kolega je tuca u kancelariji

Na Brzaka u Kancelariji

Upoznavanje Srbija

Dok sam sedela na klupi ispred svoje poslovne zgrade i čitala misteriozni roman, bila sam izgubljena u svom svetu. Naravno da je bilo malo prohladno, ali je bilo tiho i prilika da se pobegne od užurbanog sveta u firmi. Povremeno je neko prolazio, ali ja sam jedva primećivala; knjiga je bila predobra. Odjednom, bez reči, neko je seo na klupu pored mene. Zastala sam, ne želeći da podignem pogled u slučaju da dotična osoba očekuje da ću se upustiti u razgovor. Tipično, konačno dobijem malo mira, a neko želi da me prekine.

Ta osoba nije govorila; Pretpostavila sam da je možda samo želela da sedne i malo se opusti. Opuštanje nije dugo potrajalo pošto sam videla mušku ruku kako maše između mog lica i knjige. Podigla sam pogled, osmehujući se pre nego što sam i videla njegovo lice i konačno shvatila ko me je pronašao.

Oči su mu bile pune nestašluka, a osmeh širok. Ispod toga je, međutim, bilo nervozno oklevanje dok me je posmatrao. Lice mi je blistalo, oči su mi zasijale. Dok smo razgovarali, trudila sam se da se oduprem nagonu za perverzijama na njegovom telu. Nisam uspela da izdržim dugo, i svaki put kada je pogledao okolo ili negde drugde, pokušala sam krišom da ga odmerim.

Bila sam svesna da on zna šta radim i da namerno sve češće gleda okolo da bi me naterao da prestanem da sakrivam poglede. Na kraju, nakon nekoliko minuta ćaskanja, odustala sam i otvoreno uživala u pogledu. Moglo se čuti drsko zadovoljstvo u njegovom glasu jer je znao da ga želim.

Razgovarali smo o tome kako će se kancelarija mog tima preseliti u novu oblast. Rekla sam mu da spremanje napreduje, ali ne tako brzo kao što smo se nadali. Rekao je da ima dovoljno vremena da dođe i pogleda pre sledećeg sastanka, pa smo ustali i odlutali gore u zgradu. Kada smo ušli u glavnu prostoriju mog tima, bilo je jasno da sam ja jedina i sama danas zadužena za poslove.

Vrata su se zatvorila za nama, a gomile kutija bile su oko nas. Dok je radoznalo razgledao okolo, odlutala sam na drugu stranu kancelarije. Sa kutijama svuda okolo, niste mogli da vidite taj odeljak spolja, bilo je skriveno. Dok se kretao prema meni, stajali smo i zurili jedno u drugo. Kad sam skinula jaknu postale su vidljive naramenice za grudnjak, zeleni komplet koji je video na fotografijama. poljupci u kancelariji

Približila sam mu se i on je prihvatio igru. Dok smo se ljubili, zatekla sam sebe kako se skidam i pokušavam da skinem i njegovu odeću. Da, na neki način bili smo u javnosti, ali ostatak tima je bio napolju, tako da verovatno niko neće otključati vrata i uhvatiti nas, a mi smo bili van vidokruga prozora, tako da smo imali malo privatnosti.

Ipak, bilo je vruće seksi znati gde smo i činjenica da bi neko potencijalno mogao da nas vidi učinila je taj trenutak perverznim. Dok nam je odeća spadala, zatekla sam sebe kako uzdišem istražujući njegovo telo rukama i ustima. Bio je podjednako zauzet istraživanjem, ali je u velikoj meri kontrolisao situaciju uprkos svojoj požudi.

Legli smo, disajući sve nestabilnije. Mogla sam da osetim njegov dah na svom telu dok su njegova usta istraživala moje grudi i vrat. Ruke su mi prelazile preko njegovih grudi i leđa, osetila sam kako njegovi prsti klize između mojih nogu, a dva od njih su skliznula u moju pičku bez otpora. Bila sam tako mokra, tako napaljena, samo sam želela da budem ispunjena.

