nabija se u ženu sa sajta

Zaljubljen u Ružu

Bio sam znatiželjan i napravio profil na jednom sajtu za upoznavanje. Popunio podatke o sebi, svojim željama, napravio nekoliko slika svoga ljepotana u punoj snazi iz više kuteva, stavio slike u album i čekao da vidim što će se dogoditi. Nije dugo trebalo i počele su mi stizati poruke od raznoraznih žena, uglavnom između dvadeset i tridest godina, iako sam lijepo napisao koliko sam star. Jedna cura, malo otkačena, napisala je da voli starije i počeli smo se dopisivati i online seksati.

 

Moram priznati da mi se je dopala, međutim nakon nekoliko dana „žestokog“ online seksa, koliko god to čudno izgledalo, jednostavno je prestala odgovarati. Probao sam poslije i s nekim drugima, no kada sam utvrdio da sve odgovaraju na isti način, istim frazama, bez interpunkcije, sve velikim slovima, bez razmaka između riječi bilo mi je jasno da su to sve lažnjaci, koji te samo navode na kupnju kredita, a bez rezultata.

 

Spušio sam i na profilima na kojima je pisalo da je u albumu broj mobitela ili e-mail adresa, da bi kupivši albume utvrdio da ništa od toga nema, a da su slike vjerojatno skinute s nekih drugi sajtova, uglavnom opet lažnjaci. Počeo sam pretraživati profile i pronašao ženu koja mi je po godinama odgovarala i pisao sam joj. Nik joj je bio Ruža. U poruci sam naveo da me zanima, da želim komunicirati s osobom ne previše mlađom od mene i da mi je bez veze dopisivati se s curicama kojima bih mogao biti tata, a nekima i djed.

 

Odgovorila mi je i na neki način sam, kroz dopisivanje, uvidio da je osoba stvarna i da vjerojatno ipak nije lažnjak. Ona je bila iz metropole, a ja iz pedesetak kilimetara udaljenog grada. Nakon više mjeseci dopisivanja kupio sam njen album i bio sam ugodno iznenađen. Slike su bile obične, snimljene u sobi, kupaoni, bez fotošopa, a ona je bila normalna, malo popunjenija na trbuhu, cice srednje veličine i nisu joj visile, bradavice onako podatne, mekane, oči velike smeđe, duboke.

 

Dopala mi se je na prvi pogled, zaljubio sam se u nju. Uglavnom naše dopisivanje je trajalo skoro deset mjeseci, normalno svakodnevno dopisivanja, u stilu što se radi, kakav ti je bio dan i slično, a bilo je malo onpoga u stilu što bih ti radio da sam s tobom. Pokušavao sam joj na razne načine dati broj mobitela, međutim dobivala je samo zvjezdice ili bi broj na slici bio zamućen. Saznao sam jedino kvart u kojem živi, ali nisam imao namjeru ići okolo s njenom slikom u rukama i pitati-poznajete li možda ovu ženu?

No, odlučio sam da je moram vidjeti i bio sam odlučan u tome, morao je postojati način. Međutim, sudbina se uplela u igru. Išao sam u metropolu na utakmicu i vozio se tramvajem s kolodvora prema Maksimiru. Ušla je kod Sheratona, odmah sam je prepoznao i presjeklo me u trbuhu i grudima.

 

Sjela je dvije stolice ispred mene. Izvadio sam mobitel, ulogirao se na sajt, na moj caht s njom, prišao joj, stavio ekran pred nju i rekao, siguran sam da si ovo ti. Pogledala je ekran, pogledala mene, vidio sam da je iznenađena. Ti si, ne mogu vjerovati. Išla je na posao. Pitao sam ima li vremena za kavu i sišli smo na prvoj sljedećoj stanici i ušli u neki kafić na početku Vlaške.

 

Uglavnom, dok smo pili kavu, cijelo smo se vrijeme držali za ruke, ona se svidjela meni i ja njoj. Izmijenili smo brojeve mobitela, poljubili se i ona je otišla na posao, a ja na stadion. Nazvao sam ju još istu večer, dok sam se vlakom vozio doma i gugutali smo kao golupčići desetak minuta i dogovorili se da ja za vikend dođem k njoj pa da bude što biti mora. Došla je subota, išao sam autom, došao u njenu ulicu, nazvao ju i izašla je pred mene.

Poljubio sam ju i ušli smo u kuću. Uvela me u boravak, posjela na trosjed. Na sebi je imala majcu i  lik i riba sa online sajtatrapke. Na stoliću je bila kava, kolači, sky cola, neka žestica. Sjela je pored mene, gledali smo se, rukom sam ju pogladio po licu, po kosi, ona je prislanjala lice mojem dlanu i ljubila ga. Rekao sam joj da je jako lijepa i privukao ju sebi i nježno poljubio. Uzvratila je poljubac, lagano smo se ljubili, jezicima se dirkali. Nije to bili strastveno, žestoko žvaljenje, naprotiv, nježno, lagano, uživali smo u ljubljenju.

