lizanje zrele picke

Vera

Upoznavanje Srbija

Junski dan, nedelja. Spremih se I pođoh do Ane, devojke mi, da idemo na plažu. Pozvonio sam vrata se otovboriše i predamnom stoji Anina mama Vera.
Ajde uđi, reče, što i učinih.
Jeli Ana spremna? Upitah.
Ana je sa ocem otišla jutros u Apatin kod babe, kojoj je noćas pozlilo, nije ti se javila jer su žurili, dobih odgovor.
Ajde da popijemo kafu, reče mi Vera i pođosmo u dnevnu sobu.
Vera je žena svoji možda 45 godina, dobrog izgleda, obučena u laku letnju haljinu na zakopčavanje, pomalo tesnu, nešto iznad kolena dužine. Idući ispred mene vrckala je svojom okruglim guzicom. Posadila me na trosed i otišla da kuva kafu, pri tome je dosta izazivači hodala. Bulji sam u to skladno popunjeno telo i pustio mašti na volju. Kako bih je rado obradio.
Vratila se ubrzo noseći kafu. Dok ju je stavljala na sto nagnula se prema meni tako da su joj sise skoro ispale kroz raskopčani gornji deo haljine. Pogledala me je i nasmešila se koketno.
Gledaš, gledaš. Primatila sam ja već da me već neko vreme merkaš, reče mi sedajući pored mene na trosed.
Ma nije to, zbunjeno ću ja.
Nadam se da ti se dopada to što merkaš, nastavi ona i onako kao slučajno levom rukom malo podupre sise i dalje se smeškajući.
Stvarno je bila zgodna poželjna žena, lepih oblina, punih grudi, ne naročito lepog lica, sa malo punijim usnama.
Nemoj ti meni nije to, vidim ja tvoje poglede.
Izvinite, zar je zabranjeno gledati zgodnu ženu.
Nije zabranjeno gledati, ali iza toga stoje i grešne misli, zar ne.
Ovaj, pa, ne znam… zamuckivao sam.
lizanje zrele pickeOkrenula se ka meni, podižući desnu nogu na trosed, tako da je dodirivala moje koleno, Pri tome joj se haljina malo otvorila i pokazala lepo izvajane butine. Desnu ruku je položila na naslon troseda, tako da joj je šaka bila iza mog temena. Sise su joj bujale iz procepa haljine. Nesveno počeo je da mi se macan budi.
Ništa se ti ne brini, ne zameram ti ja, gledajući me u oči i nekako izazivački gledajući, nadigavči jednu obrvu.
Ovaj ovo su već prave provokacije, okuražih se ja.
Misliš ili želiš, reče, pri čemu je počela prstima ruke sa naslonjača da mi češka vrat i kosu.
Skupih hrabrost i položih ruku na njenu desnu nogu, malo iznad kolena.
Vidi, vidi, nestaje trema, i dalje je izazivala.
Moja šaka na njenoj nozi počela je da miluje po unutrašnjoj strani butine, polako se krećući na više. Nije se protivila, nastavila je da mi mrsi kosu, Položih sada i ja svoju ruku preko njene i pomilovah je po vratu. Obuhvatih joj vrat i provukoh sebi. Gledala me je i dalje izazivači, nije se protovila. Usne nam se spojiše u jedan kratak nežan poljubac. Sklopila je oči i blago otvorila usne. Položio sam svoje usne na njene i ponudio joj jezik. Prihvatila ga je. Ljubili smo se sve žešće. Njena ruka na mom temenu, moja na njenom. Desna ruka mi je polako napredovala uz njenu butinu, blako sam je milovao vrhovima prstiju približavajući se gaćicama.
U trenu se odmakla iz poljupca.
Vidiš nije ništa strašno, samo ti je trebalo malo podsticaja, rekla polako raskopčavajući gornju dugmad na haljini. Uskoro su njene grudi, punačke, kiptele samo u brusu. Počeli smo ponovo da se ljubimo. Ruka mi se sa njenog vrata spustila polako na grudi. Blago sam obuhvatio jednu, bila je meka, maisrao sam je. Zavukao sam ruku pod brus i obuhvatio joj golu sisu, osetio sam bradavicu na dlanu i blago joj stegao sisiu. Poljubac se nije prekidao. Ruka na njenoj nozi doprla je do samih gaća, pod prstima sam osećao njene bujne dlake. Pritiskao sam je preko gaća i trljao.
Ne prekidajući poljubac svalčila je haljinu preko ramena, zavukla je ruke iza ledja i raskopčala brus. Tada se bacila na ledja, haljina je bila samo oko bedara, gaće su joj se videle, sise su se razlile po njoj. Bio sam zatečen. Njen punačak okrugli stoma, sise iznad njega, zabačena glava, sve je govorilo o njenoj potpunoj predaji. Podigla je desnu nogu skroz na trosed. Sa obe ruke sam joj obuhvatio haljinu i povuka na dole svlačeći je. Kad sam došao rukama do ruba njenih gaća, zahvatio sam i njuh. Prodigla je guzu i ja sam svukao sve sa nje. Sevnula je njena bujnom dlakom obrasla pička. Kakav je to prizor bio. Spustio sam glavu an njen stomak i počeo da lickam i grickam. Ruke su mi bile njenim sisama, blago sam ih stiskao, milovao prstima, dlanim trljao bradavice. Položila je ruke na moju glavu, mrseći mi kosu. Spuštao sam usne niz stomak, kada sam dišao do njenuih dlačica, počeo sam da ih čupkam usnama i pomalo grickam. Širila je noge sve više, nudila se. Najzad sam dopro usnama do njenih usmina. Blago se otvaral, jezik je brzo ušao u nju, Ljubio sam joj pičku kao da su joj usta, jezik je trljao njen klitoris. Bila je već podosta vlažna. Pritiskao sam jezikom njen klitoris o svoje zube i povlačio ga. Jednu ruku sam pridružio svojim ustima, druga je ostala da joj mazi sisu, koje nisam mogao da se oprostim.
MMMMMMM, AAAAAh, čulo se iz nje.
Pridružio sam jedan prst svom jeziku, masirao sam joj zidove, sada već pune sekreta, pičke. Počela je da se kreće, kukovima, nudeći mi se sve više. Mrmorenje je bilo sve jače. Rukama mi je pristiskala lice i svoju mikicu. Počela je da se koči u nogama. Podigla ih je sebi do stomaka, sada je joj pička bila potpuno na izvolte. Jezik i prst su šarali po njoj. Stiskala mi je glavu svojim butinama, trzala se nekontrolisano i mrmorila glasno.
