Verica 3

Upoznavanje Srbija

Veza sa Vericom postajalaje sve razvratnija iprverznija, ali ona je i dalje bila nevina. Enormno uzbuđenje nagnalo ju je da mi ispriča najskriveniju i najrazvratniju incestuoznu priču o analnom sexu sa majkom, sestrom, o voajerskom uživanju u posmatranju analnog sexa svojih roditelja… Stvoeno povjerenje među nama dovelo nas je na korak do uključivanja njene zgodne cimerice Olivere u napaljeni trougao i igre bez granica i prave analne orgije. Ludilo klistira, vazelina, sperme i najluđih kombinacija počelo je ovako…

Verica je držeći moj kurac u ustima nešto nerazumljivo mrmljala. Duboko ga je uvukla u usta i blago zagrizla, tek toliko da ne boli, ali ga ne smijem izvući iz straha da ga ne ogrebem na njene zube. Rukama se usplahireno skidala žureći u novi seksualni analni dvoboj.
«Hajde ljubljeni, igrajmo se… hajde ne bleni u mene.. igrajmo se… budimo malo braco i seka.. mmm», nagovarala me isprekidano uvlačeći kurac sve dublje u usta, kurac koji je rastao na njenom jeziku i pulsirao pod blagim ugrizima. Verica je već bila skoro gola te sam i ja odbacio košulju, moje hlače je ona već spustila do gležanja… Ubrzo je klečala na krevetu držeći me oko struka i povlačeći prema sebi zabijala moj već tvrdi, nabrekli ud sebi u grlo, sve dublje… Onda ga je uzela u ruku i počela polako drkati gledajući me u oči.

«Ili imaš neke druge pokvarene skrivene želje, a? Hajde reci, znaš da može sve što god hoćeš. Mmmmm… zar nisi nikad poželio da imaš slatku jebežljivu sestricu… da je jebeš kad god hoćeš, a da to niko ne zna… jel da bi to bilo super… ? Ja to znam, vjeruj mi… ja imam mlađu sestru i sex s njom je ludnica… Ne mogu prežaliti što nemam brata… bio bi to najsretniji braco na svijetu… Hm, šta misliš o tome… jesi li to odjednom mutav ili ipak zatucan?»
«Ma ne… divno ga drkaš pa mi nije do diskusije… ali u pravu si… bilo bi lijepo. Ustvari, hajde da probamo kako bi bilo, mila moja «sestrice». I usput mi reci nešto o tom karanju sa sestrom… i o maminom velikom, lijepom šupku… To mi zvuči dobro i baš opičeno…?
«Ah, to te zanima… može, može… pa mi smo već bliski i vrlo intimni… I rekli smo da između nas može sve, skoro sve zasad. Ali braco to trebaš prvo zaslužiti… hajde prvo dobro pojebi svoju seku!» gotovo naredi Verica i proguta moj kurac gotovo do jaja.

Njene oči bile su otvorene,ali nekako prevrnute te su se vidjele samo bionjače. Obrazi su joj se zarumenjeli. Vidio sam da je hvata vanredno uzbuđenje i da već tone u svoju razvratnu incestuoznu fantaziju. No, nisam ni slutio da su njene uspomene i iskustvo u tome iznad svih očekivanja, najnevjerovatnije kombinacije koje mi je njena cimerica Olivera tek usput natuknula kako bih znao da jungferica Verica uopće nije ni sexualno, ni mentalno nevinašce.
«Hajde brate, pruži se na krevet… Budi sad malo moj rob, zarobljenik svoje sestre,» reče Verica i napravi mi mjesta na krevetu izmaknuvši se. Usput je skinula prvo moje, pa onda i svoje gaćice ostavši sasvim gola. Legao sam, a ona se uspravila na krevetu raskoračivši se iznad mog lica.

«Sviđa li ti se sestrina mačkica braco? Bi li je pojebao, ha… šta bi joj sve radio… pogledaj kako je rutava i vlažna…» govorila je dahčući i počela miješati bukovima spuštajući se polako prema mom licu. Za nekoliko sekundi već je bila tik na par centimetara iznad mog nosa. «Hajde braco, pojebi me prvo jezikom, daj isplazi ga koliko najviše možeš…» Isplazio sam, a Verica se čučnuvši mi na lice natakla već mokrom pičkom na moj jezik. Kako je bila okrenuta prema mojim nogama, njen čmar mi je nalegao na nos i to ju je napalilo. Gurao sam jezik u picu ponovo pokušavajući da osjetim himen, ali nisam razaznavao šta je šta. Jer ona je bila ta koja je određivala ritam. Osjetio sam da je rukama širila guzove kako bi šupkom mogla bolje nalijegati na moj nos. Činila je to sve žešće zaboravivši na mene, a ja sam sve teže hvatao dah, zapravo udisao sam kratko samo u trenutku kad bi se ona centimetar-dva odigla da bi se odmah zatim nabila pičkom na jezik, a šupkom na nos.

