napaljena, mama, posinak, seks

Varam muža s njegovim sinom iz prvog braka

Upoznavanje Srbija

Danas sam, već drugi puta, razvedena žena a razlog mojoj rastavi je upravo ono što i naslov ove priče kaže. Kada se jedna srednjovječna žena napali na klinca koji je tek navršio 18 godina onda se može očekivati da to možda i neće dobro završiti. No, moram biti posve iskrena pa reći kako mi je moj suprug Zoki već dulje vrijeme išao na živce i vjerujte, uopće mi nije žao što smo se razveli. A kako je sve počelo? Radila sam kao profesorica fizike u jednoj srednjoj školi. Moj suprug je bio vrlo uspješan poslovni čovjek. Oboje smo završili fakultet i poznavali smo se iz studentskih dana ali ljubav nam se desila kasnije. Naime ja sam napravila kardinalnu grešku u svom životu kada sam se prvi put udala. Prvi suprug Damir bio je sve samo ne uzoran. Iznad svega je volio društvo i provode. Zanemarivao je mene a time i naš brak. Ludovao je, provodio se a i varao me s raznim fuficama. No bio je zgodan i markantan tip, ono kako se kaže pravi frajer i istinski sam bila zaljubljena u njega. Naivno sam mislila kako će se smiriti ako zatrudnim i rodim. Rodila nam se kćer i vjerovala sam kako će to biti razlog da se moj Damir napokon smiri. Nažalost to se nije dogodilo. On definitivno nije pokazivao želju niti namjeru da se promijeni. Kada mi je jednog dana rekao kako odlazi raditi na neki brod i kako je to samo privremeno odlučila sam zatražiti razvod. Mislim da je i njemu kao i meni laknulo. Moj drugi muž Zoki bio je dijete imućnih roditelja. Nakon završenog fakulteta njegov tata vrlo brzo mu je preko svojih veza našao posao. Zokiju se ne može predbaciti da nije bio ambiciozan. Uz posao završio je još jedan fakultet. Oženio se i rodio mu se sin. No, ni njegov brak nije potrajao, i on se razveo.

Kako sam već rekla poznavali smo se još iz studentskih dana. Sretali smo se povremeno, znali bi kratko popričati a ponekad bi otišli i na piće. Zoki je bio zaokupljen poslom i karijerom i kad bi se god sreli pričao mi je o svom poslu i planovima. Onda se dogodilo da ni sama ne znam kako… Počeli smo se sve češće viđati, sastajati, odlaziti na kave a uskoro i na večere. Započeli smo vezu koja je na kraju rezultirala brakom. Ništa mi nije nedostajalo ali malo, po malo počelo me smetati Zokijevo trčanje za poslom. Odlazio bi rano, vraćao se kasno, nerijetko je radio i vikendima ili bi vikende provodio s poslovnim partnerima i prijateljima. Njegova bivša žena i sin živjeli su u drugom gradu. Redovito je sinu slao novac a posjećivao bi ga barem jedan vikend u mjesecu. Mene nikada nije zvao da pođem s njim a ja baš i nisam bila zainteresirana. Nisam imala neku želju družiti se s njegovom bivšom ženom.
Shvatila sam da je Zoki zabrinut zbog sina. Naime, njegov sin Dario, nije bio, što se škole i učenja tiče na svog oca. Pao je i ponavljao prvi razred srednje škole. Drugi i treći jedva je nekako prošao a sad, kada je trebao maturirati, skroz je popustio u učenju. Dodatni razlog tomu možda je bio i to što se Zokijeva bivša žena odlučila ponovo udati. Stoga je Zoki predložio bivšoj supruzi da se Dario preseli kod nas i da tu završi četvrti razred. Zoki je gajio nadu da će promijeniti Darija i da će ga upisati na fakultet. Najveći problem Dariju predstavljali su matematika i fizika a to je bilo moje područje pa sam spremno prihvatila ulogu instruktorice. Zokijeva bivša žena nije imala ništa protiv da se Dario preseli k nama čak mislim da joj je bilo drago zbog toga. Dario je bio glazbeno nadaren i jedini predmet koji je još u osnovnoj školi volio bio je glazbeni ili, kako se to prije zvalo, muzički. Mama ga je tjerala da ide u glazbenu školu i uči svirati klavir a on je htio naučiti svirati gitaru. Jedno vrijeme išao je u muzičku školu. Naučio je čitati note pa je čak i sam skladao pjesme. Zbog toga su mu u školi nadjenuli nadimak Amadeus.

