trojka sa bebisiterkom

Znatiželjna Dadilja i njena Drugarica

Upoznavanje Srbija

Počelo je potpuno nevino dok smo sedecli na kauču u dnevnoj sobi. Sara — naša dadilja, Bojana — njena prijateljica i ja. Vratio sam se iz druženja u kafani, moja žena je bila van grada, a deca su bila u svojim sobama i čvrsto spavala. Sara je inače živela u susedstvu sa roditeljima i već duže vreme je porodična prijateljica i naša bebisiterka. Pošto je bilo leto, ona je bila kući nakon što je završila sve ispite na prvoj godini fakulteta i pozvala je Bojanu da dođe da se igra sa decom i da se druže.

Obe su bile veoma privlačne devojke, ali fizički veoma različite. Sara je bila prilično sitna, vitke građe. Bojana je bila viša i malo zaobljena. Jedan od razloga zašto su mi se sviđale ove devojke, bio je što iako su skoro 20god mlađe od mene, mogli smo da vodimo relativno inteligentne razgovore o filmovima, muzici itd. Obožavale su da me obaveštavaju o tome šta gledaju i slušaju.

Sedeli smo i tiho razgovarali kada je Bojana pitala da li je u redu da postavi lično pitanje. Rekao sam, „naravno.“

„Kada ste izgubili nevinost? upitala je polu stidljivo.

Bez mnogo oklevanja rekao sam joj da je to bilo dok sam bio na fakultetu.

„Sa kim?“

„Sa ženom koju sam na kraju i oženio“, bio je moj odgovor, što je rezultiralo podizanjem obrva.

Sada se Sara oglasila. „Koliko dugo ste izlazili pre nego što ste to uradili?“

„Ufff… Oko godinu dana recimo“, rekao sam.

„Baš dugo. Ali mora da ste vas dvoje radili razne druge stvari pre toga, zar ne?“

Ovo je postajao uzbudljiv razgovor. „Pa naravno“, rekao sam. „Radili smo svašta nešto pre te velike večeri.“

„Jel vam je… oralno?“

„Da… pre nego smo imali seks ona me je oralno zadovoljavala nekoliko puta“, rekao sam, „ali ne onoliko koliko sam želeo.“

Sara je pitala, „A jeste li vi uzvratili uslugu?“

„Mnogo mnogo puta. Volim to da radim.“

„Današnji momci baš i nisu toliko srećni kada im se traži da se spuste dole. Šta se vama u tome najviše sviđa?“ pritisnula je Bojana.

„Želite da budem potpuno iskren??“

„Da da… naravno“, rekla je, zvučeći baš zainteresovano.

„Lako je dovedem do orgazma. Intimno je i seksi, i volim da osećam kako se njeno telo pomera dok je ližem i tucam je prstima.“ bebisiterka i drugarica

Sarina vilica je bila otvorena, ali Bojana se smeškala. Bili smo tihi na trenutak, a onda je Bojana pitala da li sam ikada lizao neku drugu osim svoje žene. Odgovorio sam da nisam.

„A jeste li maštali o tome nekada?“

Bio sam zbunjen pitanjem i rekao sam, „Svaki muškarac mašta.“

„A Sara? Jel biste voleli da okusite Saru?“, rekla je hladnokrvno a Sara je bila u šoku.

„Čekaj malo. Šta to pričaš Bojana?!?“

„Ćuti tamo. Znate, nikada je niko nije oralno zadovoljio. Čak mi je priznala da se malo i plaši toga.“

„Ćuti! Ne plašim se!“

„Osim toga“, nastavila je Bojana, „možda bi bilo zabavno gledati vas kako to radite.“

Morao sam da priznam, iako su ove devojke bile mnogo mlađe od mene, postajao sam neverovatno uzbuđen. Nisam znao da li je neka od njih primetila moj sada polu tvrdi penis kako se napinje o moje farmerke, iako sam se podvsesno nadao da jesu.

„Sara, šta kažeš? Hajde, svideće ti se i niko drugi neće saznati. Molim vas, učinite to za nju..“ – rekla mi je umiljatim glasom. Pogledao sam Saru i rekao da, ako ona to želi, rado ću je oralno zadovoljiti. Ali samo ako sve ostane među nama. U suprotnom bismo svi mogli da upadnemo u nevolje.

