sexa manje pred tv-om

Uređena Kuća – Bolji Sex 3. Deo

11. Gadno kupatilo

Što se tiče seksualnih aktivnosti, postoji prilično dobra šansa da će neko trebati da koristi kupatilo. Zbog toga je, osim spavaće sobe, sledeća prostorija koja treba da bude čista jeste kupatilo; posebno kada su u pitanju umivaonik i toalet. prljavo kupatilo

A dame, ako mislite da je ovo nešto što bi samo momci trebali imati na umu, varate se. Kupatilo je veoma važna prostorija u svačijoj kući i smatra se da ona i treba da bude najčistija, provetrena, prijatnog mirisa… jer, ništa gore od toga da neko pre seksa ode da se malo osveži i primeti dlake, prljav veš i buđ okolo… to je poprilično depresivno i ne obećava divnu noć.

 

12. Loveseats – Ljubavna Sedišta

Znam. Ironično je što da nešto što se zove „ljubavno sedište“ smanjuje seksualnu atmosferu. Ali ako je imate, znate da iako su slatke i štede prostor, one nisu najudobnije i nisu najtrajniji komad nameštaja na planeti. Zbog toga, ako želite da imate seks u svojoj dnevnoj sobi, kancelariji ili negde drugde, umesto toga treba da investirate u kauč. Uverite se da je dubok i dugačak, udoban, i da nema one tanke male rukohvate sa strane. Oh, i izbegavajte kožu. Samo će stvari učiniti klizavim i/ili lepljivim.

 

13. Nema biljaka / cveća cveće u sobi

Kad smo već kod seksi stvari, cveće i druge biljke su itetako dobre za atmosferu. Zelena je boja koja simbolizuje život, energiju, sigurnost, prirodu, plodnost, harmoniju i rast. Pa da, zašto ne biste želeli malo biljaka i cveća, ne samo u svojoj spavaćoj sobi, već i širom kuće? Ili, ako želite da idete seksi cvetnom rutom – pasivno cveće, ruže, dalije, orhideje i lavanda – na vrhu su seksi liste. Zaista postoji nešto u vezi sa ulaskom u „zeleni prostor“ što je vrlo senzualno i primamljivo. Pored toga, biljke vas mogu smiriti i izvući zagađenje iz vazduha što ih čini posebno važnim i zdravim.

 

14. Elektronski uređaji u spavaćoj sobi

Spavaća soba je namenjena seksu i snu, tako da vaša spavaća soba po tom pitanju ne treba da izgleda poput vaše lične kancelarije ili nekog zabavnog centra, igraonice… Zapravo, ako imate televizor u svojoj spavaćoj sobi, postoji studija (od četiri miliona ljudi) koja kaže da će smanjiti količinu seksa koji imate za oko šest procenata.

Još jedna studija navela je da je upotreba pametnih telefona razlog zašto 25 odsto žena ima niži libido. Dakle, ako vaš seks nije baš onakav kakvim biste želeli, postoji šansa da bi to moglo biti jer ne isključujete elektronske spravice dovoljno često.

 

15. Prazan frižider elektronski uređaji u sobi

Ne mogu da izbrojim koliko sam puta dao sve od sebe seksualnoj partnerki, osećao se potom gladno a sve što je imala u frižideru bio je tetrapak mleka i eventualno neki puter. Slušajte, ako želite da prođete nekoliko krugova, uvek vam ide u prilog da u svojoj kuhinji imate i malo hrane. One namirnice koje pomažu naklonost libida vas i partnera uključuju lubenicu, avokado, pesto, tamnu čokoladu, krompir, banane, crveno meso, borovnice, spanać i crno vino.

Hrana koja je ne-ne uključuje supu iz kesice, sir, prženu hranu, kokice u mikrotalasnoj pećnici, škampe, šparoge, pikantno meso, bilo šta napravljeno od belog brašna ili soje. U osnovi, odlučite se za užinu sa nečim svežim, a ne za naručivanje pice, i trebalo bi da budete dobri. Samo još jedan razlog za kupovinu namirnica ove nedelje … zar ne?

 

KRAJ

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!