Dario uopće nije bio glupo dijete. Naprotiv, bio je vrlo inteligentan ali lijen za učenje. U stvari bio je natprosječno inteligentan i to sam vrlo brzo shvatila. Već prilikom prvog susreta stekla sam dojam da mu se sviđam kao osoba. Rado sam mu davala instrukcije a on je na Zokijevo zadovoljstvo i iznenađenje odlično napredovao. Žena sam i znam prepoznati neke znakove. Kako smo često bili sami kod kuće uočila sam da me Dario gleda na malo drugačiji način. No ipak sam mislila da si samo utvaram i da je to za jednog osamnaestogodišnjaka posve očekivano i normalno. Osim toga mali je bio zgodan dečko i da sam ja njegovih godina zasigurno bi me privukao. Moja kćerka Ariana bila je nepunu godinu dana starija od Daria. Uglavnom je vikende provodila kod mene a ostale dane bila je kod bake, tj. moje mame koja je živjela u stanu. Ariana je radila i studirala pa joj je zbog blizine fakulteta i posla više odgovaralo da živi s bakom a osim toga bila je baki na pomoći. Prvo sam pomislila kako bi se Dario mogao zainteresirati za Arianu i nisam baš bila načisto s tim bi li to bilo dobro ili loše. No kako je vrijeme prolazilo shvatila sam da sam ja ta koja zanima Darija. Osim toga Ariana mi je priznala kako ima dečka. Nisam imala ništa protiv toga jer Ariana je bila zrela, pametna i odgovorna osoba, tako sam barem mislila.
Škola je završila a Zoki je potegnuo svoje veze i uspio Daria upisati na fakultet. Ljeto je uzimalo maha i unaprijed sam se veselila odlasku na more. Prošlo ljeto boravili smo tri tjedna u Rovinju i to u apartmanu Zokijevog poslovnog partnera i prijatelja. Bez problema nam je ustupio apartman a pozvao nas je da i ove godine ljeto provedemo tamo. Svidjelo mi se i nisam imala ništa protiv. U želji da se osunčam i nabacim malo boje koristila sam lijepo vrijeme i sunčala se iza kuće u dvorištu. Jedno poslijepodne pojavio se Dario donjevši mi hladnu limunadu. Pogledom me mjerio od glave do pete i mada mi je bilo pomalo neugodno na neki čudan način to mi je ipak imponiralo. Ponudio se da me namaže uljem za sunčanje i nisam ga odbila. Nježni dlanovi njegovih ruku godili su mi i na trenutke negdje u podsvijesti budili grešne misli koje sam nastojala brzo otjerati iz glave.napaljena, mama, posinak, seks
U petak smo trebali krenuti put Rovinja, no moj muž Zoki rekao je kako zbog obveza na njegovom poslu moramo odgoditi put. To me naljutilo. Shvativši da sam jako ljuta predložio je da ja, Dario i moja kćer krenemo kako je bilo planirano a on će nam se pridružiti kroz nekih 4-5 dana. Nisam imala ništa protiv. Nas troje, Ariana, Dario i ja, spakirali smo stvari i u petak ujutro krenuli smo put Rovinja. Ariana mi je već najavila kako će s nama u Rovinju biti samo do nedjelje kada putuje za Rijeku gdje se treba naći sa svojim dečkom. Naime, roditelji njenog dečka imaju kuću na Malom Lošinju pa će ona s njim put M. Lošinja a tamo će im se pridružiti i neke prijateljice i prijatelji s fakulteta tako da će ljetovanje nastaviti tamo.