AAAhh, UUUUUUU, daaaaa, joooj, čulo iz nje. Orgazam joj je bio urnebesan. Nisam prekidao obradu klitorisa i mikice. Spustio sam ruku sa njene sise i počeo da svlačim svoj šorts i gaće, jedva mi je to uspelo, jer je moj maca bio toliko nabrekao da se sapleo u gaće. Najzad sam ga oslobodio. U medjuvremenu nju je polako prolazio orgazam. Spustila je noge pored mene, ostavlajući ih zgrčene, rukama je počela da povlači moju glavu ka sebi gore. Podigao sam se u smestiose medju njene noge. Moj podablji, ne preterano dugački, glavati macan, lako je pronačao otvor njene mikice. Uleteo sam kao u nju. Bila je potpuno otvorena i spremna za njega. Zaječala je. Počela je da pridiže kukove, nabijajući se. Moje usne su bile na njenoj sisi, lizao sam joj i čupkao bradavicu, oreol o bradavica su se naježili. Ruke su mo bile nalakćene iznad njene glave. Ljubila mi je vrat i grickala ušne resice. Polako sam izlazio iz nje u isto tako ulazio, pri tome sam kružio kukovima. Odgovarala je istom merom. Orgazam mi je brzo dolazio, bio sam prenadražen. Izvio sm se iznad nje i počeo da se praznim. Intezitet je bio takav da sam mislioda će joj sperma izaći na usta. Mlazevi su bili obilni i višestruki. Njene ruke su pritiskale moju guzicu na nju. Ritam kretanja je polako opadao. Skupila je noge ispod mene i nije mi dozvoljavala da izvadim macana. A on za divno čudi nije se baš mnogo opustio. Blago se kretala sa macanom u sebi. Milovala mi je leđa i pomalo ih češkala. Spistio sam glavu pored njene. Ćutali smo i uživali. Povremeno sam vršio kontrakcije mog maca. Osetila je te blage trzaje u sebi.
Kako to radiš, upita me.
Da li ikad probala da prekineš mokrenje stiskajući se, probaj to, odgovorih.
Odmah je probala i iamlo je efekta, njeni zidovi su pritiskali u trzajima mog macana.
Sve to nije bilo bez rezulata, i ona i ja smo počelio sve više da se krećemo, macan je polako vraćao svoj vulumen. Ponovo je raširila noge i pridigla kolena. Obuhvatio sam joj kolena rukama i podigao joj noge na moja ramen. Pri tome sam prstom desne ruke počeo da joj masiram klitoris, pored mog macana. Savila se i rukom dohvatila moja muda i počela da ih trlja o sebe, više po čmaru nego po mikici. Oboje smo stenjali mrmorili sve više. Nogama, koje su joj se ponovo kočile, me je stisnula oko vrata. Orgazam nam je oboma dolazio. Naticala se iz sve snage na mog macana. Počeo sam da se praznim u nju ponovo. Količina sperme nije bila kao prvi put, ali obzirom da je već bila puna, curilo iz nje. Slivala se niz moj kurac i niz njenu mikicu i čmar. Jedva smo se nekako smirili. Najzad je stistula noge pored mene i pošto je moj mali dosta omlitavio gurnula me sa sebe. Strovalio sam se na pod pored troseda. Nasmejala se i ja sam.
Hu baš je žestoko, rekoh joj, prava si.
Idemo da se operemo, reče i diže se tako gola, uhvati me za ruku povede u kupatilo. Dobaci mi pečkir i izađe napolje. Istuširao sam se i obrisao, omotao peskir oko struka i pravac dnevna soba. Čuo sam Veru u kuhinji. Obukoh šorts i majicu i sedoh.
Sada idem ja, reče u prolazu, još uvek gola. Gledao sam je, prava dobro držeća žena u zrelim godinama, punih dobro držećih sisa, okruglog dupeta, sa tek naznakama strija, okruglastog stomačića, sa busenom koji je bio čaroban. Baš mi se danas omaklo. Bio sam pomalo zbunjen sa svim što se desilo, razmišljao sam kako ću i šta ću sa Anom, dali će primetiti neku promenu u mom ponašanju.
U tom dođe Vera u bade mantilu, vezanom oko struka.
Predpostavljam da si iznenadjen i zbunjen sa svime što se desilo, poče ona priču.
Znaš Ana i ja smo kao drugarice. Razgovamo o svemu, pa i o seksu i tebi. Naravno ne sa detaljima. Rekla mi je da si zadivljujući muški. Da uvek u svemu prvo želiš i to činiš da nju zadovoljiš a tebi kako posle bude, pa tako ti i u seksu. Bilo mi je to čudno. Moj Leo i ja smo u braku već 23 godine, udala sam se sa sa 20. Naš seks je verovatno prosečan, neki put me zadovolji, neki put ne, nema nimalo mašte i improvizacije, jednoličan i klasičan. Nikad me nije spopao van kreveta. Zato sam morala da probam to što mi je Ana rekla, da imam seks sa nekim ko će želeti da me zadovolji. I zadovoljena sam i hvala ti. Trudiću se da Ana nikad ne sazna za ovo, a i ti se pazi, probaj kao da se ništa nije dogodilo.
Znate, nije da nisam maštato o seksu sa vama, ipak ste vi savšeno poželjna žena. Nadam se da ovo neće poremetiti odnos sa Anom. Trudiću se da je nikako nedam doznanja da se išta desilo.
Uz još par rečenica bez veze, izađoh iz stana. Umesto na plažu otišao sam kući.

Živim u garsonjeri koju mi je ćale iznajmio za strudije. Hvala mu na tome.
Nekako sam pregurao sledeći susret sa Anom, nije ništa primetila u mom ponašanju. Izbegavao sam da idem po nju kući.
Prošlo je desetak dana. Jutro, nešto posle osam sati. Neko zvoni, onako bunovan i u polusnu otvorih vrata. Kad ono Vera, odgurnu me uđe unutra. Bila je u uzanoj suknji, koja je isticala njene obline i bluzici, zategnutoj preko sisa, napirlitana. Bio sam šokiran.
Odkud vas, upitah.
Ne mogu da izbacim iz glave našu avanturu, reče.
Da, pa šta sad, ja ću naivno.
Doživela sam nešto jedinstveno i želim ponovo. Gledala me je u očo i polako je rakopčaval svoju bluzu.
Bio sam u boksericama i atlet majici, još uvek bunovan. No to nije smetalo mojoj muškosti da se budi pre mene, dok su se ukazivale njene pune sise. Brzo je raskpčala suknju i zajedno sa čarapama je svukla sa sebe. Stajao sam naspram nje, pomalo zbunjen, buljeći u to raskošno telo, sa macanom koji se sve više isticao u mojim boksericama. Kao i svaki mužjak kad oseti ženku u teranju samo sam želeo da ponovo gospodarim tim bogatim telom. Raskopčala je grudnjak, sise su sevnule slobodne, sa povećim oreolom oko bradavica, Zavukla je ruke u gaće i u trenutku ih skinula, Stajala je tako gola ispred mene. Nisam mogao da skinem pogled sa njene mikice. Legla je na krevet i pružila ruku ka meni. Na brzaka sam skinuo majicu i bokserice, macan je stajao uspravan u punoj svojoj snazi, krenuo sam ka krevetu.
Stani, hoći da ga vidim tako nabreklog. Reče mi.
