analna joga

Yoga za Početnike

Upoznavanje Srbija

Nedavno sam počela da se bavim jogom. Niko mi nije rekao da će biti ovako dobro.

-Čini se da je veliki perverznjak. Verovatno ne dobija baš mnogo one stvari, rekla je moja prijateljica.

-I ti si to pomislila? Ja sam odmah pomislila da je perverznjak. Onda sam mislila da je gej, zato jer je tako ležeran sa ženama.

-Ma kladim se da želi da jebe svakoga od nas. Da li to znači i muškarce, ne znam.

-Uh…ne znam… Ali mislim da ta energija čini čas zanimljivim. Svo to iščekivanje šta će sledeće reći, šta ćemo sledeće raditi… je nekako uzbudljivo.

-Draga, molim te, reci mi da nećeš učiniti ništa glupo. Ne želim da me izbaci sa časa.

-Ja? Glupo? Nikad… – zlokobno sam rekla-

Sledeći put idem na čas u uskoj odeći kao i uvek, ali bez donjeg veša, da vidim da li će primetiti. On je uvek u svom šorcu. Nikad nisam sasvim razumela zašto je nosio šorc, a ne nešto praktičnije za vežbe. Mislim, on stvarno ništa ne krije. Kad god podigne noge, vidi mu se pola zadnjice.

Elem, sl čas je nastupio. Preklopismo noge i zauzmemo položaj za meditaciju za početak. Svi zatvaraju oči osim mene. Primećujem kako skida naočare, da se koncentriše. Nije baš previše zgodan. Ima čudne brkove, a naočarima je pojačan imidž perverznjaka.

Ali zašto me onda privlači? Da li je to njegov umirujući glas? Njegov visoki smeh? Ili možda način na koji može da izvrće svoje telo u svim položajima koji se mogu zamisliti?

Mora da sam najgora od svih. Svaki put jedva uspem da se smestim u poziciju. Iznenađena sam što još nisam pala ničice i napravila budalu od sebe. Ulazimo u asanu gde morate da budete na rukama i nogama, visoko gore.

Drhtim. On dolazi. -Hajde sad, kaže svojim smirujućim glasom. Gurnite još malo unazad, možete to učiniti. Vaše pete moraju jedva da dodiruju pod. Boli vas negde?

-Zapravo, svuda boli, – kažem bez izvinjenja i cela grupa prasne u smeh.

-Hajde hajde, tiše molim vas. Samo treba da se navikneš na poze, to je sve, samo malo vežbe.

Da li sam samo ja primetila, ili mi je upravo namignuo? Možda je trepnuo. Da, mora da je to. Čas se nastavlja sa sve težim pozama u kojima se ja jedva snalazim, a on sve vreme grči telo kao cirkuski akrobata. Jako se znojim, pola umor, pola uzbuđenje. yoga bez gaćica ispod helanki

Čas ide u drugu asanu i to je ona koju nikada ne uspem da izvedem. U osnovi moramo da legnemo i da stavimo noge preko glave maltene. Opet onaj osmeh.

-Samo podignite kolena preko grudi i gurnite. Ne žurite. Ako stvarno ne možete, onda ću vas pogurati, rekao je veselo.

Pokušavam jednom, dvaput i naravno neuspešno.

– Rekla sam ranije, jednostavno ne mogu da podignem svoju težinu.

– Dobro onda, idemo… i nežno dodiruje moju zadnjicu da mi pomogne da ustanem, nakon čega je usledio uzdah kada je shvatio da ne nosim donji veš. Moje noge su sada iznad moje glave, prilično neprirodan položaj ako mene pitate, ali njegove ruke se predugo zadržavaju na mojoj zadnjici.

-Jedna ti noga deluje bolje od druge, nekako je čudna – kaže ozbiljnim tonom.

-Šta? – To je poslednja stvar koju sada želim da čujem.

-Svima su nam noge malo neusklađene, kaže devojka čije ime se nisam potrudila da naučim.

Njegove ruke su me stalno dodirivale, sve više gurale, sve dok ga moja stopala nisu dodirnula.

-Sad stavi ruke za podršku, rekao je najmirnijim mogućim tonom i otišao.

