debeli veliki kurac jebe

Igra Istine 7

Upoznavanje Srbija

Prilika da otputujem, ni manje ni više, nego u Milano iskrsla je negde polovinom Maja. Bio je to poslovni put, koji sam spojio sa vikendom, što mi je omogućilo celih pet dana da se nekako domognem Ivane. Čuo sam se sa Igorom, kako bi mi pomogao u odabiru hotela, negde blizu njihove kuće.
“Jedini hotel za koji ja znam je kuća u kojoj živimo. Da se nisi šalio da rezervišeš nešto. Bićeš naš gost i svaka dalja diskusija o tome je isključena.” – rekao je tada.
Igor je bio od onih drugara koji vole da popiju, druže se i pojure za lepom ženom. Uvek smo se lepo provodili i, iskreno, bilo mi je žešće sranje da mu spopadnem ženu. Međutim, on je imao veoma strasnu aferu sa Ivaninom bivšom najboljom drugaricom, pa sam se nekako pravdao time. Znam da je džukački sa moje strane, ali Ivanu ne bih propustio taman da mi je, što kažu, Igor iz oka ispao.
Njihova kuća je bila velika, sa tri spavaće sobe na spratu i jednom gostinskom sobom u prizemlju. Bila je tu dnevna soba, kuhinja i tri kupatila, ali mi to ipak nije ostavljalo mnogo manevarskog prostora za ono što sam nameravao da uradim sa Ivanom.

Osobni oglasi

Dva dana pred put Igor me je obavestio da se njegov vaterpolo klub neočekivano plasirao u četvrtinu finala nekog kupa, i da mora da odputuje sa ekipom na tekmu, te da će se vratiti u Subotu. Dodao je da ne brinem i da će me Ivana dočekati na aerodromu.
Kockice su polako počele da se slažu.

Ivana me je dočekala na aerodromu i čvrsto me zagrlila kad sam joj prišao. Uzvratio sam istom merom, uživajući u njenom parfemu i dodiru njenog tela. Izgledala je fenomenalno. Prava milfara, na visokim štiklama, u haljini koja je isticala njene moćne obline. Elegantna i lepa, hodala je pored mene čineći me na neki način ponosnim, jer verujem da nije bilo muškarca koji se tada nije osvrnuo za njom.

U autu je bilo još bolje. Haljina joj se malo zadigla dok je vozila, pokazujući mi čipkaste krajeve njenih čarapa. Osetio sam da mi se vršnjak probudio u punoj snazi, a jedina žena koja me je toliko palila je bila Maja, dobrim delom naše veze i braka. Razgovarali smo o Milijani i Peđi, pa sam uspeo da se smirim. Zajednički odmor niko nije pominjao, te se nije ni desio. Svi smo još uvek bili prilično uzdrmani tom tragedijom. Pored toga glumio sam potištenost, jer sam nameravao da se “poverim” Ivani kako me Maja vara.

