Vozom do mora 2

Upoznavanje Srbija

Hajdemo do wc-a da se sredimo reče žena. Uhvatih je za ruku i polako se probijasmo kroz gužvu. Dodjosmo do wc-a i udjosmo obadvoje. Ona skinu tangice i začas se umi. A ja!!! Ja sam mogao samo da gledam i da se čudim, onako sav ulepljen sa velikom flekom na pantalonicama nisam znao šta da radim.

Skinuh sve sa sebe i umih se ali nikako nisam mogao ponovo da obučem iste bokserice i pantalonice. Žena reče – idem ja da ti donesm iz torbe druge pantalonice. Ma daj samo ti fali da udješ sad kod onih popaljenih klinaca silovaće te odmah. Pa nema veze el si rekao da bi voleo da me vidiš kako me jebu i smeje se.

Pogledah je onako oštro a ona će šalim se samo otvoriću vrata od kupea tako da ne mogu ništa da pokušaju zbog ljudi. Razmišljao sam šta da radim ali nema mi druge mora da mi donese. Pokupi ona moju odeću i njene tange i krenu. Požuri rekoh, čekam te.

Ne brini dolazim odmah. Prodjoše 5, 10, 15 minuta a nje nema. Ja se vrtim u onom wc-u i pizdim. Sigurno je karaju, umirem od ljubomore.

Pa da mi ne odnese pantalonice obuko bi ih onako umazane i krenuo za njom ali kako sada. I posle 25 minuta kuca na vrata. Brzo joj otvaram i onako ljut je pitam gde si dosad. Ona bleda kao krpa ne zna šta da mi kaze i kako ću da reagujem.

Jesu li te jebali? Ona samo obori glavu. Čujes šta te pitam? Jesu, reče tiho. Pa kako bre, el si rekla da ćeš otvoriti vrata? I jesam. Pa kako onda? Eto ušavši zamolila sam da mi neko skine torbu i odmah je skočio onaj što ga je drkao pred nama.

Spustio je torbu na podu kupea. Otvorila sam torbu i ubacila prljav veš kad me pitao kako ti je mužić. Odgovorila sam mu da ga se to ne tiče i počela da tražim havajke koje su bile negde pri dnu ali sam ih našla. Onako presavijena dok sam tražila zaboravila sam da nemam gaćice i svi su videli da sam gola.

Onda me je ovaj isti uhvatio za picu, uspravila sam se i udarila mu šamar. Onako ljutito me okrenuo i gurnuo prema drugarima koji su sedeli i rekao držite je. Oni su me uhvatili za ruke a on je zatvorio vrata navukao zavese i počeo da se skida. Pustite me vikaću rekoh ovima što me drže .

Viči slobodno reče ovaj, potpuno gol, ako hoćeš da napraviš skandal i uze mi tvoje havajke i nabi mi ih u usta. Lagano mi je podigao haljinicu i svi su se divili prizoru. A onda je pljunuo na onu njegovu aždaju i prislonio je na moju pičicu. Počeo je da gura i ušao samo glavićem, bolelo me je.

Slušao sam je u neverici kako priča i primetih da mi je kurac dignut i tvrd kao kamen. Ne znam kako da opišem to stanje ljutnje, ljubomore, napaljenosti, besa, sva ta pomešana osećanja, ali je jedno sigurno napalilo me to što je pričala jer mi je kurac dignut. Onda mi ga je nabio iz sve snage, pošle su mi suze od bola i tako mi ga je nabijao jedno 15 minuta. Kad sam videla da će svršiti počela sam da se migoljim i mumlam ustima začepljenih havajkama da ne svrši u mene ali nije obraćao pažnju na to i nabio ga je najače što je mogao i počeo da svršava, čini mi se pravo u matericu.

Kad se smirio izvadio ga je a ja sam se okrenula, izvadila havajke iz usta i zavalila mu baš jaku šamarčinu, otvorila vrata i izašla van. Dok sam dolazila do wc-a ljudi su me čudno gledali verovatno su čuli naše jebanje ili sumnjaju nešto i evo me ovde pa ti sada radi sa mnom šta hoćeš. Uhvatih je za pičku a ona me začudjeno pogleda u oči i pita šta radiš? Ništa rekoh, a iz pičke je curelo na sve strane niz butine je došlo do sandala. A onda ona primeti moj dignuti kurac i nasmeja se.

Pa ti si se napalio jebo te! Izgleda . I šta ćemo sad? Sad ću i ja da te jebem. Ozbiljno, pogleda me sa nevericom. Pa ozbiljno, kad sam već napaljen.

