liže picu ribi iz teretane

Učiteljica Seksa

1.

 

“Baš je zgodna” – pomislio sam si dok sam ju gledao kako vježba u teretani. Dolazila je svaki dan u isto vrijeme, a ja sam počeo dolaziti kad i ona samo da ju mogu vidjeti. Nisam bio opsjednut njome, samo me motiviralo svaki put kad bih ju vidio. Nije me morala ni gledati dok dižem, ali dok je bila tamo i sam sam imao više snage nego inače.

 

Psihička motivacija moglo bi se reći. Nismo baš razgovarali nešto drugo osim stvari vezanih za teretanu. Vidjela da nisam baš ni vješt u pričanju i prilaženju curama, a to je jedan od razloga zašto i idem u teretanu.

Jedan dan, došao sam prije nje i počeo se zagrijavati. Radio sam prsa taj dan tako da sam pripremao kilažu na ‘benchu’. Radio sam s prijateljem i taman sam odradio seriju kad je ona ušla. Bila mi je posebno zgodna taj dan. Imala je na sebi kratke hlačice i sportski grudnjak. U jednoj ruci je nosila bocu i ručnik, a u drugoj mobitel i slušalice.

“Koja ženska” – rekao je moj prijatelj sexy riba trenira
“I ja kažem. Odlična je. ”

“Kladim se da joj se ne usudiš prići”
“Misliš? ”
“Znam”
“Ajde da ti dokažem suprotno. ”
“Ajde” – odgovorio je sa podsmjehom jer je mislio da se neću usuditi prići.
“U što sam se to uvalio” – pomislih si, ali sad je već bio kraj i morao sam otići do nje i pričati s njom. “A koliko može biti teško, pa poznaš curu samo ju trebaš pitati kako se zove i nastavti razgovor” – nastavio se unutarnji nemir. No stisnuo sam zube i otišao do nje popričati.

“Hej bok” – rekao sam joj
“Bok” – odgovorila je sa smješkom
“Mislim da se nismo nikad upoznali, uglavnom, ja sam Dominik. ”
“Drago mi je Dominik, ja sam Ana. ”
“Znaš, nisam baš dobar u razgovoru s curama, a kladio sam se s prijateljem da ću ti prići pa sam prišao. ”
“Pa ustvari mi je drago da jesi, htjela sam te upoznati jer mi je već postalo čudno što ti ne znam ime. ”
“A znam da je čudno ali kad ne znam baš s curama, nemam iskustva. ”
“A kako bi volio da te ja malo naučim. ” 

Kad je to rekla ostao sam u šoku. Jednostavno nisam mogao vjerovati da sam to upravo čuo.
“Molim? ” – odgovorio sam joj
“Pa pošto nemaš iskustva mogla bih te ja malo podučiti. ”
“A htjeli bi to? ”
“Pa gledaj, zgodan mladić, bilo bi mi zadovoljstvo. “

Prije nego sam išta odgovorio poljubila me i dala mi svoj broj.
“Nazovi me sutra u prijepodnevnim satima”

Nakon čega sam otišao do prijatelja odraditi dalje trening. Cijelo vrijeme smo razmijenjivali poglede sve do polaska kući.

Taman sam krenuo kući kad me na izlasku zaustavila.
“Zapravo predomislila sam se. Dođi samnom. “

Nisam znao što očekivati. Pozdravio sam prijatelja i sjeo s njom u automobil. Odvezla nas je do svog stana. Ušli smo u njezin stan.
“Mogla bih se otići tuširati. Što mislišo tome? ”
“Pa mogao bih i ja s tobom jer sam i ja prljav nakon treninga”
“Nadala sam se da ćeš to reći”

Polako je svukla sve sa sebe a ja sam samo gledao i ostao u šoku. Tako zavodljivim pokretima je sve skidala sa sebe da se meni kurac odmah nadigao.
“Vidim sviđa ti se to što vidiš”
“Uzbuđenje ne mogu sakriti. Zgodna si stvarno”

“Pa hvala ti” – nakon čega je skinula i mene cijelog a zatim me uhvatila za kurac i odvukla do tuš kabine. Upalila je da voda lagano klizi po nama i počela me prati sa spužvom. Polako je prelazila preko mog tijela, pa napokon i preko mog kurca. Spustila se niže i počela mi drkati kurac dok ga je prala spužvom. Godilo mi je to. Zatim se ustala i dala mi spužvu te rekla:
“Tvoj je red”. Bez oklijevanja uzeo sam spužvu i počeo njome prelaziti po njezinom tijelu, prelazio sam po njenom vratu, grudima, trbuhu, nogama, a zatim i po njenoj guzi i pičkici kojima sam posvetio najviše pažnje. Prelazio sam tako preko njenih rupica i gledao kako uživa.
gura joj prste u pičkicu

“Smiješ ti i prstiće upotrijebiti” – rekla je. Nakon čega sam ispustio spužvu i počeo joj trljati pičkicu rukom.

Polako sam gurnio jedan prst u nju, a zatim i drugi i treći te ju počeo jebati prstima. Vidio sam da joj godi. Gurnuo sam prst i u njenu guzu te ju nastavio tako jebati prstima. Lagano sam ulazio u nju i gledao kako uvija bokovima. Izvadio sam prste iz njenih rupica, okrenula se i strastveno me poljubila.

 

 

2.