„Šta nije u redu? Nisi nešto raspoložen.“, upitala je.
„Ma sve je ok.“, odgovorio sam.
„Ne bih rekla. Idemo na doručak pa te vozim kući da se smestiš.“
Seli smo u jedan bistro i nakon što je Ivana ponovo postavila pitanje u vezi mog raspoloženja ispričao sam joj da sam otkrio da me Maja vara, uz podatak sa kim to čini. Slušala me je ne pokazujući nikakve emocije i kada sam završio ćutala je nekoliko trenutaka gledajući negde u stranu.
socno sisanje kurca„Malo sam začuđena, ali sigurno nisam iznenađena.“, rekla je.
„Kako to?“, upitao sam.
„Pa lepo. Maja je lepa žena. Povrh svega je prvoklasna kurva, što si svakako i sam zaključio. Nisi ni ti nevinašce, pa ne vidim čemu ta drama. Uostalom, brak je precenjen. Imaj to na umu.“
Imao sam to na umu dok sam se raspakivao. Naročito sam imao na umu njenu reakciju na Vladanovo ime. Nije uspela da sakrije ljutinu u glasu, iako se svim silama trudila. Uostalom, zalepila je Maji etiketu top kurve, što dovoljno govori o njenom raspoloženju.
Ivana je ušla u sobu i rekla mi da je zauzeta do večeri ali da je sledeći dan isplanirala samo za nas dvoje. Muvala se oko mene kao da očekuje moju reakciju, koja se svela na to da sam joj samo rekao kako sjajno izgleda.
„Hvala.“, rekla je i dodala, „I predlažem ti da prošetaš malo. Izađi malo i promuvaj se. Milano je lep i kada pada kiša. Ja moram da idem. Vidimo se večeras.“
Poljbila me je u obraz i otišla. Gledao sam zamišljeno za njom osećajući otisak njenih usnana na obrazu. Nikada me pre toga nije poljubila, pa sam počeo da verujem kako se stvari odvijaju u željenom pravcu po mene. Izašao sam, kako mi je prdložila, ali sam se brzo vratio. Iako je bila druga polovina Maja, bilo je hladno i kišovito. Ivana je došla oko pet popodne i probuila me iz dremeža na sofi. Zamolila me je da ostanem kod kuće te večeri sa klincima, kako bi ona otišla na proslavu rođendana njene prijateljice. Rekao sam joj da ne brine i da sam svakako planirao da se te večeri odmorim. Sedeo sam u dnevnoj sobi kada se Ivana pojavila spremna za polazak. Bila je u nekoj crno-beloj haljini, još kraćoj nego ona koju je nosila tog dana. Na nogama je imala crne čarape i crne cipele na visokim štiklama. Dekolte njene haljine me je sluđivao i digao mi se kada se slučajno očešala guzom o moje prepone dok sam joj pridržavao mantil.
Pre tuširanja izbrijao sam svaku dlaku sa mojih jaja i prepona, nadajući se da činim to sa razlogom. Zaspao sam oko deset te večeri, smestivši prvo klince u krevete. Nisam ni čuo kada su se vrata moje sobe otvorila. Ne znam ni šta sam sanjao kada sam osetio nečiju ruku na svojoj batini. Znam samo da mi je bilo lepo. Bilo mi je još lepše kada sam otvorio oči i iznad sebe ugledao Ivanu kako mi se smeši i drži moju alatku u svojoj ruci. Nešto sam prozborio ali je spustila prst na moje usne.
„Tiho. Nemoj da probudiš klince. Uff… Kako je velik.“
Haljina joj je bila raskopčana i njene velike sise, prekrivene crnom čipkom su visile iznad moje glave. Protrljao sam oči i gledao je u neverici. Zavukla je ruku u moje bokserice i počela lagano da mi ga drka.
„Moram ti reći da Maja nije pri sebi. Ja ovako nešto ne bih pustila nikada. Ili možda ti ne možeš da pratiš tempo?“
