lezbejke najviše svršavaju

Da Li Ste Znali? 11. Deo

Upoznavanje Srbija

16. Zadržite stidne dlake, to vam može spasiti život. Brijanje stidnih dlaka, i za muškarce i za žene, povećava rizik od zaraze i polno prenosivih bolesti. Dlake predstavljaju određenu zaštitnu barijeru i nije slučajno da rastu i na intimnim mestima.

 

17. Momci se smanjuju tokom starenja. Kako muškarci postaju stariji, njihovi drugari u gaćama se smanjuju. Možda imate 18 plus cm u 20-ima, ali do 60-ih ćete biti skromniji. stidne dlake štite od zaraze

 

18. Ne mogu sve žene dostići Orgazam. Samo 25% žena može doživjeti orgazam od penetracije. Druge žene ne mogu dostići vrhunac samo od prodora i treba im druga stimulacija da bi “stigle tamo.” Neke žene pak (10%) uopšte ne mogu doseći orgazam. Mnogo nam je žao ovih žena.

 

19. Muškarci sagorevaju više kalorija od žena tokom seksualnog odnosa. Kada muškarci imaju seks, u proseku sagore 100 kalorija. Kada žene imaju seks, u proseku sagore 65-70 kalorija.

 

20. Neke države u SAD zabranjuju seksualne igračke. Alabama i Mississippi ne dozvoljavaju svojim građanima da koriste seks igračke – iako ih to ne sprečava u tome. Zabranjeno je samo ako vas uhvate.

 

21. Obrazovane žene više vole u guzu. Prema nedavnom istraživanju, žene sa višim diplomama (magistri, doktorati) uživaju u analnom seksu više od onih koje imaju niže stepene. zabranjene sex igračke

 

22. Veća je verovatnoća da će žene varati tokom ovulacije. Tokom ovulacije, nivo hormona dostiže vrhunac. Ankete pokazuju da su žene koje ovuliraju toliko napaljene, da je veća verovatnoća da će varati svoje partnere kada ne žele da imaju seks u to doba meseca.

 

24. Lubrikanti MNOGO pomažu. Prema studijama, korišćenje podmazivanja kupljenog u prodavnici može vam pomoći da svršite. Iako ljudi više vole „prirodno podmazivanje“, utvrđeno je da će korišćenje podmazivanja pomoći vama i vašem partneru da brže doživite orgazam.

 

25. Lezbejke najviše doživljavaju orgazme. Od svih na svetu utvrđeno je da lezbejke doživljavaju orgazam više nego bilo koja druga grupa. Svršavaju u 75% slučajeva, dok žene sa heteroseksualnom orijentacijom doživljava orgazam samo 61% vremena.

 

26. Živite duže ako imate više seksa. Prema British Medical Journal-u, što više i češće doživljavate orgazam, to ćete duže živeti.

 

27. Veličina kondoma je bitna. Prema nekoliko studija, najveći razlog za pucanje kondoma je taj što je kondom pogrešne veličine. Mnogi muškarci su kupili kondome koji su ili preveliki ili premali, što uzrokuje komplikacije i neplaniranu trudnoću. obrazovane više vole anal

 

28. Seks uzrokuje lepotu. Prema nekoliko studija o ženama i zdravlju žena, seks može učiniti žensku kosu mnogo zdravijom i sjajnijom zbog proizvedenih dodatnih nivoa estrogena.

 

29. Grci imaju najviše sexa od bilo koje druge nacionalnosti. Ovo sve govori samo po sebi..

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!