jebanje mame tuširanje

Zabranjena strast Majke i Sina 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Petak veče, oko ponoći.

Kristijan, dvadesetogodišnji momak, po zanimanju pomoćni električar, vratio se kući iz kafane u kojoj je radio kao šanker svakog petka i subote. Plata pomoćnog radnika mu je bila prilično mala, pa je radio i za šankom kako bi pomogao svojoj mami da plati kredit za stan koji su delili. Kristijanov tata je umro dve godine ranije nakon kratke bolesti, on je otplatio većinu ali je preostalo još dve godine da se stan i zvanično otplati.

Mama Ljiljana, stara četrdeset godina, bila je žena i majka koja je veći deo svog bračnog života provodila kod kuće u ulozi domaćice, kao što je njen muž želeo. Njegova plata im je omogućila da žive udobno bez njenog odlaska na posao, a njen muž je bio srećan jer je ona mogla da se koncentriše na odgajanje njihovog sina i na brigu o kući.

Kada je Ljiljana tek upoznala svog muža, bila je mlada ambiciozna krojačica i dizajnerka u kompaniji za proizvodnju odeće i bila je veoma vešta u ovom poslu. Otkako joj je muž umro, vratila se svojim starim veštinama, ali ovog puta je radila od kuće. Preuredila je trpezariju u radnu sobu i nabavila industrijsku šivaću mašinu za rad.

Kompanija u kojoj je radila isporučivala joj je tkaninu sa gotovim uzorkom za kopiranje, i prikupljala je gotove odevne predmete svake nedelje. Bila je plaćena po komadu, po svakom gotovom odevnom predmetu. Nije to bila velika zarada, ali uz malu penziju koja je proistekla iz zaposlenja njenog muža uspela je da izdrži, plaćajući uobičajene račune, i uz Kristijanovu pomoć, kredit za stan.

Kristijan je uložio deo svoje redovne plate za kuću kao i većinu zarade od svog šankerskog posla. Majka i sin su bili ponosni na to što su sami sebi dovoljni iako je to za oboje bio težak posao. Tog petka uveče oboje su bili umorni, oboje su imali napornu nedelju i oboje su radili naporno to veče da bi imali slobodan vikend.

Kristijan je obično radio i veći deo subote, ali igrom slučaja je te subote imao slobodno. Kada je Kristijan ušao u dnevnu sobu, Ljiljana je sedela opuštena u fotelji, budna, ali zatvorenih očiju. Šivenje odevnih predmeta na mašini je bilo zamorno za oči, kao i za ruke.

„Spavaš li mama?“ upita Kristijan tiho.

Ljiljana se osvrnula i rekla: „Ne ljubavi, samo se malo opuštam.“ I dok je trljala zadnji deo vrata, nastavila je: „Rad na mašini mi je ukočio vrat i napeta su mi ramena.“

„Hoćeš li neki topli napitak ili nešto drugo?“

„Ne hvala“, odgovori Ljiljana, „ali možeš mi izmasirati ramena, ako nisi previše umoran.“

„Naravno, nema problema. Daj mi samo pet minuta da se raskomotim.“

Kada se vratio u udobnijoj odeći, stao je iza mame i svojim snažnim rukama počeo da manipuliše njenim ramenima i vratom. Dok ju je masirao ćaskali su o predstojećem vikendu, nisu ništa planirali, ali su se oboje radovali zasluženom vremenu za opuštanje. Kristijan je tada primetio da majčina bluza steže njen vrat i otežava pravilno masiranje, pa je zavukao ruke ispod njene brade i počeo da otkopčava malu dugmad.

„Šta to radiš Kristijane?“ upitala je Ljiljana kada je osetila njegove ruke iznad svojih grudi.

„Zar te ne steže ta bluzica? Uostalom, moram malo da je otvorim da bih te mogao pravilno izmasirati“, rekao je Kristijan i nastavio, „ne brini mama, samo treba da otkopčam nekoliko dugmadi.“

„Oh, razumem. U redu“, reče Ljiljana, „hvala ljubavi. Radiš sjajan posao.“

Kristijan je otkopčao dovoljno dugmadi tako da kada je spustio deo bluze sa njenih ramena, gornji deo njenih punih grudi, zatvoren u grudnjak, bio je delimično otkriven. Potom je gurnuo naramenice njenog grudnjaka niže, tako da su joj skliznuli sa ramena, što je sada ostavilo njen vrat i ramena potpuno izložene njegovom dodiru. masiranje mame

