jebena kurva anal

Uređenje dvorišta i punjenje Domaćice

Upoznavanje Srbija

Tamari je trebalo skoro dve godine da ubedi svog muža da odvoje novac za nov spoljni nameštaj i uređenje dvorišta. Dugo mu je zvocala i kada je dobio neočekivani bonus na poslu, nije mogao da ponudi nikakav dobar izgovor zašto ga sada ne bi uložili. Tamara je sa osmehom tog dana kroz prozor gledala dvojicu muškaraca koji su radili u njenoj bašti.

Htela da ih oraspoloži i da ih malo zavodi kako bi im zahvalila i dala im veći moral da urade dobar posao. Napravila je dve litre hladne limunade i odnela ih radnicima. Bila je u tankoj letnjoj haljini i bila je pravi melem za oči dok je koračala ka njima sa suncem na sebi.

„Pogledaj je“, šapnuo je Mirko.

„Vau!“ dodao je Boki.

„Kako ide momci?“

„Sada je još lepše.“ – rekao je Mirko i prihvatio čašu limunade.

„Jao sjajni ste. Tako precizni i kvalitetni. Kada vas je moja prijateljica preporučila znala sam da ćete biti najbolji za ovaj posao.“

Tamara je par minuta flertovala sa dvojicom momaka pre nego što se izvinila i nestala nazad u kuću. Shvatila je da je crvena, njena pička je već bila mokra i planirala je da se smesti u krevet i pomazi se do orgazma.

Za to vreme u bašti, dva momka su pijuckala limunadu: „Kakva jebena kučka“, rekao je Boki. „Dolazi ovde i nameće se.. kako sad da radim, dignuo mi se jebote…“

„I meni… trebalo bi sada lepo da uđemo tamo i da je razvalimo!“

„Hahaha, tačno tako“, rekao je Boki spuštajući svoju polu praznu čašu.

„Ti se zezaš, ali ja sam jebeno ozbiljan… mislim, video si je.. ona to jebeno želi.“ zgodna milfara

Dva momka su pogledala kroz kuhinjski prozor baš na vreme da vide Tamaru kako se penje uz stepenice. Stiskali su kurčeve preko šorca i divili se njenoj figuri i jebozovnoj haljini koja je otkrivala njene savršene noge. Muškarci su se pogledali i bez reči klimnuli glavom. Tiho su ušli u kuću kroz zadnja vrata i stajali su u kuhinji, nesigurni šta dalje.

„Da li si siguran u vezi ovoga?“ Pitao je Boki.

„Ma brate jebao sam dosta ovih usamljenih domaćica… Znam da pročitam znakove.“

„Slušaj, ne želim da izgubim posao zbog ovoga. Žena bi me ubila na keca.“

„Ne brini pičkice, samo me prati i nećeš imati problema.“

Mirko je počeo da se penje stepenicama sa Bokijem iza leđa, dvojica muškaraca su skinuli patike radi tišine, i kako su se približavali spavaćoj sobi, već su mogli da čuju kako Tamara uzdiše dok je trljala svoju pičku. Momci su stali uz blago otvorena vrata kako bi je gledali dok se mazi na krevetu. Haljina joj je bila podignuta oko struka a prsti su joj bili duboko zabijeni u pičku.

Mirko je spustio šorc i oslobodio svoj debeli kurac kako bi ga drkao. Boki je bio očaran Tamarinim pokretima ali nije bio hrabar poput kolege pa je samo stiskao kurac preko odeće. Domaćica je menjala ruke tako što je jednom trljala pičku, a drugu sisala, a potom bi ih zamenila da bi svoje sokove skidala jezikom sa prstiju.

„Ufff…“ – Mirko je bio glasniji i Tamara je poskočila kada je videla radnike kako je posmatraju. Brzo je sela i povukla haljinu da bi se pokrila. Mirko je krenuo ka njoj: „Znači sada hoćeš da se pokriješ a do malo pre si vrckala pred nama u toj droljastoj haljini… morate preuzeti odgovornost za to.“

Tamara ih je zaprepašteno pogledala. „Šta to govoriš?! Ja sam jedna fina gospođa. Da, udata sam, zar ste zaboravili!? Ja sam verna žena.“

„Ti si obična kurva koja zadirkuje muškarce. Nemoj da se foliraš.. kurac ti iz očiju viri!“

„Ja ne znam o čemu to…“ Tamarine reči su se izgubile kad su dva momka prišla krevetu i snažno počeli da drkaju kite pred njom. Zagrcnula se i sporo je progutala pljuvačku, gledajući dva predivna debela kurca kako se cakle pred njenim napaljenim očima. Oblizala je usne nesvesno i osetila je kako joj se pička grči.

„Tako je… pametnija si kada ćutiš… zašto ne upotrebiš svoja usta za nešto korisno?“ – rekao je Mirko.

Boki, iako manje hrabar, gubio je kontrolu i prišao je nesigurnim korakom ka njoj. Pružio je ruku na njen potiljak i povukao je na svoj kurac. Bol između njenih nogu je porasla, pohlepno ga je progutala, stenjući i vraćajući radoznale prste duboko u svoju pičku. „Uffff… da, tako je, popuši mi kurac ti prljava kurvo.“ sisanje dva kurca

„Znao sam da je droljetina… a nisi mi verovao… hahaha. Mogu da uočim kurvu gladnu kurca na kilometar.“ – dobacivao je Mirko.

