Vikend za pamćenje

Dečki su već bili pri kraju, pa smo moja mala plava kurvica i ja, legle jedna do druge, raširile svoje savršene guze da dobijemo još malo kurčine. Pošteno su nas štemali s leđa, razvaljivali naše mlade i savršene guze, pljeskali ih, a mi smo vrištale, smijale se, stenjale, uživale i tražile još!! Još!! Još!!
Spremao nam se topao vikend, sunce piči, temperature rastu, a za nas trebalo je biti vrelo. Sljedio je rođendan mog zaručnika, kojeg ćemo ovom prilikom osloviti imenom Marko.

Na rođendanu smo se trebali naći on, njegov prijatelj, recimo, Kiki i moja jako dobra frendica, Tina.

Subota je stigla, haljinice, štiklice, košuljice, spremni smo i sjedamo u auto.

Nisam dugo izdržala mirna pored Tine, koja je nosila nježno plavu haljinicu koja joj je jedva prikrivala njeno baby bjelo dupe, a sise na koje sam uvijek bila ljubomorna iskakale su iz uske haljinice. Pri samoj pomisli na njezino mlado i bjelo tjelo, cijelu su me prošli trnci. Približila sam joj se i poljubila je u obraz. Osmjehnula se i pogledala me kurvinski. U sljedecem trenutku barile smo se na zadnjem sicu Kikijevog auta. Ruke su mi same od sebe poletjele na njezine savršene sise, dok sam je drugom rukom čvsrto držala za kosu. Počela sam joj otkopčavati haljinu, a ona je u tren oka čopila moj guz i počela ga maziti, stiskati, grebsti.

Uskoro je sjedila ispred mene samo u roskastim cipka tangama i smješkala mi se. Polegla sam je na zadnje sjedište i počela je izluđivati. Osjetila sam da želi moj jezik na svakom djelu svog tjela, osjetila sam da me želi koliko i ja nju, ako ne i više. Grickala sam joj bradavice koje cu bile cvršće nego ikad, mazila te savršene sise, dupe, noge, a moja je dugogodisnja frendica pocela stenjati i uvijati svoje mlječno bjelo tijelo. Pomaknula sam joj tange u stranu i pocela maziti njenu friško obrijanu malu pičkicu. Mmmm, ima tako savršenu, roskastu, malu pičkicu. Čim sam je dotakla osjetila sam da je vrela, mokra, osjetila sam da je željna jebačine, mog jezika i prstiju, kurca, bilo čega. Drkala sam joj pičkicu, grizla sise, čupala kosu.. Odjedanput mi se primakla i zapovijedila; skidaj se!

poslušno sam izvršila njezinu zapovjed i našla se nad njom samo u grudnjaku i crnim tangama. Klekla sam pored nje, okrenula je prema sebi i raširila tu savršeno mokru pičku. Liznula sam je od malog netaknutog šupka, sve do klitića i male irokezice koja se nalazila iznad. Zabila sam joj jezik najdublje što sam mogla, uživala u njenim sokovima, a prstićem kružila po njenom šupku. Luđački me uhvatila za glavu i nabila mi je jače na svoju vrelu pičku. Poćela je stenjati, grebsti sve oko sebe, a onda smo shvatile da se auto zaustavio. Našli smo se na nekom zabaćenom puteljku usred ničeg, a ispred sebe prizor hvale vrijedan. Dečki raskopčanih hlača igrajući se svojim kurčinama i slineći. Uhvatila sam Tinu za ruku i izvukla je iz auta. Stisnula sam tu njenu savršenu guzu i posjela je na haubu. Raširila je noge čekajući da se vratim na posao, i jesam. Vratila sam se lizanju te jebozovne pičkice i trljanju tog malog kolutica izmedu njene dvije bjele jabučice. Odjedanput, s leda mi je prisao moj ljubljeni, a ruka mu se nasla pravo među mojim nogama, na pički koja je molila za kurac. Kiki je sve to gledao sastrane i luđački drkao. Tina ga je pozvala bliže i zamjenila ga, uhvativši ga za kurac onako pohlepno obliznuvši svoje male usne.

Samo trenutak nepažnje i odjednom sam osjetila poznatu kurčinu duboko u svojoj pički; moj se dragi bacio na posao. Počeo me jebat ko da nije mjesecima. Jedva sam se držala na nogama i uspjevala koncentrirati na raširenu Tininu pičku ravno ispred moje face.

Odjednom se digla i zapovjedila da zamjenimo mjesta. Kikija je povukla za sobom i postavila ga iza sebe. Pohlepno mi je raširila noge i sa zanimanjem počela lizuckati moju pičku. Kad je shvatila da se iza nje ne dešava ono što je željela viknula je; „ jebi me idiote! “

Kiki, sav zbunjen približio se njenom slatkom dupetu i zabio joj kurac ravno u pičku!

Zatenjala je toliko da sam i ja iznenađena zastenjala s njom. Oblizala je usne i vratila se poslu. Marko je za to vrijeme izvukao deke iz auta, posložio ih na pod i pružio mi svoju savrsenu kurčinu još uvijek mokru od mojih sokova da se poigram.

U sljedećem trenutku ležala sam pored Tine i žestoko je žvalila, dok su nas dečki razvaljivali s leda. Drkale smo si pičkice dok su ih Marko i Kiki pošteno štemali. Okrenula sam se prema Marku i zapovijedila mu da zajedno sa Kikijem razvali Tinu. Dečki su u tren oka složili sočni sendvič, i dok je Kiki ostao u njenoj vlažnoj pičkici ja sam joj pripremala šupak za meni najsavršeniju kurčinu ikad. Nisam ni pošteno počela već je zavapila; daj mi tu kurčinu! Za sekundu, sav do jaja, kurac mog dečka razjebavao je šupak moje najbolje frendice. Da nebudem sama, pozvala me da legnem pored nje i počela mi drkat pičku. Stenjala je i vrištala, hvala Bogu pa nas ni on nije mogao čuti. Uživala je primajući dvije najbolje kurčine koje sam ja ikad vidjela, a ona ikad imala.Zamjena . Nisam se ni snašla, već sam bila na njenom mjestu, s Markovim kurcem u pički i Kikijevim u šupku. Da sve zaokružim, Tini je klekla iznad mene da joj ližem pičku. Bila je tako razvaljena, sva crvena i mokra, savršeno raširena od Kikijevog kurca, a mala se sva tresla i tražila još.

Dečki su već bili pri kraju, pa smo moja mala plava kurvica i ja, legle jedna do druge, raširile svoje savršene guze da dobijemo još malo kurčine. Pošteno su nas štemali s leđa, razvaljivali naše mlade i savršene guze, pljeskali ih, a mi smo vrištale, smijale se, stenjale, uživale i tražile još!! Još!! Još!!

Kad smo osjetile da nam ponestaje vremena, elegantno smo se okrenule prema njima, otvorile usta i čekale da nam svrše u usta, da iscijedimo i posljednju kap sperme iz njihovih kurčina. I tako s punim ustima sperme, još smo se jednom pošteno zažvalile, obrisale i samo se kurvinski osmjehnule dečkima. Legle smo, zagrlivši se, i zapalile najbolju pljugu ikad…

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!