jebe devojkinu tetku u kuhinji

Vruće Ljeto kod Ujne

Bilo je to jako toplo ljeto i moja cura Marijana i ja smo pozvani od strane njezine ujne na manje “ljetovanje” od nekoliko dana. Iako sam ja imao 21 a ona 22 godine to je već bila jako ozbiljna veza od 4 godine, srednjoškolska ljubav i jako aktivna veza u isto vrijeme. Kao studenti smo živili u istom udaljenom gradu, svatko je imao stan koji je rentao i jebali smo se neprestano.

 Ona je imala zaista veliko i fino dupe i uživala je u jebanju, bila je nezasitna a meni kao napaljenom studentu to naravno nije smetalo, doslovno kurac nisam vadio iz nje i svaku noć se znalo šta slijedi. Imali smo brutalan seks, i ja i ona smo volili divlji seks i bili smo jako slobodni, svašta se tu radilo i uvijek je bilo popraćeno sado-mazo riječima.

Ipak da ne odem predaleko od teme… ljeto, sunce, more, vrućina… stigli smo u Dalmaciju i bus je stigao točno u podne i krenuli smo prema ujninom stanu. Nosio sam 2 kofera i jednu veliku torbu i proklinjao sam i nebesa i sunce i sva svemirska tijela i planete zbog nepodnošljive vrućine dok je ispred mene hodala ona. To me u stvari i držalo smirenim, taj pogleda prema njezinoj finoj, obloj guzici koja je mlatarala ispod ljetne haljinice i kao da mi je govorila “Večeras me prčiš! ! ! “.

 

I tako dok smo hodali, u svoj toj mojoj mašti i zamišljenosti odjednom sam začuo glas “Ooo Marijana, ljepotice moja! “, bila je to njezina ujna koja nam je išla u susret i koju sam doduše već bio upoznao ali davno i kada sam je ugledao nakon dugo vremena očarala me. Nabacila je koji kilogram, inače je bila jako mršava, i izgledala je jako privlačno, nosila je kratki bijeli šorcić i svijetloplavu tregeraču iz koje su virile njezine velike sise. jebozovna devojkina ujna

 

Nakon pozdrava krenuli smo dalje prema stanu i tada sam ugledao ujninu guzicu, bila je tako dobra, velika i obla da sam momentalno doživio erekciju. Kurac mi se dignuo i kako sam nosio kofer i torbu u lijevoj ruci a drugi kofer u desnoj nisam mogao “intervenirati” a pomalo sam već bio zaostao za njima i baš u tom trenutku se okrenula njezina ujna i ugledala je moj kruti kurac.

 

Bilo mi je jako neugodno što je i ona primjetila i jako se brzo okrenula prema naprijed bez izgovorene riječi, Marijana nije ništa vidjela i tako smo mi polako stigli do zgrade i ušli u stan. Ujna je produžila u kuhinju kako bi započela pripremati ručak a Marijana je samo kratko rekla da ćemo mi ući u sobu raspremiti stvari i malo odmoriti sa čime se ujna složila.

Kada smo ušli u sobu cura je primjetila moj polu kruti kurac koji je još uvijek stršio u šorcu uz desnu nogu i istog trena ga je uzela u ruku preko robe. Ponovno sam osjetio kako se diže i ona je samo kratko i jasno rekla “Sada ćeš me izjebat kao kurvu! “.

 

Nisam stigao ni odgovorit a već je glavić bio u njezinim ustima i lagano ga je cuclala pa zatim gurnula duboko u grlo. Bio sam na rubu, malo mi je falilo da joj napunim usta spermom i brže bolje sam ga izvadio. Iako je bila kurva i volila kurac više nego kruh nije volila kada bi joj svršavao u usta, više je volila da joj svršim po faci ili na sise.

 

Nakon što sam izvadio već nabreklu kurčinu iz njezinih usta gurnuo sam je na krevet i ona je pala potrbuške i odmah sam vidio da je pička vlažna, gurnuo sam joj 2 prsta u pizdu i nakon toga sam ušao u nju. Uhvatio sam je za kosu i gurao joj kurac do kraja, duboko i snažno a ona ja zagrizla posteljinu kako bi utišala stenjanje.

Bio sam dosta napet i nakon kraćeg vremena sam ga izvadio i rekao joj kako nije najbolja ideja da se jebemo dok nas samo jedna tanka vrata odvajaju od njezine ujne na što je ona odgovorila “Jebala bi se i ona sada da može! “. Rekla je kako je ujko otišao u Njemačku na privremeni rad i da nije tu i brže bolje uzela kurac u ruku i rekla da mi naređuje da je jebem dok ne svrši i da ne želi više čuti ni riječi.