sisanje velikog kurcaPitanje koje mi je postavila stavilo me je pred zadatak da joj pokažem kako pratim tempo. Znao sam da su bes i želja za osvetom ključali u njoj, ali zadnje što sam želeo tada da čujem je Majino ime. Poljubila me je i učinila da istog trenutka zaboravim sve osim njenog poljubca i njene ruke na mojoj batini. Ivana me je ljubila strasno, duboko mi zavlačeći jezik u usta. Bio sam spreman i rešen da je otkinem od kurca. Uspravila se i skinula haljinu, ostavši u crnom donjem vešu, samostojećim, crnim čarapama i cipelama. Nagnula se nad mene i ja izvadim njene veličanstvene sise iz čipkastih korpica. Prihvatio sam ih rukama i uživao u dodiru, iako nisam siguran da li bih mogao obema šakama da obuhvatim jednu. Prislonio sam usne na njenu levu bradavicu i počeo da je ližem, sisam i grickam. Ivana je tiho i strasno zastenjala i čvršće prihvatila moju kurčinu. Pustila ga je i skinula grudnjak. Sklonila je pokrivač sa mene i uhvatila ga u korenu.
„Oh bože… Koliki je…“, prošaputala je i pomilovala me po jajima. Pomogla mi je da se brzo oslobodim bokserica. Sagnula se i obuhvatila mi glavić usnama, da bi se jezikom spustila do korena i vratila ga u usta.
„U jebo te… Kako će mi ovo stati u pičić?“
„Samo ga sisaj. Pokazaću ti kako staje gde god treba.“
„Nikada nisam ni videla ovoliki uživo.“
Nisam bio baš sklon da u to poverujem. Nastavila je da ga dudla ali nije uspevala da smesti više od polovine. Uhvatio sam je za kosu i pokušao da joj pomognem, ali se opirala. Nisam mogao da verujem da joj je bio prevelik. Pljesnuo sam je po guzi i ona počne žustrije da ga sisa. Svidelo mi se što se ne buni zbog toga. Ponovo sam je pljesnuo po tom čvrstom dupetu i rekao:
„Tako… Sisaj ga… To…“
Odmakla se nekoliko sekundi kasnije i skinula gaćice, nudeći mi svoj izdepilirani pičić u pozi 69. Uživao sam u njenim sokovima, ližući joj klitoris i duboko gurao jezik u nju. Njeni sokovi su mi oblili usne i bradu. Stenjala je sve glasnije i rekla:
„Oh, kako bih volela da ga zgutam celog…“
debeli veliki kurac jebeZgutaćeš ga ne brini, pomislio sam i izvukao glavu iz njenog međunožja. Pljesnuo sam je ponovo po guzi i ona žešće zastenje. Spustila je usne do mojih jaja i počela da ih sisa, pokušavajući da ih strpa u usta i uspevala je u tome. Vratila se na moj glavić i oblizivala ga.
„Sisaj ga… Dublje… Moćeš ti to… Hajde kurvetino… Tako… Da… To kujo… To…“
Postao sam svestan svojih reči tek kada sam ih izgovorio ali se Ivana nije ni za trenutak pobunila. Bio je to signal za mene da je uzmem najžešće što mogu. Ivana je zadigla malo moje noge i spustila jezik sa mojih jaja na moj anus. Bilo je to nešto što sam očekivao i priželjkivao, sećajući se njene priče sa odmora.
„To…“, stenjao sam, „Tako kurvo… Gurni ga dublje…“
Lizala me je između guzova i duboko zabijala svoj jezik u moj anus. U jednom momentu gurnula ga je toliko duboko da zamalo nisam svršio. Moram reći da nikakvo pušenje kurca nije moglo da se poredi sa njenim jezikom u mom dupetu. Nije bilo niti blizu.
„Tako kučko…“, bodrio sam je, „Liži ga… To… Dublje još…“
Pljeskao sam je po guzi sve žustrije dok joj je jezik palacao po mom dupetu. Njeno strastveno jecanje me je još više palilo i nisam mogao više da čekam. Morao sa joj ga sjuriti u pičić pod hitno. Gurnula je jezik duboko u moj anus i sitno radila njime.
Uspravila se posle nekoliko sekundi i upitala me uz osmeh:
„Sviđa ti se? Jel ti Maja to radi?“
„Sviđa mi se. Maja mi to ne radi.“, odgovorio sam kratko, u nameri da je sprečim da dalje pominje Maju i brzo je povalio na leđa, raširivši joj noge.