Dok je izvlačio prste, otkotrljao se na vrh i pogledao u mene dok sam ga gledala s požudom u očima. Moje noge su bile u vazduhu, čekajući njegov penis da uđe. Kukovi mi se kreću, očajnički želim da ga osetim. Spustio se i počeo da istražuje moje grudi detaljnije svojim ustima. Dahtala sam očajno, tako je postalo vruće.

Moje grudi su uživale u pažnji dok su mi se kukovi uvijali. Kad je jezikom tresnuo bradavicu, izgubila sam kontrolu. „Jebi me“, promrmljala sam. Dok je ustima razigrano vukao moju bradavicu, njegova druga ruka je istraživala. Namerno je gurnuo svoje telo u moje tako da sam mogla osetiti njegov tvrdi kurac, ali ga nisam mogla imati, ne još. Trebalo mi je jebanje; Trebao mi je kurac u sebi.

„Molim te… jebi me… treba mi taj tvrdi kurac jebeno duboko!“ kolega je tuca u kancelariji

I uz to, poput dominantnog džentlmena, nabio se u moje dubine. U tom trenutku počela sam nekontrolisano stenjati. Osećaj kako ulazi u mene i ispunjava me, proždirao je moje telo. Moje noge su bile u vazduhu, hvatajući se za njegove bokove. Sada je bio potpuno unutra i zurio je u mene, proveravajući da li je sve dobro sa mnom.

Kako su mi se kukovi pomerali, počeo je da me jebe sa požudom koja nas je oboje ispunila. Sa svakim udarcem moglo se čuti koliko sam mokra; takođe se moglo čuti kako oboje teško i plitko dišemo u tom trenutku. Iako nije najudobniji pod, dodao je uzbuđenje. Povremeno smo mogli čuti kako neko prolazi kroz hodnik, ali debeli zidovi preuzeli su većinu buke.

Nisam mislila da je to moguće, ali njegovo zabijanje postalo je snažnije, a telo je počelo da mu se napinje; bilo je jasno da je blizu svršavanja. Kako se približio, stao je, izvukao se i jedva uspeo da uperi kurac u mom pravcu pre nego što je sperma počela da udara o moj stomak. Ležala sam tamo uživajući u osećaju, ali i dalje sam bila opasno naložena.

Ustao je i nežno me poljubio. Ležala sam osmehujući se, ali još uvek pomalo bez daha. Znajući da nisam svršila nabio je prste u moju pičku a jezik na moj klit. Bila sam nespremna za taj potez i iznenada sam vrisnula dok je struja proletela kroz moje telo. Bio je grub i jak dok me je oralno dovodio do orgazma. šef joj liže pičku u kancelariji

Sperma na stomaku i njegova pljuvačka pomešana sa mojim sokovima oko i unutar moje pičke. Prizor za poželeti! Kada se obukao, sagnuo se, ponovo me poljubio i izašao. Ležala sam osmehujući se dok je izlazio iz kancelarije, proveravajući da li su vrata zaključana. Promaja u sobi udara u moje osetljive bradavice i picu, dodajući mom uživanju.

Nakon nekog vremena, počeo je da šalje poruke o tome koliko je uživao. Kad me je pitao kako se osećam, poslala sam mu poruku o tome koliko mi se dopalo ono što se upravo dogodilo, kako se njegovo telo osećalo sjajno i koliko sam očajnički želela kurac. Rekla sam mu koliko volim osećaj sperme na svom telu i koliko žudim za još većim nestašlucima.

Obukla sam se i došla sebi nakon 10ak minuta i dosta tečnosti. Poslala sam poruku: „Dolaziš kasnije?“

„Naravno da dolazim“, odgovorio je … „Jedva čekam!“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 8 Prosek: 3.8]

1 komentar na “Na Brzaka u Kancelariji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!