Sretno smo stigli i smjestili se. Komforni apartman s terasom nalazio se u prekrasnoj kući koja nalikuje pravoj vili. Nakon ručka ostatak dana proveli smo na kupanju. Idući dan malo je zahladilo i rominjala je kišica. Iskoristili smo vrijeme za obilazak prekrasnog Rovinja. Navečer smo u jednom kafiću na plaži popili piće i ja sam se povukla u apratman. Odlučila sam odmarati i čitati. Ariana i Dario otišli su se malo prolunjati gradom, otići na pizzu pa možda odu, kako su rekli, u neki klub. Nisam čula kada su se vratili. Već sam čvrsto spavala. Ujutro kad sam se probudila Ariana je već spakirala svoje stvari i bila je spremna za odlazak. Malo sam se iznenadila jer očekivala sam da će za Rijeku krenuti tek poslijepodne. Ponudila sam joj da je ja autom odvezem skroz do Rijeke no odbila je. Pozdravila sam se s njom i krenula spremati doručak. Dario je čvrsto spavao i nisam ga željela buditi. Otišla sam do plaže mada je bilo dosta vjetrovito ali sunca nije nedostajalo. Ležala sam potrbuške i čitala knjigu. U jednom trenutku sam čak zadrijemala. Probudio me dodir nečijih ruku na leđima. Trgnula sam se i podigla glavu. Pored mene je na koljenima klečao Dario i mazao mi leđa kremom za sunčanje. Sa smiješkom na licu opomenuo me kako nije pametno zaspati na suncu. Opet su mi godili njegovi dodiri i nisam se protivila njegovoj želji da me namaže kremom. Krasan grad Rovinj, sunce, šum mora, opuštena atmosfera i nježni dodiri ovog mladog ždrepca u mom trbuhu probudili su nemirne leptiriće. Nasmijala sam se u sebi i lagano zatresla glavom nastojeći odagnati grešne misli koje su mi počele paliti maštu.
Navukli su se oblaci i sakrili sunce. Predložila sam Dariju da odemo u apartman pa nakon tuširanja odemo u jedno malo mjestašce nedaleko do Rovinja gdje se nalazi mali ali jako dobar restoran u kojem pripremaju odlična jela ispod peke. Meni je inače Istra čarobna a posebno mi se sviđa njena unutrašnjost i ta mala pitoreksna mjesta. Prošle godine sam sa Zokijem otkrila ovaj restorančić u koji sam namjeravala odvesti Daria. Sjeli smo u auto i krenuli. Vidjevši restoran i Dariju se svidio. Taj mali gad mi se očito nabacivao i to više nije bio samo plod moje mašte. Tijekom ručka dijelio mi je komplimente a svako malo dok bi nešto pričao dodirivao bi moju ruku što je bio očiti znak želje za zbližavanjem. Ugodan ambijent restorana, mir i prekrasna priroda činili su me dobro raspoloženom. Izvrsno jelo začinili smo ukusnim domaćim vinom i to me još više opustilo. Nakon ručka odlučili smo još malo prošetati mjestom. Dario mi je uz smiješak na licu rekao da su mi se obrazi lagano zarumenjeli, što je očito bilo od vina, i da sam mu sad još više seksi. Pravila sam se da sam iznenađena i nastojeći se uozbiljiti pitala sam ga od kada sam ja to njemu seksi.
-Od prvog dana kada sam te vidio… a posebno od onda kada sam te vidio u kupaćem kostimu gdje se sunčaš… Još više od onda kada sam te vido golih grudiju.- Odgovorio je na moje pitanje Dario.
Zastala sam i kroz stisnute vjeđe pitala ga kada me to on vidio golih grudiju.-Pa kada si se sunčala a mislila si da nikoga nema kod kuće. No ja sam te gledao s prozora svoje sobe.-
Da, mali perveznajk je bio u pravu. Jednom sam, misleći da sam posve sama, skinula gornji dio kupaćeg kostima.
Prolazili smo pored jedne stare konobe i Dario me nagovorio da odemo na još jednu bevandu. Bili smo jedini gosti i sjedili smo u hladu vinove loze uživajući u hladnoj bevandi. Nisam mogla ne primjetiti kako Dario stalno pogledava u moje sise. Ispod haljine nisam obukla grudnjak a bradavice su mi lagano nabubrile te su izazovno stršale kroz tanko platno haljine. Oblaci su se skroz razišli i granulo je sunce u punom sjaju. Rekla sam kako se još stignemo okupati osunčati pa je bolje da krenemo. Platila sam i krenuli smo prema autu. Dario nije izdržao a da me ne pita hoću li se sunčati u toplesu. Odgovorila sam mu kako to ne dolazi u obzir. Želio je znati zašto? Nisam željela pokazivati svoje sise a osim toga baš i nemam neke velike dude.-Možda nisu velike ali su prekrasne.- rekao je Dario.
