udovac i teen

Usamljeni udovac

Upoznavanje Srbija

Ivan je imao četrdeset pet godina i bio je udovac. Njegova supruga je poginula u saobraćajnoj nesreći ranije te godine. Još je nije preboleo, nije izlazio i nije pokušavao da pronađe novu ženu u svom životu. Komšije su mu naravno bile podrška, spremali su mu povremeno obroke, pomagali oko kućnih poslova, sve što mu je trebalo. Cenio je to, nije znao kako će bez njih.

Njegova prva komšinica – Ana, bila je zaposlena samohrana majka koja je razumela Ivanovo stanje i da mu je potrebna jaka podrška. Odgajala je tinejdžerku Nikolinu i radila je u smenama od 12 sati u bolnici četiri dana u nedelji. Kada god bi bila slobodna ona bi skuvala nešto ukusno za Ivana i malo mu pomogla po kući.

Pošto je radila veći deo nedelje, zamolila je ćerku da zagreje spremljenu večeru i svake večeri odnese Ivanu. „Ne zaboravi da se ponudiš da mu opereš sudove i veš ako je potrebno. Vidi da li mu treba pomoć u bilo kakvim “ženskim“ poslovima. Budi ljubazna.“

Nikolina je znala šta da radi, iako je bila još uvek tinejdžerka, odrasla je sa majkom i naučila sve da radi oko kuće. Te večeri, Nikolina je zagrejala pastu koju je njena mama spremila ranije i krenula do Ivana. Sedeo je u svojoj sobi, zureći u televizor kada je ona ušla.

„Dobro veče Ivane, mama me je zamolila da donesem večeru. Ona radi večeras. Nadam se da volite bolonjeze.“

Ivan se okrenuo prema njoj i nasmejao se. „Iskreno, nisam ljubitelj špageta. Nemoj reći mami, molim te, ne želim da misli da sam nezahvalan. Ali mogao bih da nam naručiti picu ako ostaneš sa mnom na večeri.“

Nasmejala se: „Da, ni ja nisam preveliki ljubitelj. Previše paradajza ako mene pitate. Da, naravno, pica zvuči savršeno. Oprala bih vam veš dok sam ovde.“

„Divna si Nikolina.“ Pokazao joj je gde je veš, deterdžent i ostale stvari, a zatim otišao da naruči picu. Dok su čekali picu, pričali su o raznim stvarima. Nikolina mu je ispričala kako je završila srednju školu ali da je bezuspešno tražila posao. Sa druge strane, Ivan joj se poverio da mu je muka od komšinica koje pokušavaju da ga zavedu i da mu je drago što je ona tu zbog promene tempa.

„Ha, drago mi je što mogu pomoći.“ poljubac sa matorcem

Izvukao je stare albume pa je ona ustala i sela pored njega da zajedno gledaju. Dok su pregledavali stare fotografije, okrenula je lice prema njemu i njegove usne su bile tik do njenih. Shvatila je da iako je bio stariji preko 25 godina od nje, on je bio veoma atraktivan. Iako se u njegovim očima mogla videti tuga, njegovo telo je delovalo u punoj snazi sa jakim rukama i mladolikim licem.

„Nikolina… ja… dugo nisam…“ pre nego je završio rečenicu ona ga je poljubila.

Njegove ruke se nisu pomerale, ali njegove usne su uzvratile poljubac. Upravo tada se začulo zvono na vratima. On je otišao da preuzme pice a ona je otišla u kuhinju po piće i salvete. Kada su se sreli nazad u sobi, izgledalo je kao da se ništa nije dogodilo. Seli su, jeli, pričali o svojim hobijima i snovima. Ona je težila da jednog dana postane učiteljica, a on je pokušavao da ponovo izgradi svoj posao.

„Dugo vas nisam videla sa fotoaparatom. Pre ste stalno bili zaokpljeni fotografisanjem.“

„Da, u poslednje vreme nisam imao inspiraciju.“

„Možda ja mogu da vam probudim inspiraciju?“ pitala je sa osmehom.

„Zaista? Dozvolila bi mi da te fotografišem?“

„Naravno! Sa zadovoljstvom. Imate neku posebnu želju gospodine fotografe?“

Zastao je, razmislio i blago se zacrveneo. „Video sam te kako ideš u izlazak pre par večeri. Imala si divnu kratku suknju i…“ Bio je nervozan što je to predložio, nije želeo da pomisli da je neki napaljeni matorac.

Samo se nasmešila: „Da, i onu kratku top majicu.“ pristala je da dođe kod njega sutradan u tome i da pozira za njega.

**

Sledećeg dana Nikolina nije mogla da misli ni o čemu osim na Ivana. Koliko god bilo neprimereno poljubiti toliko starijeg čoveka, on je zapravo bio sofisticiran i veoma seksi. Pitala se kako bi izgledao go? Nakon što je njena majka otišla na posao, Nikolina je doradila večeru koju je majka ostavila. Spakovala je malu torbu sa odećom i svojim najseksipilnijim kompletom grudnjaka i gaćica,čipkasto i delimično providno, gaćice su naravno bile tange.

Nakon što je pokucala na Ivanova vrata, čula je njegov glas kako kaže – „Uđi draga. Udobno se raskomoti pa da večeramo.“

Tokom večere Nikolina je bila nervozna. Leptirići u stomaku su se probudili kao da je na prvom sastanku. Ivan je izgledao veoma privlačno u svojoj uskoj majici, a farmerke su mu grlile noge i zadnjicu. Istina, on je bio dovoljno star da joj bude otac, nije mislila da će je tako gledati. Međutim, Ivan je upravo to radio.

