jebe gazdinu ženu s guza

Voli da joj se Progura

Imam 25 godina, u naponu sam snage i radim u jednoj privatnoj firmi kao električar. Imam svog mentora od pedesetak godina koji jako voli zaviriti, ne u čašicu, već u flašu. Stari Ivo je cugao kao smuk, a bio je dobar kao duša, pa mu nisam uzimao za zamjeriti. Naročito taj dan. Naime, postavljali smo instalaciju u jednoj kući koja se renovirala, a sinoć se Ivo zapio sa vlasnikom kuće, pa sam ga samo odvezao kući i predao ga njegovoj ženi Mariji koja je samo uzdahnula i zahvalila mi se.

Osobni oglasi

Drugo jutro kad sam došao kod njega još je bio ukomiran, pa sam samo rekao njegovoj ženi da ću ga pokriti kod gazde, a ona mi se zahvalila. Inače, sve što sam naučio u ovom poslu naučio sam od njega, tako da je ovo bio samo malo koliko sam mu bio dužan.

najlonke seksi carape stiklice

I tako došao ja do kuće, otvorio radni nalog za taj dan i pokucao na vrata. Očekivao sam mrzovoljnog gazdu, kad mi otvara gazdarica Antonija. Malo me iznenadilo, ali sam se brzo snašao i pozdravio, a ona me pustila unutra.

 

Na upit gdje mi je kolega samo sam se nasmiješio, a ona samo kimnula uz smijeh:
– Znam kako je ovaj moj jutros izgledao, a onda mogu misliti kako ti je kolega izgledao.. -brzo je prešla na ‘ti’, a meni nije smetalo.
– A di je gazda? -upitao sam čisto onako.
– A digao se jutros u komi, otuširao i otišao poslovno do Splita.. -zatim je slegnula ramenima i pogledala me nekako ispitivački- Nadam se da ti to nije problem? -na što sam ja samo odmahnuo glavom i nasmiješio se.

Nakon toga sam se prihvatio posla i počeo sam provlačiti žice kroz one plastične cijevi. Nije nešto naporno, ali kad sam radiš, svako toliko moraš silaziti sa ljestvi i otiči do drugog kraja kako bi osigurao da se ne izvuku iz cijevi. Taj dio je više umarao nego samo guranje, a već je bilo dosta vruče, s obzirom da smo bili u sedmom mjesecu i nije neko čudo.

 

Uto je Antonija donijela marendu, pa me zamolila da prekinem sa radom, ali sam htio provući bar ovu cijev do kraja. Kako sam se već skinuo iz majice osjetio sam njen pogled na sebi, ali nisam reagirao. Inače, Antonija je bila žena od nekih 38 godina, duge svjetlosmeđe kose, smeđih očiju i bujnoga tijela, a neke kratke tajice su naglašavale njenu guzu i bokove. Poskrivečki sam ju škicao još i prije, a nije neka tajna da bi ga poslije izdrkao doma zamišljajući nju kako joj ga zabijam z guza.

Naravno da to ne bih nikada napravio u životu jer sam bio nekakva kukavica kad su u pitanju žene. A neke su mi rekle da se nemam čega sramiti, jer sam imao solidnu kurčinu u gaćama i bio sam ljepuškast. Ali eto, nekakav sram me sputavao. Tako je bilo i ovaj put, kad se saginjala da odloži hranu pogled mi se zaustavio na njenoj bujnoj stražnjici i odmah mi se kurac počeo dizati, a onda sam samo izbjegavao da ju pogledam u oči.

Kad sam konačno završio sa provlačenjem žica i sišao sa ljestvi, te oprao ruke sjeli smo za stol. Donijela je svega i uskoro sam jedva disao kako sam se najeo, a nije dozvoljavala da išta ostane na tanjuru, a i ona je jela nešto malo, čisto radi društva. Usput smo i razgovarali, najviše o meni, nešto malo o njoj, a onda je bubnula:

– Sviđa mi se kako provlačiš tu žicu kroz cijevi.. -tu me pogledala direktno u oči i nastavila u malo provokativnijem tonu- Jel možeš tako provuči i kroz druge rupe?

– Ka.. kako to misliš? ? ? -upitao sam potpuno zbunjen, a kako sam odmah i počeo shvaćati na što je mislila tako me oblijevala vručina po licu, pa se ona samo nasmiješila.

– Mislim da si shvatio što sam pitala, ali nisam očekivala da ćeš se tako zacrveniti.. -na to mi je bilo stvarno neugodno, ali je moj kurac dobio dodatni poticaj i počeo se buditi.

Nije joj to promaklo i brzo se sjela kraj mene i stavila mi ruku na njega i počela ići cijelom dužinom lagano i povremeno bi ga malo stisla. A onda mi šapnula direktno na uho, pa me njen topli dah samo naježio:
– Vidim da imaš lijep komad za progurati u sve rupe i ja ga želim odmah.. -nakon toga mi je počela otkopčavati zip na radnim hlačama, te se uskoro mučila da iskobelja moju već skoro pa dignutu kurčinu iz hlača i gaća. gazdina žena mu ga puši

Zatim se samo sagnula i počela mi lizati kurac dok sam se ja samo oslonio na naslon stolice sa nevjericom gledajući kako moj kurac nestaje u njenim ustima. Osjećao sam takvu ugodu da sam mislio da ću svršiti isti tren, ali Antonija je jako dobro znala šta radi, jer mi je stisla korijen kurca svojom rukom dok mi je jezikom i usnama obrađivala glavić.