Vjerojatno je vino učinilo svoje jer zastala sam i pitala ga želi li stvarno vidjeti moje sise?-Naravno, vrlo rado.- Sav ushićen je odgovorio. Osvrnula sam se oko sebe i uvjerivši se da nema nikoga raskopčala sam gornji dio svoje haljine. Razglićenih sisa smijala sam se svojoj ludosti zbog koje se uopće nisam osjećala loše. Dario me s oduševljenjem fotografirao. Sada me više nije trebao nagovarati da ostatak dana na plaži provedem u toplesu. Mali perveznjak oblijetao je oko mene kao pčela oko cvijeta i to mi imponiralo i činilo me opet mladom i poželjnom.
Navečer smo odlučili otići negdje na večeru. Odjenula sam samostojeće čarape i haltere. Osjećala sam se uistinu seksi. U meni je tinjala žeravica koja je prijetila da preraste u plamen ali mislila sam kako sam dovoljno stara i zrela da se znam obuzdati, kontrolirati i kako ću si dati samo malo oduška i zadovoljstva flertujući s Dariom te kako će na tom flertu sve i završiti. Dario je izabrao restoran. Odveo me u prekrasan restoran koji se zove „Monte“. Bila sam izuzetno dobro raspoložena i opuštena. Istinski sam uživala u udvaranju mladog mužjaka koji mi je pravio društvo. Kako je vrijeme odmicalo sve više me brinula ona žeravica koja nikako nije gasnula, naprotiv. Nakon večere i nekoliko čaša izvrsnog i skupog vina Dario je predložio da desert pojedemo na nekom drugom mjestu. Odveo me do jedne ljetne terase gdje je svirala živa glazba. Pojeli smo ukusni kolač a Dario je naručio i butelju vina. Zamolio me za ples i nisam ga odbila. Tijekom plesa privio me uz sebe više nego bi to bilo uobičajno. Privijena uz njega nisam mogla ne osjetiti njegov mladi, nabrekli kurac. Nije mi smetalo, naprotiv godilo mi je i lagano me palilo.
Večer smo odlučili zaključiti laganom šetnjom uz more. Kad me je pitao smije li me primiti za ruku kratko sam razmislila i dozvolila mu. Zastala sam gledajući nebo po kojem je bilo razasuto tisuće zvijezda. Osjetila sam Darijevu ruku oko svog struka i trenutak kasnije kada me privio k sebi i gurnuo jezik u moja usta ona žeravica buknula je pravim plamenom. Strast koja me preplavila ljubeći tog klinca već dugo nisam osjetila. Gorjela sam poput šibice i sve moje kočnice i predrasude su nestale. Rukom sam mu stiskala kurac preko hlača i istinski sam uživala. Dario mi je pomogao raskopčavši hlače i otvorivši šlic… Držala sam u ruci njegov mladi kurac i lagano mu ga drkala. Čučnula sam i to isukano mlado koplje uzela u usta. Pohlepno sam gutala kurac svog posinka i uopće nisam razmišljala o eventualnim posljedicama svog čina. Tog trenutka jedino što sam željela bilo je osjetiti njegov kurac u svojim ustima a za sve ostalo baš mi je bilo svejedno. Dario me rukama čvrsto držao za glavu i nastojao mi ga ugurati sve do jaja. Nisam ga ispustila iz usta ni kada je počeo svršavati. Usta mi je punio velikom količinom tople i ljepljive sperme koja mi se cijedila niz grlo… Izvukla sam njegov kurac iz usta hvatajući zrak. Spustila sam se do mora i slanom vodom isprala usta i lice. Dario je u međuvremenu zakopčao hlače. Uzela sam ga za ruku i požurila ga prema našem apartmanu uz objašnjenje kako moram nešto popiti i isprati usta. Dijelom je to bilo i točno jer u ustima su mi se izmiješali okusi slane vode i sperme. Pravi razlog je ipak bio to što sam gorjela od želje da budem izjebana.