Liznuo sam joj pičić celom dužinom i završio na njenom anusu. Stenjala je sa osmehom na usnama i gledala me u oči. Kad ti ga budem sjurio nećeš se smeškati, pomislio sam. Lizao sam joj naizmenično čmarić i pičić i uživao u njenim sokovima i mirisima. Uhvatio sam svoju batinu u korenu i pljesnuo je njom nekoliko puta po mokrom pičiću. Protrljao sam glavić preko njenog procepa i ona glasno zastenje.
„Jebi me… Jebi me jako…“, rekla je šapatom.
Palio sam je još nekoliko sekundi i smeškao se nad njom. Smestio sam joj glavić i ona se trgne.
„Polako…“, rekla je šireći noge još više, „Oh… Kako ti je velik… Ohh… Budi nežan… Polako…“
„Ne dramataj Ivana molim te.“, rekao sam i izvadio ga odmaknuvši se od nje.
“Ne… Vrati ga… Vrati ga, molim te.” – rekla je u gurnula dva prsta u svoju spremnu, mokru pičku. Pustio sam je da se miluje malo, pa sam priključio svoj srednjak. Gurnuo sam joj ga žestoko u dupe i ona zastenje.
„Ne misliš valjda…“
„Mislim.“, rekao sam i dodao, „Ali kasnije.“
Smestio sam joj glavić ponovo u pičku i jedino što je uspela da prozbori bilo je:
„Budi pažljiv.“
razvaljivanje picke velikim kurcemPočeo sam da je tucam laganim pokretima nabijajući joj tek nešto više od polovine moje batine. Stenjala je glasno i više nije brinula o tome da li ćemo probuditi klince. Svakim novim naletom ulazio sam sve dublje i njeno stenjanje je ubrzo postalo glasnije. Ščepao sam je za te velike, meke sise i ubrzao.
„O polako… Ahh nežno… Ahhhaahh… O tako ti je velik…“
Polako mi je išla na nerve sa tim. Nije mi uopšte toliko velik, a jedva da sam joj smestio više od polovine. Usporio sam tempo i lagano je tucao. Počeo sam da ubrzavam ne obazirući se na njene reči.
„Hajde… Nisi ti tako uska… Kučka si ti do jaja… Širi te noge… I zaveži…“
Zadigao sam joj noge na svoja ramena, oslonio se nogama na krevet i počeo da je jebem u žestokom tempu. Pokušala je da se pobuni ali sam joj pljesnuo blagi šamar.
„Zaveži. – rekao sam – “Sad ćeš ga dobiti kako nikad nisi…“
Stenjala je i jecala pod mojim naletima tako strasno da sam se jedva uzdržavao da je ne napunim. Nabijao sam joj ga do jaja u vrelu utrobu, dok su joj se štikle njihale u ritmu jebačine pored moje glave. Njeno stenjanje je postalo znatno glasnije. Stegnuo sam joj vrat levom rukom, blago sam je ošamario drugom i jebao je kao sumanut. Pička joj je bila sasvim solidne veličine i primala ga je celog bez problema. Pustio sam joj vrat kada je počela da svršava tresući se čitavim telom.Vrisnula je kao da je poremetila pameću ali nisam usporavao. Samo sam joj stavio šaku preko usta da ne probudi klince. Sklonio sam svoju šaku sa njenih usta kada se malo utišala i nastavio da je jebem. Uhvatio sam je rukom za kosu na temenu i povukao je sebi. Tako je mogla da vidi kako joj ga nabijam do jaja.
„Vidiš?… Možeš ti to….“ , govorio sam.
Izašao sam nakon nekoliko takvih uboda i opkoračio joj glavu. Spremno ga je prihvatila usnama i počela bukvalno da se davi njime. Uhvatio sam je obema rukama za kosu i sjurio joj kurac kroz krajnike, grubo i bezobzirno. Zagrcnula se i malo zakašljala, te sam se povukao nazad. Izvadila ga je, podvukla se ispod mene i sjurila mi svoj jezik u dupe najdublje do tada. Bio je to apsolutno fantastičan osećaj. Trnci su mi prošli celom dužinom kičme. Nekoliko sekundi kasnije ponovo je vratila moj kurac u usta i tada sam joj ga zabio žestoko i prilično duboko. Svršio sam sekundu ili dve kasnije puneći joj usta spermom. Gutala je halapljivo i stenjala dok mi se soba bukvalno okretala oko glave. Sručio sam se na krevet pored nje, ne pomerajući se i skoro bez daha. Ležali smo jedno pored drugog i polako dolazili sebi. Ivana se nagnula preko mene nekoliko minuta kasnije i počela da me ljubi.