Svejedno, bilo je to malo previše napetosti i usprkos njenom stezanju mog kurca počeo sam svršavati u njena usta. Nije se bunila, ali nije ispustila ni kap sperme iz njih, već je sve progutala i nastavila mi drkati i lizati kurac kako bi ostao i dalje uspravan. Pustila me tek nakon nekih pet minuta, ali i to samo kako bi skinula one svoje tajice ispod kojih nije bilo gaćica, iako bi se zakleo svime da ih je imala kad sam danas došao. Uglavnom ispred moje face se našla njena mokra pička koja je tako primamljivo mirisala.

Privukla mi je glavu i polizao sam njenu frizuricu krenuvši od povećeg klita do vrha frizurice. Samo se stresla, a onda razmakla ono što je bilo na stolu i sjela na njega, te je raširila noge kako bih imao nesmetan prolaz do njene pičke.

Znao sam da želi da ju ližem, pa sam se odmah bacio na nju bez oklijevanja, a nije mi ni bila prva koju sam lizao. Uzdisala je i stenjala dok sam ju lizao, a noge su joj se u nekoliko navrata nekontrolirano grčile, dok je iz pičke curilo sve više. Nije dugo mogla, pa je uskoro zavapila da joj ga zabijem.
liže gazdinoj ženi pičku
Ustao sam sa stolice i polako prinio kurac koji se dotle slobodno klatio među mojim nogama do ulaza u njenu pičku i polako glavićem ušao između usmina, pa ga trljao po klitu, a taman kad je htjela ponovo zavapiti zabio sam joj ga skoro odmah do pola. Zastenjala je glasno, a onda zadahtala i samo prostenjala da ju jebem.

Nastavio sam sa zabijanjem u nju i svaki put bi ga zabio još više u nju. Ubrzo je ulazio sav kurac do jaja u nju, a ona se samo zavalila dok sam joj ja držao noge u zraku, te se zabijao u nju. Ubrzo je počela svršavati i izvukao sam kurac iz njen dok joj je iz pičke špricalo. Kad se smirila okrenuo sam ju tako da mi je bila leđima okrenuta i sad sam joj ga sa guza zabio natrag u pičku.

Primio sam ju za ramena i zabijao joj ga svom snagom, pa se samo čulo jako pljeskanje naših golih tijela kad bi se sudarili, te njeno stenjanje moje duboko disanje. Jebao sam ju dugo, jer mi nikako nije dolazilo, a kad sam napokon osjetio da ću svršiti izvukao sam ga na brzinu i počeo svršavati njoj po stražnjici, a dio joj je završio i na majici.

Nakon toga smo oboje sjeli umorni i znojni od seksa, a ja sam nam natočio još po čašu pive, te smo se malo osvježili. Rekla je da već dugo nije imala ovako dobar seks, a ja sam se samo nasmiješio na to. Brzo sam se obukao i prihvatio se posla, što je bilo jako teško, jer je Antonija skinula sada i majicu, pa sam gledao one njene bujne sise sa velikim i tvrdim bradavicama. Kako nije obukla natrag ni tajice sad se gola šetkala po kući dok sam ja dalje radio. jebe gazdinu ženu s guza

Nakon par sati sam konačno završio za danas, a ona je došla do mene i samo se privila uz mene opet potraživši rukom moj kurac, pa se spustila na koljena i izvukla ga van hlača, te počela sa pušenjem. Zatim se ustala kad je bila zadovoljna čvrstoćom kurca i okrenula mi se ponovo leđima naslonivši se rukama na štok od vratiju, pa sam prišao joj s leđa i polako joj ga ugurao.

– Sad me jebi do kraja i ne vadi ga kad svršavaš.. -iako mi nije bilo svejedno dodatno me napalila time, pa sam se trudio jebati ju još jače nego prije.

Odmah sam ju počeo nabijati i uhvatio se za njene sise, te ih mijesio. Stenjala je i cvilila dok sam joj ga zabijao i uz to stiskao tvrde bradavice na sisama. Ubrzo smo oboje opet bili znojni kao da smo trčali maraton, a moj kurac je bušio njenu pičku, dok bi si ona trljala klit sa jednom rukom.

Na kraju sam ju odvojio od onog štoka i naslonio na sebe držeći ju za sise dok sam se zabijao u nju, a onda se u par trzaja ispraznio duboko u nju. Zabijao sam joj ga skoro ju odižući od tla, a pošto sam bio i viši od nje nije mi bio problem tako nešto.

Istovremeno je i ona svršila, pa smo oboje bili u nekakvom grču dok se ispod naših nogu stvarala lokvica naših sokova. Kad sam ju napokon pustio misli sam da će pasti kako su joj se noge tresle ali se ona samo smiješila od uha do uha, sa zadovoljstvom žene koja je dobila ono što već dugo želi.

Nakon tri dana smo bili gotovi kod njih, ali mi je Antonija dala broj mobitela, a i ja njoj moj, kako bi se čuli naknadno. I sad se čujemo barem jednom mjesečno da se nađemo kako bi se dobro izjebali. Najčešće se jebemo negdje na osami u autu, ili donesemo dekicu, pa se jebemo na nekoj livadi. Ona je dobila mladi kurac, a ja iskusnu jebačicu od koje sam puno naučio o tome kako zadovoljiti ženu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hot oglasi

Don`t copy text!