Dok smo se stepenicama penjali do apartmana Dario me čvrsto držao za guzu što me još više palilo. Vodom iznad sudopera ispirala sam usta a Dario me držao za sise i ljubio po vratu. Iako sam imala namjeru prvotno se istuširati odustala sam. Krenula sam u sobu usput se oslobađajući haljine. I Dario se vrlo brzo oslobodio odjeće. Pušenje njegova kurca od prije nekih dvadesetak minuta nije na njemu ostavilo neke posljedice jer vidjela sam da mu se kurac opet nemirno propinje poput mladog ždrepca. Osjećala sam se poput napaljene kuje i uživala sam osječajući se kao kuja. Stoga sam na krevetu zauzela i takvu pozu. Naprćene guze, oslonjena na dlanove ruku čekala sam da Dario u mene zabije svoj kurac. Prstima i dlanom ruke trljao je moju vlažnu i užarenu pičku. Svidjelo mu se što sam obrijana. Prasnuo mi ga je do jaja i zaridala sam glasno od slatke boli koja mi je prožimala utrobu. Gledala sam samu sebe u ogledalu na vratima ormara i to me još više uzbuđivalo. Nakon ustiju sada mi je i pičku napunio svojom spermom.
Otišli smo na zajedničko tuširanje nakon čega smo uzeli mali predah kako bi na terasi popili kavu koja nam je oboma godila. Nakon kave vratili smo se u sobu i nastavili tamo gdje smo stali. Dario se uistinu pokazao kao izdržljivi mladi pastuh. Nisam se mogla sjetiti kada me netko izjebao tako žestoko i s toliko strasti. Zaspali smo zagrljeni i iscrpljeni. Probudila sam se prije Daria. Ustala sam i osjećala se kao da sam čitavu noć kopala vinograd ali bila sam zadovoljna i sretna. Istuširala sam se i pristavila kavu. Tek tada sam polako počela shvaćati u što sam se upustila i razmišljati o eventualnim posljedicama. Iz razmišljanja me trgnula zvonjava mog mobitela koji se nalazio na ormariću pored kreveta. Odložila sam šalicu s kavom i još uvijek posve gola pohitala u sobu. Zvonjava mobitela probudila je Darija. Uzela sam mobitel u ruku i pogledala tko zove. Bio je to moj suprug Zoki. Prošli su me trnci u trenutku dok sam mobitel prinosila uhu. Dario me uhvatio oko struka i povukao na krevet. Izgubila sam ravnotežu i legla na leđa. Stavila sam ruku na mikrofon i tiho upozorila Darija na to tko zove. Njemu to ništa nije značilo… Smiješio se i raširio mi je noge. Bila je to totalno bizarna situacija. Ja razgovaram mobitelom sa Zokijem a njegov sin mi istovremeno liže pičku. Uglavnom Zoki mi je rekao kako će uskoro krenuti put Rovinja te nam se pridružiti. Jedva sam se suzdržavala da ne pustim glasan uzdah zbog Darijevog jezika kojim mi je obrađivao klitoris. Lizanjem pičke Dario me doveo do vrhunca. Nikada ne bi mogla pomisliti da netko tako mlad tako dobro odrađuje posao. Objasnila sam Dariju kako mu uskoro dolazi otac. Nakrivio je glavu i napravio ružnu grimasu. Djelovao je razočarano. Ni meni sad više nije bilo drago zbog Zokijevog dolaska. Da bi ga oraspoložila popušila sam mu kurac jer sam htjela još malo uživati u mladom kurcu i gutanju sperme.
Otišli smo do plaže gdje nas je i Zoki pronašao nazvavši me prije toga na mobitel. Prije Zokijevog dolaska iskoristila sam priliku jer, zanimalo me gdje je Dario stekao iskustvo što se seksa tiče pa sam ga to pitala. Odlučio je biti iskren pa mi je priznao kako je već sa šesnaest godina počeo održavati vezu s jednom ženom iz susjedstva koja je bila udovica i imala je 48 godina. Ona ga je podučila tajnama seksa. No ne samo njega već i njegove prijatelje. Kazao je kako nije bila ni upola zgodna kao ja ali voljela je „mlado meso“ i naučila ih svakavim stvarima. Nažalost, neposredno prije nego se Dario doselio k nama ta starija susjeda se udala i odselila iz kvarta. Sada sam bila uvjerena da je ta gospođa kriva zbog toga što se Dario pali na starije žene, pa i na mene. Na moru smo ostali još deset dana ali sada smo se zbog Zokija Dario i ja morali suzdržavati od seksa. Ja sam se ponadala kako je čak i dobro to što je Zoki došao jer ovo što se dogodilo između mene i Daria biti će samo jedna avantura koju treba što prije zaboraviti. No nije bilo tako. Žudjela sam za Darijevim mladim tijelom i njegovim izdržljivim kurcem. To nije bilo dobro, znala sam to.