 

jebe devojku žestokoGurnula me na krevet, sjela na mene, raširila je svoju pičkurinu i nabola se na kurac. Tako se dobro jebala da sam pomislio na trenutak pa tko ga šiša, dugo smo u vezi, sada ću je napunit spermom i onda sam je uhvatio čvrsto za bokove i počeo snažno nabijati kurac u nju te je ona započela svršavati i nekontrolirano stenjati. Ipak sam ga izvadio na vrijeme, ona je kleknula, stisnula svoje sisurine i svršio sam joj po sisama. Osjetio sam da je netko ispred vrata i u tom trenutku sam znao da je ujna prisluškivala njezino stenjanje i da je znala da smo se jebali.


Nakon 2-3 minute i nakon što je ona obrisala spermu sa sebe, začuli smo kucanje na vrata i ujna je upitala da li može ući, Marijana je rekla da samo malo pričeka i brzinom svjetlosti smo se obukli i pravili da raspremamo robu iz kofera. Ujna je provirila i upitala da li Marijana može otići do trgovine kako bi kupila umak od rajčice za tjesteninu na što je ona odgovorila da nije nikakav problem i potvrdno je klimnula glavom.

Svi smo skupa izašli iz sobe i Marijana je napustila stan, prišao sam u kuhinju kako bih se napio vode jer sam ožednio kao pas od jebačine. Ujna se nasmijala i ironično me upitala “Je li vruće? “. Odmah sam znao na što misli i nisam znao što odgovorit, bilo mi je neugodno i kratko i ozbiljno sam odgovorio “Kao u paklu.”

Pomislio sam pa možda ipak nije ništa čula i ne zna da smo se jebali prije nekoliko minuta i dok sam spustio čašu na radnu površinu već je bila kraj mene i šapnula mi na uho treptajućim, prigušenim i uzbuđenim glasom “Sada ćeš i mene izjebat! Odmah ovdje u kuhinji, na kuhinjskom stolu! “.

Iznenadio sam se i zjenice su mi se raširile i nisam mogao vjerovati što sam upravo čuo, pa zaboga to je ujna od moje cure.. . ali drugi glas u podsvijesti mi je govorio pa budalo to ti je oduvijek bio san, dobro izjebati neku milfaru, jednom se živi. Progutao sam knedlu u grlu i prvo što sam izgovorio je bilo “Moram do WC-a da ga očistim. “. Ujna je samo zagrizla usnu, nasmijala se pohotno i počela klimati glavom.. .

Sve se brzo zbilo i ona je već bila na koljenim i govorila mi je kurvastim glasom “Nećeš ti nigdje dragi moj, sad ću ti ga ja fino popušit i očistit! “. Stavila ga je u usta bez oklijevanja, dobro ga namočila i pokupila Marijanin sluz sa mog kurca. Iako sam tek bio svršio to me toliko napalilo da se kurac momentalno ukrutio, uhvatio sam je za potiljak i počeo joj nabijat kurac u usta, duboko u grlo, dok se ona gušila.

Dok mi je pušila primjetio sam da je već skinula svoj kratki šorcić i da si polagano trlja pičku. Znala je šta radi i vidilo se da je prava iskusnjara.. . zatim sam je uhvatio za bradu, naglo podignuo i bacio je preko stola, ona je legla na stol i izbacila svoju veliku razvaljenu guzicu i jasno sam vidio kako joj se velike usne na pičketini razdvajaju.

Kada sam ga stavio osjetio sam da je jako vlažna, bila je baš razvaljena i izjebana i kurac je samo kliznuo u nju a ona je uzdahnula. Jebao sam je tako dobrih 15 minuta i nisam bas bio osjetljiv jer sam već maloprije bio svršio što mi je dodatno pomoglo da je izjebem kvalitetno, ujna je stenjala kao kurva i iznenadila se koliko sam je guzio. jebe devojkinu tetku u kuhinji

Nakon što sam osjetio da je jako dugo svršavala izvadio sam kurac iz nje, uhvatio ga za glavić kako bih se suzdržao da ne svršim po kuhinji i onako sramežljivo na brzinu upitao gdje cu svršiti a ona nije čekala niti jednu sekundu i odmah ga ja stavila u usta i nastavila pušit. U tom trenutku sam mislio da ću eksplodirat, osjetio sam kako sperma prolazi kroz moj kurac i naglo puni njezina usta a ujna nije prestajala cuclat kurčinu.

Sperma se prelijevala preko njezinih usana a ona je i dalje pušila. Bio je to definitivno najbolji orgazam u životu, cijelo tijelo i svaki mišić na mom tijelu je treperio u tom trenutku a ujna je osjetila da sam svršio u potpunosti i samo je nježno izvadila kurac iz usta i progutala spermu.

Taj dan nismo išli na more, nisam baš imao nešto snage, tako da kada se Marijana vratila u stan iz trgovine dogovorilo smo se da ćemo ostati odmoriti i napuniti baterije, ipak je putovanje bilo iscrpljujuće. 🙂

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!