«Oh, kako je ovo krasno, kako me divno jebeš jezikom, brate moj mili… je li lijepo lizati seku, ha… hajde reci gade jedan… kako je jebavati sestru… oooooohhhhh,» dahtala je, a zatim počela opet lagano drkati moj kurac. «Kako je divan… daćeš kurac svojoj seki, jel braco… uvijek, uvijek… do jaja…»
Verica je znala uživati i nije imala granica osim jedne – himen je morao ostati čitav. I njena incestuozna fantazija me počela paliti. Cijela ta igra, brat – sestra, čuvanje himena, njena iskustva sa cimericom, sestrom, mamom, analna redaljka sa skoro nepoznatim momcima, sve je to počelo i mene izuzetno napaljivati. Ona je iznenada ustala s mog lica, samo se okrenula, a onda se ponovo natakla na moje lice, ali ovog puta se raširivši guzove šupkom natakla na jezik, a nos mi je pokrila velikim usminama, poplavljenim i nateklim od uzbuđenja. I za par sekundi je ponovo krenula sa sve žešćim ritmom i sve prljavijom pričom…

«… uvali mi ga u šupak do korijena… taaaako, aaah… jebi me jezikom, braco, samo jebi… zažvali me u šupak, ooooh tako…. poljubi mi govno… hajde ubadaj me….». I ja sam neumorno uvlačio i vadio jezik iz njenog otvorenog čmara već napaljen do bolne erekcije. Prizor koji sam vidio iznad sebe vireći kroz njene čuperke nataknute na moj nos je bio zaista razvratan, Verica se čučeći iznad mog lica naizmjenično hvatala za guzove, razvlačiča ih kako bi se jače natakla na jezik i nos, a zatim snažno hvatala i gnječila sise natežući bradavice. Njeno lice bilo je potpuno izvještačeno, u grimasi najjačeg uživanja u razvratu. Već je uhodano činila pokrete trljajući klitoris o nosnu kost, pa se naticala pičkom na nos koji je bio povelik da ga dobro osjeti, ali naravno, nije mogao doseći do svetinje njenog himena.

«… divan si braco, ooooh kako me dobro ližeš…. oooh, sad je na tebi red da malo uživaš i da malo okvasimo tvoj kurac mojim picinim sokom… hoćeš to ha…? » Pomislio sam da je odlučila da skine junf, ali je imala nešto drugo na pameti. Ustala je sa mog lica i brzo se povukla prema dole uzevši u usta moj kurac skoro do jaja. Shvatio sam da ga želi dobro okvasiti. Onda me neočekivano poklopila pritisnuvši mi kurac uz stomak svojim venerinim brežuljkom i zažvalila široko otvorenim ustima usisavajući moj jezik. Pa mi onda gurnula svoj.
«Daj mi jezik braco, daj da probam ukus mog čmara s tvog jezika, mmmmm…..» pa ga ponovo zabi do mojih krajnika. «Mmmm… sviđa li se tebi okus mog šupka, ha? (Hm, šutio sam, a ne znam što bih joj rekao. Bila je besprijekorno čista, ništa nije smrdilo ni bilo gadno, ali ni slatko.) Dat ćeš mi poslije da ga bolje osjetim, hoćeš… ?» «Kako sestrice moja ?», prihvatio sam i ovu igru. «Lijepo braco, guzićeš me u šupčinu pa ću ti popušiti, oooh kako to želim. A sad ćeš malo probati moju pičkicu, ali tako da ostanem nevina. Bio si divan, ali svršićemo drugačije…. samo budi dobar. Molim te nemoj mi ga uvaliti do kraja, molim te braco….» cvilila je Verica. «Pusti da ja sve radim… samo uživaj!»