Dario je koristio svaku priliku dok Zokija ne bi bilo u blizini da me primi za guzu ili poljubi na brzinu. Jednog dana dok je Zoki zadrijemao ispod suncobrana s raširenim novinama preko glave Dario i ja ušli smo u vodu i udaljili se od ostalih kupača. Izdrkala sam mu kurac u vodi a Zoki pojma nije imao. Dario je inače izlazio svaku večer. Vraćao bi se kasno ili bolje rečeno ujutro. Spavao bi čitavo prijepodne a ustajao bi tek za ručak pa bi nakon ručka išao na kupanje. Iskoristila sam priliku jednog jutra kad smo ja i Zoki došli na plažu a ja sam se kao tek tada sjetila da sam zaboravila uzeti knjigu koju sam čitala. Zoki je u međuvremenu sreo jednog znanca s kojim se zaputio prema kafiću. Pozvao je i mene ali ja sam se ispričala rekavši da se moram vratiti u apartman po knjigu. Odjurila sam do apartmana i odmah uletjela u krevet usnulog i zbunjenog Darija. Pojebali smo se na brzinu ali divlje i žestoko.
Po povratku s mora kući uvjeravala sam samu sebe kako ovu avanturu sa svojim posinkom moram svakako prekinuti. Ali nije išlo. Dario me salijetao čim bi se za to ukazala prilika. Na ruku mu je išla i činjenica da Zokija često nije bilo kod kuće. Mali, pervezni i nezasitni gad doslovce me razvaljivao svojim kurcem a ja sam poput zadnje napaljene kuje uživala u tome. A onda se dogodilo… Ne znam što je Zoki tražio u Darijevoj sobi. Mislim da je nešto sumnjao. Bilo kako bilo Zoki je u Darijevoj sobi pronašao dvije moje fotografije. U stvari Dario je te slike isprintao sa svog laptopa i Zoki je kopajući po njegovim ladicama pronašao te fotke. Na jednoj fotki bila sam gola na terasi apartmana a na drugoj sam mu pozirala u samostojećim čarapama, napućenih usana i u bezobrazno kratkoj minici koju sam zadigla otkrivajući svoju obrijanu pičku. Darija nije bilo kod kuće jer je vikend provodio kod svoje majke. Zoki me dočekao ljut kao ris sjedeći za stolom u kuhinji. Na stolu ispred njega nalazile su se kompromitirajuće isprintane fotke. Kada sam ušla u kuhinju i vidjela slike na stolu srce mi je gotovo prestalo kucati. Problijedila sam i ukočila se od straha i nelagode. Zoki je urlao na mene i tražio objašnjenje ali ja sam ga jedva čula zbog adrenalina koji me obuzeo i bubnjanja u ušima. Nijemo sam buljila u slike i u jednom trenutku proradio mi je obrambeni mehanizam.
Ne znam kako mi je ta izmišljena priča pala na pamet ali tog trenutka bilo je to najbolje što sam mogla smisliti. Gledala sam Zokija u oči i lagala mu. Ispričala sam mu kako smo ja i Dario odlučili posjetiti nudističku plažu. Bili smo samo znatiželjni a onda smo ipak došli u iskušenje pa smo se oboje svukli do kraja. Željeli smo da to ostane naša tajna i da njemu, Zokiju, ništa ne govorimo. I narednog dana smo otišli na istu plažu a obzirom da smo jedno drugo vidjeli gole nisam imala razloga golotinju skrivati ni kad smo bili u apartmanu. Priznajem da sam pogriješila ali tada nam se to činilo zabavnim. Zoki me nekoliko sekundi netremice gledao u oči valjda procjenjujući govorim li istinu. Potom se stao prstima nervozno češkati po glavi govoreći da nisam normalna. Skinuti se gola pred njegovim sinom i još mu gola, i odjevena kao kurva, pozirati, to definitivno nije normalno. Uvjeravala sam ga da je to bio trenutak slabosti i da mi je žao. Zoki je psovao poput kočijaša govoreći kako pojma nije imao s kakvom ženom živi. Možda jest sumnjao da je osim golotinje bilo još nečega ali ipak je želio vjerovati da je to bilo samo to. Odlazeći iz kuće dobacio je kako bi možda najbolje bilo da se odselim.