Nisam je poslušao, legao sam pored nje i zagrlio je jednom rukom, usne su nam se spojile, jezici isprepletali. Rukama me je obgrlila i stegla uz sebe, njene sise su me pritiskale. Obujmila me je nogama i moj macan je pritiskao njen busen. Obuhvatio sam jednu sisu rukom i masirao je. Sve vreme smo se ljubili. Ruku sam sa sise polako spuštao niz njeno telo, preko stomaka, koji sam milovao vrhovima prstiju, sve do busena. Pokrio sam ga šakom i počeo da ga trljam, mrsio sam joj dlačice i čupkao ih. Ona je širila noge i nudila se mom macani. No ja sam prečao sa njeniuh usana na bradavice, vrljao ih izmedju usana i grickao. Polako sam se spuštao usnama po njenom telu. Sad mi je jedna ruka bila zauzeta njenom mikicom, na kojoj sam ubrzo prstom našao procep. Druga ruka je masirala jednu sisu, trljao sam bradavocu otvorenim dlanom i prstima gnječio okolo. Njene usmine podeblje i pune sakrivale su klitoris, sluz je počela da se strvara. Prst u njenom procepu brzo je našao klitoris i počeo da ga vrlja i masira. Usta su mi ubrzo bila puna njenih dlaka, čupkao sam ih usnama. Uskoro je jezuk zauzeo mesto prstu u njenoj mikici. Ljubio sam joj usmine kao da su usta. Prst se spustio niže u njen tunel, kružio sam jezikom po njenom klitorusu. Masirao sam joj zidove mikice, kretala se kukovima. Položila je ruku na moju glavu i mrsila mi kosu pritiskajući me na sebe. Počela je da stenje i mrmori. Kao i prošli put nadigla je noge i stisnula mi glavu butinama. Ubrzo je počela da se trza i koči u nogama. Digao sam glavu sa njene mikice i počeo da joj grickam stomak, jezik su zamenili prsti u njenoj mikici. Dva prsta su trljala njen klitoris a ostali su joj stiskali usmine oko njih. Skupila je noge uz jedno dugačko AAAAH, Jooooj. Svršavala je orkanski, Nisam prestajao sa prstarenjem sve dok se nije opustila. Držeći me za kosu vukla me je na sebe. Sa obe ruke sam obuhvatio sise i zagnjurio lice među njih. Kako su to bile dobre sise. Za to vreme ona je spustila ruku i obuhvatila mog macana. Vukla ga je ka svojoj mikici. Raširila je noge potpuno da bih se mogao smestiti medju njih. Nisam želeo još da ga spustim u nju, navlačila ge je u sebe. U tom natezanju samo mi je glavić bio u njoj. Kružio sam kukovima, kako bi je što više nadražio. Najzad me je uvukla u sebe. Toplota i čvrstina zidova njene mačkice bila je neodoljiva. Umirio sam se, nisam hteo odmah da svršim, želeo sam da se što duže jebemo. Lešao sam mirno u njoj. Povremeno bih vršio kontrakcije. Odgovorila je istom merom. Spustio sam ruke i obuhvatio joj guzove. Masirao sam ih stiskao ka sebi. Ona je zgrčila noge i zabacila ih oko mog struka. Polako smo se njihali i onda mi je došao prasak. Počeo sam da štrcam mlazeve u nju. Osetila ih i počela je se kreće kukovima. Praznio sam se u nju. Počela sperma da sliva iz nje, preko mog macana na njene guzove i u moje ruke. Nisam prestao da je pumpam iako mi se macan malo opustio, želeo sam da je dovedem do orgazma. Polako je počela da ubrzava svoje kretanje, mrmljala je nešto i uzdisala. Mesio sam joj guzove i ljubio i grickao sise. Tenzija joj je rasla. Sve se više trzala u svojim kretnjama i kočila noge. Pustila je jedno dugo MMMMMMMMMMMM i AAAAAhhhh. U trenu se potpuno ukočila. Orgazam joj je bio žestok. Polako se opuštala, još sam uvek bio u njoj. Povremeno sam joj se nabijao uz stalno kruženje macanom. Smirila se, polako je skupila noge, pridigao sam se na ruke, poljubiom sam je. Bila još uvek zadihana. Ustao sam i seo pored nje, gledao sam je. Baš je bila raskošnog tela. Položio sam ruku na njenu sisu i blago je stisnu. Sagnuo sam se i poljubio je. Seo sam na ivicu kreveta.
Hoćeč da se tuširaš, pitao sam je. Ćutala je. Ustao sam i otišao u kupatilo, malo sam se zaprao od sperme i njenih sokova. Uzeo sam jedan peškir i pokvasio ga i poneo sam i jedan suv.
Vratio sam se u sobu i seo pored nje. Bila se pokrila čaršavom. Svukao sam ga sa nje, gledala me je začudjeno,. Uzeo sam vlažan peškir i počeo da je brišem, prvo sise, zatim stomak, raširio joj noge i brisao je medjunožje, guzu, svuda gde je bilo tragova znoja, naših sokova i sperme. Radio sam to polako i nežno. Samo me je posmatrala, bez ijedne reči. Kada sam završio pokrio sam je čaršavom samo preko bedara.
Hvala, reče, ovo je tako nežno.
Seo sam pored nje i posmatrao njene sise. Kako su to bile lepe dve voćke, ceo dan da ih ližeš i grickaš. Nalaktila se na jednu ruku i legla postrance. Gledali smo se.
Molim te neka ovo bude samo seks, ja Anu ostaviti neću, rekoh joj.
Dobro neka bude tako, složila se.
Legoh pored nje. Počeo sam da se igram njenim grudima koje su pomalo visile kako je ležala pobočke. Smešila se i povremeno me ljubila. Onda je prebacila jednu nogu preko mene tako sam na boku osetio njen busen. Spištala je jednu ruku niz moje telo. Milovala mi je stomak, počela je da mi ljubi bradavice. Moj macan je počeo ponovo da se budi. Gledla je u njega. Ruka joj se polako spuštala ka njemu. Obuhvatila ga je i stisnula. Počela je polako da prevlači kožicu gore dole. Radila je to sa dva prsta i vrlo nežno. Macam a sa njim i stomak su mi se trzali od tih nadražaja. Jenu ruku sam joj polžio na teme i mrsio joj kosu. Polako sam joj gurao glavu na dole. U trenu me je začudženo pogledala, ali ja sam nastavio blago da guram glavu. Shvatila je. Prinela je usne mom glaviću, trznuo sam se. Uspravila je mog macana i počela da ga liže. Radila je to dosta nevešto. Povremeno bi usnama obuhvatila glavić. Jednom rukom je i dalje polako drkala, drugu je spustila na moja muda i počela da ih mesi. U momentu kad je usnama bila obuhvatila glavić prisnuo sam joj blago teme čume joj je macan ušao u usta. Osetio sam grebanje njenih zuba. Izvadila ga je iz usta. Oči su mi bile zatvorene, uživao sam u njenom neveštom oralnom seksu. Počela je naizmenično da ga uvlači u usta sve dublje i da ga vadi, pri tome me ga je držala za koren. Grebanje njenih zuba i rapavost jezika koji je prevlčila preko glavića dozivali su moju erupciju. Naglo sam joj sklonio usta sa mog macana, prvi mlaz je grunuo u njeno lice, trgla se. Ali je onda nastavila da ga drka i cedi spermu, koja se slivala niz njeno lice i kapala na moj stomak. Bila je iznenadjena.
