ciganski grupnjak

Gazdina ćerka II deo

Prošlo je dve tri sedmice od kada su me jebavali onako u kombiju. Te sedmice prošle su tako što sam otkrila da zaista volim seks, da sam izrazito seksualna mlada osoba, puna želje za užitkom, i željom da udovoljim muškarcima.

I sebi sam morala da priznam da volim tamne muškarce, da sam uživala u onom grupnjaku sa Ciganima, da zaista volim njihove crne kurčeve, da volim da budem drolja, ali da najviše volim da udovoljim, da svoje telo maksimalno iskoristim za njihovo i svoje uživanje.

Činjenica da su mi otac i brat rasisti i da su uživali su svojoj supermaciji nad svima ostalima, posebno nad Ciganima koji su radili za nas i to što su iskorištavali njihove žene, meni je samo dalo unutrašnju snagu i žudnju za njihovim muškarcima. Kako su se njih dvojica i prema meni odnosili kao prema ženi, koja nema nikakva prava nego da sluša muškarce, nekako sam se našla u poziciji da jesam bela i pripadnica neke kaste koja trba da bude iznad ali želi da bude ispod Cigana. I bukvalno ispod njih.

Bilo mi je sada jasno da želim da budem ispod njih, da im udovoljavam, da im pružam užitak koliko god mogu Da želim i da mi je sudbina da primam njihove crne kurčeve, da mi obrezani kurčevi tih Cigana razaraju moju belu i mladu pizdu i da im svakim delićem svog dobro napupelog, belog tela – pružam užitak.

Nije bilo povratka za mene niti sam želela. Jasno mi je opet bilo da su bojažljivi i da se plaše da ih otac i brat ne uhvate a ne bi prošli bolje ni da ih linčuju seljani ako ih neko napujda na njih.
Ali i oni su jebali bele žene po selu, samo tajno da se ne sazna, i shvatila sam da nisam ni prva ni poslednja koja se ovako oseća.

ciganski grupnjakAli da krenemo dalje Lepo se među Ciganima pročulo da volim da se jebem sa njima, na šta sam zaista bila ponosna. Ne samo time što me jebu u fulu nego što im dajem da se kao ljudi istresu u mene ili im pak progutam spermu. To je prirodna stvar i zašto muškarcima uskraćivati ono što im je dato.
Da s ene lažemo, kada me pojebe dobar ciganski obrezani kurac – a ja plava, guzata i sisata mlada devojka, Ciga koji je na meni doživljava vrhunski užitak svog života, a pica mi je roze, obrijana i uska, sise krupne, i loptaste .Volim da ljubim Cigane, da im dajem da me grle i ljube dok me jebu, volim u očima da im vidim sreću što jebu ovako predivan primerak bele devojke. I uvek im govorim, kako su dobri, ako je neki lep to mu kažem, podržavam ih što više mogu i onda oni jebu još bolje.
I sada – Ciga me ubija kurcem po sred pizde , ja mu ukrstila noge na leđima, uhvatila mu rukama lice i ljubim ga i kažem mu –
“ Lepi moj, svrši ti meni direktno u pizdicu, oslobodi se tereta……hajdeee. Rastereti se slobodno, pusti svoju potentnu spermu u mene..”
A ima ih lepih. Prelepih. Sa lepim crtama lica i bronzanom kožom. I da nije lep ako ima kurčinu i dobro jebe, reći ću mu i da je lep, najlepši. Zašto da ne.

Uglavnom idemo dalje.
Prodavala sam naše voće i povrće na pijaci. Tata i brat bi bili pre podne malo a onda bi krenuli u švaleracije pa bih ja ostajala da prodajem. No, sada je bilo drugačije. Sada sam gledala Cigane oko sebe kao potencijalne ljubavnike, a ne kao radnu snagu. A i kolege oko mene, kako žene tako i muškarci su primećivali da sam se prolepšala, da sam vesela, nasmejana, ali i da se oblačim sve lakše i slobodnije, da mi haljinice i majčice imaju sve veći dekolte, a ponekad zaboravim da obučem brus…

Tog dana bilo je jako toplo i bila sam u pijačnom skladištu gde držimo robu koju prodajemo. Stare i prašnjave prostorije sa katancima koje smo iznajmljivali. Bilo je zagušljivo i vazduh je bio vlažan od isparenja robe. Moja letnja haljinica ležala je na džakovima krompira. Stajala sam tako znojava i gola, skoro nabijena na zid odupirući se o njega rukama. Iza mene, nabijen duboko u mene, sa rukama koje su grčevito i do bol istezale moje krupne sise, bio je Dževad čija je kurčina upravo pokušavala da probije moju pizdicu i stomak i zakuca se u zid Udarao me je krvnički i bolelo me je sve od pizde do sisa koje mi je kidao i gušila sam se u sopstvenom orgazmu, trećem po redu i najjačem, jer moje telo kao da je znalo da obrezani crni kurac u meni udara poslednje, one najstrastvenije udare pred eksploziju mužjačkog orgazma. Oboje smo strastveno uzdisali i ječali a galama i gužva od napolje čuvala je našu strastvenu jebačku tajnu. I baš tada sam i obrazom naslonila na zid, prestala da se odupirem – dila sam sasvim odignuta od poda njegovom kurčinom da mi ni vrhovi prstiju nisu doticali taj pod, on jednu užasno i stisnu mi sisetine . Osetih vulkan sperme kako mi direktno u matericu šiba mlaz za mlazom vrele ciganske sperme. Meni je to strastveno čerečenje samo produžavalo orgazam i čini se da bi ga svaki mlaz mlade ciganske sperme samo pojačao.