Verica se malo podigla s mene i uhvatila me za kurac tako da je iz šake virio samo glavić. Onda se natakla na glavić ne dozvoljavajući da joj kurac uđe ni milimetar više. Instiktivno sam ga pokušao gurnuti u nju, ali me njena ruka čvrsto držala i to spriječavala. Osjetio sam vrelinu njene vagine i kako usmine čvrsto obuhvataju glavić. Pomicala se centimetar-dva izluđujući me tom malom penetracijom, a onda je počela činiti kružne pokrete po ulazu u vaginu, pa se trljati glavićem po klitorisu.
«A sad budi sasvim miran, bit će ti kao da me jebeš,» reče Verica i nabrekli kurac položi na moj stomak i na njega raširene velike usmine. Onda je krenula pokretima naprijed-nazad, trljajući pičku o kurčinu sve žešće. Ali, pazila je da se slučajno ne zanese i ne nabode. Uzdisala je i ječala sve glasnije i sve žešće se navaljivala. Skužio sam da hoće da nadrka klitoris od kurac i da tako svrši. I meni je polako nadolazilo, bilo je neobično, ali mi je nedostajao puni osjećaj penetracije i zabijanja do jaja. Verica je ubrzavala pa sam je napaljivao pritiskajući je na sebe. «Tako sestrice, samo navali, drkaj se… hajde droljo, svrši… svrši ko krava» siktao sam joj na uho, a ona je počela ispuštati sve glasnije uzdahe… Zatim sam joj stavio srednji prst u usta da ga dovro poliže i nakvasi, a onda joj ga gurnuo u šupak. Ušao je bez otpora, čak osjetih kako se analni mišić opusti puštajući cijeli prst u debelo crijevo. «Ooooh, tooo… kako me dobro jebeš… ali stani, stani… pusti me… izvadi prst, hoću da mi sad staviš kurac u šupak. Ne, ne miči se stavićemo ga ovako u ovoj pozi.» Ponovo se malo podigla i opet uzela kurac u ruku prislonivši ovaj puta glavić na čmarni otvor. Čim ga je osjetila na šupku, uzdahnula je i počela miješati.

«Divan si ljubavi, hajde sad me izjebi do kraja… samo polako… ovaj put ćemo bez ulja… Probaj moj šupak na suho, bez podmazivanja… svidjeće ti se… ma nakvasio si ti njega jezikom… Uh, ovo će biti dobro… volim se guziti i bez ulja. To bude malo tješnje, malo me nekad boli… ali bude vrelo… vidjećeš kako se tvoja sestrica dobro guzi. Mmmmm… tko bi sad ustajao po ulje, je li mili !? Nisam se ni klistirala, možda ima unutra nešto malo, ali nema veze… samo ga zabij.» pričala je Veki praveći novi zalet ka orgazmu. Rukom je uvukla u dupe još dva-tri centimetra kurca, a zatim rukama jako raširila guzove i u jednom pokretu silovito se natakla šupkom na kurac do jaja! Oboje smo jeknuli od iznenadnog žestokog podražaja i miline. Ostala je tako nataknuta nekoliko sekundi, a onda počela raditi guzom gore dole nabijajući se sve brže. Raspaljivala me do ludila i trudio sam se da ne svršim brzo ni prije nje, ali sam se sve teže uzdržavao da ne urlam od zadovoljstva. Njeno debelo crijevo primalo je moju tvrdu kurčinu stiskajući ga cijelom dužinom. Bio je to fantastičan osjećaj guženja bez ikakvog sredstva za podmazivanje osim prirodnih sokova. Vrelo, tijesno, sasvim drugačile od vaginalne penetracije. Verica je bila fantastična.

«Prija ti ovo bracika, zar ne ? Oooohh, tako ga volim… samo zabijaj… slobodno… Niko nema ovakvu seku, ha…. Samo ti uvijek možeš uvijek ubosti sekin vreli šupak… kad god hoćeš, ljubavi… Reci kakva je seka… jebe li se dobro… pričaj mi brate… kako je guziti sestru u šupak, hajde reci…» tražila je od mene bljuvotine. A bilo je predivno. Već sam se i ja pomalo ufuravao u tu fantaziju sa sestrom. Verica je zatim zavukla ruku sebi među noge i počela žestoko drkati klitoris. A ja sam shvatio da Verica počinje vlažiti i u šupku i da ulazi sve lakše. Opuštala ga je dok sam izvlačio kurac do glavića, ali ne sasvim, a zatim stiskala sfinkter dok sam prodirao u nju. Bila je savršen tehničar analnog sexa i trudio sam se da učim i nekad prodam neki fol budućim curama. A ova je tražila bljuvotine….