Ovo mi je prvi puta da sam ovo radila. Stvarno si toliko uživao.
Naravno kao i ti kada te ja ljubim dole.
Opet je legla pored mene. Glava joj je bila na mojim grudima. Mazila me je po stomaku, a ja sam nju mazio po ledjima i grudima. Ležali samo tako opušteni mazeći se. Uzela je vlažan peškir i oboje nas obrisala. Sela je pored mene prekrštenih nogu. Mačkica joj bila poluotvorena, još uvek pomalo natečena od raanijeg seksa. Grudi su joj blago visile sa svojim divnim bradavicama. Podigao sam ruku i počeo da masiram jednu, povremeno štipkajući bradavocu. Uhavtila me je za ruku i skloni je.
Dosta je bilo za danas, moram da idem.
Digla se i počela oblačiti, posmatrao sam je.
Nadam se da ćemo se ponovo videti, rekoh.
I ja se nadam, javiću ti se kad da me čekaš.
Otišla je a ja sam ostao zatvorenih očiju i dalje zamišljajući njeno telo.
Tako je to krenulo, taj naš „samo“ seks. Javljala bi se na oko 10-15 dana.
Obično bi se najavila dan ranije i uvek je to bilo prepodne.
Posle nekoliko dolazaka primetio sam određenu pravilnost, izgleda da dolazi jednom par dana pre mesčnice i jednom par dana posle mesečnice. Tako ne mora da pazi na trudnoću. Pitao sam je.
U pravu si, odgovorila je, i to je sasvim dovoljno, ali da znaš zato kad dođem gladna sam te.
Potpuno se oslobodila i upražnjavali smo seks na razne načine.
Volela je nakon seksa da sedi pored mene i igra se sa mojim mačorom, igrala bi se drkajući ga sa dva prsta, povremeno ga stiskajući sve dok se nebi povratio u ratno stanje. Tada bi obično počel da ga drka i polalo licka. Drugom rukom bi mi masirala muda. Pri tome je otrkrila da je ispod muda koren macana i da kad tu pritisne prtsom on se trgne. To joj se dopadalo naročita kada joj je glavić bio medju usnama. Radila je to sve dok nebi počeo da štrcam, nekad su to bili vodoskoci, nekad samo izlivanje, ali to njoj nije smetalo.
Jednom prilikom kada je došla radio sam seminarski. Yamolio sam je da se strpi pola sata da zavšim rad. Čuo sam je iza leđa da se svlači. Prišla mije sa leđa i nagnula se tako da su mi njene sise obuhvatile glavu. Pritiskala ih je na moje lice. Digao sam ruke i pomazio ih.
Molimte samo malo da ovo završim, zamolih je.
Digla se i ostavila me. Čuo sam je kako da je legla na krevet.
Nakon dvatesetak minuta završio sam rad i okrenuo se na stolici. Imao sam šta da vidim. Ležala je na desnom boku, ledjima okrenuta meni. Leva noga bila je savijena u kolenu. Njena divna guzica, čvrsta, okrugla, podeljena rascepom, koji se nastavljao, sa počecima dlačica u rascep njene mikice delovala je očaravjuće. Macan mi se u momentu digao. Brzo sam se skinio i prišao krevetu. Kleknuo sam diveći se tom izazivajućem prizoru. Položio sam ruku na njen bok. Trznul se ali nije reagovala. Počeo sam da vrhovina prstiju kružim po njenim guzovima. Prsti druge ruke milovali su razdeljak izmešu guzova i spuštali se ka procepu njene mačkice. Prineo sam usne tom razdeljku i počeo da ga lickam, krećući se jezikom sve više ka otvoru mačkice, koji je počeo da se razmiče. Lickao sam je, ruka mi je šarala po njenim guzovima i leđima.
Iznenada se okrenula na leđa prebacujući nogu preko mene. Glava i lice su mi se našli na njenoj mačkici. Prstima sam joj razmakao otečene usmine u ukazao se ružičasti klitoris. Jezik mi je odmah počeo da ga masira, uz pomoć jenog prsta. Druga ruka mi je ostala ispod nje. Masirao sam joj guzove. Stavila je ruku na moje teme i pritiskala me na sebe. Gruckao sam i lickao klitoris, ljubio sam joj mačkicu kao da su joj usta, prstima sam masirao vlažne zidove tunela. Počela je da mrmori i stenje.
Joj bože šta mi radiš, mrmorila je uz stenjanje.
Kao i uvek podigla je noge i butinama mi obuhvatila glavu, stenjala je sve jače, noge su joj se kočile. Uvek je imala taj grčeviti orgazam. U trenu se uz par grčevitih trzaja odigla kukovima, pritiskajući se na moj jezik i prste. Obilato je sluzila i umivala me tom sluzi. Smirivala se polako. Digao sam se i kleknuo medju njene noge. Nije bilo potrebe da ciljam mačora, uleteo je u njenu mikicu, koja ga je razapljeno čekala. Odmah me je obuhvatila nogama oko struka. Masirao sam joj sise, vrljao bradavice, čupkao ih usnama. Na momente nekontrolisano bih joj stegao dojku. Zastenjala bi od bola. Ubrzao sam ritam kretanja u njoj. Podvukao sam jednu ruku pod njenu guzicu i počeo da je masiram i gnječim. U tom masiranju prstom sam dopro do njenog čmara, masirao sam ga. Bio je vlažan od sokova koji su curili iz nje. U trenu sam uvukao prst u čmar, trgla se i u tom trzaju stisnula je i zidove mačkice. Kakav osećaj švrtstine na macanu. Povremeno sam ponavljao te pokrete masaže čmara. Dolazio mi je orgazam, a i njoj. Mlazevu koji su je punili bili su enormni, bar mi se tako činili. Tako dobro se jebala da mi je svaki orgazam sa njom eksplozija. Jedva smo se smirili uz povremene poljupce.
Postali smo oboje u tom našem seksu pomalo perverzni i zavisni od novih oblika zadovoljavanja.
Takodje joj se dopalo da sedne preko mojih butina, uhvati me za mlitavog macana i počne njime da trlja svoj klitoris i to sve dok nje bi doživela orgazam bez obzira da li mi digao. Poneki put kada bi se digao položila bi ga na moj stomak i sela mačkicom na njega. Trljala ga bi tako sve dok iz njega nebi izašla sperma. Uživao sam u tim njenim igrarijama. Postajao sam zavistan i opsednut seksom sa njom. Želeo sam da to nekako prekinem, ali kada bi me zvala nisam imao snage da se oduprem. Moj odnos sa Anom tekao je koliko toliko normalno, u stalnom strahu da će otkriti moju vezu sa njenom majkom. Stvarno sam je voleo nisam želeo da se rastanemo.
I onda je Veza izrazila je želju da provedemo noć zajedno. Moj uslov je da to bude negde u nekom mottelu ili hotelu, nisam želeo da nas neko zatekne zajedno u garsonjeri. Ja sam rekao Ani idem kući na selo za vikend.
