Uređena Kuća – Bolji Sex 1. Deo

Što se tiče seksualnih avantura, veliki sam pristalica parova koji vole kad god i gde god. Ali budimo realni – većina ljudi će se odlučiti da se „angažuje“ u svojoj kući i, tačnije, u svojoj spavaćoj sobi. I to me je navelo na razmišljanje. Čujem ponekada kako parovi neprestano razgovaraju o tome kako žele da im partner legne u krevet izgledajući kao da je seks MOŽDA na jelovniku, a ne kao da su u fazonu “daj jedan na brzaka.”

Ali što se tiče stvaranja prave vrste ambijenta, ne bi li trebalo da se radi nešto više od prosto sexy donjeg rublja i uskih bokserica? Zašto, kad su kod kuće, neki od nas zaista nisu raspoloženi za seks, ali kad smo u hotelu, to pali i puca? Mislim da je nešto od toga zato što u našem domu postoje određene stvari koje nisu senzualne, uzbudljive, primamljive, seksi. erotska slika

Da li ćete narednog vikenda pružiti uslugu vama, vašem partneru i vašem seksualnom životu tako što ćete napraviti brzu promenu svoje kuće. Pogledajte da li bi sledećih nekoliko stvari moglo da bude ono što vas sprečava da se prema svom domu ponašate kao prema vreloj i strastvenoj ljubavnoj jazbini kakva bi trebala biti. Uz sve ono što plaćate pod hipotekom ili stanarinom, trebali biste što više izvlačiti iz kuće – posebno iz spavaće sobe. A ponekad vam treba samo malo podešavanja da biste svoj seksualni život podigli za korak ili dva. Idemo redom, da vidim šta vas to koči u sopstvenoj kući:

 

1. Prvi Utisak

Ovo bi moglo zvučati zaista čudno, ali prvi utisci su važni. Ako prvi put nekoga dovodite kod sebe, možda ćete se iznenaditi koliko će ceniti dobro održavan travnjak, trem koji je pometen i izostanak otisaka prstiju na vašim staklenim vratima. Dobar ljubavnik je potpuno u detaljima. Pa, ako vam je stalo do toga kako izgleda vaša kuća, tiho prenosite poruku da na neki od najboljih mogućih načina imate tendenciju da budete vrlo pedantni.

 

2. Neuredna kuća

OK, nadam se da svi znamo razliku između „neurednog“ i „gadnog“. Bez obzira da li je prvi put da nekoga dovedete kod sebe ili ste u braku već pet godina, nešto što može biti pravi ubica libida je neuredna kuća. Posuđe u sudoperu. Odeća na krevetu. Nered po celom stanu. Dom koji je čist – ili u najmanju ruku doteran – olakšava ljudima opuštanje. Što je neko opušteniji, to je spremniji na seks. Pa da, ako je vaše mesto totalna olupina, to definitivno radi protiv vašeg seksualnog života.

 

3. Stari dušek jebanje sexy

Ako je vaš dušek star više od sedam godina, verovatno je vreme da ga zamenite. Takođe, ako niste uspeli da imate najbolji seks u životu, jer ste morali da brinete o stvarima poput dušeka koji škripi, obavezno odaberite dušek koji je odličan za obavljanje posla i za raznorazne poze. Oni sa gel memorijskom penom mogu da pruže veliku podršku. Prirodni lateks izrađen je od hipoalergijskog i antimikrobnog materijala koji ne samo da drži na okupu uskladištene bakterije, već je u osnovi i otporan na buku. Napokon, hibridni dušeci nude i rashladni sloj.

 

4. Krevet koji je prevelik

Upravo sam razgovarao sa jednom ženom koja deli veliki krevet sa suprugom. Govorila mi je da, kad god pokuša da se mazi s njim, to je kao da mora da posegne kilometre da bi stigla do njega; ponekad je preumorna da to učini. Postoji mnoštvo enterijera, pa čak i neki bračni terapeuti koji će reći da, ako želite da vaša spavaća soba bude utočište intime, morate da imate bračni krevet. Bilo šta veće od toga i… pa upravo sam vam dao primer zašto bi to moglo završiti kao zaista loša ideja i vaš neprijatelj intimnosti.

 

Kraj 1. Dela

1 thought on “Uređena Kuća – Bolji Sex 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!