«Oh, kako volim tvoj šupak sestrice. Divno se jebeš u dupe…. Uživaj seko… dodirujem ti govno droljo izjebana… a poslije ćeš mi popušiti kurac. Takoooo, nabijaj se na kurčinu do jaja seko… Niko nema ovakvu kurvetinu u kući… Oh, kako ću te jebati na svakom koraku, guziću te cijeli život seko… Ti si savršena jebačica, volim da te jebem… jebaće te svi kome te ja dam… pušićeš kurce i lizati pizde… svi ćemo te popišati… seko.. Oh kako se ti voliš naticati….» lupetao sam ne mogavši smisliti nešto bolje i maštovitije. Ali, njoj je i ovo bilo dobro. Slušala me i sve glasnije ječala, drkajući se sve jače. I onda se čuo gotovo životinjski urlik žene sa kurcem do jaja u šupku. Urlik neopisivog orgazma koji se širio cijelim njenim oznojenim tijelom. Nabijala se takvom žestinom da sam se uplašio da će povrijediti, razvaliti čmar i debelo crijevo, ali je ona očito bila već «razrađena» i naviknuta na žestoke prodore u guzu. Još se nekoliko puta natakla, a zatim pala po meni držeći me jednom rukom za jaja i zadržavajući tako kurac u anusu. Brzo je i duboko disala, a zatim sve tiše da bi se onda potpuno smirila ležeći na meni smoždena orgazmom.

«A sada ti», reče svoju čuvenu rečenicu kada odluči da posebno ugodi muškarcu koji ju je upravo pošteno zadovoljio. Ne vadeći moj još pulsirajući kurac izvukla je noge i prešla u čučeći položaj nabijajući se ponovo do kraja u toj pozi. Izgledala je strašno uzbuđujuće, posebno meni koji sam se prenadražen približavao svršavanju. «Sad me uhvati odozdo za guzove, raširi ih i nabijaj me kako god želiš. Hajde svrši ovako… zguzi svoju seku do kraja…» Bilo je čudesno. Širio sam njene opuštene guzove silovito olakšavajući prodor u čmar i nabijao je na kurac najvećom mogućom žestinom. I sve sam mogao vidjeti, kako moj penis nestaje u njoj… vlažnu, raširenu, čupavu pičku koja je «zijevala» prema meni i nisam mogao dugo izdržati. «Taaakooo… braco… svrši mi u šupak… hajde istresi se unutra… zalij spermom moja govna… aaaaah…!» I eksplodirao sam. Bijela tečnost je šiknula u njeno crijevo u mlazevima, a ja sam urlikao od zadovoljstva.
Verica je ostala šutke sjediti na meni nekoliko minuta, a onda je uslijedilo novo iznenađenje, nova perverzija. «Slatki moj brate, a sad ćeš mi dozvoliti da uradim nešto što ne radim često, niti sa svakim. Ali ti si moj braco, mi možemo sve, zar ne !?» «A šta bi to moja seka željela ?» pitao sam. «Upravo ono što si maloprije trabunjao, da ćeš me guziti pa da ću ti onda popušiti. Mislio si ozbiljno, zar ne? Nemoj me sad razočarati. Uostalom ovo je moj šupak, moja govna, moja usta… šta tebe boli kurac šta ja radim!?» bila je odlučna Verica i polako se «diskonektovala» sa kurca. U sekundi se spustila među moje noge i uzela glavić u usta. Oblizala ga, poljubila pa opet progutala cuclajući. «Mmmmm… nema ovdje ništa ružno… mmmm tvoja seka je sva od čokolade…» i proguta ga cijelog bez ijedne grimase gađenja ili neke neugodnosti. Još tri-četiri minute ga je uvlačila i izvlačila van, ali moja erekcija se neutješno gubila, a kurac tražio predah nakon dobrog orgazma. Odustala je napokon i ustavši sa kreveta uhvatila me za ruku pozivajući: «Hajdemo zajedno pod tuš.»

Vreli tuš izuzetno je godio našim oznojenim tijelima poslije sexa i u ledenom zimskom danu. Mlaz vode me nagonio da pišam, a ona kao da je to predosjetila. U trenu se spustila i kleknula u ugao tuš kabine, a mene pogurala prema suprotnom uglu opet me hvatajući za penis. «A sad ispuni i onu drugu prijetnju…. Sjećaš se šta si mi govorio dok si me guzio ….? Hajde, popišaj me !» Gledao sam je začuđeno, a ona je nastavila navaljivati: «Pusti mlaz, braco… popišaj me po licu…. slobodno, pod tušem smo… daj da i to probamo.» I pustio sam mlaz, a ona ga je ćutke usmjeravala držeći me za kitu. Šarala je po licu, pa po grudima, pa zatim otvorila u usta puštajući malo mokraće unutra i odmah je ispljunivši. I tako do posljednje kapi. Ali znao sam šta slijedi. «Bilo je super. A sad ja tebe !»
Bez pogovora sam kleknuo, da i ja to probam, iako nisam baš čeznuo za tim doživljajem. Verica je zatim podigla jednu nogu i stopalom mi stala na rame raširivši noge, a dlanovima raširila stidne dlačice kako bi mokraćni mlaz šiknuo punom snagom. I pustila ga je uz uzdah olakšanja nekog ko je dugo trpio. Mlaz vrele mokraće pogodio me u čelo te se sve počelo slijevati niz lice. A onda je ona zamiješala bokovima šarajući po meni. «Otvori usta !» čuo sam neumoljivu zapovijed. I zinuo sam, Verica je usmjerila mlaz «gađajući» me u jezik. I onda sam se zagrcnuo, zakašljao i okrenuo glavu, a Veki je mokrenje dovršila u slivnik tuš-kade.