Našli smo se u hotelu, ona je uzela sobu. Najdivnije je bilo u sobi francuski ležaj i lepo veliko kupatilo sa velikom tuš kabinom u koju smo mogli oboje da stanemo.
Kada smo ušli u sobu i zatvorili vrata prvo smo se žestoko poljubili.
Imamo celo veče, noć i prepodne pred sobom, spavaćemo zajedno, možda, rekao sam joj, nadam se da ćeš biti zadovoljna.
Samo se nasmejala.
Raskomotili smo se i rešili da se prvo tuširamo. Zajedno smo goli stali pod tuš. Kad god je bila gola piljio sam u njene grudi ili u njen žbun medju nogama. Od toga mi se uvek macan budio. Smeškala se gledajući me, sa polugnutim macanom. Ušli smo pod mlaz tuša. Sapunjali smo se uzajamno, pri čemu sam imao naglasak na sapunjanju i naravno masiranju njenih grudi. Ona je sapunjala i masirala mog macana koji se ritao u njenim rukama. Okrenula mi je ledja i ja sam počeo da joj masiram guzove. Bili su čvrsti sa malim primesama sala. U tom masiranju spustio sam jednu ruku u prorez njene guze. Natrćila se nudeći mi se. Zavukao sam ruku medju njene noge i potražio njenu ribicu. Pritisnuo sam busen i prst mi je upao u njen prorez. Naleteo je njen klitoris, počeo sam da ga masiram. Druga ruka mi se sa guzova popela na njenu sisu koju san takodje masirao, uvrtao bradavicu i trljao je. Spustila je ruku iza ledja i uhvatila mog macana. Počela je polako da ga drka. Izmakao sam sam ga iz njenne ruke. ‚Oslonila s obe ruke na zid tuš kabine, rukom na njenoj ribici povukao sam je ka sebi. Ugvatio sam macana u ruku i počeo da joj ga smeštam u pičku. Trćila se sve više, primajući ga u sebe. Morao sam malo da se spustim da bi ga bolje uterao. Ruku sa njene sise sputio sam na njen struk i pritegao je na sebe. Drugom rukom sam joj obuhvatio nogu i podigao je kako bih je što viče otvorio i olakšao put u njen tunel zadovoljostva. Stojeći na jednoj nizi oslonjena na zid nije baš bila u mogućnosti mnogo da se kreće. Saterivao sam macana u nju u pomalo grubim trzajima. Počela je da ječi, ubrzavao sam ritam. I meni je polako nadolazilo. Oslonac njene noge na moju ruku postajao je sve veći. Pokušavala je da se sve više guzicom trći i nabija na mene. Krenuli su mi mlazevi sperme u nju, štrcanje je bilo obilno. Tresla se i ječala sve više. Svršavala je i ona. Pustio sam joj nogu. Spustila je na pod i sagla se, bila je natrćena, obema rukama sam obuhvatio njene bokove i navlačio je na sebe. Prasznio sam se u nju sve manje, a i ona je polako usporavala. Najzad je macan ispao iz nje. Ispravila se i okrenula ka meni. Čvrsto me je zagrlila i počela da ljubi. Rukama sam joj masirao guzove i stiskao ih uz sebe. Odvojili smo se. Zavrnuo sam vodu tuša koja nas je svo vreme polivala. Uzeli smo peškire i počeli uzajamno da se brišemo.
Dobro a sada idemo da legnemo i da se odmorimo, rekao sam je vodeći za ruku u sobu.
Leglim smo tako goli u krevet i pokrili se čaršavom. Čavrljali smo o svemu i svačemu.
Ti si baš zaljublje u moju Anu, reče mi Vera, stalno nešto nju uplićeš u razgovor.
Pa u pravu si, ali opsednut sam tvojim telo i seksom sa tobom, uzvratio sam
Okrenuli smo se jedno ka drugom, lešala je na mojoj levoj ruci. Češkao sam je po ledjima. Desnom rukom sam joj mazi grudi. Opsednut sam njima, vrhovima prstiju sam prelazio po dojci, povemeno joj štipnuo bradavicu, zavlačio ruku izmedju njih, jer kako je ležala na boku bile su spojene. Njena desna ruka bila je položena između naših tela, povremeno bi nadlanicom protrljala moj stomak i dlačice iznad macana. Leva ruka ležala joj na njenom boku. Malo po malo u tom uzajamnom maženju počeo je da mi se kruti macan. Osetila je to jer počeo da dodiruje njen stomak. Sa dojke spustio sam ruku na njen stomak i krajeve dlačica iznad njene ribice. Istovremeno je ona obuhvatila mog macana sa dva prsta i počela da navlači kožicu glavića. Savila je levu nogu u kolenu i opkoračila me. Moja ruka pokrila je njenu ribicu, stisnuo sam je. Nismo govorili samo se gledali i povremeno blago pljubili. Moj prst naša je njen ulaz, upao je između usmina. Počela je da vlaži. Napipao sam joj klitoris i počeo da ga masiram vrhom prsta. Istovremeno obuhvatila mi je macana potpuno ii stisnula ga, već je bio potpuno spreman. Skloni sam čaršav sa nas i povalio je na leđa. Prišao sam glavom ka njenim bedrima i opkoračio joj telo, tako da je moj macan bio nad njenom glavom. Zaronio sam ustima u njeno međunožje. Jezil je uronio u njenu ribicu. Raširila je noge omogućavajući mi potpun pristup, istovremeno je obuhvatila mog mačora i počela da ga licka, svukavši kozicu potpuno sa glavića. Rukama sam joj obuhvatio guzove i mesio ih. Prsti su mi bili na njenim usminama koje sam širio, jezik je masirao klitoris. oNa i je obrađivala glavić đto jezikom, lickakući ga đto usnama trljajući ih o njega. Povremeno ga je uvlačila u usta, tada bih osetio grebanje njenih zuba po glaviću. Izveštila se u obrađivanju macana ustima. Dodao sam jedan prst ispod jezika i masirao joj vlažne, sluzave zidove mačkice. Blago se njihala kukovima i podizala bedro ka mom jeziku i prsu. Baš sam uživao lickajući i ljubeći njenu mačkicu. Počela je da mrmori preko mačora u ustima. Pritisak njenih butina na moje obraze je rastao. Blagi trzaji si joj tresli telo. Očito joj je dolazio orgazam. U trenu je ispravila noge i ukočila se, težak uzdisaj i jecaj dopro je iz nje. Svršava je, ali nije puštala mog macana, samo ga je jače stisla šakom. Opuštala se. U meni je počeo da raste napon, nisam želeo da joj punim usta. Naglo sam se digao sa nje i okrenu. Uzjahao sam je preko stomaka i položio mačora medju njene sise. Gledala me je začuđeno. Obuhvatio sam joj sise i stisnuo oko mačora. Počeo sam da je jebem među sise. Nakon nekoliko kretnji medju njenim sisam počeo sam da je polivam sa spermom. Prvi malz je poprstkao lice, trgla se, ostali su sslivali niz vrat i medju sise. Uhvatila ga je rukom i pumpala ga kako bi ga iscedila sasvim. Baš je postala prava perveznakinja. Brzo je učila i prihvata sve opcije. I dalje sam joj gnječio sise, nikad se neću zadovoljiti njima.