Posle večere, pokazao joj je gde je njegov improvizovani studio, zajedno sa malom sobicom gde bi mogla da se presvuče. Otišao je da spremi svoju opremu dok je ona presvlačila odeću. Deset minuta kasnije, vrata su se otvorila i ona se pojavila u svojoj neprimereno kratkoj suknji i majici, a na nogama je imala crne štikle. Osetio je toplotu u međunožju, bila je neverovatno seksi.

Trudio se da ostane profesionalan, postavljajući je u vrlo jednostavne poze. Svaka poza ga je navela da je želi sve više i više. Bila je prelepa. U jednoj pozi ju je postavio naslonjenu uza zid, isturene male grudi, bradavice su joj probijale kroz majicu. seksi mlada komšinica

Ona je flertovala sve otvorenije sa njim i objektivom, polako je spustila majicu dok se naginjala napred, jasno je mogao da joj vidi sise koje su bile male ali tako nabijene dobile su divan volumen. Dok se ona smejući okretala, suknja joj se povukla, mogao je da vidi tange i njene guzove, bila je jebeno seksi. Okrenula se i skinula svoj gornji deo. Nosila je čipkasti prozirni grudnjak, suknju i tange.

Više nije bilo sumnje u njemu – hteo je da je pojebe. Bila je tako prokleto zgodna, ali imala je samo devetnaest godina. Bila je toliko mlada da je mogla biti njegovo dete. Ali po načinu na koji je skidala odeću, i ona je želela da pojebe njega. Podigla je suknju da mu pozira, mogao je da vidi njene mlade glatke usmine kako vire sa strane njenih tangi. Zamišljao je kako prelazi jezikom preko njih.

Nije više uspevao da sakrije svoju erekciju i ona ju je jasno videla kako se ocrtava preko odeće. Znala je da je napaljen. Skidala se i dalje dok ju je fotografisao, pustila je da joj suknja padne na pod. Bila je u grudnjaku, gaćicama i štiklama. Prišla je njegovom stolu i sela na ivicu. Prekrstila je duge noge pre nego što je naslonila ruke na koleno, on je nastavio da fotografiše. Tada je spretno otkopčala grudnjak. Njene sise su odskočile sa olakšanjem što su bile slobodne.

Imala je malene, i dalje nedovoljno razvijene sise, ali veoma živahne… bradavice su joj bile tvrde. Naslonila se i pozirala za njega. Nije mogao da veruje da je ova prelepa mlada devojka gola za njega. Tangice su sledeće završile na podu. Sada je bila POTPUNO gola, nije nosila ništa osim štikli. Mogao je da vidi kako blista njena mlada obrijana pička. Želeo ju je!

Prišla mu je, stavila ruku na njegovu izbočinu i pitala je: „Želiš me?“ Nije mogao dovoljno brzo da kaže da. „Opusti se komšija… u sigurnim si rukama.“ Čučnula je i počela da oslobađa njegov kurac. Čim mu je kurac iskočio iz pantalona, ona ga je usisala u usta. Bio je zapaljen da tako malena sitna devojka može da primi ceo njegov nabrekli kurac u usta.

Toplota njenih usta i grla izazivala je povećani pritisak u njegovim jajima. Nije želeo da bude grub ali je morao da je uhvati za lice i par puta je pojebe dok se ona trudila da se ne zagrcne. Dok ju je tucao u grlo i gledao u oči postalo mu je kristalno jasno da je napaljena kao i on. „Želim da te jebem Nikolina.“ – rekao je i izvukao se iz njenih usta. udovac i teen

„Slobodno Ivane…“ – uhvatila ga je za ruku i povela ga u njegovu spavaću sobu. Tu se nalazi veliki krevet koji je godinama delio sa suprugom. „Jebi me kao što si voleo nju da jebeš.“ rekla je i legla na krevet mazeći pritom svoj klitoris.

Postavio ju je na bok i smestio se uz nju. Kitom je mazio njene lepljive usmine koje su zjapele kao cvetić. Jedna ruka na sisi, druga ispod njene glave, a kurac je polako počeo da ulazi. Odmah je shvatio koliko je mokra topla i uska. Počeo je da je tuca uz sve glanije uzdahe. Svaki potisak bio je dublji i jači od prethodnog.

Ušao je u ritam a ona je bila zadivljena tehnikom svog starijeg komšije. Ni jedan njen bivši nije umeo da je tuca na način kao što je to Ivan radio. Svršila je dva puta tokom tog žestokog seksa. „Želim da mi svršiš u usta…“ – tiho je šapnula.

Nikada nije nikome svršavao u usta pa se odmah premestio i drkao pred njenim otvorenim ustima. Kada je krenuo da prska ona ga je obuhvatila usnama i gutala u slast. Kada je završio poželeo je da joj se oduži. Položio ju je na leđa i raširio joj noge, pička joj je pulsirala i brzo ju je sisao. Sa svakim dodirom, jaukala je malo glasnije. Svršila je po treći put, prvi put u njegova usta.

Seks nije trajao dugo ali je bio veoma intenzivan. Nakon što su se oboje pospremili, prešli su u dnevnu sobu. Sela mu je u krilo i zagrlila ga. Prošaputao joj je na uho: „Hoćeš i sutra da poziraš za mene?“

Nagnula se do njegovog uha, gurnula mu sise u lice pre nego što je rekla: „U isto vreme?“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 17 Prosek: 4.6]

1 komentar na “Usamljeni udovac

  1. priča pleni uverljivim opisima kako osećanja tako i onoga što nisu osećanja.bravo pišče! voleo bih još nešto ovako efektno da pročitam od tebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!