Bojana je ustala i odvela Saru za ruku u drugu sobu. Mogao sam da čujem tihe glasove i pitao sam se o čemu, tačno, pričaju. Nakon nekoliko minuta, vratile su se u sobu. Sara je sela pored mene, stavila ruku na moju nogu i pogledala me u oči. „Želim da me poližete.“

„Jesi li sigurna?“, upitao sam.

Ustala je i jednim glatkim potezom gurnula trenerku i svoje gaćice dole. Mora da sam imao prilično zaprepašćen izraz lica jer su mi se obe smejale. Ali boleo me kurac jer sam zurio sam u najlepšu pičku koju sam ikada video. Sarine usmine su bile blago otvorene a dlake nije bilo nigde na vidiku. Pogledao sam je u oči i ona me je pitala: „Da li vam se sviđa ono što vidite?“

„Uhhh… da,“ bilo je sve što sam mogao reći.

Pošto su stvari napredovale ovako daleko, pomislio sam da bih mogao da se zabavim i da ne razmišljam o tome da je sve to zapravo bila moja prgva preljuba. Ustao sam i polako prišao Sari. Kada sam bio dovoljno blizu, stavio sam ruke na njene bokove i prošaputao: „Zatvori oči.“

Kada je to uradila, poljubio sam je u vrat. Nežno. Polako sam je okrenuo i poseo je na kauč pored Bojane. Otvorila je oči i pitao sam je da li je sigurna da želi ovo. Klimnula je glavom i nasmešila se. Polako sam kleknuo ispred nje i sagnuo glavu da joj poljubim levo, pa desno koleno. Potražio sam bilo kakav znak oklevanja, ali nisam video nijedan. Ćutale su dok sam je polako ljubio uz nogu.

Kako sam se približavao njenoj pički, ona je malo razdvojila noge i osetio sam njeno uzbuđenje. Kada sam stigao do njenih kukova, izbegao sam obećanu zemlju i umesto toga poljubio sam je preko stomaka do druge noge. Ovog puta sam joj nežno razdvojio noge da bih mogao da joj poljubim unutrašnji deo butine. Do sada, Sarina kolena su bila dovoljno udaljena da sam mogao nežno poljubiti njenu picu. lizanje pičke bebissiterki

Podigao sam pogled i njene oči su bile zatvorene. Posmatrao sam njeno lice dok sam nežno prelazio jezikom duž njenih spoljašnjih usmina. Podigao sam pogled na Bojani koja je bila zapanjena gledajući me kako zadovoljavam njenu prijateljicu. Počeo sam polako da radim ustima i jezikom po Sarinoj pički. Takođe sam pomerao ruke gore-dole po njenim butinama, postepeno se probijajući ispod njene majice.

Želeo sam da ovo potraje kako bismo oboje mogli da uživamo u potpunosti. Moje ruke su pronašle njen grudnjak i nežno sam stisnuo njene male grudi. Zastenjala je na moj dodir. Hteo sam da joj skinem grudnjak, ali nisam mogao da dohvatim, pa sam uspostavio kontakt očima sa Bojanom. Znala je šta želim i nežno je povukla Sarinu majicu i otkopčala grudnjak.

Kliznuo sam rukama preko njenog golog mesa i osetio kako su joj bradavice postale uspravne pod mojim dodirom. Bio sam u raju, a mislim da je i ona bila. Dok sam uživao u Sarinim grudima i pički, Bojana je stavila ruku oko njenih ramena i šapnula joj na uho, „zar nije sjajno?“ Sara se samo nasmešila i klimnula glavom, ne otvarajući oči.

Pošto je Bojanina noga bila nasuprot Sarine, ja sam je povremeno mazio. Dok se moja ruka približavala njenom rajsferšlusu, Bojana je pomerila drugu nogu da mi omogući potpuni pristup. Pogledi su nam se sreli dok je moja ruka milovala njenu macu kroz tkaninu. Držala mi je zglob dok sam nežno pomerao prste gore-dole preko njenog najosetljivijeg područja.