Sedeo sam joj na stomaku i posmatrao je tako isprskanu spermom. Jednom rukom rukom ju je razmazivala po svojim grudima a drugom nije ispuštala moj kurac i dalje ga drkajući. A on se polako opuštao. Uzeo sam peškir koji bio pored nas na krevetu ipočeo da joj brišem lice i vrat. Miris sperme i naših sokova širio se sobom. Sklonila me ja sebe i otišla u kupatilo.
Ja sam sedeo oslonjen na uzglavlje.
Nakon večere kratko smo prošetali i vratili se u sobu.
I šta sad, upita me.
Nastavak sledi, pa ko preživi pričaće, rekoh ja. Nasmejala se i počela da se skida. Pri tome je izvodila ples kao kakva striptizeta. Uživao sam gledajući kako iz delova odeće pojavljuje njeno skladno telo zrele žene, njene bujne grudi, okrugla guzica, skladne noge i najzad njeno šumovito medjunožje.
Ajde ti si na redu, reče mi, zavlačeći se u krevet. Skinuo sam se i ja. Moj mačor od tog stiptiza bio je u skoro punom ratnom stanju.
Vilom da ti gledam alatku, rekla je. A alatka se povremeno trzala od mog posmatranja njenog tela. Seo sam go pored nje. Pružila je ruku i obuhvatila mi mačora. Više nam u predigri nije bilo potrebno ljubakanje. Prelazili smo na stvar direktno. Spistio sam ruku na njeno bedro i počeo da joj čupkam dlačice. Širila je noge. Iz te njene šume polako se nazirao otvor između nabreklih spoljnih usana, otvarajući rozikaste stranice ulaza i prikazijući već pomalo otekli klitoris. Polako sam trljao već vlažne usmine i pomalo i klitoris. Ona mi je blago drkala sa dva prsta, svlačeći kožicu glavića i natezajući je. Sada sam već bio potpuno spreman, a i ona je pod masažom mojih prstiju potpuno ovlažila. Jednostavno sam joj raširio noge i smestio se među njih,. Držeći macana u rici počeo sam da joj masiram usmine i trljam klitoris. Saučestvovala je njišući se kukovima. Polako sam ulazio u nju, milimetar po milimetar, počela je da natiče na mene izdižući kukove. A onda sam se sjurio ceo u nju. Nadlaktio sam se iza njene glace. Mirovao sam u njoj, ali su mi usne bile na njenim bradavicama, naizmenično jednu pa trugu. Držala mi ruku na temenu i mrsila kosu, drugu ruku je prebacila preko mojih krsta i grebala ih. Podigla je noge u kolenima i obuhvatila me oko struka. Bio sam potpuno u njenom tunelu,sluzavom i pomalo mekom. Vršio sam kontrakcije mačora u njoj, što je i ona činila sa svojim usminama, drugih kretnji nije bilo.
Spustio sam obe ruke i obuhvatio njene guzove. Mesio sam ih i stiskao. Jedan prst mi se našao na njenom čmaru. Bio je sluzav od sokova koji su curili nje. Počeo sam d ga blago masiram i pritiskam. Malo se trgla od toga. Počela je blagoda se kreće kukovima. Pojačao sam pritisakprsta na nje čmar. Ponovo se trgla. Polako sam uvalčio prst u čmar. Odizala je kukove kako bi smanjila pritisak na njega. Nisam odustajao. Gurao sam prst sve dublje u čmar, sve dok pod prstom nisam osetio svog macana u njoj. Počeo sam da ga masiram kroz čmar., pri tome je i njena mačkica reagova stiskajući se i grčeći se oko mog mačora. Pokušala je da mi skloni ruku. No kako je joj je pritisak rastao tako je se njena ruka predala. Skičala je, stiskala me je nogama oko struka. Izvadio sam prst iz čmara, ona se trzala sve više. Kako je prst ostao na ulazu u čmar, njena ruka me je terala da ga ponovo uvučem. Uvukao sam ga i nastavio da joj masiram zidove. Ukočila je noge i trzala se žestoko. Mrmor i jecaji bili su glasni. Orgazam joj je bio žestok. Nastavio sam da se krećem u njoj. Izvuka sam prst iz čmara. Zadigao sam joj noge na moja ramena. Nastavio sam da je pumpam. Izvukao bih macana skoro do kraja pa ponovo vratio , radio sam to polako. Sklopljenih očiju, blago se njihala, moja jaja su je lupala po guzi, koja je bila sva sluzava od sokova koji curili iz nje. U trenu sam izvadio macan iz nje i rukom na namrstio na nje čmar, pritisnu ga i glavić je polako ulazio.
Čoveče šta mi to radiš, uzviknila je.
Ćuti rekoh, i pritisnuh kurac još više, kako joj je čmar bio pomalo raširen od mog prstarenja macan je ulazi bez većeg otpora ulazio. Pokušala je da se izmakne vrdanjem kukova, ali time je samo olakšala moj ulazak. Guza joj bila tesna ali je ipak primala macana. Zidovi su mi stiskali macana koji je od toga još više nabrekao. Posle par uzajmnih trzaja počeo sam da joj punim guzu spermom, brzo sam ga izvadio i strpao u ribicu gde sam nastavio pražnjenje. Čupala mi je kosu. Pošto sam se dobro iscedio i macan počeo da se opušta strovalio sam se pored nje.
Ti si lud, zašto si to uradio, reče besno i udarime po grudima.
Kao nije ti se dopalo na kraju, upitah bezobrazno.
Budalo, reče mi i okrete mi ledja, ošito je bila iznenadjena mojom akcijom.
Učutali smo. Tako u tišini smo i zaspali umorni, ipak smo se do tada nekoliko puta pojebali uz višestruke orgazme u toku popodneva i večeri.
Trgao sam iz sna, bila je noć. Pogledao sam Veru, i dalje je ležala na boku leđima okrenuta. Privukao sam uz nju, nije ragovala, duboko je disala, spavala je. Položio sam ruku na njen bok i počeo da je milijem i češkam. I dalje nije ragovala. Moj macan je već počeo da se budi naslanjanjući sa njene oble guzove. Spustio sam ruku sa njenog boka na sisu, obuhvatio je prstima i blago stisnio, još uvek nije ragovala. Šaka mi je bila puna njene divne sise. Blago sam je stiskao povremeno vrljao bradavicu. Osetio sam da joj se oreol i bradavica ježe. Moj macan naslonjen na njene guzove bio je već spreman. Ruku sam sa sise spustio na njen stomak i počeo da je milijem po dlačicama. Disanje joj počelo da se menja, ali se nije pomerala niti branila. Zavukao sam prst u njeno medjunožje polako ga ugurao u nju. Počela je da vlaži, dotakao sam joj klitoris i protljao ga. Mrdnula se. Malo je stisnula noge, kao da me spreči da je mazim mačkicu.
Ostavi me, preterao si sinoć, reče, ali osim reči nije bilo druge rakcije. I dalje sam joj trljao usmine i klitoris. Pritisak nogu je popuštao.
