dvostruka penetracija sa ortakom

Vikend kod Ortaka i Njegove Žene

Upoznavanje Srbija

Sećam se tog trenutka pre nekoliko godina kada me je pozvao Darko. Darko je bio moj najbolji prijatelj. Radili smo zajedno i svirali smo u istom bendu. Morao je često da se seli zbog posla i u to vreme je živeo u susednom gradu sa suprugom. Nataša je bila niska žena sa izraženim oblinama, duge svetlo smeđe kose i lepog, ovalnog lica. Bila je privlačna žena i prijatno društvo. Ali mogli ste da vidite da je stvorena za seks i da je bila veoma koketna.

Čuo sam njen orgazam mnogo puta dok sam bio kod njih, a jednom, kada su oni bili gosti u mojoj kući, gledao sam ih kako se tucaju u mom dvorištu. Bila je uz jedno od mojih stabala jabuke a on ju je jebao s leđa. Bila je čist seks na nogama. Ali Darko je bio moj najbolji drug, tako da se nisam nabacivao Nataši.

Da se vratimo par godina unazad. Taj poziv od Darka bio je poziv da provedem vikend sa njima u njihovom gradu. Ponovo su se selili još dalje i zamolio me je da im pomognem da se spakuju, ali i taman da se družimo pre nego se još više udalje od mene. Činilo se pomalo čudnim zahtevom, nikada im u prošlosti nije bila potrebna ta vrsta pomoći. Ipak, kada dobar prijatelj traži moju pomoć, ja ne postavljam pitanja.

Moja supruga Vesna nije videla kako bi mogla da pomogne a nije želela ni da smeta pa je odlučila da ostane kod kuće.

***

Stigao sam u njihovu kuću oko 21 sat u petak uveče. Na prvi pogled kuća je izgledala prepuna stvari i kutija. Svi tepisi su bili smotani u prednjoj sobi, a u trpezariji je bila velika hrpa sanduka i ogromnih kartonskih kutija. Pitao sam se šta je uopšte ostalo za mene da radim.

Darko je rekao: „Kampujemo u spavaćoj sobi.“ i svi smo se popeli na sprat. Tu je bila njihova velika sofa, njihov krevet, stočić sa crnim vinom, tanjiri i čaše i frižider pun vina i piva. Upravo smo se udobno smestili na sofi — Darko i Nataša su se mazili na jednom kraju, ja sam bio na drugom — kada se začulo zvono na ulaznim vratima.

„To mora da je pica!“ rekla je Nataša i potrčala dole. Kada se vratila sa dve velike kutije rekla je „Ti sedi u sredinu. Uzeli smo tvoju omiljenu!“ Ćaskali smo i smejali se dok smo jeli i pili. Popio sam čašu crvenog vina, a Darko je pijuckao pivo, ali izgledalo je da je Natašu prilično dobro pogodilo belo vino.

Sedela je blizu moje leve strane sa kolenom pritisnutim uz moju butinu. Nosila je laganu letnju haljinu i mirisala je na seks, kao i uvek. Moj kurac je bio tvrd otkako smo seli da jedemo. Nagnula se prema meni, pritisnula svoju desnu sisu uz moju ruku i uzdahnula: „Nedostajaćeš nam kada se preselimo.“

Pomalo šokiran okrenuo sam se prema njoj i ona me je dočekala pojupcem u usne. Odgovorio sam i uzvratio joj pojubac, izgubljen u trenutku. Zagrlio sam je dok smo se ljubili. Došao sam sebi kada sam osetio njenu levu ruku na svom kurcu, petljala je oko mog šlica. Prekinuo sam poljubac i panično pogledao Darka. Bio je nasmejan.

Pogledao sam ga zbunjeno dok je Nataša izvlačila moj tvrdi penis iz pantalona. Nekoliko puta ga je prodrkala divnim rukama, a zatim ga pokazala za Darka. Nagnuo je glavu kada se Nataša primakla i ponovo me pojubila. Osetio sam kako njena ruka napušta moj penis dok je Darko klizio ustima gore-dole. ortak mu sisa kurac

Udaljila se i počela da otkopčava haljinu. Bila je gola ispod. Obuhvatio sam njenu levu dojku. Njena bradavica je bila tvrda pod mojim dlanom. Osećaj Darkovih usta i ruke na mom kurcu je bio neverovatan. Ovo je prevazišlo svako moje seksualno iskustvo, ali je bilo božanstveno. Ovaj tip je stvarno znao kako da popuši kurac.