«Tako braco moj. Sad smo i ovo probali. Ma bit ćemo mi sjajan par. Samo ako budeš pametan, ako ne budeš ljubomoran i ne pokušaš me razdjevičiti na prevaru. Hm, bogami si me dobro pojebao. Dakle, zaslužio si da ti namjestim cimericu Oliveru. Zapravo izjebat ćemo je skupa, ženska je super. Može?»
«Ma naravno da može. Ali obećala si još nešto… dakle da čujem sad tu priču o vašem porodičnom lizanju i tucanju u dupe. Živo me interesira taj vaš «kult analnog čuvanja nevinosti». Kako to sve može, sa sestrom, sa mamom, ali junf ne ? pitao sam.
«Ah, to. Pa objasniću ti sad potanko. Čekam te u krevetu,» odgovori preko ramena i izađe iz kupatila ogrnuta velikim ručnikom.

 

* * *

 

Verica se ipak malo nećkala. Skužio sam da je malo «povukla ručnu» na planu iskrenosti pa je krenula u neku uopćenu priču koju sam već čuo. Kao, sredina je zatucana, nevinost se tradicionalno precjenjuje, a ženske se sve kasnije udaju pa sve teže podnose apstinenciju. Tako joj je mama prenijela «mudrost» ženskih predaka da tradiciji doskoče odbacivanjem tabua, da željene muškarce zadovoljavaju i privole na vjenčanje pušenjem, dobrim petingom i analnim tucanjem pa ako to ne uspije, bar je himen ostao čitav i mogu se sljedećem momoku prodavati kao nevine. Bilo mi je jasno da ću je morati podstaknuti pa sam joj se u krevetu primakao, prislonio kurac uz guzove, a prstima počeo lagano i nehajno milovati čuperke vagine.

«Hajde ljubavi, ispuni mi još jednu željicu. Daj da vidim kako izgleda, himen. To je raritet koji se sada rijetko sreće», zamolio sam je. Pogledala me na momenat iznenađeno, ali je onda bez oklijevanja raširila noge. «Evo, proviri unutra, ako šta vidiš.»
Podigao sam joj stražnjicu i podvikao pod nju veliki jastuk i savio joj noge prema glavo koliko sam god mogao. A Veki je sama svojim ručicama raširila picu, da mi pomogne vizuelni pristup. Kokica je ponovo bila skupljena pokrivena bujnim čupercima pa sam krenuo jezikom da je malo «otvorim». Nekoliko poljubaca u velike usmine, pa zatim minut-dva lizanja dali su efekta. Pičkica se napunila krvlju, opustila, nakvasila i počela otvarati. «Pogledaj sad», reče ona i sa dva kažiprsta raširi usmine. U unutrašnjosti vagine prodoru kurca «suprotstavljala» se tek mala gotovo prozirna roza opnica napeta preko kanala u koji Verica nije nikom dala da prođe. «Ah, to je to…», ote mi se gotovo uzdah razočarenja. «I ti ovo toliko čuvaš !?»

«Da ljubavi, to sranje je karta za budućnost. S time ću se «dobro udati». Frajeri kod nas su takvi primitvci da im je to navažnije. A kad mu se uvalim, ja ću postati suvlasnik njegove dvije kuće… moj dečko ima privatni biznis i ko zna koliko love nasljeđuje od starog. Shvaćaš. I sve to mi možeš pokvariti u samo jednom trenutku slabosti. Mislim, moje. Kužiš?»
«Kužim. Ne brini za mene. Ali tog malog moraš «počastiti» što prije, inače će on otići dalje.» Šutila je razmišljajući o tome, a ja sam nastavio lizati. I djelovalo je. Verica je bila sve napaljenija te je ponovo progovorila, sve otvorenije i detaljnije….

«Divno me ližeš, ti baš kužiš ženski senzibilitet… oh tako, samo polako… A prvi liz mi je opalila mama. Da,da. Došla sam jedno veče napaljena iz diska gdje me dečko dobro izdrpao… svašta mi je radio, hvatao za picu i prislanjao mi tvrdi kurac uz guzove… Poludjela sam i čim sam stigla kući skinula sam se pustila pornić i počela masturbirati…» («I onda…?») A stara je je čula kad sam stigla pa je krenula da mi poželi laku noć i ušla u sobu bez kucanja. Nisam je čula, a ona je imala šta vidjeti… oooh taaaakooo, sad me liži po butinama… taaaako… Stara je stajala kod vrata desetak minuta, poslije je pričala da ju je napalilo porno film koji sam pustila, ali i ja kad me vidjela napaljenu kako drkam…. Pustila me da svršim i tek onda sam je primijetila. Stajala je kod vrata zadignute spavaćice i mazila se među nogama.