Ruku sam skloni sa njene mačkica i uhvatio je pod kolenom nogu i digao je, sada je put mom macanu bio olakšan. Namestio sam ga na otvor njene pičkice i protrljao ga o nju. Polako sam ga uvlačio. Oslonila je guzicu na moj stomak i prepustila se. Ušao sam u nju koliko sam mogao u toj pozi. Zabacila je nogu preko mog kuka. Zavukao sam ruku pod njen vrat i obuhvatio joj jednu dojku odole. Mesio sam i jebavao polako. Počela je da saučestvuje u njihanju. Drugom rukom sam joj preko macana masiro klitoris. Disanje joj se ubrzavalo. Počela da ječi i mrmori. Uhvatila mije ruku kojoj sam joj trljao klitoris i stiskala je, ali nije je sklanjala. Njeno kretanje kukova pretvorilo se trzaje, ječanje se pojačavalo, svršava je, a ja sam je i dalje polako pumpao i masirao klitoris jednom rukom a drugom dojku. Okrenula je glavu ka meni. Poljubio sam joj usne, ugrizla mi gornju usnu a onda nastavila poljubac. Kako je ona počela da se smiruje tako sam ja pojačavo tempo prodiranja. Orgazam mi je dolazio. Izvadio sam ga iz nje, prvi mlaz sperme dopro je skoro do njenih sisa, zatima sam ga vratio u nju i praznio se i dalje. Smirili smo se. Izvadio sam ga. Okrenula se telom ka meni i zagrlila me, opkoračila moje telo jednom nogom. Ljubili smo, znači oprošteno mi je.
Nemoj to više da mi radiš, to nije normalno, reče mi milećivo.
Neću ponoviti, ali bilo je toliko izazovno, imaš tako lepu okruglu guzu i tako primamljivu da nisam odoleo, neznam šta mi bi, uveravao sam je.
Dobro, ne ponovilo se, a sad nastavi da spavaš.
Tog jutra smo se još seksali, ne jednom. Pred podne smo napustili sobu.

Posle toga sve je teklo po starom, Vera bi se javi dan ranije i onda sutradan ili kad već seks do besvesti.
I tako opet jednom prilikom nakon prvog seksa, sedeo sam naslonjen na uzglavlje kreveta, Vera se u kupatili tuširala.Izašla je gola, kako je bila zanosna, sa tim svojim sisama i busenom. Sela je naspram mene i prekrstila noge. Mikica joj je bila poluotvorena od prđašnjeg seksa. Položila je ruku na moje grudi i počela da mi štipka bradavicu. Sagla se i ljubila mi grudi. Zatim me je naterala da zgrčim svoje noge i sela između njih. Macan mi je skoro dodirivao njenu mačkicu. Ne prestajući da mi milije grudi jednom rukom, drugu je spustila na mog macana i počela da ga nadrkava. Polako sa dva prst navlačeći kožicu preko glavića. Naravno da se počeo nadrkavati. Ja sam joj blago masirao sise i ljubio ih. U jednom trenutku primakla mi se kukovima još bliže. Sada je svojom rukom polako trljala svoju mačkicu mojim macanom. Trljala se celom dužinom svoje već doboro vlažne mačkice. Gledali smo se u oči i mazili. U jednom trenutku spustila je moj glavić do svog čmara. Protljala ga je o čmar. Blago ga je pritisnula. Bio sam iznenađen, ali ona me je i dalje gledala u oči smejuljila se. Zatim je glavić blago pritisnula o čmar, koji joj se malo skupio. Potom je glavić strpala sebi u mikicu i zaokružila njime po sebi. Izvadila ga je i ponovo naslonila na otvor čmara. Blago je pritiskala i pokuđavala da ga uvede u sebe. Spustio sam ruke na njene guzove i počeo da je navlačim na sebe. Glavić je najzad uspeo da joj uđe u čmar. Grizla je usne, verovatno od bola, ali nije se bunila.
Molim te samo polako, reče.
Polako sam je navlačio. Sklonila je ruku kojim je dotle držala macana. Iako je bio vlažan od njenih sokova ipak je pomalo i mene bolelo. Ušao sam skoro do pola u nju. Stavio sam joj ruku na njen busen i počeo da joj trljam klitoris. Njene usmine koje su izgledle kao natečene rado su primale moj e prste u sebe. Počela je blago da se kreće kukovima i kruži na mom macanu. Nisam je više natezao na sebe, pustio sam da sama odredi koliko ču biti u njoj. Zidovi njenog čmara čvrsto su mi stezali macana. Brzo sam počeo da osećam naviranje sperme. Punio sam joj guzicu. Trgao sam macana napolje i stavio joj ga u mkicu. Jedva je dočekala to. Mlazevi su i je dalje punili. Počela je da se trza i cvili. Sada je i njoj dolazilo. Držeći me za kukove nabijala se sve jače. Ispružio sam noge ispod nje. Sada me je opkoračila i nabijala se i dalje uz trzaje i ječanje. Ta žena je stvarno bila željna dobrog seksa. Nekako smo se smirili. Nije silazila sa mene. Macan se polako skupljao u njoj. Stiskala je noge oko njega.
Pa sad baš i nije bilo tako bolno kao prvi put, čak je na kraju bilo i super, reće.
Ćutao sam, bio sam zadovoljan.

Katastrofa, desilo se ono čega sam najviše bojao. Ana nas je uhvatila na delu.
Upravo smo se jebavali kod mene, kad neko pozvoni. Kako nisam nikog očekivao, a reklameri me nisu interasovali nisam reagovao na zvonjanu. Ali tada začuh ključ u bravi. Ana je imala ključ moje garsonjere. Skočih sa kreveta ali bilo je kasno, ušla je u sobu i imala šta da vidi. Majka joj gola na krevetu, ja na nogama sa poludignutim kurce.
Mama, Ivane, šta je to, skoro vrisnu.
Pa, ovaj, ništa, zamuckivao sam.
Mama šta se to dešava, reče prilazeći krevetu. Vera se uspravila i sela naslonivši se na uzglavlje.
Dođi, sedi ovde kod mene da ti sve objasnim, reče Vera.
Sela je naspram majke, ova je uhvatila za ruke.
Znaš toliko si mi pričala o Ivanu i njegovoj volji da te zadovolji u svakom pogledu, naročito u seksu, da mi se to usadilo u glavu.
Ali mama, ANA će.
Svakim danom sam više maštala o tome kakoimam seks sa Ivanom i to se jednom priliko desilo. U početku se malo snebivao ali na kraju me tako divno obradio, moram da budem prosta, tako me lepo pojebao, da mi je to postalo opsesija. Nema tu ljubavi čist seks. Tu i tamo dođem kod njega i on me zadovolji.
Za to vreme zagrlila je Anu u privukla je sebi na grudi, Ana je počela da plače.
Moram ti reći da te on voli i pošto nisi primetila neke promene u vašem odnosu, znači da si mu važna u životu, tešila ju je majka. Milovala joj je kosu i počela da je ljubi obraze, uplakane oči i usne. Ana je blago jecala, a jam sam stojao kao svaka ulovljena budala i posmatrao.