Pogladio sam ju po grudima, nije nosila grudnjak, sama je svukla majcu i ugledao sam grudi o kojima sam sanjao da ih ljubim dok sam ih gledao na slikama, a sad su bile tu ispred mene. Počeo sam ih ljubiti, gladiti, lizao sam njene bradavice, bile su tako podatne, nježne, ona je zabacila glavu unatrag i uzdisala. Ponovo sam ju poljubio, dirajući grudi rukama, stičući bradavice među prstima. Rekla je da idemo u sobu. Otišli smo u sobu, krevet je bio običan drveni, za jednu osobu, isti onaj sa slike. Skinula je traperice i gaćice i stajala predamnom u svoj svojoj golotinji.

 

Gledao sam ju zadivljeno i dirao rukama kao neku prelijepu skulturu, dok je ona raskopčavala moje hlače, svukla ih, kao i moje gače , pa sam i ja ostao gol. Primila je moj kurac u ruku i rekla daj da ga pogledam, je li stvarno tako lijep kao na slikama. Kleknula je držeći ga u ruci, nornalno da je odmah reagirao i postigao svoju punu veličinu i tvrdoću. Nadrkavala ga je lickala, češkala mi jaja, cuclala ga, oblizivala. Ustala je i pogurnula me na krevet, kleknula je iznad mene i ponudila mi svoj pičić i guzu, nalaktila se i nastavila ustima i rukama obrađivati mog ljepotana.

 

lizanje ribe sa online sajtaUzeo sam ponuđeno i počeo joj lizati pičkicu, jezikom razmicati roskaste usmine, gladiti klitoris. Rukama sam joj drepao guzu, bila je lijepa, bez prištića, bez dlačica oko šupka. Mufić je bio baš po mom ukusu, ne predlakav, ali dovoljno da mogu čeprkati po smeđim svilenkastim dlačicama. Gurao sam joj jezik u rupicu, gutao svoju slinu i sokove iz njene pičkice, uživao u njenom mirisu. Bilo je prelijepo, upravo onako kako sam zamišljao da će biti.

Jednom sam joj napisao da bih s njom vodio ljubav i to je bilo upravo to, barem se meni tako činilo i nisam htio da bude drugačije. Lizao sam ju sve jače i jače i osjećao sam kako se počinje grčiti i trzati, prestala mi je pušiti , dignula glavu u zrak, ne puštajući kurac iz ruke.

Osjetio sam da se približava svršavanju i pojačao sam intenzitet lizanja, a ona je sve jače i jače jecala, disanje joj je postalo ubrzano i isprekidano i u jednom trenutku se zgrčila, žestoko mi stisnula kurac, prestala disati, dva, tri puta ju je potresao grč i onda se srušila na mene. Ostala je minutu, dvije na meni i zatim mi rekla – daj mi ga sada, želim ga u sebi.

Ustala je, zamijenili smo mjesta, ona je legla na leđa, a ja sam kleknuo među njene u koljenima raširene skvrčene noge, konačno čekajući ono što sam sanjao, kako ulazim u njen vlažan, topli pičić. Uzela je kurac u ruku i gurnula ga u sebe. Bila je toliko navlažena da da sam samo skliznuo unutra. Moj san se ostvario, bio sam spojen s njom. Pička joj je bila uska i topla, sasvim sam se ugodno osjećao biti u njoj, potpuno se sljubila s mojim kurcem, osjetio sam svaki njezin djelić.

Ljubio sam joj grudi, cuclao bradavice, pa sam ljubio nju i lagano sam uvlačio i izvlačio kurac, ona je rukama gužvala plahtu sa strane, pa mi zabijala nokte u leđa, navlačila me na sebe, jecala, uzdisala, podizala zdjelicu i nabijala se na mene. Počeo sam se sve brže zabijati u nju, kroz zube je protisnula da idem do kraja i da svršim u nju. To me je narajcalo do bola, ništa oko nas nije postojalo, ništa sa strane nisam čuo ni vidio, svijet se mogao rušiti. nabija se u ženu sa sajta

Vidio sam i čuo samo nju, njeno znojno tijelo ispod mojeg znojnog tijela, gola tijela koja se dodiruju, sudaraju, izvijaju u ekstazi. Ona koja ječi i uzdiše, grči se, moj kurac ju nabija iz sve snage, a bio sam već na rubu, kao maratonac u zadnjih sto metara prije cilja. Odjednom se zgrčila, prestala disati, lice joj se izobličilo, bradavice stvrdnule i izbočile, dva, tri puta se stresla, cvilila je, vikala.

Znao sam da svršava i ništa me više nije moglo zaustaviti. Svršavanje je bilo nezaboravno, imao sam osjećaj da moja sperma šiklja iz mojih jaja i razvaljuje joj pičku. Svalio sam se na nju, ona me je zagrlila, ljubili smo se. Htio sam da taj trenutak ne prestane, iako sam znao da to nije kraj, nego da je to samo kratka pauza prije nastavka.

Deset mjeseci smo se dopisivali, napaljivali, zaželjeli se ja nje, a ona mene. Osjećali smo da će to trajati, koliko dugo, nemam pojma, a tada to nije bilo bitno, ali traje još uvijek. Lijepo mi je, a mislim da i ona uživa..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!