Nataša je otvorila noge i gurnula moju ruku do međunožja. Bila je uredno obrijana. Uvukao sam prst u nju. Bila je vrela i mokra. Prekinuo sam naš pojubac i isisao njen sok sa svojih prstiju. Stenjala je dok sam vraćao ruku na njenu pičku i nežno opipao njen klitoris.

„Darko će ti popušiti kurac. Možeš mu svršiti u usta, slobodno. Onda kada se oporaviš, možeš me izjebati žestoko.“ Liznula mi je usne i pitala: „Da li ti se sviđa moj ukus? Volim da jedem pičku, ali moja je jedina ovde ovog vikenda, pa ćemo se morati zadovoljiti time. Šteta što tvoja draga nije došla…“

Imao sam dva prsta u njenoj pički do tada. Nisam bio daleko od svršavanja, ali sam se nekako suzdržavao dok me je Darko neprestano sisao. Izvukao sam prste iz nje i ponudio joj ih. Isisala ih je a zatim se nagnula za još jedan poljubac. Ukus njene pičke na usnama bio je veoma sladak. Napeo sam kurac i Darko je počeo da ubrzava. Nisam više mogao da izdržim. Napunio sam mu usta svojom spermom.

Nataša je skliznula sa sofe, ponovo izvlačeći moje prste iz nje. Okrenula se i sela između mojih stopala i naslonila potiljak između mojih butina. Podigla je pogled ka svom mužu i rekla „Nahrani me dragi – gladna sam te sočne sperme!“ Otvorila je usta kad je Darko prešao svojim ustima preko njenih. Mogao sam da vidim kako joj ubacuje deo moje sperme u usta. Nestrpljivo je uzela i otkotrljala u ustima pre nego što je progutala.

Pogledala me je u oči i rekla: „Uvek sam znala da će tvoja sperma biti ukusna. Pitala sam Vesnu za to jednom, ali ona je rekla da to mrzi. Jadna devojka… ne zna šta propušta.“ Bio je to neugodan podsetnik na moju ženu. Ona je odbijala sve oblike oralnog seksa. Osećao sam se pomalo krivim, naravno, ali ništa me nije moglo sprečiti da nastavim da uživam sa mojim prijateljima.

Nataša je skinula svoju haljinu i sela gola u moje krilo. Pogledao sam Darka. Rekao mi je da je u stvari svo pakovanje gotovo i da sam tu samo da ih pojebem oboje. Rekao je da su to planirali već neko vreme i da se nada da ću biti voljan da nastavim i da vidim gde će nas to odvesti. On je bio jedini koji još nije svršio pa sam pitao šta želi. Rekao je: „Ne brini za mene. Mogu da ga zabijem u bilo koju od Natašinih rupa kad god poželim.“

Pogledao sam Natašu. „Bilo koju?“

„O da.“ Rekla je. „Primam lep kurac bilo gde, bilo kada. I dva odjednom ako mogu da ih nabavim – još bolje tri! Darko će posle da ti prebaci snimak gde me jebe sa gomilom likova. Možeš da drkaš na to kada se preselimo i kad ti budemo falili.“

Počela je da me svlači dok je Darko ustao i počeo da skida svoju odeću. Njegov penis je bio tvrd. Bio je nešto kraći od mog, ali veoma lep. Nataša i ja smo sada ležali na sredini velikog kreveta. Darko se uvukao između njenih nogu i počeo da liže njenu pičku. „Darko će me pripremiti za tebe, a onda ću se nataći na tvoj prelepi kurac. On želi da pomogne da nabiješ svoj kurac u mene.“

Dok je radio na njoj, pitao sam je za njen gangbang. Da li je to bio jedini put, šta je radila. Rekla je: „Pogledaćeš video dragi! Ne želim da ti ga kvarim! Samo ću reći da ih je bilo osam i da su me imali na svaki način na koji su mogli da se sete!“ Oči su joj se zacaklele i počela je da drhti. „Darko! Jedva čekam da me jebe!“

Ponovo sam osetio kako mu se usta zatvaraju na kurcu i odmah sam se ponovo ukočio. Ona me je gurnula na leđa i prebacila nogu preko mene. Rekla je „Malo otvori noge dušo.“ Prihvatio sam i ona se smestila uz mene. Njena kolena su bila na krevetu iznad mojih butina, a nožni prsti ispod njih. Dok se ona naslanjala, Darko je povukao usta s mog kurca i uhvatio ga, mazeći mojim glavićem njenu vaginu.

