jebanje milf mamice

Vrući seks sa majkom od fudbalera

1.

 

Imam dvadeset i sedam godina i završio sam medinicu u Zgarebu ima par godina ali nažalost nisam mogao odmah da pronađem posao. Jednom prilikom mi je ponuđen posao u jednom malom fudbalskom klubu da radim kao njihov doktor i fizioterapeut. Pošto volim sport uopšte a i trenirao sam fudbal pristao sam.

 

U klubu sam bio prihvaćen jako dobro, klinici su slušali moje svajete. Prilikom jedne utakmice nam se povrijedio jedan mališa. Pružio sam mu pomoć i na sledećem treningu je došao sa svojom mamom Jasminom koja mi se htjela zahvaliti.

 

Upoznali smo se i ona mi se na prvi pogled jako dopala. Bila je to žena koja je imala oko trideset i pet godina, tek nedavno razvedena imala je samo jedno dijete. Imala je jako vitku liniju, dugu plavu kosu, sise odlične veličine dobre četvorke a noge i guza su bila posebna priča. plavuša milf

Voljela je da nosi jako uske majice a dolje je nosila uske trenerke pa bi njena linija dolazila do izražaja. Jako me je palila da bi mi se kurac odmah podigao. Imao sam jako veliki kurac dug otprilike oko osamnaest cenitimetara ali jako debeo.

Poslije jednog popodneva trener mi je prišao i rekao mi da se spremim jer ujutru idu na turneju koja traje pet dana. Pristao sam i sa nama je i krenula Jasmina jer je pazila na klinca. Kada smo došli u hotel, zatekao nas je problem sa sobama tako da je Jasmina završila u sobi sa mnom.

 

Nije mi smetalo nego što više i željan sam je bio vidjeti u brusu i gaćicama. Došla je noć ja sam prvi legao a ona se otišla tuširati i za jedno pola sata legla do mene na krevet. Imala je jako opojan miris na sebi koji mmi je pomutio um. Počela mi je pričati o svom mužu kako je varao sa mlađom od nje a ona njemu nije vraćala za to.

U jednom trenutku dok je pričala primakli smo se jedno drugom toliko blizu da su nam se usne same dotakle. Počeo sam da je ljubim nježno. Nije se bunila. Polako sam rukama pošao ka njenoj pici, koja je već počela da mokri. Ušao sam jednim prstom u nju a već je počela da stenje. Samo mi je rekla da nastavim da ne stajem.

Dok mi je to rekla njena ruka je bila na mom kurcu koga je uveliko drkala. Rekla mi ja da imam jako veliki kurac i da želi da ga proba večeras. Nisam imao ništa protiv nego sam samo nastavio da je jebem prstima. Poslije jedno par minuta skinula je sve sa sebe i njene sise su slobodno pale, prišla je ustima mome kurcu i počela ga lagano pušiti. Uvlačila ga je u usta koliko je god mogla, zatim bi prelazila na moja jaja koja je prvp lizala a potom uvlačila u usta.

Nisam više mogao da izdržim nego sam joj rekao da legne na leđa i raširi noge. Poslušala me je a ja sam prinio moj kurac na otvor njene pičke iz koje je sada uveliko curilo. Prvim ubodom osjetio sam da je jako uska a ona je već počela sve jače da stenje i dahće. Nogama se obuhvatila oko moje guze a noktima je parala moja leđa dok sam je jebao sve jače i jače. Na uvo mi je šaputala kako do sada je niko ovako dbor nije jebao i da ne želi da prestanem je jebati.

jebanje milf mamiceNa tu samu pomisao sam ubrzao ritam koliko sam mogao da se krevet ispod nas počeo jako tresti. Moja jaja su udrala u njenu pičku i sada već se počela derati i moliti me malko da usporim. Nisam htio da usporavam već sam nastavljao sve divlje da je jebem da je na mom kurcu ispod mene poskakivala sa kreveta.

Nakon jedno dvadeset minuta iz njene pičke je počelo da izlazi kao iz hidranta od vode. Svršila je jako uz ogroman krik. Ja sam je nastavio jebati još jedno pet minuta i poslije toga sam ga izvadio i svršio po njenim lijepim sisama. Ostali smo ležati zajedno jedno pet minuta a potom se otišli zajedno istuširati gjde mi ga je još jednom dobro popušila. nastavili smo se jebati tokom tih pet dana redovno.

 

2.