Tek kada je on otišao i kada sam ostala sama a napetost je popustila počela sam drhtati čitavim tijelom. No brzo sam se smirila. Uostalom mogla sam očekivati ovakav kraj priče. Nazvala sam Daria na mobitel. Prvo sam ga pitala je li ga otac zvao. Odgovorio je da nije. Tada sam mu ispričala što se dogodilo a ispričala sam mu i priču o nudističkoj plaži koju sam ispričala i Zokiju. Dario je rekao kao neka ne brinem jer i on će se držati te priče a stari će se nakon nekog vremena smiriti. Na kraju sam Dariju rekla kako sam ja ispala glupa dozvolivši mu da me fotografira a on je ispao teška budala kada je išao isprintati te slike. Sva sreća da nije isprintao neke druge slike jer tada nikakva izmišljena priča ne bi pomogla. Uzela sam one slike sa stola, poderala te ih bacila u smeće. Potom sam otišla do Darijeve sobe. Njegov laptop stajao je na stolu. Uključila sam ga ali nisam ga bez lozinke mogla aktivirati. Pokušavala sam ime, prezime, godinu rođenja… A onda mi je sinulo da sam na nekim njegovim tekama iz škole vidjela napisan njegov nadimak „Amadeus“. Taj nadimak je bio točna šifra.
Pronašla sam u laptopu svoje fotografije. Najprije sam ih pohranila na svoj mail a potom ih izbrisala. Jedna mapa mi je privukla pozornost. Pisalo je: vivasex. Otvorila sam mapu i tu se nalazilo nekoliko fotki s mora ali to su bile one skroz bezazlene, da se tako izrazim. Potom je tu bilo fotki nekih jako mladih cura koje su bile odjevene, polugole ili skroz gole. Slijedile su fotke na kojima je Dario gol u društvu nekih od ranije viđenih cura. Neke je on držao za gole grudi, neke su njega držale za kurac… Potom je uslijedilo nekoliko slika malo korpulentnije starije plavuše. Na nekim slikama bio je s njom u društvu sam Dario a na nekima Dario i prijatelj. Obojica su obrađivali tu gospođu istovremeno. Zaključila sam da je to ona žena koja je Darija i prijatelje podučila tajnama seksa. A onda je uslijedio novi šok. Odjednom se pojavila slika moje kćeri Arijane… Lica u krupnom planu zašpricanog spermom. Nisam mogla vjerovati! Trebalo mi je desetak sekundi da se priberem i dođem k sebi. Bilo je još nekoliko slika gole Arijane a potom i one gdje se miluje s Dariom da bi naposljetku naišla na sliku gdje je Ariana nataknuta na Darijev kurac. Gad prokleti, ševio mi je kćer a ja o tom pojma nisam imala. Istovremeno je jebao mene i moju kćerku. Da mi je tad bio blizu oči bi mu iskopala. Mlado, perverzno đubre pokvareno do srži.
Pribrala sam se i trebalo mi je malo vremena da razmislim o svemu. Konačna odluka bila je da spakiram svoje stvari i iselim se iz ove kuće. Učinila sam tako. Privremeno sam se na dan-dva smjestila kod kolegice s posla. Ona mi je pomogla i već treći dan pronašla mi jednu garsonjeru u koju sam se smjestila. Zokija sam nazvala telefonom i priopćila mu kako se nemam namjeru vraćati i kako je najbolje da se rastanemo u miru. Nije uopće burno reagirao. Štoviše mirno je primio tu moju vijest. Dogovorili smo se da si damo malo vremena pa se potom nađemo i dogovorimo o konačnom i službenom razvodu. Složio se sa mnom rekavši da mu se nikamo ne žuri. Kada sam to riješila odlučila sam nazvati kćer Arianu i ozbiljno porazgovarati s njom. Nisam joj rekla na koji način sam otkrila da ima vezu s Dariom samo sam joj rekla da znam i da želim čuti njenu stranu priče. Došla je kod mene. Djelovala je posramljeno i bilo joj je nelagodno. Priznala mi je kako je one večeri u Rovinju, kada sam ja otišla u apartman a ona i Dario na pizzu, popustila Darijevom udvaranju. Otišli su na pizzu pa potom u jedan kafić da bi na kraju završili u jednom klubu. Oboje su malo više popili i završili su na jednoj klupi u parku. Ujutro kada se otrijeznila shvatila je što je napravila pa je zato onako na brzinu i otišla. Svom dečku nije ništa govorila a kada se vratila s mora Dario ju je nazvao. Priznala je da joj se Dario sviđa i uspio ju je nagovoriti da se opet nađu na kavi. Mislila je da će sve završiti na toj kavi ali uskoro su se počeli viđati sve češće i sada uz stalnog dečka viđa se i s Darijom. Nije mi padalo na pamet da joj priznam kako Dario ševi i mene. Nastojala sam biti obzirna i savjetovala sam joj da se okane Daria ako misli sačuvati vezu s pravim dečkom. Što sam drugo mogla?