Dževad je udarao karlicom pred svaki novi nasrtaj sperme koju su pravila njegova velika jaja koja su samo pre koji minut bila na mom jeziku i usnama. Posebno sam ih pazila da naprave ovoliko sperme za mene i njega da uživamo. Deset i više puta me je nabio tako na zid puneći mi belu gazdinsku pizdicu spermom, pre nego me je spustio da mi gola stopala dodirnu pod.
Mene je još držao orgazam, i zatvorenih očiju nekako sam prozborila:
– Dževo, ne vadi ga napolje, još svršavam… i tresla sam se od tog orgazma… on ostade u meni, stavi mi ruke na ramena, da me zadrži jer ej video da sam klonula od vrhunca.
– Poljubi me, Dževo ako sam ti bila dobra….
On mi okrene prstom glavu držeći me za bradu i začuđujuće nežne me poljubi:
– Nisam zao smem li da te poljubim.. da se na naljutiš
– Nasmejala sam se, sada već orgazam beše skoro prestao:
– Možete da mi radite šta vam volja…lepo je i meni i vama….

Dževad se bio okrenuo ka vratima magacina i brecnuo se:
Ismete, stoko jer sam te ostavio da paziš na tezge!
Pogledala sam – još uvek sa Dževadovim u sebi i videla njegovog mlađeg brata kako je stojao na vratima magacina i gledao nas. Sve je video, a u ruci mu beše kurac. Ko zna koliko dugo nas je gledao i drkao. Bio je par godina mlađi od brata ali videh da mu je kurac isti kao bratov. Nasmejala sam se:
– Dževo, ne diraj ga lepo mu je bilo kao i tebi. Pošto je on krenuo ka bratu da ga ošamari, ja sam pošla za njim iako smo oboje bili goli.
– Pusti malog ne diraj ga kad ti kažem – rekla sam mu stavši onako gola i znojava između dva brata.
Još sam Ismeta odnazad obuhvatila rukama i osetila sam na svojim guzovima njegov vlažni kurac.

Dževad me je poslušao i frkćući krenuo po svoju odeću da se obuče.
Ja sam se okrenula i uvukla Ismeta unutra da nas neko ne vidi. Sa kurca mu se cedila sperma. Svršio je gledajući kako me razjebava njegov stariji brat.
Nasmešila sam mu se i rekla da mu niko ništa neće. Ali da mora da ćuti o ovome što je video.
Čučnula sam ispred mlađeg Ismeta. Sada mi je lice bilo u ravni sa njegovim kurcem.
– Dževade, srce, donesi mi haljinicu da kleknem na nju da ne ožuljim kolena. Dževad koji se već bio obukao donese mi je i dadne mi je u ruka a ja klekoh na nju. Stao je na vrata magacina i gledao malo u mene i svog mlađeg brata a malo da li neko ide ka tezgi.
– Majka je za tezgom, reče Ismet kada je osetio moj topao dah na svom mladom kurcu.
Ima nešto jako lepo kada je ispred tebe oznojena, razčupana i upravo dobro pojebana ženska. Svi to kažu. I to ej veoma popaljivo za prve jebače.
Usnama sam lagano pokupila sve kapljice Ismetova sperme i gledam njegov lep crni obrezani kurac u svom sjaju, samo malo pušten.. Malo sam ga ljubila, malo gledala mladića par godina mlađeg od mene u oči. On je mucao nešto i potom se prepustio mojim rukama i ustima….
Okrenuh se ka starijem bratu koji mi j e upravo bio prerasporedio unutrašnje organe svojim kurcem:
– Pa sada nemojte da ste stranci. Jebali smo se onako u kombiju, a posle mi se ne javi te…..uze sam malo Ismetov kurac u usta i sisala, što je kod njega izazvalo jecaje i zabacivanje glave. Sisala sam tako i onda ga malo stegla za jaja da odložim spermu….
– Daj da razmenimo brojeve na Viberu pa da se dopisujemo – nastavila sam, i sada drkala kurac njegovom bratu.
– Možda napravimo grupu pa možemo da se nalazimo, da vam dođem negde- i ponovo uzeh kurac od Ismeta u usta
– Pa možemo, odgovorio je Dževad sa osmehom. Mislio sam da ćeš nas oklevetati onda…bilo nas je dosta na tebi. Baš smo te karisali
Izvadih iz usta kurac njegovog brata tik pred svršavanje, što malom udari frustraciju
– Volim ja da učinim muškarcima, znam šta vam treba i nemate frke sa mnom. Biće neki rođendan, proslava, sredim se i dođem kod vas, a možemo i ovako u klozetu negde u nekom ćošku na brzaka, primim ja spermu u sebe nije mu frka video si i onda da se malo rasteretite. Samo me nazovete, dogovorimo se i dođem.
Uzeh u usta kurac jer mi je Ismet već vukao glavu za teme i strpam ga do jaja u grlo. Mali se prenu što od užitka što od onoga što sam pričala i sasu par trzaja sperme meni u grlo gde se pridružila bratovljevoj koju sam primila u želudac pre seksa, pošto sam želela da me kara onako duže i strasno kao jeste.