Bilo mi je neugodno jedan trenutak, a onda smo se nasmijale kako smo uhvatile jedna drugu «na djelu». Samo je rekla: ooo pa ti si prava, zgodna, vatrena ženska. Nisi više moja mala djevojčica. Prišla mi je i legla na krevet iza mene, osjetila sam pritisak njenih velikih grudi na leđima i toplog međunožja na guzi, bila je napaljena.
Onda mi je mama počela tiho govoriti na uho draškajući me jezikom: «Mmmm… znala sam ja da ćeš ti biti živa vatra… mamina kći… mmmm napalili su te dečki vani, a ne znaju šta bi poslije s tobom, ha ? Mama će tebi pokazati… a ti ćeš onda njima. A možeš i curama… da,da… i cure mogu biti dobre….» I onda me doslovno povalila, raširila mi noge kao kakav dečko i pružila se po meni. Uvalila mi je jezik duboko da nisam mogla ni glasa pustiti, a i ne znam što bih rekla. Natakla se pičkom na moju butinu i trljala se, a drugom počela miješati među mojim nogama. Hvatalo me novo uzbuđenje i ja sam se pustila svojoj mami da radi što god hoće. A ona je radila i pomalo dijelila lekcije… Spuštala se sve niže, preko sisa, stomaka, do moje kokice i onda zaronila u nikad ošišanu pičku.
«Oh, kako slatka pica…» dahtala je mama zabijajući mi jezik sve dublje. «Ovako… može ovako… dečki neka te ližu i jebu ovako, jezikom… ne mogu ti probiti himen, a ti ćeš se nasvršavati…» pa se prepuštala oralnom zadovoljavanju svoje uspaljene kćerke. Bilo mi je tada 17 godina. I mama je uživala i bila sve napaljenija. U jednom momentu se spustila malo niže i bez upozorenja mi zabila jezik u šupak, a nos u pičku. Baš kao što ti sada radiš… ooh divno mi to radiš… Mama se nije štedila da me zadovolji i ja sam bila sve napaljenija. «Ovako malecka… uhvati dečka za kosu, hajde probaj sad mene, i upravljaj njegovom glavom, njegovim jezikom gdje želiš… u picu pa u guzu…» Ubrzo sam svršila pritiskajući mamino lice u svoje međunožje. Pustila me da se ispušem, a onda sam čula njen mukli uzbuđeni glas: «A sad da vidim kako si naučila lekciju,» reče mi mama i zavuče jastuk ispod pozamašnog, ali zgodnog dupeta i šireći noge prema meni. Bila je napaljena i pred svršavanjem. Bez oklijevanja sam se spustila među njene noge i odmah sam osjetila njene ruke u kosi. Usmjeravala je moj jezik gore-dole sve brže. Iznenada se izvila i pritisnula lice i nos u svoju vrlo čupavu vaginu i samo prosiktala: «Liži mi šupak, mila… zabij mi ga…» Zabila sam joj ga i nakon nekoliko sekundi počela se grčiti u orgazmu stiskajući moju glavu butinama. «Ooooh tako, kćeri moja mila… To si brzo naučila. I ne čudi se ničemu, ne odbijaj ništa. Bitno je samo udati se nevina! Sve mi smo to prošle. I ja sam ovo naučila od svoje sestre, da, da… od tetke Zorice. Obje smo ovako čuvale nevinost i uživale s momcima. Zato trebaš naučiti još ponešto… I poslije sve to pokaži svojoj maloj sestrici, uskoro će i nju zasvrbiti pica pa ko će vas trpiti tako napaljene po kući…»