Nakon našeg sinošnjeg seksa probudli smo se ranije ujutru prije svih nebi li se doveli malo u red i sobu pospremili da neko ne posumlja u nas. Otišli smo na doručak zajedno svi sa trenerom a poslije poden ona je otišla sa svojim sinom u šetnju jer su imali par sati slobodno prije utakmica.

Nakon toga počeo je turnir i naši dječaci toga dana su pobijedili tri utakmice za redom. svi smo bili prezadovljni sa njima pa smo odlučili da nazdravimo poslije večere u to ime. Popili smo par pića zajedno i već je bilo kasno tako da je Jasmina predložila da krenemo put sobe. Došli smo u apartman a ona je rekla da ne palim svetlo nego da želi odmah da počnemo akciju.

Počela je brzo da me skida tako da sam ostao za jedan tren potpuno nag. Klekla je ispred mene i počela rukom da drka moj kurac koji je jako brzo rastao u njenoj lijepoj ruci. Trenutak poslije osjetio sam kako moj kurac nestaje u njenim ustima.

 

Pušila ga je sada mnogo bolje nego sinoć. Uvlačila ga je sbbe do grla sve dok nebi izgubila dah a zatim ponov napolje izlačila pa ponovo unutra. Dok mi je pušila kuracja sam rukama drpao njene sise preko majice. Naredio sam joj da se skine jer je želim vijdeti potpuno golu. Ustala je i uradila to odmah i za tren ispred mene se ukazala jasmina potpuno gola prelijepih velikih sisa i obrijane pice.

Rekla mi je sad da ona želi da bude na mom kurcu da se nabija na njega da želi da ga osjeti duboko u sebi. Nisam se bunio legao sam na krevet a ona polako se popela na mene naciljala moj kurac na otvor njene pičke i jednim potezom se nabila do kraja na njega. Ostala je tako nepomična par trenutaka a onda se počela polako nabijati na njega.

Jahala je moj kurac kao da je na rodeu, nabijala se svom snagom da sam se bojao da me povrijedi. Nije više marila da li će nas iko čuti već se derala jako govoreći mi da mi je kurac veliki kao u konja i da želi od sada da bude smao moja kurvica koju ću samo ja jebati. Od te priče mi je kurac čini mi se još više porastao i upirao sam koliko sam god mogao.

U jednom trenutku je samo ustala polako sa njega da bi nakon par trenutak ga u toj istoj pozi prebacila u guzu koja je bila još više uža od njene pičke.

Nije u početku nikako mogao ući ali je bila jako uporna i poslije par pokušaja bio sam unutra. Legala je po meni i tiho šapnula mi na uvo da se do sada nije nikada jebala u guzu i da budem jako nježan. Poslušao sam je ovaj put i polako sam je jebao u guzu. Uzdisala je sve češće i češće. To me je jako palilo da sam nastavio malo jače da je jebem.

Jebao sam je jedno dobrih deset minuta u guzu. Kada mi je bilo došlo da svršim rekao sam joj to a ona je rekla samo da nastavim i da želi da joj napunim guzu svojom spermom. Još par puta sam ušao u nju i počeo sam da je punim. Punio sam je jako dugo. Nakon sekksa pala je po meni i ostali smo da se ljubimo do dugo u noć.  jebanje milfare u čmar

Pred zoru me j probudila sa kurcem u njenim ustima gdje mi ga je pušila. Kada sam se probudio poželjela mi je dobro jutro i upitala da li sam za jedan brzi seks na šta sam ja odgovroio da sam spreman uvijek. Legla je raširila noga i rekla dođi jebi me. Bacio sam se preko njen i u jednom potezu moj kurac je već širio otovre nje pičke. Jebao sam je najbrže u životu jer nismo imali puno vremena. za to kratko vrijeme svršila je dva puta na mom kurcu. Tresla se kao da je struja udarila. Ubrzo sam i ja trebao da svršim i ovaj put sam ubrzao nisam htio da ga vadim.

Osjetila je da ću svršiti i tražil da ga izvadim ali je ja nisam slušao nego sam je još ječe jebao i počeo se istrestai duboko u njenu pičku. Rekla mi je da nisam poslije normalan da može da zatdrudni a ja njoj da bi jako volio da imam sa njom jednog ovakvog mališana da se nebi bunio.

Brzo se istuširala i otišla da obiđe svoga sina. Ja sam nastavio da spavam jer sam jako bio iscrpljen od jebačine u ovih par dana.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!