Tamara je zastenjala i pokušala još dublje da primi Bokijev kurac u grlo. Drkala ga je žestoko dok je sisala gornji deo penisa. Mirko se primakao i počeo da je šamara svojom kitom. „Hajde kurvo, nemoj sada da mi praviš zazubice…“ Tamara je prebacila usta na Mirkov penis, ali je nastavila da snažno da drka Bokija.

Dva muškarca su joj kidali haljinu i stiskali joj sise dok je nastavila da im drka i puši. Ubrzo su oba muškarca glasno stenjala i kako se Tamara vratila da sisa Bokijev kurac, svršio je u njena usta, ispunjavajući joj grlo toplim semenom. Mirko je ubrzo sledio kolegin primer i Tamara je progutala oba tovara sperme bez prigovora.

„Rekao sam ti da je drolja“, rekao je Mirko dok je posmatrao razuzdanu domaćicu kako mu čisti kurac jezikom. Tamara je povukla glavu unazad i pokušala da skupi pocepanu haljinu kako bi se pokrila.

„U redu momci, zabavili ste se, a sada me ostavite na miru.“

Dvojica momaka su se smejala i odmahivala glavama. „Bilo bi nepristojno da odemo sada… osim toga, ti još uvek nisi svršila. A ja bih se osećao veoma loše da ti ne uzvratim uslugu.“

Tamara je bila šokirana njegovom direktnošću, ali i koliko ju je to napalilo. Njen muž je bio dobar čovek, ali nikada nije bio dominantna figura u krevetu, seks im je bio običan i klasičan. Osetila je duboko u sebi da voli da je ponižavaju, da je koriste… Mirko ju je gurnuo nazad na krevet i sklonio njenu odrpanu haljinu sa puta, potpuno razotkrivši njeno telo.

„Kakva lepotica… ovo je telo napravljeno za jebanje“, promrmlja Mirko. „Tvoj muž je srećno kopile.“ Mirko je široko raširio Tamarine noge i legao na krevet, zarivši lice u njenu pičku.

„Aaaaahhhh!“ – Tamara je vrištala od zadovoljstva. pušenje jebanje milf trojka

U međuvremenu Boki se nagnuo i sisao njene velike sise sve dok joj bradavice nisu postale tvrde i crvene. Zatim je gurnuo svoj polu tvrdi kurac nazad u njena usta. Kada je bio potpuno tvrd, on je počeo da je jebe u usta, a Mirko se podigao i smestio između njenih nogu. Pritisnuo je vrh svog tvrdog kurca uz njene usne i trljao ga gore-dole, frustrirajuće je zadirkujući.

„Je li to ono što želiš kurvo?“

Tamara je izvukla Bokijev penis iz usta tek toliko da odgovori. „Da, da… molim te, jebi me!“

„Popni se na mene“, naredio je Mirko i legao na leđa pored nje.

Tamara se podigla i osmah spustila na njegov debeli kurac koji je istezao njenu mokru pičku. Boki se takođe popeo na krevet i kleknuo pored njih, drkajući svoj penis dok je posmatrao i pipao njenu zadnjicu. „Ti jebeno voliš kurac, zar ne?“ Rekao je Boki, klizeći prstom u Tamarinu analnu rupu dok je jahala njegovog kolegu.

„Ako se ne možeš se zasititi… imamo dosta drugara koji bi voleli da ti napune pičku… ako želiš njihove brojeve, dobićeš ih.“ Boki se pomerio iza nje i Tamara se uplašila da će je pojebati u dupe.

„Ne, molim te, nemoj me jebati u guzu!“ Zaplakala je uplašena žena.

Boki se povukao i počeo da zabija prst u Tamarino dupe koristeći njene sopstvene sokove kao mazivo. Tamara ga je molila da je ostavi na miru, ali Boki nije odustao i nabio joj je dva prsta duboko u šupak. „Nisam nikada… prevelik si…“ – nastavila je Tamara.

„Opusti se… čim osetiš videćeš koliko je dobro.“ – rekao je Boki i polako ulazio u njen čmar. jebena kurva anal

Trebalo mu je par minuta, ali onda je iznenada glava ušla i Tamara ga je nažno stisnula kada je osetila kako se drugi penis gura pored prvog. „Užasno je uska… tako je dobro…“, rekao je Boki dok je osetio kurac njegovog kolege kako se trlja na drugoj strani tanke membrane. Uprkos početnom bolu, Tamara je ubrzo počela da uživa u osećaju napunjenosti.

Dvojica momaka su radila zajedno, ulazeći u snažan ritam, trkajući se ko će od njih prvi da je napuni. Tamara je shvatila da je dvostruka penetracija zapravo prelep osećaj i da nije bolno i neprijatno kako je uvek zamišljala. Prepustila se ovim radnicima i jahala ih, čekajući da je ispune svojim plodnim sokovima.

Na kraju, oba momka su svršila istovremeno, Tamara je vrištala usled sopstvenog orgazma, osećajući toplinu i vrelinu sperme koja je šikljala u njenim dubinama. Mirko i Boki su se izvukli i očistili; ostavili je da leži na krevetu, vrelu znojavu i potpuno izjebanu.

„Težak je ovaj naš posao, zar ne druže?“ Nasmejao se Boki.

„Nije lako… ali lepo je kada možeš da spojiš poosao i zadovoljstvo!“

Dok je slušala kako se dvojica muškaraca udaljavaju, Tamarini prsti su se spustili između njenih nogu i skliznuli u njenu istrošenu picu. Dok je lizala prste prekrivene spermom, pitala se da li će joj možda u nekom trenutku trebati i renoviranje kuhinje…

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 10 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!