Nakon našeg strastvenog poljupca uhvatila me za kurac i odvukla u sobu. Gurnula me na krevet i gledala onako izazovno. Zatim je legla na mene i opet me poljubila. Počela je prstima kliziti po mom tijelu i grebati me noktima dok me gledala onako izazovno i zavodljivo. Napokon je došla i do mojeg kurca. Lagano ga je grebala noktima i prelazila prstima preko njega. Zatim ga je uzela u ruku te rekla: “Lijep komad bogme. Drago mi je da će te ova teta naučiti kako biti bolji. ” i prije nego sam išta uspio reći već joj je bio u ustima i pušila ga je.

 

Prvo polako, a zatim i malo brže. Lizala ga je cijelog. Malo glavić pa malo tijelo, a onda ga je i cijelog stavila u usta i počela ga cuclati. Dok ga je tako lizala i pušila počela mi je noktima grebati jaja. To nije dugo trajalo a već me dovodilo do ludila. Nisam više mogao izdržati.

“Ana svršit ću” – rekao sam joj a ona ga je samo nastavila cuclati i pušiti dok napokon nisam svršio. Ostala je tako neko vrijeme i gutala spermu koja je izlazila iz mog kurca. Sve je progutala a zatim me onako izazovno pogledala i pokazala kako je sve progutala. Nasmiješila mi se a zatim mi poljubila kurac i počiatila ga od sperme.

Opet mi je prišla i poljubila me.
“Ovo je bilo lijepo, a sad je na tebi red da uposliš jezik i naučiš zadovoljiti damu” – rekla je te potom legla kraj mene. Ja sam sada legao na nju i počeo ju ljubiti po cijelom tijelu. Prvo sam krenio s vratom, a zatim došao do njenih prekrasnih grudi. Ljubio sam ih i lizuckao. Lizao sam njezine bradavice i gledao nju kako uživa. Počeo sam joj i mjesiti prekrasne grudi dok joj tako lizuckam i ljubim bradavice.

 

Poljupcima sam prešao preko njenog trbuha i napokon došao do pičkice. Prvo sam ljubio okolo, a onda sam i njoj podario malo pažnje. Krenio sam ju lizati onako kako sam mislio da bi bilo najbolje. Lizao sam ju i igrao se s njom. Lizao sam joj vanjske usnice pa malo i unutarnje. Ulazio sam jezikom u nju a ona me navodila kako i gdje da ju ližem. Pokazala mi je na klitoris i rekla da i tamo posvetim vremena. Počeo sam ga lizuckati i sisati i odmah je počela jače uzdisati. liže picu ribi iz teretane

 

“Ne mogu više izdržati. Stavi ga unutra. ” – rekla je. Poslušao sam ju i ustao se. Kurac mi je opet bio tvrd kao da i nisam svršio, ah to je prednost kad si mlad. Namjestio sam ga na njenu pičkicu i polako ušao u nju. Koliko god jako sam htio jebati ju što prije toliko sam se i uspio kontrolirati da ju lagano jebem jer ipak je ona dama i prema damama treba biti nježan. Polako sam ušao u nju i počeo ju jebati laganim tempom. Gledala me u oči i mazila po rukama.
“Jel ti lijepo Dominik? ”
“Ana ovo je najljepši osjećaj koji sam ikada doživio”
“Drago mi je da je tako. I eto sada službeno nisi više djevac. ”
“Hvala ti na tome Ana”
“Vidim da si jako nježan mladić tako da mi uopće nije žao” – odgovorila je i tu je naš razgovor stao.

Počeo sam ju jebati tako, gledao sam kako moj kurac ulazi duboko u nju. Bio je to lijep prizor. Ima baš slatku pičkicu i volio sam gledati kako ju moj kurac širi. Zatim sam joj gledao i grudi kako se njišu svakim mojim ulazom u nju, a potom sam gledao i nju. Vidio sam da joj paše i to me napalilo još više. Bilo mi je drago da i njoj godi i da su osjećaji obostrani.

Uhvatio sam joj noge i držao ih raširenima kako bi mogao još gledati njenu pičkicu. Zatim sam se nagnuo i poljubio ju još jednom dok tako ulazim u nju.

“Voljela bih biti gore” – šapnula je. Izvukao sam ga iz nje i ustala se. Ja sam legao na krevet a ona se okrenula leđima prema meni i pokazala mi svoju guzu. Zatim se spustila na moj kurac i sjela do kraja. Počela je mjesitit bokovima na njemu, a onda se i nabijati na njega. Bilo je lijepo gledati kako se njena guza odbija gore dolje dok me tako jaše. Tako fit dama imala je odličnu guzu.

Nisam mogao odoljeti a da ju ne uhvatim i ne držim i mijesim.
“Sviđa ti se ovaj pogled vidim”
“Pa neću te lagati, imaš tako savršenu guzu. Promatrao sam ju i u teretani, ali i dalj ne mogu vjerovati da je sad ona na meni. ”
“Skužila sam da me promatraš u teretani i mislila sam si samo još jedan čudak. No ovo je na kraju dobro ispalo”. Odgovarala mi je njena uska pičkica na mom kurcu i dovodila me do ludila.

“Ana svršit ću opet” – rekao sam joj, a ona je samo ubrzala tempo i počela se jače nabijati na moj kurac. Uskoro više nisam mogao to zadržati u sebi i samo sam svršio u nju. Nije ni tada stala. Jahala me dokle god sam špricao spermu, a onda je stala i ostala tako jedno vrijeme. Ustala se a zatim i naguzila dok je stajala te raširila svoju pičkicu.

Moja sperma je potekla iz nje i počela kapati po mom kurcu. Zatim se opet okrenula i ponovno mi očistila kurac od sperme. Kad je završila poljubila ga je i rekla da je bio dobar za prvi put. Samo sam se nasmiješio i bio sretan što joj je to pasalo.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!