije lagala kada je rekla da voli grub sex. Nekoliko minuta kasnije napunio sam je od nazad i bukvalno se srušio na krevet kraj nje. Bio sam potpuno isceđen i razbijen od umora.

Ispostavilo se da je kuća u kojoj smo odseli, u stvari ona koju je Sandra kupila uz Majinu pomoć. Garaža nije bila dostupna, jer je Sandra u njoj parkirala svoj auto. Iznenađenje bi propalo da sam ga video i sabrao dva i dva. Maja mi je sledećeg jutra rekla da su Ranko i Sandra svingeri i da bi hteli da to rade sa nama, pošto se par sa kojim to upražnjavali redovno odselio iz države.
Naravno da sam se složio.

Trajalo je to nešto više od godinu dana i potom prestalo. Izgleda da smo svo četvoro najednom izgubili interesovanje za tako nešto. Bez obzira na to, ostali smo u dobrim odnosima.

Ivanu sam video jednom iz svog auta, tako nije bila svesna toga. Bila je sa Vladanom na ulici i izgledali su srećno. Nije padalo na pamet da im se javim.

Poslednje šta smo čuli o Milijani je da se ponovo udala, da joj novi muž pliva u parama i ništa više od toga. Milijana se nikada nije javila nikome od nas. Do informacije o njenoj udaji Maja je došla sasvim slučajno.

Maja je još uvek sa mnom. Bili smo ponosni na naš brak, koji smo uspeli da održimo, pored svega što smo prošli i probali. Maja je dobila na težini, ali nije mi smetalo pošto su joj se grudi prilično uvećale. Još uvek je bila opasna u krevetu i još uvek su se muškarci okretali za njom.

Često se pitam kako bi sve to završilo da se one večeri u Grčkoj nisam vratio u našu sobu i čuo ono što nisam trebao da čujem.

Ne mogu čak ni da prepostavim.

– KRAJ –

Autor: MaximilianX

2 thoughts on “Igra istine 8

    1. Hvala na ponudi, ali daleko sam ja. Izvinjavam se zbog kasnog nastavka. Napisao sam pricu do pola i stao zbog dva smrtna slucaja.
      Hvala jos jednom na podrsci i svako dobro.
      P.S. U pripremi je nova prica. :))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hot oglasi

Don`t copy text!