Malo sam se iskašljala, i sa osmehom obrisala suze sa očiju.
– Pa bata ti dobro kara. Ima li već neku?
– Ma sisala mu neka kuravela na stanici pre mesec dana.
Ja sam se brisala vlažnim maramicama i skupljala znoj sa tela. Okrenula sam se ka njima:
Pa što da mu prva bude kurva kada može sa mnom? Jeli Ismete, da li bi voleo da me jebeš u picu, da ti budem prva?
On pocrvene
– Slušajte momci, razočarali ste me. Ja sam mislila da ste jebači a niko na pijaci ni za sisu ili dupe da me uvati…joooj – zadirkivala sam ih
Videla sam im svima njima želju u očima, i ovoj braći i drugima koje sam prepoznala da su bili oni koji su me jebali u grupnjaku.
-Paaa… poče sa osmehom
– Moj prozor od sobe je otvoren. Dođite kad poželite. Matorci mi rano ležu a često nisu ni kući. Vrata od sobe su mi zaključana, a prozor otvoren. Mogu jedan- dvojica da uđu, neko nek čuva stražu i da nam bude zabavno.
– Ali tvoj tata ako nas nahvata
– Pa bićemo pažljivi. A i onako set celi dan u našem dvorištu kada je sezona radova Neko nek zamajava oca ili brata a drugi nek uđe kroz prozor
Sada sam mu ovo govorila na uvce, priljubljena uz njega obučena i spremna da izađemo napolje Poljubih ga vragolasto. On mi je spustio ruku na guzicu.
– A jesi li ga primila u guzicu?
– Nisam. A tako bih volela. Velika je, sviđa vam se?
– Daaaa…. tanak struk a sise i bulja. Joooj kako smo pričali da te jebemo u sve tri rupe.
– Ja se malo uozbiljih:
– Pa to je majstorija, treba ju mi bar dvojica kada mi gurate karu u guzicu prvi put. To ćemo kada moj matori ode u grad po nešto onda obično dođe kasno uveče. Onda sam sama i neka neko dođe kod mene u krevet, imamo celo popodne i veče da ga uteramo. Boleće ali umem da trpim. Samo ako ej vama lepo?
Bili su zbunjeni mojom podatnošću ali i očarani
– Nema dobrog karanja dok vam ne dam moje belo dupe za vaše ciganske kurčeve, znam ja….. nego onaj matori što me i on jebao, ko je on?
– To je moj stric, on je glava porodice, jer je otac u zatvoru. Samo se malo razboleo kući je u krevetu.
Sada smo svo troje izašli i razgovor i da je neko čuo ne bi ništa posumnjao.
– Pozdravi mi ga puuuuno i doći ću do njega da ga oraspoložim malo, važi?

I krenusmo polagano do moje tezge…..osećala sam totalnu prazninu u pici, i nadala sam se da će neki spermić da mi kane na butine, ali moj jebač je baš bio strastven i izgleda svu cigansku spermu mi saterao u matericu. Ima i to svoje prednosti. Sada sam naučila da se osećam i uživam kao prava ženka

12 thoughts on “Gazdina ćerka II deo

 1. Svi pametni muževi puštaju svoje supruge da se tucaju sa ciganima. Naravno, na ulici su one i dalje nedodirljive dame i supruge, ali cigani ih razbijaju i pune semenom. Muževima to dodatno pali vatru u braku, tako da je svima dobro.

  1. Znam nekoliko slučajeva finih dama i čerki koje se jebu sa Ciganima a imaju skladan brak ili vezu. Ovako su fine ali kad su sa Ciganima su prave drolje. Mislim da je to dobar recept za skladan brak. Biti dama i kurva u isto vreme. Zadovoljiti prirodne nagone a sačuvati poštenje i brak.
   Mnogi brakovi su tako spaseni.
   Mame često odobravaju ćeekine veze sa Ciganima i to sa smeškom, dok su fine orema njihovim momcima ili muževima. Ponekad i otvorenu vezu čak i brak sa tamnim momcima. Mame su nekako ponosne na unučiće tamne puti.

 2. Mora se znati jedno pravilo: pravi užitak tucanja sa ciganima žena će osetiti samo ako se tuca bez kondoma i obavezno svršavanje u nju. Tek tada će imati potpuni ugodjaj.

  1. Da dosta đena insistura na svršavanju unutra, sve ih je više. Kažu da tada uživaju i posle seksa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!