A ja sam Vericu lagano lizao pazeći da je ne napalim previše, ali priča je učinila svoje. Zagrlila me i okrenula mi leđa povlačeći me na sebe. «Hajde stavi mi ga malo u dupe, ali samo malo i polako me karaj… pa ću nastaviti.» Ovaj put sam iz kutijice zagrabio malo vazelina i nanio na njen čmar. I čim sam prislonio glavić, Verica je napravila mali trzaj guzicom unatrag i nabila se na kurac. I nastavila priču: «Mama mi je obećala da će mi pokazati kako da se tucam s momcima, kako da kontroliram situaciju, iako sam u sobi imala dosta pornića… Dogovor je bio da ona ostavlja razvučene zavjese spavaće sobe i da ja sa balkona gledam kad bude pušila tati i posebno kako se treba tucati u guzu. Stari ne bi znao da ga gledamo, a ona će mi demonstrirati kako šta treba. I tako smo iz noći u noć čekali da moja mlađa sestra zaspi, a onda je ona napadala starog. Pušila je zaista izvanredno, sasvim je gutala njegov ogroman kurac, vadila ga, drkala i napucavala još više, pa opet uvlačila u usta… Ponekad ga je puštala da je uhvati za kosu da joj ga on žestoko nabija u usta… i uvijek joj je svršavao u ustima. Poslije ga je ponovo napaljivala i tražila još. Stari je želio da joj ga stavi u pičku, ali je ona insistirala: «Jebi me u šupak, zabij mi ga u guzicu, to sam poželjela, hajde kao nekad…» i stari se nije puno bunio. A ti, šta si ti stao, hajde vozaj mi ga malo po debelom crijevu, taaaako, ubadaj me lagaaano…» i ja sam ponovo hvatao zalet u Veričinu zadnjicu slušajući je s pažnjom.

«Ja sam to sve tako poslije radila sa dečkima. Mijenjali su se, lizali me, pušila sam im, guzili su me, ali smo se na kraju razilazili na jednoj te istoj stvari… koke nisam davala, šupak je bio njihiv maksimum intimnosti. No, uskoro su dečki u gradu to znali pa mi nisu prilazili, ako im moj šupak nije bio dovoljan, iako sam to već savršeno radila. Kad smo bile same, mama mi je pokazivala kako se radi klistir pa sam se poslije toga mogla karati do besvjesti bez neugodnih mirisa i izlučevina. Otkrila mi je tajnu da svršavanje u šupak, ako nisam isklistirana, sperma izaziva proljev… pa kojim se kremama treba podmazivati protiv hemeroida. Sve je to išlo praktično, naravno…. oooh, tako ljubavi sad mi ga gurni do jaja i budi miran samo mi ga drži unutra…. i to je jedan od maminih trikova… tako ga drži dok se ne opustim sasvim, a on će se ukrutiti maksimalno… vidjećeš…. Ooooohhh, kako mi je to mama radila s krastavcem… Birale smo svježi krastavac i presvlačile ga kurtonom… Onda mi ga je ona zavlačila polako u šupak i istovremeno mi lizala pizdu. Tako smo se karale i povećavale dimenzije krastavca koji sam primala u šupak pripremajući se za razne «kalibre». Ona je bez problema primala ogroman tatin kurac… Napaljivale smo se do besvjesti pa sam joj jednom nabila bocu od šampanjca među noge, u pičku i opalila joj liz da je urlala…. Sve češće smo se karale i lizale tako da sam ubrzo naučila sve što treba znati dobra jebačica koja želi ostati nevina.» pričala je Verica i polako počinjala miješati dupetom nabijajući se na kurac koji je već pulsirao u njoj.

«A kako je sestrica došla na red ?» tražio sam detalje.
«Seka je posebna priča. Prije toga je mama poželjela da ona gleda mene sa mojim dečkom. Jedno veče, kad starog nije bilo, a seka bila izašla u disko, pozvala sam dečka i uvela ga u spavaću sobu mojih roditelja, a on je odmah navalio pa sam ga morala obuzdavati kako ne bih pokvarila predstavu za mamu koja je sada sve to gledala s balkona kroz prozor. I demonstrirala sam sve, natjerala ga da mi liže sve od pupka do šupka, pušila mu u svim pozama, gutala spermu i na kraju mu okrenula guzicu…. Stara je poslije samo prokomentirala: «Mala sad znaš sve…», ali ja sam je i dalje nastavila gledati kako se tuca sa starim. Zabavljalo me je što on pojma nema šta se dešava, a nije mu jasno zašto se mama odjednom poslije toliko godina ponovo pali na njega ko luda. E, a moja seka… …izvadi ga sad malo, taaako, pa ga gurni… Malecka se jednom probudila i ušla u moju sobu i skužila da me nema u krevetu, a da je moj balkon otvoren. Prikrala mi se iza leđa i vidjela što gledam pa mi se pridružila. Zinula je od čuda, ali se brzo pribrala i, čini mi se, počela uživati u prizoru parenja naših roditelja… mama je bila nagužena i okrenuta baš dupetom prema nama (znala je da je gledam i to ju je palilo), a tata je upravo jahao na njoj i uvaljivao joj kurac malo u pičku, pa ga prebaci u šupak… pa je nekoliko puta ubode u guzičetinu, a onda ga vrati u pizdurinu…