I tako sam ostala u neugodnoj pozi sa svojim mislima. Predugo je držao ruke na meni. Nema šanse da ovo ništa nije značilo. Ne mogu da verujem je nazvao moje noge čudnim… Možda je bio nervozan i rekao prvo što mu je palo na pamet? Ili … je on samo seronja. Da, to je to. On je veliki seronja a ostalo je samo paravan. On tajno sudi svima. Znaš šta, baš me briga, Prijateljica je u pravu, on je verovatno gej ionako.

Kao što možete da zamislite, sav taj unutrašnji nemir me je naterao da se nervozno mnogo krećem i što nije iznenađujuće, pala sam.

-Da li si dobro? Šta se desilo?

-Upravo sam pala. Nemam osećaj za ravnotežu.

-Sve je u redu dok si dobro. U redu, lezi ponovo. Dobro. Podigni noge preko grudi i…

I još jednom, njegove ruke su na mojoj guzi, ali ovaj put me zapravo pipaju sa svrhom. Prekasno. Opet su mi noge iznad glave. Obećavam da ovog puta neću praviti budalu od sebe i ostati budna. Čas se bliži kraju i od nas se traži da pređemo u režim opuštanja. On gasi svetla i pali tamjan. Soba odmah dobija taj delikatan miris. Ne znam šta je, ali je prilično prijatno.

Njegov glas me preplavljuje kao milovanje. Kada me zamoli da zatvorim oči, već se osećam kao da radimo neku vrstu predigre. Na kraju, osećam se kao da smo vodili slatku ljubav satima. Obično mi suze teku niz lice i danas nije izuzetak. Opraštamo se, ali ja se zadržavam.

Pogleda me upitno.

– Trebalo bi da ti platim za mesec dana unapred, kažem.

– Ma ne zezaj. Reci mi, kako uživaš u lekcijama?

– Oh, znaš već, duga na nebu i leptirići, moje neusklađene noge… sve je tako sjajno.

Glupa fora ali odaje srdačan smeh. Aha. On mi se ruga. Mrštim se.

– Tako si duhovita. Sarkastična, ali duhovita. Takođe, mislim da imaš baš lepe noge.

-Hvala, ti takođe.

-Ali potrebno ti je mnogo vežbe da bi ušla u formu. Mogu li ti dati neke savete? Za mnom?

Pratim ga nazad u prostoriju za yogu.

-Ustani u stojeći položaj. Dobro. Sad se sagni.

Da li sam to samo ja, ili on zvuči pomalo dominantno, naređujuće, šefovski?

-Vidiš, problem je što ne zavlačiš svoju guzu dovoljno daleko, kaže on i ja sam šokirana.

Nema gluteusa, zadnjice ili bilo čega od uobičajenog? Moju guzu?

Dođe iza mene, nagne se, grli me za struk i povuče. Nekako boli. Onda osetim njegov ukočeni kurac uz svoje dupe.

-Ovo je bolje. Ne zaboravi da uvek guraš dalje unazad.

On pušta. Moje telo se kreće napred. -Ne ne ne, ponavljam, odgurni se.

Guram svoje telo unazad i moje dupe se ponovo spaja sa njegovim ukočenim kurcem. Ne osećam se dobro.

-Šta je ovo?, pitam.

-Samo ti dajem uputstva. Zar to nije ono što želiš gospođice „Nemam gaćice“?

Nemam reči. Toliko se uzbuđujem da sam sigurna da je vidljivo mokro mesto koje se širi na mojim helankama.

-Sada se ukoči, komanduje.

Ja radim kako on kaže. Njegove ruke hvataju moju zadnjicu i počinju da trljaju. -Za nekoga ko ne vežba redovno, dobro se snalaziš.

Podiže ruku i ona se spušta uz guz na mojoj desnoj strani zadnjice. Cvilim.

-Šta misliš da radiš?

-Učim te jogi. Na teži način.

Njegova ruka se snažno spušta na moju zadnjicu. On trlja, pipka, masira. -Da vidimo koliko dugo možeš da izdržiš, kaže on.

Njegove ruke hvataju rub mojih helanki i povlače nadole. Polako. Spusti ih skoro do kolena. Njegovi prsti se vuku prema gore, na unutrašnjoj strani mojih butina. Osećam kako se savija. Njegov dah je sada na mom donjem delu. Jezik mu izlazi van i počinje da liže moju već natopljenu picu. instruktor joge joj liže čmar

Uuhhhhh… Njegovi prsti priskaču u pomoć njegovom jeziku, kruže unaokolo, zadirkuju mi otvor.