Vera je spustila poljubac na Anine usne, pravi poljubac, nudeći joj jezik. Bio sam zatečen situacijom. Ana je počela da joj uzvraća poljubac. Verina ruka se spustila niz Anin vrat, počela je da je raskopčava bluzicu. Zavukla je ruku u nju. Obuhvatila joj je jednu dojku i počela da je masira. Šta se sad ovo dešava. Majka spopada ćerku. Ana je je odgovorila tako što je i ona počela da masira majčinu dojku. I dalje su se ljubile. Vera me rukom pozvala da joj se pridružim. Prišao sam kreveti ali nisam znao šta da radim. Ana je bila sada već skroz raskočana i njene divne sise su bile spremne da ispadnu iz grudnjaka. Prišao sam joj i sa leđa otkopčao grudnjak. Sevnile su devojačke sise, ćvrsta uspravne, nešto manje od majčinih, okrugle sa malim oreoom i čvrstom ukrućenom bradavicom. Sagao sam se počeo da ih ljubim, Vera je sklonila svoju ruku sa njih. Ana se trgla, prekinula je poljubac sa majkom i okrenula glavu ka meni. Uhvatio sam je za obraze u prislonio usne na njene, ponudio sam joj jezik. Prihvatila ga je, zagrlila me je. Ljubili smo se divljački. Vera je nastavila da je polako svlači ii oslobadja odeće. Položio sam Anu pored majke i legao na nju i dalje je ljubeći. Jednom rukom sam joj masirao sise. Vera joj je za to vreme svukla suknju i gaće, Sad je ANA ležal gole predamnom. Zaronio sam lice u njeno medjunožje znajući da voli kada je jezikom obradjujem klitoris. Radio sam to sa toliko strasti da sam jedva primetio da mi se macan našao u Verinim ustima. Prstom i jezikom dovodio sam Anu do orgazma, otrgao sam iz Verinuh ruku i namesti Ani medju noge, uleteo sam u njenui ribicu. Bila,je spremna, malo je tešnja od Verine i zato osećaj njenih čvrstih zidona na mom macanu bio je neopisiv. Ulazio sam i izlazio iz njen u žestokom ritmu. Obuhvatila me je nogama i kretnje njenih kukova i guzice bili su takodje žestoki. Obuhvatio sam joj guzove šakama i mesio ih. Na ledjima sam isećao Verine ruke, jedna mi se spustila na jaja i pritiskala ih o Aninu guzu. Ana i ja smo svršavali u žestokom zajedničkom orgazmi. Ljubio sam joj uplakane oči, Tople suze su mi palile usne. Odoje smo bili zadihani i znojavi. Smirivali smo se.
Vera je sela pored nas.
Eto vidiš koliko mu je stalo do tebe, voli te, tešila je ćerku.
Ništa se nije promeničo izmedju vas. Samo sam ga ja tu i tamo malo trošila i dalje je brbljala.
Koliko ko traje, upita Ana.
Pa više meseci, Vera će.
I ti bludniče misliš da ću ja to i dalje trpeti, Ana će meni.
Pa, ovaj ja… ustvari neznam.. Znam jedino da te volim i da mi je stalo to tebe, mucao sam zbunjeno.
Ajde bre ANA pa nije to ništa strašno, sve je u okviru porodice, Vera će.
Vi ste oboje ludi, treba da delim dečka sa majkom i majku sa dečkom. Stvarno ste ludi.
Pa dok nisi danas saznala nije ti smetalo, Vera će. Šta će ti smetati ako se tu i tamo seksamo nas dvoje.
Ustvari ako ti baš toliko smeta prekinuću ja ovo. Neka ti ga bude, ali znaj da ću morati da nadjem nekog sličnog sa kojim ću se zadovoljavati, nek svet sazna da se ja švaleram i varam Lea.
Dakle Vera ovako ucenjuje Anu. Nastala je tišina.
Pa i sad kad je obradio bila se u transu pod njim. Nastavlja Vbera. A ja sam sve to gledala i zavidela ti. On je tako dobar u tome, u seksu, mislim. Postala sam zavisna i opsednuta sa njegovim alatom i njegovim umećem. Skoro je zaplakala Sad je Ana bila zbunjena. Sedo sam pored nje, bila je u mom zagrljaju. Vera je sedela naspram nas.
Vidi kako mu je lep alat, reče vera i posegnu za mojim macanom. On se trgnuo u njenoj ruci. Tek sada sam bio zapanjen. Majke me je pred svojom ćerkom počela nadrkavati. A macan ko i svaki macan reagovao je bez obzira na to čija je ruka ili mikica ili usta. Ana je u čudu gledala majku.
Vera je i dalje drkajući mog macana, primakla glavu Ani. Počela je da ponivo da je žestoko ljubi. Za divno čudo Ana joj je odgovrila. Čak je počela da joj gnječi jednu sisu.
Zašto ga ne bi delile, ljubeći je reče Vera Ani.
Vidi kako mu se lepo digao, sada bi mogla ja da se zadovoljim.
Ana je ćutala i posmatrala majku kako drka kurac njenog dečka. Nije joj ispuštala sisu, i dalje ju je nežno mazila. Vera me je opkoračila, namestila macana pod svoju mačkicu i spustila se na njega. Uhvatio sam Anu oko struka i navukao je da sedne na moje grudi. Počeo sam da joj lickam mackicu iz koje curila moja sperma. Postali smo sve troje perverzni. Rukama sam Ani masirao guzove nabijajući joj mackicu na svoje lice i jezik. Vera je za to vreme jahala na mom macanu. Pružila je ruke oko Ane i počela da joj masira dojke. Jednu ruku sam sa Anine guze prebacio na Verinu dojku. Nisam moga da se odlučim koju dojku više volim da masiram, Verinu malo mekšu ali puniju, veću sa većim oreolom i krupnijom bradavico, ili Aninu, čvrstu devojačku.
Ana je prva počela da svršava žestoko se nabijajući na noj jezik. Uskoro je i Vera svojim skičanjem i mrmorenjem dala do znanja da svršava. Jedino sam je ostao trenutno uskraćen. Vera se digla sa mene, a ja sam se izvukao ispod Ane. Postavio sam Anu u klečeći položaj i ušao otpozadi u nju. Polako sam je pumpao meseći joj guzove. Vera se podvuka pod Anu i počerla da joj licka i gricka sise. Spustio sam jednu ruku sa Aninog guza na Verinu sisu koja mi je bila na dohvat. Vera je jednu ruku podvikla pod Anu i uhvatila mi jaja. Trljala ih je o Aninu mikucu. Orgazam mi je najzad dolazio, puni sam Anu, sperma je iz nje curila na Verinu ruku. Bila je ovo prava pervezna orgija.
Jedva smo se nekako raspetljali. Svo troje smo se smejuljili od zadovoljstva.
Eto, šta fali da se po neki put ovako utroje zadovoljimo, konstatovala je Vera.
Dobro ali pazite da vas ja opet ne zateknem, ovo ćemo raditi samo kada se utroje dogovorimo.
I tako je ovaj trojna veza krenula. U stvari ništa se bitno nije promenilo, sem što smo tu tamo imali orgiju u troje.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!