klinka čeka kurčinu

Vodič – Kako Pojebati Ortakovu Sestru

Većina muškaraca oseti seksualnu privlačnost prema većini žena sa kojima dolaze u kontakt. Muškarci koji ne osete ovu privlačnost su uglavnom homoseksualci. Kada muškarac dođe u kontakt sa sestrom od prijatelja, privlačnost dolazi do izražaja i preuzima mu um.

 

Ako muškarac to ne oseća, to je zato što sestra njegovog prijatelja nije dovoljno sexy ortakova sekajebozovna. Mnogi muškarci su barem jednom pokušali da se kresnu sa dotičnom devojkom (devojkama), ali većina nije uspela. Ne dozvolite da se i vama to dogodi. Ono što treba da znate je kako da pojebete sestru(e) svog prijatelja a da se izvučete tj da ne sjebete drugarstvo.

 

Korak 1: Otkrivanje sestre

Ako znate da vaš prijatelj ima sestru, preskočite ovaj korak. Ako nemate nijednog prijatelja, nađite ih i sledite ova uputstva. Dakle, najočitiji način da saznate da li vaš prijatelj ima sestru je da pitate: “Imaš li ti neku sekicu?” Ali NE! Previše je očigledno tako pitati. Ono što treba da uradite je da diskretno i blago pitate: “Ja imam rođenu sestru (ili dve, tri, pet… ili nemam ni jednu), a ti? Jedinac ili?” Shvatate poentu! (inače, ako ste zainteresovani za njegovog brata, ovo funkcioniše i u tom smeru).

 

Kada ovako pitate, nećete izgledati i zvučati kao neki jezivi čudak. Trebali biste izgledati radoznalo i zainteresovano. Ako kaže: “Da,” trebate pitati koliko braća i sestrara dotični ima. Ovo ne bi trebalo da zvuči sumnjivo, posebno ako razgovor započnete kada vam je obojici zaista dosadno. Ako kaže: “Ne,” morate glatko da završite razgovor, nađete drugog prijatelja i učinite sve ponovo.

 

Ako vaš prijatelj kaže da ima samo braću, pitajte njihove godine i imena. Zvučalo bi sumnjivo ako biste završili razgovor nakon što su rekli da imaju samo braću. Kada završite razgovor, pronađite drugog prijatelja i ponavljajte ovaj korak dok ne otkrijete sestru. Kad to učinite, slatko se nasmejte i recite: “Kako se zove(u)?” Tada će vam prijatelj reći. A vi bez obzira na sve kažete potom: “To je lepo ime. Starija, mlađa od tebe?” Prijatelj će ti reći.

 

Ako vam se godine čine zadovoljavajućim, možete da pređete na sledeći korak. Ako je premlada ili prestara ili ima čudno ime koje vam se ne sviđa, pronađite drugog prijatelja i pokušajte ponovo. Ako je vaš prijatelj momak i njegova sestra(e) je mlađa od njega, morate biti vrlo oprezni kada nastavite sa sledećim koracima. Ako ima više od jedne sestre i uspete da otkrijete njihova imena i godine, vi ste srećan čovek 😀

 

Korak 2: Otkrivanje da li je seksi jebanje ortakove seke u čmar

Dakle, znate da vaš prijatelj ima sestru, ali da li ispunjava vaša velika očekivanja? Morate saznati … Morate da osmislite način da je vidite bez izazivanja sumnje. Dobar način da to uradite je da se zaista približite svom prijatelju, dovoljno blizu da možete početi da odlazite do njega u stan.

 

Ako sestra vašeg prijatelja ne živi s njim, morate pronaći način da diskretno otkrijete lokaciju na kojoj se ona nalazi. Ako je ona u nekoj drugoj zemlji, a vi ste švorc, šteta, počnite ponovo sa drugim prijateljem. Ako je možete pronaći, sjajno! Nastavite! Kad je ugledate i pomislite da je na suncu vrelija od Megan Fox, pređite na sledeći korak. A ako ih ima dve i obe su jebeno napaljive,vi ste jebeno najsrećniji čovek na svetu i šire 😀

 

Korak 3: Postavljanje temelja …

Pre nego što se zbližite sa sestrom svog prijatelja, morate je navesti da vas zgotivi. Nastavite sa redovnim posetama kuće vašeg prijatelja. Počnite da razgovarate sa njom, učinite da joj se sviđa i da vam veruje. Ako ih je dve, izvedite ovaj korak na obema sekama. Verovatno je najbolje ako to učinite kada vašeg prijatelja, njihovih roditelja i bilo koje druge neželjene rodbine nema u blizini.

 

Pokušajte zvučati slatko i privlačno. Ako ste sramežljivi, devojke mogu pomisliti da je to slatko, ali ovo je rizično, jer pametnoj devojci možete izgledati poput slabića (čita: plačipičke). Pokušavajte dok joj se ne svidite. (Ako je “plavuša,” samo joj trebate reći da joj se sviđate, to uvek uspe.) Jednom kad joj se svidite i veruje vam, morate se približiti i zbližiti…

 

Upotrebite nekoliko fraza za komplimente, pohvalite je, zagledajte se u nju, u osnovi, učinite da se oseća dobro. Ne idite predaleko!!! Prestanite kad počne da bulji u tebe. Ako krenu leptirići usled dugih pogleda, možete je prevariti da pomisli da vam se sviđa kao osoba, a vi zapravo želite samo naterati svoj kurac u meku, nežnu rupu koju je Bog stvorio. (ovo dakle nije ljubavni nego čisto seksualni vodič, jasno?)

 

Korak 4: Neka zabava počne jebe dve seke

Kada počne sa lice da prelazi i da bulji u vaš kurac skriven u pantalonama, spremna je. Ako imate više njih sa sobom i svi bulje u vašeg petla, jebeno ste srećan čovek puta 3! Mrzim vas! Elem, uradite sledeće za sve njih istovremeno. Pazite da roditelji nisu u blizini. Ako je vaš prijatelj muško, sklonite i njega s puta. Pogledajte je, uhvatite joj pogled, pogledajte ka svom međunožju, a zatim se osvrnite na nju. Ako klimne glavom ili se nasmeje ili učini nešto drugo što otvoreno kaže: „Jebi me odmah!“, vodite je do njene spavaće sobe!

 

Nežno joj svucite odeću dok je gledate u oči. Ovo će zadržati iluziju da vam se sviđa, a ne njeno skoro savršeno, preslatko telo. Naravno, ako vam se zaista sviđa, ne morate da glumite. Kad je potpuno gola, izvadite penis i recite joj da ga sisa. Žene vole da im se obraćate direktno i dominantno. Nakon toga sve je dozvoljeno!

 

Čestitam! Ako ste uspeli sa svim ovim koracima i niste bili uhapšeni, izgriženi, upucani ili povređeni na bilo koji drugi način, naučili ste kako da izjebete sestre svog prijatelja i da se izvučete s tim!

 

KRAJ!

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!