-Ah!, vičem. Ja ću pasti. Ne mogu da izdržim.

– Da, možeš, kaže. Stavlja mi desnu ruku na guzu. – Pridržavam te, nećeš pasti. Druga ruka mu je zmija u šortsu. Izvlači kurac. Pre nego što shvatam, njegov kurac me dodiruje, a zatim počinje da se uvlači u mene. Veći je nego što sam očekivala, radosno razmišljam. Njegovi potezi su kratki i plitki, taman toliko da se to oseti, ali da ne izgubi ravnotežu.

Ovo je mučenje. Osećam kako mi pljuje na dupe, pljuvačka curi niz moju drugu rupu. Stavlja prste u usta i liže ih, a onda počinje da trlja oko mog šupka. Klizim napred, ali me njegova druga ruka čvrsto drži. Silazi sa mene i pada na kolena. Njegov jezik kruži po mom klitorisu, a onda se pomera do mog dupeta.

Liže mi čmar, a ja se držim čistom voljom. Ponovo pljune, a onda polako uvlači jedan prst u moju stražnju rupu. On ustaje, i dalje me drži drugom rukom, i vraća svoj kurac u moju picu, polako, i nastavlja da gura veoma sporo, sve dok i penis i prst ne budu unutra do balčaka. Onda počinje da se kreće naizmenično između kurca i prsta, tako da je jedna moja rupa uvek puna.

Sviđa mi se. Ali moja kolena počinju da me odaju. -Deset minuta, je li to sve što imaš?, kaže on dok se raspadam na strunjači. Posegne dole i povuče moje hulahopke. -Ometaće ti kretanje, kaže on. Ostajem samo sa komadom majice na sebi i bez grudnjaka. Okreće me da se suočim sa njim.

-Ajde sad da ponovimo poziciju koja te najviše muči, kaže. Lezi sa kolenima preko grudi.

Ja se pokoravam. Stavlja mi jednu ruku pod noge i gura ih. -Učvrsti noge, kaže on, i ja ih zaista podignem i one se podignu iznad moje glave i naslone se na zid. Moj donji region je sada potpuno izložen njegovim hirovima. On mi malo razmakne noge, pa se ponovo baci na posao. Njegova usta se spuštaju na mene, ali sada su nestrpljiva i gladna.

On jebeno jede moju pičku i sokovi počinju da teku nadole. Onda mi ga opet stavlja na guzu, nezasit. Njegovi prsti počinju da jebu moju macu, dok njegov jezik jebe moju guzu. Tresem se. Ruka se odmah spušta na moju golu zadnjicu. -Fokus! Ne mrdaj!

Ne mogu da izgovorim ni reč, bez daha sam. Usta mu se ponovo spuštaju, krećući se u suprotnom smeru. Dok liže moju picu, njegov prst zadirkuje moje dupe, a zatim gura unutra. Ubrzo liže, pljuje i ubacuje. Valjda me neće ovako jebati… Slomiće me. Ustaje i pruža ruku napred. Njegov kurac je sada na mom analnom otvoru.

Ukočim se. -Sada, kaže on. Ti to možeš! analna joga

Njegov penis se gura u moj otvor i vidim zvezde. Previše sam se ukočila. Moram da se opustim. Pustila sam pritisak na ostatak mog tela. -Dobra učenica, kaže dok se opuštam a on gura i gura dok se ne zasitim njegove kite u svom analnom otvoru.

Počinje da me jebe polako, pažljivo. Njegovi prsti ponovo pronađu moju pičku i prionu na posao. Veoma je vešt sa prstima. On se izvlači, a ja svršavam. On sedi i okreće me ispred sebe, u položaju lotosa, a moje noge se sklapaju ispod. Ponovo stavlja svoj kurac u moje dupe i počinje da me jebe snažno.

Njegovi prsti napred, pomažu mi da se približim ivici po ko zna koji put. Ja počinjem da svršavam i on za mnom. Primećujem kako mi diše na uho, kako mu lupanje srca ludi i napinje se penisom od orgazma. Toliko je intenzivno da vrištim.

Ustaje i okreće mi leđa. Ostala sam na prostirci da šištim i puštam spermu iz sebe.

-Ne znam da li bi posle ovoga trebala i dalje da dolaziš na moj čas joge, kaže.

-Oh, upravo sam jebeno došla. I doći ću po još.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!