Našao je njenu rupu i ona se spustila dole. Bila je neverovatno uska s obzirom na njene priče o gangbangu, a pička joj je bila vruća i klizava. Darko je sklonio ruku. To je bilo to. Kita duboko u ženi mog najboljeg prijatelja dok mi je nežno milovao skrotum i perineum. Počela je polako da me jebe — nije se žurila. Njeni vaginalni mišići su čvrsto stezali moju osovinu.

„Da li si ikada imao trojku?“ Pitala me.

„Ufff… na šta misliš?“

„Hoćeš li da me Darko jebe u dupe dok te jašem?“

„Jel to ono što želiš?“

„Uffffff… jebeno želim!“

„Sviđa ti se to?“

„Sviđa mi se!“

„Uđi Darko….“ dvostruka penetracija sa ortakom

Darkova ruka je ostavila moja jaja. Osetio sam kako se njegov penis namešta u njenom anusu. Osetio sam kad je Darko gurnuo svoj kurac pored mog. Kada ga je gurnuo do kraja, osećaj je bio neverovatan. Nataša se spustila nazad i oboje smo bili potpuno u njenoj pički odnosno čmaru. Uzdahnula je dok je mlela svoju pičku o nas dvojicu.

„To je tako dobro!“ Počela je da klizi napred i nazad. Nikada u životu nisam osetio ništa slično. Ona je jahala po mojoj kurčini a Darko ju je razvaljio s guza. Bilo je kao u najboljem porno filmu, samo što su akteri bili moji prijatelji i ja.

Darko je počeo da grca a Nataša je tada počela da svršava. Osetio sam kako njegov penis počinje da pulsira i znao sam da svršava u njen anus. Sačekao je dok Natašin orgazam nije dostigao vrhunac, a zatim se izvukao i pao unazad na pod. Nataša se ponovo sagnula i stisnula moj kurac svojom pičkom. „Baci me na leđa i pojebi moju pičku!“ Rekla je.

Krevet je bio dovoljno širok. Držala se za mene dok sam je prevrnuo, a zatim je ležala sa kolenima na grudima i pičkom u vazduhu kad sam je počeo jako jebati. Svom snagom sam se zabijao u nju. Počela je ponovo da svršava dok sam je jebao. Mislim da moj penis nikada ranije nije bio tako tvrd. Ona je nastavila da svršava, a ja nisam prestajao da se zabijam. Zatim je glasno povikala „Aaaahhhhhh. Svrši u mene! Svrši u mene!!“ To je bila kap koja je prelila čašu. Mlaz za mlazom sperme prskao sam u njenu izjebane i više ne tako tesnu pičku.

Kada sam završio svršavanje, osetio sam kako se stisnula dok sam se izvlačio i pao na leđa pored nje na krevet. Stavila je ruku preko svoje pičke, sklopila noge, privukla kolena do grudi i privila se pored mene, delovalo je kao da ne želi da dozvoli da ni kap moje sperme ne iscuri iz nje. „Darko? Budi moj dragi i očisti ovaj kurac za mene.“

Darko se dovukao na krevet i posisao mi kurac. Pokrio nas je jorganom i uvukao se pored Nataše. Spavali smo zajedno do skoro podneva i kada sam se probudio otkrio sam da su oboje držali ruku na mom kurcu.

Tada sam ih poslednji put video. Proveli smo ceo vikend u krevetu, a sledeće nedelje su otišli ​​daleko, i od tada se nismo videli mada se redovno čujemo. P.S. onaj Natašin gangbang snimak je tako dobar da i dan danas drkam na njega.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 40 Prosek: 4.6]

1 komentar na “Vikend kod Ortaka i Njegove Žene

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!