Vjerovala sam kako će sve sjesti na svoje mjesto. Iskreno sam se nadala da će Ariana prestati viđati Daria. Iako sam se rado prisjećala seksa s Dariom mislila sam da je to gotova stvar. Nešto čega ću se sjećati ali i ostaviti iza sebe. A onda jednog dana uslijedilo je novo iznenađenje. Na stepenicama zgrade u kojoj stanujem sjedio je nitko drugi do Dario. Priznao mi je odmah da me je pronašao jer mu je Ariana rekla gdje stanujem. Nije imalo smisla da tu raspravljamo pa sam ga pozvala u stan. Odmah sam mu rekla da sam jako ljuta na njega zbog Ariane. Nije joj se trebao petljati u život. Kazao je kako mu je žao ali Ariana je njega zavela a ne on nju. Nije imao hrabrosti to mi reći. -Ali imao si hrabrosti snimiti one i onakve fotografije?- Prekorila sam ga. Nasmijao se rekavši kako mu je fotografiranje djevojaka slaba točka. Pitao me bez mnogo uvijanja bi li se mogli ponekad viđati. Rekla sam mu da to više ne dolazi u obzir. Zoki ionako sumnja a sad bi samo trebalo da opet započnemo vezu pa da sazna. Osim toga to više ne dolazi u obzir ni zbog Ariane. Ispratila sam ga iz stana i zamolila ga za diskreciju rekavši mu da sve ono što se između nas dogodilo zadrži samo za sebe. Obećao je da hoće. No, mislite da je odustao od mene?

Nije. Nazivao bi me mobitelom, u poštanskom sandučiću ostavljao mi je ljubavne poruke i stihove, napisao mi je i pjesmu… Molio me da se makar sretnemo negdje na kavi. Uz to rekao je kako je prekinuo s Arianom. A ja, stara koza, opet sam se zagrijala i napalila, te naposlijetku popustila. Nakon jedne poslijepodnevne kave s njim pozvala sam ga u stan. Nedostajalo mi je dobrog seksa i pustila sam ga da prenoći. Tako je opet započelo. Dolazi kod mene dva do tri puta u tednu i uistinu oboje uživamo u nesputanom i divljem seksu. I sve bi to bilo dobro da mi neki dan nije došla Ariana i rekla kako je definitivno prekinula sa svojim dečkom te se sada viđa samo s Dariom. Bilo je to gotovo isto kao da mi je opalila šamar. Dakle, Dario i nadalje ševi mene i moju kćer. Dokle će to trajati i koliko dugo ću uspijevati to skrivati od Ariane ne znam. Pitam se što ako mi Dario jednog dana postane zet? Mali gad sad me drži u šaci. Iako mi nije to direktno rekao shvatila sam da me Dario ucjenjuje. Kažem, nije mi to otvoreno rekao ali shvatila sam to iz njegovih riječi. Ako bi se usudila prekinuti odnos s njim vrlo vjerojatno bi sve ispričao Ariani a možda i svom ocu Zokiju. Zamislite te strahote i sramote koju bi prolazila, kako na sudu prilikom razvoda, tako i u javnosti. Neki dan mi je mali perveznjak Dario rekao kako mašta o seksu s mamom i kćerkom istovremeno. Taj mali gad u stanju je svašta napraviti pa me ne bi previše čudilo da jednog dana završimo u krevetu zajedno moja kćer, ja i Dario.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 8 Prosek: 4.8]

1 komentar na “Varam muža s njegovim sinom iz prvog braka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!