supruga se na plaži jebe pred mužem

Cuckold na Plaži

Upoznavanje Srbija

Konačno sam ubedio svoju ženu Emu da odemo na nudističku plažu. Stalno mi je govorila da četrdesetogodišnji parovi ne bi trebalo da se šepure na nudističkoj plaži, ali sam želeo da je malo opustim. Tih dana nismo mnogo vodili ljubav i Ema je uvek imala neki izgovor da me odbije.

Odvezli smo se do najudaljenije tačke na toj nudističkoj plaži. To je bio ustupak koji sam morao da učinim svojoj ženi da bih je uopšte i doveo tamo. Neće biti nikakvih lutajućih očiju i to joj je odgovaralo. Izašli smo na plažu i poređali peškire i stvari na pesak. Ema je polako skinula bikini, a ja sam skinuo kupaće gaće.

Jedva da smo se smestili kada sam video figuru kako ide prema nama. Kako se ovaj čovek približavao sve bolje sam ga video. Jedno je bilo sigurno, bio je opasno dobro obdaren. Mogao bih se zakleti da je ovaj momak imao dobrih 15cm između nogu i to u polu erekciji. Što je bilo gore, išao je pravo ka nama. Mislio sam da će Ema biti uznemirena, ali sam video da su joj oči prikovane za međunožje ovog čoveka.

„Kako st? Ja se zovem Robert“, rekao nam je tip sa velikom kitom.

„Ja sam Branko a ovo je moja žena Ema“, rekao sam mu.

„Video sam atraktivan par što nije česta pojava na ovoj plaži pa sam morao da dođem da vidim kako ste“, rekao nam je Robert. „Da li tražite možda malo uzbuđenja danas?“

Bio je direktan da direktnije ne može.

„Uzbuđenje?“ pitao sam ga.

„Da, mnogo ljudi dolaze na ovaj deo plaže zbog seksa. Znali ste to zar ne?“

Rekao sam Robertu da nismo upućeni u sve ti i da se samo sunčamo. Kada sam pogledao Emu, ona je gledala direktno u Robertov dugi penis.

„A ti Ema?“ upita Robert. „Gledaš mi u kurac otkad sam došao ovamo.“

Kako je to rekao, ja sam pogledao ka supruzi i nisam mogao da verujem svojim očima. Ispružila je ruku i obuhvatila njegovu debelu kurčinu! Robert je prišao i bio je direktno ispred lica moje žene. Ema je otvorila usta i on je gurnuo svoj kurac u jednom pokretu. Sedeo sam šokiran. Moja žena tih dana jedva je htela seks, a ovde je sada sisala kurac stranca na sred plaže i to pred mojim očima. pušenje i cuckold na plaži

Ema je pokušala da uzme što je više mogla u grlo, ali Robert je bio tako ogroman. Ne samo da je bio dug, kurac mu je bio debeo kao krastavac. On je stavio ruku na potiljak moje žene i počeo da gura svoj kurac dublje. Ema se zapušila, ali se nije povukla. Trudila se da uzme koliko god je mogla.

Konačno se izvukao iz usta moje žene i kleknuo na peškir za plažu na kojoj je bila moja žena. Gurnuo je Emu na leđa i njegov uspravni kurac bio je centimetar udaljen od vlažne pice moje žene a potom je uz osmeh počeo da ulazi u nju. Ema je počela da stenje dok ju je ovaj neznanac hranio svojim ogromnim kurcem.

„Tako si jebeno velik!“ Moja žena je povikala.

U početku sam samo sedeo u čudu. Moj kurac je postajao ukočen dok sam gledao kako Robert jebe moju ženu sa tim njegovim ogromnim penisom. Počeo sam da drkam kurac dok su se jebali. Nisam znao šta drugo da radim. Moja žena je bila u jebenoj požudi. Na njenom licu je pisalo da želi da taj penis bude zakopan u njenoj pički. Mogli ste da čujete zvukove pljuskanja dok je moja žena uzimala celog Roberta duboko u stomak.

Nekoliko puta sam jasno mogao da vidim njegova jaja kako se odbijaju od Eminog dupeta. Kada bi zaronio do kraja, moja žena bi vrisnula na sav glas. „Daj mi svaki centimetar, jebi me što dublje možeš!“

Ema je molila za njegov debeli penis, a onda sam ga gledao kako savija leđa. Nije pitao da li sme da svrši u moju ženu. Samo je gurnuo taj kurac do kraja, i onda je eksplodirao. supruga se na plaži jebe pred mužem

Oba ljubavnika su grcala dok je Robert zalivao moju ženu svojim vrućim teretom. Mogao sam da vidim kako Ema muze taj kurac, pokušavajući da izvuče svaku kap. Još nekoliko povlačenja na mom kurcu i pucao sam spermom po celom pesku. Mogao sam da vidim njegovo seme kako kaplje iz pice moje žene. Na kraju je usporio i izvukao se iz nje. Sav taj beli sos je iscurio. Moja žena je ležala i tresla se od jebanja koje je upravo imala.

Robert je povukao Emu i oni su sišli do vode. Pustili su da ih talasi operu od što je moguće više ljubavnih sokova. Potom su se vratili, a moja žena je izvukla olovku i papir i napisala nešto, dajući to Robertu.

„Nadam se da ćemo se uskoro ponovo videti“, rekao nam je Robert i potom se udaljio.

„Šta si mu dala?“ pitao sam svoju ženu.

„Robert je tražio moj broj mobilnog telefona pa sam mu ga dala.“

„Zašto si mu dala svoj broj?“ pitao sam zbunjeno.

„Dovukao si me ovamo na silu i na kraju gledaj šta se dogodilo. To je bio najbolji seks koji sam imala nakon dugo vremena.“ Ema je objasnila.

Pretpostavljam da je ovo sve bila moja greška. Sada ću biti rogonja jer moja žena traži ljubavnika. Ljubavnika sa džinovskom kitom. Izgleda da ću morati da se naviknem na njenog novog partnera, ili možda da nađem sebi neku ljubavnicu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 28 Prosek: 4.1]

11 komentara na “Cuckold na Plaži

  1. Ništa lepše nego kad supruga dodje kući dobro istucana od tudjeg kurca, pa je navuče muž, još onako toplu i već razradjenu. Vrh!

    Svidja mi se 12
  2. Divna žena! Treba da si srećan što je primila tudje seme, to je vrh! Ja sam moju nagovarao da se malo oslobodi i izlazi sama u grad i tek sad je počela da ide sama u kafiće. Nadam se da će ubrzo naći jebača, čak sam i proredio tucanje, jebem je jednom u deset dana, valjda će i to pomoći da se što pre potuca s nekim.

    Svidja mi se 12
    Moze to i bolje 1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!