U WC-u bolnice

Hodala je laganim korakom niz hodnik. Znala je da je on ceka. Bila je napaljena, pohotna, ali istodobno i puna straha da ne budu otkriveni. Čekao ju je u wc-u bolnice. Usla je tiho, pomalo preplaseno i ugledala ga. Izgledao je jebeno dobro u svojoj bijeloj uniformi. Zakljucao je vrata i poceli su se ljubiti. Otkopcao joj je kosulju i podigao suknju. Jednom rukom milovao joj je grudi, a druga mu je vec bila na njenom klitorisu. Bila je totalno vlazna i napaljena. Otkopcala mu je gaće i gurnula ruku. Kurac je bio cvrst, napet i pohotno je cekao. Nije mogla odoljeti. Kleknula je pred njega. cvrsto primila kurac sa obje ruke i strpala ga u usta. Lizala ga je i pohotno pusila, a zapravo ga je toliko zeljela u sebi.

Koji ideal! Doktor i medicinska sestra u wc-u bolnice! Pravi skandal.

To ih je dodatno palilo. Ustala je, rukama se naslonila na zid i stala u psecu jer je toliko zeljela da ga ima u sebi. Zabio joj je kurcinu i stao se nabijat; njeni sokovi cijedili su mu se niz jaja, osjecali su kako im se sluznice dodiruju. Zabacila je glavu kako bi ga mogla gledati i ljubiti. Sjeo je na dasku skoljke i pozvao je da ga zajase. Znao je da to voli. Kurac je blistao od njenih sokova, onako velik i cvrst. Zajasila ga je i nabijala se na njega. Osjecala ga je duboko i htjela je da bude jos dublje. Palio ju je on, njegov kurac i seks na javnom mjestu; onaj strah da ce ih netko uhvatiti. Ustala je. Sada je on klecao pred njom. Podigla je jednu nogu na njegovo rame. Milovao joj je guzu i lizao klitoris. Njegov jezik palucao je po njenoj picki, a sokovi su mu se cijedili niz bradu. Osjecala se kao da lebdi, tijelo joj je podrhtavalo. Drzala ga je za glavu i milovala po kosi. Osjetila je grc u zelucu, tijelo joj je treperilo. Osjecala se kao da je u tudjem tijelu. Jeben osjecaj.

Da, svrsila je na njegovom jeziku u smrdljivom wc-u bolnice. Ali to joj nije bilo bitno. Samo da je s njim. Nije mogla dopustit da joj dragi ostane pun. Zagrlila ga je i stala ljubit. Podigla je jednu nogu, a on joj se zabio. Prislonio ju je na zid i nabijao se u nju. Osjetio je da ce svrsit. Ali nije zelio klasiku. Morala je ponovo kleknut pred njega. Drkala mu je kurac i istodobno ga pohotno lizala. Osjetio je da je ful blizu. Zgrabio je kurac i izdrkao joj je po licu i ustima. Osjetila je slani ukus njegove sperme i to joj je bilo veliko zadovoljstvo. Jedini problem: sperma na licu! A radno vrijeme jos nije bilo gotovo. Ma snaci ce se ona vec, bilo je i gorih stvari

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!