mladi maser je divljači jebe u pičku

Vrtoglavica na Masaži

Upoznavanje Srbija

„To je to za danas, gospođo Filipović“, tiho je rekao Aca.

Otvorila sam oči, toliko sam bila opuštena da je delovalo kao da sam se probudila iz sna. Bila sam licem nadole na stolu za masažu. Bila je to sjajna masaža, kao i uvek.

„O Aco, mislim da je to bila najbolja masaža koju si mi ikada priredio!“

Aca se nasmejao. „Mislim da to kažete svaki put kada vas izmasiram, gospođo Filipović.“

„Ali ja ne lažem. Ako to kažem svaki put, znači da je sto posto tako.“ žena na masažnom stolu

„Puno vam hvala. Znači mi to. Polako ustanite gospođo. Tu su vam stvari i peškiri, Naći ćemo se ispred.“

„O Aco“, prekinula sam ga, „mislim da mi se malo vrti u glavi. Uhhh.. opasna vrtoglavica.“ – lelujala sam se dok sam se podizala.

„Da li vam treba pomoć da ustanete gospođo?“ upitao je.

„Bila bih ti veoma zahvalna, da.“

„Samo trenutak. Pustite mi da vam pomognem. Skloniću peškire da nam ne budu na putu.“

Osetila sam kako je Aca nežno presavio peškir na pola, a zatim ga uklonio, ostavljajući me samo u gaćicama.

„Sada ću vam pomoći da ustanete. Prebacite noge na ivicu stola, tako… lepo se spustite dole i ustanite. Biću ovde iza vas ako vam zatreba pomoć ili ako osetite jaču vrtoglavicu.“

Osetila sam Acine tople ruke na svojim ramenima. Približila sam se ivici stola za masažu, a zatim spustila nogu sa ivice osećajući pod.

„Sjajno. Držim vas. Jeste li bolje gospođo?“

„Ma u glavi mi je baš…“, odgovorila sam. „Jel bi ostao sa mnom samo još malo dok mi ne bude bolje?“

„Naravno“, odgovorio je Aca. Osetila sam njegovo veliko, toplo telo uz svoje. „Samo se opustite gospođo. Ovde sam da vas pridržim ako se nešto desi.“

Opustila sam se uz njegovo telo. Sa svojom visinom od 190 i mišićima, Aca je bio veoma krupan momak, mišićav i dobrog izgleda. Spustila sam se uz njegovo telo. Šta sam to osećala? Da li je Aca bio tvrd? Da li je Aca bio uzbuđen zbog masaže? Stajala sam tamo sa njegovim toplim telom pritisnutim uz moje. Njegove ruke su bile čvrsto omotane oko mog tela. Bilo je tako toplo i prelepo sam se osećala uz njega.

Osetila sam kako se Aca kreće uz mene. Da, bila sam tada sigurna da je u erekciji. Pokušala sam diskretno da pomerim guzu uz njegov tvrdi penis.

„Jeste li dobro?“ upitao je.

„Uffff da…“ Odgovorila sam. „Divno je.“

Osetila sam kako mu ruke klize niz ivice mog tela i hvataju me za bokove. Osetila sam kako mu velika izbočina na pantalonama trlja moju guzu. Malo se udaljio od mene i odjednom sam čula neki zvuk, kao da je otvorio paket. Onda sam čula zvuk otkopčavanja šlica. Još uvek sam bila malo omamljena.

I dalje sam se oslanjala na sto za masažu. Bila sam blago savijena u struku. Osetila sam kako mi se gaćice pomeraju i da mi nešto pritiska pičku. Tada sam osetila pritisak. Nešto je pokušavalo da uđe u moju pičku. Neko je pokušavao da uđe u moju pičku! Iznenada je moj mladi maser povukao moje kukove unazad i jednim glatkim zamahom gurnuo svoj očigledno nabrekli kurac u moju pičku.

Bila sam jebeno mokra i moji sokovi su odmah preplavili moju macu, podmazujući put njegovom velikom kurcu. Zabio se u mene, skoro divljački. Tiho sam stenjala. Nabijao je svoj kurac u mene iznova i iznova. Zatim je počeo da mi stiska sise i trlja mi bradavice.

Ali najlepši deo je bio kad je prstima sišao niže i obuhvatio moj klitoris. Oh, bilo je tako dobro! Bilo je teško suzdržati se od glasnog jecaja. Aca me je tucao jako i grubo, gurnuvši svoj kurac u moju pičku svakim udarcem do kraja. Osetila sam kako mi sokovi cure niz noge. Okrenuo me je i pala sam napred na sto, a Aca je ostao iza mene, divljački me tucajući bez i malo milosti. mladi maser je divljači jebe u pičku

Stisnuo mi je klitoris, a ja sam osetila kako mi je orgazam pogodio telo. Zadrhtala sam od tog osećaja. On me je potom uhvatio za ruke i još snažnije se zakucavao u moju razjebanu pičku. Moj prvi orgazam je jedva završio kada me je doveo do drugog. Tada sam osetila kako mu se napadi ubrzavaju. Držao je svoj penis duboko u mojoj pički koja je curila dok sam osećala kako mu kurac lupa u orgazmu. Moj mladi fizioterapeut mi je bez zaštite slivao spermu u utrobu.

Stajali smo tamo oko minut, njegov penis je još uvek bio ugrađen u moju macu. Zadržali smo dah. Odmaknuo se i još jednom me upitao: „Da li se sada osećate bolje, gospođo Filipović?“

„Mmmm… Da Aco, sada sam definitivno dobro.“

Aca je izašao iz sobe. Koristila sam čaršave da očistim svoju picu koja je curila. Obukla sam se i izašla ispred da platim svoju masažu. Aca me je čekao sa flašom vode i osmehom na licu. Platila sam recepcionerki i diskretno dala Aci napojnicu od 50 evra.

Aca je upitao: „Da li biste želeli da zakažete još jednu masažu gospođo Filipović?“

Osmehnula sam mu se. „Da Aco, mislim da je to sjajna ideja. U isto vreme sledeće nedelje! Ali neka bude duža sesija ovaj put. Osim ako je 2 sata previše za tebe?“ – namignula sam mu i otišla iz salona.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 8 Prosek: 4.5]

1 komentar na “Vrtoglavica na Masaži

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!