svidja ti se moja pickica

UVERTIRA ZA NEZASITNU

Upoznavanje Srbija

Frazu „skidati pogledom“ s njim sam iskusila u njenom doslovnom smislu. Zapravo, ne samo da me je skidao pogledom i pri tom razodjevanju ostavio me potpuno golu, bez i jednog komada odjeće, već me pogledom ševio, punio, tucao, ispunjavao sve moje rupice, otvore, sve tjelesne pukotine. Ispunjavao sve svoje mračne perverzne želje i maštarije.

No dobro, s odjećom koju sam imala na sebi i ja sam ga svesrdno poticala na to. Kroz gotovo prozirne tajice, tijesno pripijene uz kožu, mogao je ne samo da vidi boju i oblik jednako prozirnih crnih čipkastih gaćica koje sam nosila, već je, uz malo truda i mašte, mogao i da prebroji ono malo stidnih dlačica koje su nakon nedavnog izbrijavanja sramežljivo počele da izbijaju po mom međunožju.

A silno sam ga poticala i (ne)dvosmislenim izjavama i komentarima tokom našeg razgovora.

Tajice u gaćice mi je svukao, zapravo strgao, u jednom potezu. Na gaćice je obratio pozornost tek nešto kasnije, u pauzi između dvije runde. Tada ih je uzeo u dlan, primakeo nosnicama, pomirisao, konstatirajući kako: imaju lijep miris moje pičkice. Moje vruće, jebozovne pičkice.

Temeljito se posvetio obrađivanju moje mačkice, čineći to jezikom, usnama, s palčevima, s jednim, s dva prsta. Zabadao se u nju s jezikom, prelazeći sad po klitorisu, sad po širokim ružičastim usminama, sad ga zavlačeči duboko u unutrašnjost, u ponor, u bezdan. Povremeno bi u nju gurao istovremeno i jezik i prste i vrlo brzo je narosila, totalno vruća i željna, sa samo jednom željom, da nastavi, bilo da ubrza ritam ili ga uspori, samo da ne prestaje. A sve sam to pratila dubokim, prigušenim, ritmičnim uzdasima.

Nije dugo trebalo i iz mene je teklo, curilo, cijedilo se, a on je ustrajno tiskao glavu u međunožje i vješto i strpljivo izazivao podrhtavanje moga tijela koje mu se podalo i prepustilo.

Na vrhuncu uzbuđenja, gotovo neprimjetno i iznenada, vješto je izvukao očvrsli, tvrdi ud iz gaća i sprašio mi ga u ustreptalo grotlo totalno izludjele pičkice. Ona ga s dobrodošlicom, dočeka i prihvati grčeći se od strasti i užitka.

Svoj očvrsli kurac snažno je zabadao u mene usput se pokušavajući riješiti odjeće, što ga nije sputavalo da bez prestanka nabija kurac u pukotinu. I sam silovito uzbuđen, i sam glasno dahćući šaputao mi je onim, karakterističnim, promuklim glasom kako će me izjebati, kako ćemi pičku nabiti na svoj veliki kurac i kako će ju ševiti do iznemoglosti.

I oh Bože, svoja je obećanja i ostvarivao  isprovodio.

Prvu smo pauzu iskoristili da se posve razodjenemo. Poskidali smo sa sebe ostatak odjeće koju predhodno nismo ostajući, oboje, potpuno goli.

Ležala sam na leđima a on mi je tijelo djelimični poklopio sa svojim. Posvetio je se mojim malenim sisicama, najprije ih stiskajući dlanovima a onda je uzrokovao ukrućenost bradavica dugotrajnim kruženjem jezika  po njima. Pokušao je strpati cijelu jednu cicu u usta, na šta sam se smješkala, zadirkujući ga zbog tog pokušaja, a on je na to opet počeo valjati prostote o tome šta će mi on, odnosno njegov kurac napraviti.

  • Izjebati ću te potpuno. Posvuda. U sve otvore. Izjebati ću ti pičku. Jebati ću te u dupe. U to maleno, slatko dupence. Strpati ću ti ga u usta, u pupak, svuda i svagdje. I jebati ću te satima, danima – obećavao je dok mi je sisao bradavice.

svidja ti se moja pickicaVruća, uznojna tijela su nam se spajala ispreplitala. Ljubil ismo se po svuda. On mene po usnama, dupetu, nogama, koljenima, unutrašnjoj strani bedara. Ja njega po vratu, mudima, kurcu…

  • Sviđa li ti se moja mala pičkica? – šaptala sam mu, dražeći ga a pritome sam mu u dlan ruke uzela mlohavi klip u nastojanju da ga iznova ukrutim.
  • Želiš li mi opet izjebati pičkicu? Želiš li opet zabadati kurac u nju?

Nisam dugo čekala na njegovu reakciju. Suočen sa mojim stiskanjem vrlo brzo se ukrutio poprimivši željenu tvrdoću. Nije bio najveći kojeg sam imala. Koji je bio u meni. Ali radilo se o prilično solidnom primjerku. Čak bi rekla i iznad prosječnom. Dužine od nekih dvadesetak centimetara. A uz to ga je i znalački, spretno koristio. Pa čim je bio opet ukrućen odmah ga je još jednom zario u mene. Uspjela sam se namjestiti u položaj u kojem će lakše prodirati u mene, a to je ovaj put činio žešće i agresivnije. Držao me je jednom rukom čvvrsto za kosu, a drugom povremeno lupkao do polutkama guze. Ulazio je duboko u ponor moje međunožne bestidnice, koja ga je zahvalno gutala, dok sam ga noktima grebala po leđima.

Znoj mu je kapao s lica po mojim psima i trbuhu, vrućina je postajala sve nepodnoščkivija, ritam se ubrzavao, dah smo već odavno bili izgubili, više nije bio sposoban ni ispaljivati lascivne rečenice o tome što će mi učiniti.

Kada je svrši ovještim pokretom me je okrenio da legnem na trbuh, a svoju je tekućinu izlio po mojim guzovima. Posebno se trudio mlaz usmjeriti ka kanalići koji je razdvajao dvije polutke guze.

A onda je malaksao, duboko hropčući, bez glasa i snage, kao da je upravo istrčao značajnu dionicu nekog maratona.

  • To je sve? – provocirala sam ga – Jer, ako jeste jako sam razočarana. Ja sam nezasitna – prošaptala sam mu najerotičnijim glasom.
  • Strašno nezasitna. Tek mi se sad ševi. Pička mi traži još….

Kao odgovor u otvor posve mokre i raširene pičke ugurao mi je dva prsta, dajući mi do znanja da se još nije klonuo i predao. Uz prstiće i zavidnu kolekciju vibratora koju sam posjedovala i koja je čekala u ladici kraj kreveta, nisam se bojala da će mi poslovično nezasitna pička biti zanemarena i zapostavljena.

Znala sam da je to bila samo uvertira za one što me čeka i što će uslijediti.

Dado Jović

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!