Zamijenio sam rodjenog sina

Moja supruga kriva je za postanje sina Zorana. Oduvijek ga je tetošila, nije mu dopuštala ništa da radi, spremala mu razne specijalitete, lebdjela nad nji. Često smo se žestoko svađali upravo zbog Zorana. Bio sam u pravu kad sam rekao da od njega nikad neće postati radnik, odgovoran roditelj, suprug…

Zoran je nakon četiri godine uzaludnog studiranja napustio fakultet. Oženio se, skrasio kod nas na spratu kuće i nastavio po starom. Kladionice, utakmice, turniri u malom fudbalu, kocka, piće, žene, sve ga je više zanimalo od vlastite kuće, supruge Sanje, i nas roditelja. Jedinac je i to je žestoko zloupotrebljavao.

Supruga ga je preko veze, najvjerovatnije preko krevete, zaposlila u bolnici u kojoj je radila i to na mjestu radnika obezbjeđenja. Bio sam joj zahvalan zbog toga. Zoran je, moram biti iskren, cijenio taj posao, kasnije sam doznao da je koketirao sa nekim djevojkama u bolnici, ali to je njegov problem. Ipak zabrinule su me sve češće svađe između njega i Sanje, koja mi se požalila suznih očiju i lica crvenog od britkih šamara.

Sanja je predivna osoba, zgodna , lijepa, atraktivna, ali veoma odana porodici. Završila je studij gegrafije i intenzivno smo joj tražili posao. Konačno se zaposlila u jednoj osnovnoj školi i imala svoj mir, svoj dinar i svoje trenutke izbivanja iz kuće. Sanja je crnka, rasna crnka, sa dugom kovrdžavom kosom, lijepim usnama, grudima većim od četvorke, prelijepom okruglom guzom i  skladnim nogama. Često je bila u helankama, moram priznati da sam se divio njenoj figuri.

Bio je četvrtak uveče, Zoran i  njegova majka otišli su autom, radili su istu smjenu. Sanja me pozvala na razgovor i kako kaže jednu ljutu šljivovicu. Radio sam tog kasnog popodneva i rane večeri u bašti, pa sam se istuširao, obukao samo majicu i donji dio trenerke i uputio se na sprat. Sanja je imala peškir oko glave, opranu kosu je zgužvala i pokrila peškirom. Na sebi je imala bijelu majicu bez grudnjaka i sive helanke. Tip top mačka, pmislio sam. Pa zašto onaj moj sin traži hljeba pored pogače. Nasula mi je skoro duplu rakiju, nasmijala se, uzdahnula i rekla, ti si jedini u ovoj kući koji me razumije. Iz nje je krenula bujica riječi o Zoranovom ponašanju. Imala je dokaze da juri druge žene, bila je potpuno nezadovoljna. Rekla je da razmišlja o povratku roditeljima.

-Ovdje samo gubim vrijeme, nemam ni muža, on ne želi djecu, zašto da traćim svoje najbolje godine života sa njim. Bilo mi je teško. Iskapio sam čašu rakije, ustao,rekao joj da je u pravu i sišao dole, u prizemlje. Popio sam još dvije-tri rakije, bilo mi je teško i žao Sanje.

Bilo je prošlo devet naveče, Sanja je pokucala i donijela nekakvo suđe od ručka i onu flašu sa rakijom. Htjela je da mi sipa još koju čašicu da nastavimo razgovor. Malo sam bio zbunjen, jer sam u to trenutku bio samo u šorcu, raskomotio sam se i nemjeravao sam da malo pogledam sportski kanal na tv.

Sanja je sjela na trosjed do mene, lomila je prste procijenio sam da još nešto želi da mi kaže. Insistirao sam, potapšao je po ramenu i rekao joj da potpuno otvori dušu.

Zaplakala je i rekla da joj Zoran protekli mjesec nije prišao od menstrucaije do menstruacije, da je to pogađa i vrijeđa i da se boji da će prekršiti nekakva svoja moralna načela.

-Mila moja, znam da ti je teško, ali ti si gospodar svoga tijela i svojih osjećanja, odluči šta ćeš, u svakom slučaju, bilo bolno ili ne imaš moje razumijevanje i potpunu podršku. Pa na kraju nije Zoran ni jedini ni najbolji muškarac na svijetu, odgovorio sam odlučno.

Privila se uz mene, zagrlio sam je i osjetio njen dah. Osjetio sam njenu lijevu sisu na svom tijelu, dijelila na s je samo njena majica. Nisam je želio ispustiti, osjetio sam kako mi je kurac silno podivljao, a što se preko šorca i vidjelo. U sekundi sam se sjetio svih problema i uvreda koje je i meni Zoran sa njenom majkom pružio, pa sam odlučio na svojevrsnu slatku osetu.

Poljubio sam Sanju u kosu, rekao, mlada si zgodna, lijepa, atraktivna, tebi je lako. Snađi se i ti. Privila se uz mene, ruku sa njenog desnog ramena stavio sam joj ispod pazuha, već sam pod vrhovima prstiju osjetio bujnu sisu, osjetio sam neobičnu želju da je imam.

Ustao sam, pružio joj ruke i pomogao da se pridigne. Stajala je nasuprot mene, mirna kao ptičica, gledajući me u oči. Podigao sam joj majicu i svukao preko glave. Pomogla mi je na taj način što je podgla ruke.Uhvatio sam je za obje sise, blago ih mjeseći u rukama, ljubio sam joj vrat i onda kleknuo povukavši joj zajedno i helanke i gaćice. Ispred mene se našla prelijepa izbrijana pičkica sa naglašenim usminama. Pipnuo sam je prstima i blago liznuo, Sanja mi je stavila dlanove na glavu.

Trznuo sam se, zaključao kuću, vratio se, ugasio svjetlo i poveo Sanju u spavaću sobu. Skinuo sam šorc i dignutim, debelim i masivnim kurcem zamlatio je ispred lica. Uzdahnula je i rekla kako je lijep i moćan. Primila ga je u ruke, poljubila glavić i počela nježno da ga sisa. Nisam mogao dugo izdržati predigru, raširio sam joj noge, namjestio glavić i nježno ušao do pola, a zatim ga sjurio u sekundi do jaja. Zaječala je obuhvatila me i rukama i nogama i rekla nabijaj me, ne prestaj. U jakom ritmu sam je nabijao nekoliko minuta, kad osjetih grčenje njene sočne pičkice.Svršavala je prilično glasno, trzajući se i izvijajući. Pumpao sam je sve jače i osjetio da ću istresti sadržaj iz jaja.

-Svrši slobodno u mene, koristim zaštitu, rekla mi je molećivim glasom. Svršavanje je bilo divljačko, obostrano i dugo. Ostali smo spojeni čekajući da mi se kurac ponovo digne u snajinoj slatkoj pičkici. Te noći spavali smo u mojoj sobi, ustvari ni oka nismo sklopili, bila je moja pet puta. Od tada se jebemo čim nam se ukaže prilika, a njeno zahlađenje prema Zoranu rezultiralo je tako što se konačno zapitao šta se sa njom dešava. Uskoro je dobila rješenje o stalnom zaposlenju pa su odlučili da dobiju dijete. Naš odnos  i dalje traje, o čemu će biti više riječi u nastavku ove priče.

 

Svekar

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!