Sačekaj da sperem njegovu spermu. Uhvatih je za ruku i rekoh nemoj hoću da te jebem sa njegovom spermom u sveže izjebanu pičku da vidim kako to izgleda. Sedoh na šolju i rekoh dodji. Ona se onako pohotno smeška i reče al si se napalio ne mogu da verujem.

Opkoračila me je i sela na moj kurac. Ušao je ladno mislim da ga nije ni osetila i tek sam tad video koliko je raširio. Ovaj te razbio načisto skupi malo pičku rekoh. Kako je pokušavala da je skupi sperma se cedilla iz nje po mojim nogama i mudima.

Zanimljivo ali to me još više napali i gurnuh joj jezik u usta. Šta si se napalio toliko zar te stvarno pali da me neko drugi jebe? Sva ta pomešana osećanja ali me je ipak napalilo to što je drugi izjebo i raširio je ovoliko pa rekoh – očigledno. Znaš čitala sam u novinama da svakog muškarca pali pomisao da ga žena vara. Zato sam te i palila tamo u hodniku, a posle ovoga vidim da je sve tačno što su napisali.

Uhvatih je za dupe obema rukama i počeh da je silovitije spuštam na kurac. Jel te ovako i on jebo? Ugrize donju usnu klimnu glavom i reče – aha, samo nisam sigurna da je baš isto. Promešaj malo kurvice da osetiš i ovaj moj. Kad ču ono kurvice poče da vrti dupetom žestoko i pita može ovako? Uh može, najbolja si.

El si svršila dok te je jebao? Pogleda me u oči i reče 2 puta. Droljo pohotna, kad pre? Pa čim mi ga je drugi put gurnuo celog svršila sam odmah, kad je to video nabijao me je jako tako da je talas orgazma trajao dugo, a drugi put kada mi počeo puniti matericu spermom nikad to nisam doživela i baš sam silovito svršila. Prava si drolja, znao sam to, znao. Da ali ti voliš tu drolju zar ne? Da volim, volim te puno i nabih joj jezik u usta.

A voliš i što sam jebena? Pa ne znam baš. Kako ne znaš kada ti kurac nikad tvrdji nije bio i poče jače da jaše na njemu. Hajde priznaj da voliš. Volim, kučkice volim.

Znam, reče i poljubi me. A el bi voleo da me vidiš na drugom kurcu, da me gledaš kako jašem kao sad tebi? Daaa. Pružiću ti to zadovoljstvo, nabiću se ponovo na onaj veliki kurac da bi ti video, važi? Važi. Ali prvo moraš da mi priznaš da te sve to pali i da bi voleo da vidiš svoju ženicu kako drugi razvaljuju od kurca.

Uhvatih je za kosu i povuko nazad, pogledah je u oči i rekoh priznajem kučko, prava si kurvetina. Jesam, a pošto ti to voliš i pali te, biću još veća a ti ćeš mi u tome pomoći. Kako? Pa dovodićes mi jebače i gledaćeš kako jebu tvoju ženicu a ti ćeš me držati za ruku, drkaćeš i molićeš ih da me dobro izjebu, da mi ga nabiju do jaja i da mi napune kurvanjsku pičku. Luda si znaš.

Znam ali ti nikad nisi bio tvrdji, zato ne seri nego kaži da bi voleo da imaš ženu koja se jebe sa strane i koju razbijaju od kurca totalni neznanci? Bila je u pravu kurac mi je bio toliko tvrd samo što ne eksplodira, i rekoh joj – voleo bih zaista, gledajući je pravo u oči i nabijajući na svoj kurac. Ona poče jače da skače po mom kurcu i reče – kaži mi šta sam ja? Ti si moja kurvica. Volim da budem kurvica. Nisam ni slutila da je to toliko lepo i napaljujuće, još kad ti muž zna i podržava te u tome, el tako ljubavi? Jeste kučko, biće ovo zanimljivo letovanje.

Volela bih i da me neko pojebe na plaži pred tobom. Neko sa ogromnim kurcem, neko ko će ti se smejati u oči dok mi ga nabija do jaja i neko kome ćeš se ti zahvaliti što ti je izjebo ženicu i napunio je, a taj neko bi mogao da bude i neki crnac. Posle ovih reči toliko se napalih da je samo obema rukama uhvatih za kosu i rekoh kurvetino dobićeš šta tražiš, svršavam. Neeee, skoči sa mene i poče da mi drka, zaboravila sam pilule kod kuće nemoj u mene, samo što to reče počeh da svršam silovito a ona ne prestaje da drka tako da sam baš mnogo semena izbacio.

Nasmeja se i poče da se umiva, kad me preseče nešto preko stomaka setivši se da je ona već bila jebena i da je tip svršio pravo u matericu a nema pilula kod sebe. Samo je zbunjeno pogledah, ona se nasmeši, namignu i reče ne brini ovo je tek početak.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!