Kad je ponovo počeo da masira mamin vrat i ramena, ona je rekla: „Ufff, da, bio su u pravu sine, to je mnogo bolje. Hvala ti još jednom, imaš divne ruke koje su veoma vešte i umirujuće.“

Kristijan je nastavio sa masažom; uživao je u osećaju mamine glatke kože pod vrhovima prstiju. Masirao joj je vrat, prelazeći prstima preko ramena, a zatim sa svake strane, ispod njenih ušiju i dole do vrhova njenih lopatica. Palčevima je manipulisao zadnji deo njenih ramena, a zatim klizio prstima preko njih i niže sve dok mu vrhovi prstiju nisu dodirnuli vrhove njenih bujnih grudi.

Nije to bio prvi put da masira majku, ali je bio prvi put da je osetio uzbuđenje. Razlog tome mogao je da se traži u činjenici da mesecima nije imao devojku, a seks još duže. Mlad, zdrav, sa prirodnim nagonima, bilo je i logično da se malo uzbudi dok masira tako divnu ženu, iako mu je to bila majka.

Što ju je duže masirao, postajao je sve uzbuđeniji. Ljiljana je mirno sedela ne govoreći ništa, disala je nežno i tiho, a oči su joj bile zatvorene. Kristijan se iznenada zapitao kako bi se mama osećala kada bi prstima neprimereno ušao u njen grudnjak i obuhvatio njene grudi. Polako je klizio prstima niže, sa svakim potezom je bio sve bliže njenom grudnjaku.

Još uvek nije bilo reagovanja od strane njegove mame, samo bi povremeno tiho zastenjala. Prilikom sledećeg poteza skliznuo je prstima sve do njenog brusa i polako ušao ispod njega. Odjednom, Ljiljana je podigla ruke i uhvatila ga za zglobove dok je on brzo pokušavao da povuče ruke. Otvorila je oči i pogledala ga. „Ne dragi“, rekla je, „Ne tako… ovako.“ Povukla je svoj grudnjak nadole, uhvatila bradavice između palca i kažiprsta počela nežno da ih štipa.

Kristijan je ostao bez daha i pocrveneo je. Otišao je predaleko, ali ga je majka sada ohrabrivala da nastavi. Uradio je ono što mu je naređeno i osetio kako njene prelepe bradavice rastu i stvrdnjavaju dok ih je oprezno zadirkivao među prstima. I dalje je stajao iza njene fotelje, a dok je ona naginjala glavu unazad da bi ga pogledala u oči, on se nagnuo napred i nežno je poljubio u usne. Uz poljubac joj je u potpunosti obuhvatio grudi rukama i nežno ih stisnuo.

„Volim te mama“, rekao je.

Ljiljana se nasmešila kada je završio poljubac, „Mislim da je vreme da odem u krevet.“

Kristijan je bio razočaran, njegov penis je bio tvrd kao kamen gurnut u naslon njene fotelje, želeo je da nastavi da istražuje mamine grudi ali znao je da je preterao. „Da, da… naravno mama, khm“, promrmljao je, stavljajući ruke pored sebe, „izvini, nije trebalo to da uradim.“

Mama je ustala, malo se istegnula i nasmejala: „Ne izgledaj tako razočarano ljubavi, nisi valjda mislio da ću sama u krevet.“

Kristijanove oči su se raširile a kurac mu se trznuo u gaćama. „O moj Bože… mama“, dahtao je, „da li stvarno to misliš?“

„Da, stvarno to mislim dragi. Moram da te naučim pameti, a današnja lekcija glasi – kada nešto započeš, moraš i da završiš. Jasno?“

„Da!“ – uzviknuo je Kristijan.

„Bolje bi ti bilo“, reče Ljiljana preuzimajući kontrolu. „Uzmi flašu vode i dve čaše iz kuhinje i donesi ih gore. Nisam stigla jer sam radila do kasno, tako da idem sada da se istuširam na brzinu… a ti mi se možeš pridružiti… ako želiš. Ionako bazdiš na dim iz te kafane.“ – mama se osmehnula i krenula ka kupatilu.

Kristijan je 5 minuta stajao pred kupatilom, tresao se. Polako je skidao svoju odeću i pokušavao da se smiri. Duboko je udahnuo i pridružio se svojoj goloj majci pod tušem. Nikada je ranije nije video potpuno golu, u kupaćem kostimu da, ali nikad golu, a ona je obično nosila jednodelne kupaće kostime, nikad dvodelne bikinije.

