sex za jedno veče

Uspešan Sex Za Jednu Noć

Sex za jedno veče… pomalo skrajnuta tema, iako se realno dešava svaki dan. Tu postoje ponekada i razdvajanja u smislu- muško i žensko. Recimo, ako devojka spava sa nekim na jedno veče zna se reći za nju da je drolja, laka ženska… a muški to u društvu prepričavaju u smislu – kakav sam frajer, još jedna recka je povučena.

Mi ne padamo u te zamke i ne pravimo nikakve podele. Ako je sex za jedno veče zajednička želja dvoje odraslih ljudi, onda je to sasvim dozvoljeno i primereno, i niti čini ženu lakom niti muškarca većim frajerom. E tako, kada smo to objasnili, prelazimo ono neprijatno jutro posle 😉

Jutarnje sunce vas obasjava srećnim zracima kroz prozor. Pospano zevate, ispružujući ruke iznad glave. Prevrćete se sa stidljivim osmehom, okrećete jastuk na drugu stranu, nameštate se i otvarate oči…… a tada – nađete se licem u lice sa prijateljem od prijatelja od njegove prijateljice prijatelja 😀 kojeg ste upoznali na sinoćnjoj zabavi.
O NE!!!! Šta sad???

 

1. Budite iskreni. gaćice oko članaka
Vratimo se na početak večeri. Dakle uživali ste, đuskali ste, potom je krenuo nevini flert, pa malo izraženiji… znate već i sami. Lepo vam je, upoznali ste se, privlačnost je tu, sex je neminovan…. međutim – šta su očekivanja?
Vi želite samo sex za jednu noć, to je u redu, ali budite iskreni sa sobom i sa osobom sa kojom uskačete u krevet. Dakle iskrenost – to je ključ. Sve karte moraju biti na stolu.

 

2. Budite spremni.

bezbedan sex
Girl with condom before sex with her partner

Ako počnete da neprimereno vaćarite osobu koju ste upoznali, da mu/joj nabijate jezik u usta i ruke oko međunožja, bacajući odeću u uglu šanka mračnog kluba, najbolje bi bilo da se ipak negde premestite 😀
Recite svojim prijateljima sa žurke kuda idete – za svaki slučaj – i neka vam vaš mobilni telefon uvek bude pri ruci. A dame, ako niste ponele kondom u torbici kada ste izašle iz kuće, ponesite jedan iz kupatila u klubu ili ga uzmite od najboljeg prijatelja. Možda ga nećete moći „pronaći“ kada dođe vreme za to, a završiti go u krevetu bez kondoma i previše vina u vašem krvotoku – recept je za katastrofu.

 

3. Rastanak direktan, brz i efikasan.  odlazak iz kuće nakon sexa
Nakon što je akcija završena, vreme je da se pođe kući! Buđenje zajedno, maženje, dodiri… to je sve veoma nezgodna, prisna stvar i može stvoriti vezivanje koje ne želite. To ne znači da trebate ODMAH izleteti iz stana (ili ga izbaciti) čim se probudi. Nekoliko minuta razgovora praćeno sa „Hvala za sjajnu noć“ ili „Stvarno bih trebao/la krenuti“ šalje poruku sa minimalnom dozom drame.

Ponekad se, međutim, dogodi tvrđi san. Bez obzira da li je bilo dovoljno hemije da se kresnete ili je možda alkohol onemogućio podizanje određenog organa … bilo kako bilo, vreme je da se razbudite i krenete dalje.

Najbolji scenario: obe strane su unapred dogovorile da će susret biti samo jednu noć, sna nije bilo, posle seksa sledi ono „Bilo je veoma zabavno. Sve najbolje. Pozdrav“.

NAPOMENA: kombinacija alkohola i hormona može dovesti do toga da nije bilo jasno definisano pravilo “seksa SAMO za jednu noć”, pa se može desiti da otvorite oči i kažete sebi: “O, moj Bože. Šta sam učinio?” ili još gore, “Ko je dođavola ovo??? Gde sam ja??” – to je najgori scenario.

Iskradanje nije opcija. Ako ste dovoljno bili hrabri da dođete u nečiji dom usred noći, budite dovoljno kulturni i obavestite ih da odlazite. Ustanite, obucite se, reč dve, to je sasvim u redu. Ako pak osoba ima veoma jak i tvrd san, lagano tapkanje po ramenu uz kratke reči: “Hej … izvini što te budim, ali ja bih trebao krenuti.” – to je sasvim dovoljno.

 

4. Pokupi SVE za sobom.
Cilj seksa za jedno veče jeste da nema vezivanja i daljeg kontakta sa datom osobom, već čisto seksualna potreba i nagon. Zbog toga je veoma važno da ne zaboravite ništa od svojih privatnih stvari ukoliko ste vi ti koji ste prespavali kod te osobe. Dakle pazite na svoj sat, nakit, brus, gaćice, novčanik… prosto budite sigurni da ste sve poneli kada izlazite iz stana.

 

5. Uljudno zahvalite svome domaćinu. zahvalnost na sexu
Uhhh ovo je malo možda komplikovanije opisati rečima, ali ja ću se potruditi 😀 Ajmo ovako – recimo da je seks bio sjajan i da ste iskreno uživali u društvu svog ljubavnika te noći, a smatrate i da je i on uživao sa vama. Ili možda baš i niste prezadovoljni? Hmm… nezgodno… Ovde morate obratiti pažnju na nijanse: postoje granice između zainteresovanog i uljudnog, kao i između uljudno neprijatnog ali i onih “sprint na vrata” rečenica 😀

Nažalost, ove granice su veoma tanke pa se zato traži pravi pristup. Ako vam je bilo lepo budite umereni sa rečima hvale kako ne bi pomislio da želite nešto više. Ako pak i nije najbolji ljubavnik na svetu, opet budite oprezni i umereni jer ipak je odvojio svoje vreme i dao vam krevet tako da ne bi bilo u redu da ga uvredite ili mu smanjite samopouzdanje nekom neprimerenom rečenicom ili tonom.
E sad, ako ste toliko oduševljeni da biste rado ponovili sve to, tu tek treba biti oprezan jer niti možete znati reakciju druge strane, niti možete biti sigurni da to neće povećati apetite u nekom ozbiljnijem smislu kao što je ulazak u vezu. Pazite šta želite i kako to iznosite jer nije svako voljan da bude prosto neko ko će vam se naći tu kada vi poželite malo akcije.

 

Seks je divan i mnogi u njemu uživaju tokom jedne noći, bez vezivanja i emocija. Sa druge strani, postoje i oni koji se potpuno mogu prepustiti čarima seksa samo ako postoji jaka obostrana emocija, ili čak i ljubav.
Kojem tipu Vi pripadate? 😉

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!