OOOhh… mama je još dobra stara koka, idealna za izjebati bez milosti… Priznala mi je da bi voljela probati redaljku, i bar dva-tri frajera da je nataknu istovremeno… A maloj seki se otelo samo: «Auuuu… kakva kurčina… ko u crnca !» Uhvatila sam je za usta u odvukla u sobu. Mala je bila napaljena kao i ja. Htjela je da se vratimo i da nastavimo gledati njihov sex, ali sam je ubijedila da ostane sa mnom u sobi. Pustila sam žestok pornić i uvukla se kraj nje u krevet. «Evo, mala, ako ti se gleda jebačina, gledaj…» i prislonila se uz nju. Ubrzo sam osjetila da je zavukla ruku među noge i počela drkati pa sam je i ja uhvatila za dupe i počela maziti. Kad se već počela gubiti od uzbuđenja okrenula sam je, povalila je i legla joj među noge…. oooohh… onda sam maloj radila sve što i mama ranije meni…. Stekla sam novu ljubavnicu, željnu užitaka i znanja, a hormoni su joj svom silinom navirali u tijelo… Oooh, mili moj… jel dosta priče, može li sad malo sexa ?»
«Može ljubavi» odgovorih već raspamećen razvratom koji sam čuo. Oboje smo bili blizu orgazma pa sam počeo sve žešće da se zabijam u Veričin čmar. Postavila se četvoronoške, a ja sam je zajahao u pozi u kojoj je moguć najdublji prodor u šupak. Zabijao sam ga tako par minuta bez riječi, a Verica je samo roktala kao životinja. «Hajdemo sad zajedno, mili…» samo promrmlja i poče svršavati ispuštajući grlene uzdahe, kao da se guši. Istresao sam se ponovo u njeno dupe i na kraju je gurnuo na krevet pritisnuvši je svojim tijelom. Sve tiše je disala, a kad se smirila samo tiho upita: «Ljubavi, hoćeš li ga izvaditi ili da ostanem zauvijek ovako zakucana kurcem za krevet ?» Počeli smo se smijati i tu je sexu bio kraj.

Šutili smo zagrljeni neko vrijeme, a onda upitah. «Nedostaje li ti pravi sex?» Razmišljala je neko vrijeme kao da bira riječi. «Da, priznajem da se osjećam nekompletno. Možda nema cure koja se ovoliko trudi kad puši kao ja, i koja nudi više od mene u analnom sexu, ali bih probala taj osjećaj… prodiranja u picu. Vidim cure kako se oduzimaju kad ga prime među noge, već me malo nervira ovo robovanje himenu i tradiciji. A i vi frajeri… dobijete sve, ali računate samo kad pojebete žensku. Je li tako, i ti si isti!?»
«Nekako je tako, sex je sex. Ali ne brini se za mene, meni je i ovako super s tobom. Priznajem, ni jedna se ne guzi kao ti, ali bih volio probati i tvoj muf. I nisam bitan ja, misli na tog frajera kojeg želiš odvesti pred oltar…»
«Eto vidiš! Dakle, pička je pička. Ok, ovog malog ću već obraditi vrlo uskoro. A ni ti mi nećeš patiti. Dakle, prvom prilikom ćemo povaliti Oliveru pa ćeš je izjebati da te prođe čežnja za pičkicom, ali ostaješ moj. A sljedeći vikend, kad se nas troje «uštimamo» idemo na jednu dobru žurku… tamo će biti svega obećavam ti. Radi što god želiš, a vidjećeš kakvu curu imaš…» obećavala je Verica, a ja sam se unaprijed radovao obećanoj ševi sa zgodnom Oljom i predstojećim orgijama. U tom trenutku netko je pokucao na vrata dogovoreniom znakom («kuc, kuc,,, kuc,kuc,kuc»). «Ovo je Olja, otključaj joj vrata!»
Ustao sam, hitro obukao gaćice i otključao. Olivera je ušla i veselo zacvrkutala: «Jesam li vas što prekinula, ha ? Auuu, što je ovdje toplo… i miriše na sex… sram vas bilo što me niste sačekali pa da vas gledam!»
«Samo naprijed, lijepa moja», dočeka je Verica, «ali nisi ti od onih koje bi samo gledale. No, i to ćemo srediti, pa mi smo već kao mala obitelj, ne !?»
Olivera, potpuno obučena i u zimskoj jakni i Verica, potpuno gola – stajale su pored stola i raspakivale Oljine krpice koje je upravo pokupovala u gradu. Bio je to fantastično uzbudljiv prizor od kojeg me već hvatalo uzbuđenje, a pravi sexi urnebes je tek slijedio…

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 13 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!