U međuvremenu, Sara je postajala sve vlažnija i ispuštala je napaljive zvukove. Usredsredio sam se na njen klitoris. Kliznuo sam prstom u nju i osetio kako joj se pica steže. Mogao sam da osetim kako počinje da se trese pa sam povećao pritisak na njen klitoris i lagano pomerio prst unutra. Sarini kukovi su počeli da se dižu i osetio sam kako njeno telo drhti dok se orgazam približavao. Ubrzo je glasno svršila i napojila me ukusnim sokovima.

Usporio sam tempo, ali nastavio. Bojana se mazila i sa užitkom je gledala kako izazivam orgazam na Sari. Zadržao sam usta na njenoj pički, ali sam zaustavio pokrete. Otvorila je oči, pogledala mene, zatim Bojanu, i nasmešila se pre nego što ih je ponovo zatvorila. Bojana je prošaputala, „zar nije bilo sjajno?“ Ne otvarajući oči, Sara je odgovorila: „Ohhh, da. Nikada ranije nisam tako jako svršila.“

Obrisao sam lice o majicu i pogledao Saru. „Baš mi je drago da ti se dopalo“, rekao sam joj. Pogledao sam u Bojanu. „Hoćeš li?“

„Apsolutno“, odgovorila je dok je podizala kukove da skine šorts. Počela je da ustaje, ali sam rekao da ostane gde je bila. Dopalo mi se da vidim obe devojke jednu pored druge ovako, pa sam se preselio ispred Bojane i skinuo njene natopljene gaćice, otkrivajući joj pičku, razdvajajući njene usmine jezikom. Bila je tako mokra, imala je malo drugačiji ukus od Sare, ali ne mnogo. Ona je, međutim, bila mnogo aktivnija od Sare, pomerala je kukove ispod mojih usta i otkopčavala sopstveni grudnjak dok me je gledala đavolskim pogledom. liže pičku klinki

U žurbi se približavala vrhuncu pa sam pojačao pritisak na njen klitoris i bradavice. Sara je naizmenično gledala između mene i Bojane dok sam je vodio do orgazma. Odjednom, Bojana me uhvatila za glavu sa obe ruke i nabila mi svoju natopljenu pičku na lice. Jedva sam mogao da dišem. Kao i kod Sare, usporio sam, ali sam zadržao usta gde su bila, uživajući u njenim sokovima.

Bojana se posle par minuta malo oporavila, pogledala je Saru, ponovo se nasmešila onim đavoljim osmehom i upitala: „Jesi li željna da probaš još nešto?“ Zatim su me pogledale. Nasmejao sam se kada je Bojana ustala sa kauča i gurnula me nazad tako da sam ležao na podu. Spustila se na sve četiri preko mene, njene velike sise su se trljale o moje grudi. Poljubila me je kad je njena ruka pronašla moj kurac, napinjajući se o moje farmerke.

„Oral je dobar… ali…“, ponovo se pojavio onaj đavolji osmeh.

Samo sam se nasmešio i zatvorio oči dok mi je otkopčavala farmerke. Sara je sišla da nam se pridruži i obe su mi skinule farmerke i donji veš. Sara je uzdahnula kada je moj kurac iskočio u vidik. Nije ogroman, ali je dovoljno tvrd da svaku pičku zadovolji. Bojana nije gubila vreme i sela mi na kurac. Bio sam toliko napaljen da sam znao da neću dugo izdržati brzinom kojom ona ide.

„Uskoro ću da svršim“, upozorio sam je. trojka sa bebisiterkom

Nasmejala se i sišla sa mene. „Nećeš dok te Sara ne primi!“ Telo mi se napelo i znajući da sam na ivici odmah sam se nabio u usku Sarinu pičkicu. Tucao sam je nemilosrdno i gledao Bojanu koja je očigledno bila mnogo iskusnija u jebanju. Nameštala je moj kurac u Sari i stezala mi jaja dok smo se karali.

Nije bilo šanse da izdržim duže od par minuta pa sam izašao iz Sare i počeo da prskam svuda po telima ove dve mlade jebačice. Sara je znatiželjno okusila moju spermu i nasmejala se, „Nije loše“, rekla je. Oblačili smo se u pomalo neprijatnoj tišini. „Hvala vam“, rekla je Bojana. „Hvala vama“, odgovorio sam. Sara mi se samo nasmešila dok su odlazile.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 26 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!