„Ja sam tvoja kučka… Tvoja kurva… Od sada pa zauvek…“, govorila je kao u bunilu i ljubila me poput napaljene tinejdžerke, „Kaži… Šta hoćeš da uradim… Šta bi sada voleo…“
„Pokazaću ti.“- rekao sam – “Stavi ga u usta da se ponovo probudi, pa ćeš videti.”
Spustila se do mojih prepona i počela da mi ga sisa. Spustila se do mojih jaja i lizala ih, da bi nekoliko sekudi kasnije ponovo počela da mi obrađuje anus, čineći me ponovo spremnim. Bila je umetnica jezikom. Tako nešto nikada pre nisam doživeo. Povrh svega volela je grub seks i to me je izuzetno palilo.
Uhvatio sam je za kosu na temenu i povukao je sebi. Uvalio sam joj jezik u usta, strasno je ljubeći i povalio je ne leđa nekoliko sekundi kasnije. Uhvatio sam joj noge ispod kolena i maksimalno ih raširio. Ivana je skinula cipele i tiho vrisnula kada sam joj spustio jezik na anus. Obrađivao sam ga vrhom jezika i zatim gurnuo srednjak šireći ga.
„Molim te samo… Polako… Znam da neću sutra sedeti… Ali… Samo lagano…“, rekla je.
Srednjaku sam dodao i kažiprst i Ivana zabaci glavu unazad uz strasno stenjanje. Radio sam prstima lagano i u jednom trenutku ih razdvojio, šireći joj dupe polukružnim pokretima. Milovala je prstima klitoris i zastenjala malo glasnije. Pljesnuo sam je po desnoj guznoj polutki i naguzio je ispred sebe.
„Raširi guzove.“ – gotovo sam joj naredio.
Uradila je šta sam tražio i ja joj smestim glavić na anus. Bila je toliko mokra da sam u tri navrata skliznuo u pičić. Namestila ga je rukom i osetio sam kako me tesnija rupa steže oko glavića. Ivana je kratko, prigušeno vrisnula, lica zabijenog u jastuk, a zatim dugo i glasnije kada sam joj smestio polovinu. Bila je dobro razrađena i primala me je lako, barem do polovine moje batine. Pljesnuo sam je po dupetu i počeo da ubzavam tempo. Nisam mogao da prežalim što ne mogu da je čujem kako vrišti punim glasom. Milovala je razvaljenu pičku prstima, dok sam ja prodirao sam sve dublje. Pljeskao sam je po dupetu i tucao je uživajući u znatno tesnijem prostoru. Počeo sam da je jebem celom dužinom moje batine, brzo i žestoko. Ivana je svršila uz prigušene urlike divljakuše iz praistorije, da bi prosto jecala od zadovoljstva na poslednjim talasima orgazma. Osetio sam kako prska svoje sokove po mojim butinama i trese se celim telom. Nagnuo sam se nad nju i zauzeo bolji položaj. Zabio sam se još dvadesetak puta oštrim, žestokim pokretima kukova i napunio je od nazad. Legao sam preko nje, još uvek duboko u njoj i trzao se u orgazmu. Ostali smo tako dok se nismo smirili.
„Idem sad.“, rekla je, „Bilo mi je predivno. Hoću sutra reprizu. I to čim klinci odu iz kuće.“
„Ne brini.“, rekao sam i otišao pod tuš. Pod tušem sam shvatio da sam hteo da je kresnem od prvog dana kada sam je video. Ivana je rekla da ima plan samo za nas dvoje sledećeg dana.
Sledećeg dana probudilo me je sunce i otvorio sam oči uz osmeh. Ustao sam jedva čekajući da je ponovo pojebem. Zatekao sam je kako izlazi iz kupatila ogrnuta samo peškirom i istog trenutka je spopao. Odvojila se od mene nakon nekoliko sekundi i rekla:
„Ne sad. Moram da budim klince. Dejan ide na neku ekskurziju sa školom, a Jasmina će kod drugarice. Samo da ih odvezem i dolazim. Imamo ceo dan samo za nas.“, i dodala šapatom, „Ne moraš se ni oblačiti.“
Ivana se vratila nakon dva sata i priredila mi festival perverzije. Iz plakara je izvadila gomilu pomagala i činilo mi se da je kupila čitav asortiman sex shop-a. Bilo je tu vibratora, dildoa, lisica, lanaca, bičeva… Nešto što zaista nikada od nje ne bih očekivao. Međutim, sex je bio neverovatan. Ivana je volela da bude vezana za krevet i to smo radili u njihovoj spavaćoj sobi, pošto je taj krevet bio zgodan za vezivanje. Imala je definitivno neku mazohističku crtu u sebi, jer sa nijednom nisam imao tako žestok i grub seks. Ja baš nisam bio u tom fazonu, bar ne do tada, ali sam davao sve od sebe da je zadovoljim i uspevao u tome. Otkrio sam da me takve stvari pale i više nego što sam očekivao. Tucali smo se besomučno skoro čitavog dana sve dok Jasmina nije nazvala i rekla Ivani da ode po nju. Nismo propustili ni veče kada su deca zaspala.
Sledećeg jutra Ivana mi je rekla da se neću videti sa Igorom, jer je morao da ode na neki sastanak u vaterpolo savez.
“On misli da sam ja budala. Kao da ne znam da je kod one kurvetine.”
“Koje?” – upitao sam, praveći se da ne znam o čemu se radi.
“Kod one kučke Helene. Moje nekadašnje najbolje drugarice.” – zaćutala je i pogledala me – “Kako mi se čini klub nekadašnjih drugarica se proširio za još jednu članicu.”
Nisam ništa na to rekao, iako sam znao da misli na Maju. Gledao sam je i mislio samo na koji način ću je ponovo jebati. Bio sam tada gori od napaljenog pupertetlije. Kurac mi je skoro konstantno bio tvrd i spreman. Spustila se ispod stola za kojim smo sedeli i izvadila mi nabrekli kurac iz farmerica. Deca su još uvek spavala na spratu.
“Kad čujemo klince da se bude prekidamo.” – rekla je i obuhvatila mi glavić usnama.
Svršio sam nekoliko minuta kasnije, puneći joj usta spermom. Progutala je sve do zadnje kapi, ližući moju batinu dok nije omekšala.
Sva je prilika da će biti tu i bivših drugara, pored bivših drugarica, pomislio sam dok se Ivana izvlačila ispod stola.
Zanimalo me je koliko je u njoj bilo stvarnih emocija prema meni. Činilo mi se da je njena strastvenost proteklih dana počivala na krilima osvete, ali nisam hteo mnogo da razmišljam o tome. Ono o čemu nisam hteo da razmišljam bile su posledice toga što sam radio. Nema veće budale od napaljenog ili zaljubljenog muškarca. Jedino u šta nisam bio siguran je u koju od te dve vrste ja pripadam.

Možda u obe.

 

Autor: MaximilianX

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 5]

About Post Author

7 komentara na “Igra Istine 7

  1. Au brate jel će biti još neki deo šta je bilo sa ivanom posle sa sandrom šta je bilo i sa ženom na kraju daj brate kad budeš u Beogradu ili ns te vodim druže na pečenje neko majke mi haha

  2. Biće brate ne brini. Hvala na pozivu, ali ne verujem da ću skoro tamo. Zbog pokazane podrške meni je kao da smo se zajedno napili i najeli.
    Sva najbolje ti želim i veliki pozdrav.

    1. Ma druže priča ti je strava i užas u isto vreme, neverovatno hahaha, ne znam gde si u srb a ako budeš hteo evo ti mejl [email protected] pa da ti dam Instagram pa ti posle odluci ali bi bila bruka te odvedem bato u kafanu neku da se zalije sto se kaze veliki pozdrav samo cepaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Erotski Oglasi

Don`t copy text!