Divio se njenom struku, njenim dugim zgodnim nogama i onim veličanstvenim grudima koje su se samo malo spustile pokazujući da nemaju nikakvog veštačkog uticaja. Bila je najlepša žena koju je ikada video. Poljubili su se pod toplim tušem, a ona se bez upozorenja uhvatila za njegov kruti kurac.

„Bože kako si velik“, rekla je, „Tvoj tata je bio pozamašan… ali ti si još veći.“

„Hvala mama.“ Ljubili su se pod tušem dok mu je lagano i nežno drkala kurac.

Kristijanov kurac je bio potpuno ukočen i gurao se o stomak svoje niže mame. Dok su nastavili da se ljube sa otvorenim ustima i jezicima, Ljiljana je prstima svoje desne ruke sve snažnije stimulisala njegovu kurčinu. lizanje mamine pičke

Kada je Kristijan krenuo da nešto kaže, stavila je prst na njegove usne, a zatim se odmaknula od njega. „Dođi veliki… ugasi vodi i priđi mi. Želim da ti vidim teme glave.“

Razumeo ju je i ugasio vodu, a onda joj prišao i senzualno kleknuo ispred nje, ni jednom ne sklanjajući pogled sa njenih očiju. Prišao je prvo svojom rukom, savio srednji prst i nežno ga gurnuo između njenih usana i u njenu vaginu. Dodao je drugi prst i počeo polako da je jebe prstima dok je bila naslonjena leđima na pločice sa blago rastavljenim nogama. Zatvorenih očiju tiho je stenjala dok su njegovi prsti ulazili i izlazili iz nje.

A onda je prste zamenio jezikom! Zgrčila se cela dok ju je lizao preko usmina, oko otvora i preko osetljivog nabreklog klitorisa. Bio je vrhunski ljubavnik i znao je tačno šta da radi. Svaki dodir slao je struju kroz njenu vaginu i preko celog tela do njenih usta usled čega je vrisnula. Kristijan je bio oduševljen vrelinom i ukusom mamine zrele pičke.

Malo se izdigao i spustio usta na njene grudi. Sisao je bradavice dok je nastavio prstima da uživa u istraživanju njene pičke, sve dok nije čuo reči: „Želim te u sebi sine“, dahtala je, „Molim te, želim da svršim sa tvojom kitom u sebi.“

Kristijan je uklonio svoje prste sa njene natopljene mace, podigao joj jednu nogu i smestio kurac pred njen topli tunel. Pomogla mu je i dodatno podigla koleno dok se on postavljao. Uhvativši ga za kurac, trljala ga je gore-dole po otvorenim usnama dok mu glava nije ušla unutra. Nagnuo se napred i lako skliznuo unutra. Iako je bila uska a on debeo, bila je tako dobro podmazana da je bez mnogo otvora ceo ušao u nju.

„Idi polako“, prošaputala je, „prošlo je mnogo vremena otkako sam imala seks.“

„Ne brini mama, u mojim si rukama i ja ću te uvek čuvati.“ Bio je to iskren Kristijanov odgovor dok je ulazio dublje u njenu toplu vaginu: „Volim te i želim da ti udovoljim.“ jebanje mame tuširanje

Poljubili su se i počeli polako da vode ljubav. Kako je počela da se navikava na njegovu veličinu, počela je da se odguruje od njegovih nežnih udaraca, osećala ga je u dubinama u kojima niko pre njega nije bio. Počeo je malo brže da je jebe i ona je odgovorila svojim pokretima. Iako je prošlo tek 3-4 minuta, oboje su bili na ivici orgazma usled prevelikog uzbuđenja.

„Ohh Bože… ja ću svršiti. Svrši sa mnom, svrši sa mnom sine.“

Čim je osetio kako ga mama steže svojim vaginalnim mišićima, Kristijan je počeo da bljuje spermu iz vrha svog kurca. Mama se pribila uz njega, želela je svaku i poslednju kap njegove sperme u sebi. Zadrhtao je kada je njegov orgazam dostigao vrhunac i znao je da nikada ranije nije obilnije ejakulirao, nikada.

Zagrlila ga je i poljubila. „Hajdemo u krevet, pašću ako ubrzo ne legnem.“ – držao ju je za ruke dok su se kretali ka njenoj sobi. Legli su u topao krevet i pokrili mokra tela jorganom. Nekoliko minuta nije bilo reči. Oboje su razmišljali o ogromnom značaju onoga što su upravo uradili.

KRAJ 1. Dela.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 32 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!