U muškoj vlasti

Upoznavanje Srbija

Vodio me je na neki prijem. Rekao je da obavezno budem lepa i droljasto obučena. Zna da ga nikad ne razočaram. Obožavam crne miniće, ne mogu da omanu. Ispod jednog takvog obukla sam jebozovne crne tangice. Vredno radim na aerobiku vežbe za guzu da bi mi uvek bila istrćena i ko stvorena za jebanje. Naravno crne podvezice su nezaobilazne, koje na mojim dugim nogama uz visoke štikle izgledaju fenomenalno. Gore oskudna majičica, jer sise moraju takođe da se istaknu. Moram biti njemu na tacni. I kome god on još bude želeo da budem. Odozgo bundica jer je jako hladno, ali pošto je u kolima toplo, raskopčaću je. Želim da mu se ukruti čim me ugleda.
Tako je i bilo, sigurna sam. Lagano sam silazila niz stepenice dok je vetar nosio moju crnu dugačku kosu. Usne su mi kao i uvek tamno nakarminisane, sa sjajem odozgo, kako on najviše voli. Pružala sam nogice naizmenično a čipkica od podvezica se nadzirala… Ovo je tvoje glavno jelo, jer ti to zaslužuješ…Mislila sam u sebi obožavajući ga. Ušla sam u kola. „Da li si svesna koliko ćeš najebati večeras?“ – rekao mi je sa osmehom. „Mislim da jesam“ – odgovorila sam samouvereno. „Veruj mi da nisi…“-uzvratio je. Krenuli smo.
Prekrštala sam noge i oblizivala usne. Povremeno sam popravljala šminku. Znala sam da ga opasno provociram i da će se toliko napaliti da će biti jako grub kad me bude dohvatio. Zato sam to i radila. Volim kad nadrljam.
Parkirali smo se i izašli iz kola. Oboje elegantni, u crnom. Izašao je najpre on, a zatim mi otvorio vrata, pružio ruku da izađem i kad sam izašla poljubio je. Voli što se ponašam kao dama, a on me tretira kao kurvu. To ga posebno pali. Stavila sam ogrlicu sa belim biserima. Kad mu pušim, voli da je imam na sebi.
Ušli smo, a pogledi su se zaustavljali na nama. Svi su želeli da učestvuju u seksu. Međutim, samo je jedan mladić imao tu čast. Prvi put sam ga videla te večeri. I poslednji, jer nije odavde. Doputovao je iz Beča, poslovni partner mog dečka. Ne, nije me prodao ni zbog kakvog posla niti para. Radili smo to iz zadovoljstva, i on i ja. A on je bio savršen za to-došao izdaleka, retko navraća, zgodan, elegantan i ne mnogo komunikativan. Odmah smo prešli na stvar, to je sve što nas je zanimalo.

Ušli smo u sobu sa ogromnim krevetom. Okačila sam bundicu i počela da pijuckam martini. Njih dvojica, kao po dogovoru, nisu obraćali pažnju na mene. Pričali su nešto o poslu. Stala sam ispred ogledala, pućila usne i mazala karmin. Ništa. Gladila sam kosu i prebacivala je sa jednog kraja lica na drugi. Onda sam krenula malo da se guzim. Ne. Shvatila sam da moram biti direktna. Oni žele da ja molim da me karaju. Žele da čeznem, da se uvijam kao prava kurva. Prišla sam i stala između njih dvojice. Nabori na pantalonama ih odaju koliko god glumili hladnoću… Dečka sam krenula da ljubim, a dupetom se trljala o kolegu. Uhvatio me za kukove i pritisao uza se. Dečko mi je stiskao sise i rekao: „Pičkice, pa zar ne možeš ni malo da se strpiš? Ti si baš napaljena, a? Željnice, nikad ti nije dosta kurca, je li?“ Zamolila sam ga da mi oprosti što sam tako neuviđajna i nestrpljiva. Ali ne mogu protiv sebe, želim ih jako….Ahhhh… Nasmejali su se obojica. Ma i oni su jedva čekali. Pritisnuli su me da kleknem dole. Izvadili su svoje nabrekele kurčeve. Zinula sam da ih pušim, ali dobila sam naređenje da samo napućim usta. Onda su me batinali po faci naizmenično, jedan pa drugi, uz smeh i komentare: „Nevaljala jedna droljo…Pičketino, eto ti sad kad si tražila“… Bila sam mirna i pustila ih da se iživljavaju na meni. Volim kad muškarci upravljaju sa mnom, kao da sam roba. Volim kad služim za jebanje. Zatim mi je dečko naredio da im pušim naizmenično. Radila sam to što sam bolje mogla. Ipak, nije to ono glavno što su hteli. „Droljo, zini i prepusti to nama. Jebaćemo te u usta, otvori ih i lepo opusti, da uživamo.“ Ah….Kako su se iživljavali. Išli su do kraja, jedan pa drugi, gušila sam se od njihovih kurčeva. Želela sam da viknem: „Molim za vazduh, samo malo vazduha!!“ ali nisam imala kad. Puštali su me samo da malo udahnem s vremena na vreme. Onda su stali. Samo su me gledali. Ja sam počela da grabim vazduh. Onda me je dečko ošamario. „Smiri se! Tek si počela da nas zadovoljavaš, šta se prenemažeš?! Pričao sam mu da si kurvetina broj jedan, nemoj da me brukaš ovde!“ „Izvini, izvini, molim te!“ Još jedan šamar. „Dobro ajde, izvini se i njemu, pokorno, kako ti umeš, pa da nastavimo.“ Pogledala sam kolegu, i otvorila usta da izustim izvinjenje, ali pre nego što sam išta stigla, ugurao mi je kurac u usta. „Hajde“, rekao je, „da čujem“. „Izuwinite…“ promumlala sam što sam razgovetnije mogla, sa kurcem u ustima. Nasmejali su se, bilo im je zanimljivo da me muče. „Snašla se nekako“.
Dečko me je zatim grubo podigao i bacio na krevet, tako da sam pala nagužena. Minić se sam podigao a dečko mi je pocepao tange za tili čas, tako da je moje dupe bilo ostavljeno na milost i nemilost dvojici mojih grubijana. „Raširi noge!“- naredi mi dečko. Učinila sam to. „Jebi je ti prvi, imaš moju dozvolu.“ Kolega priđe i krene da ga zabija šamarajući me po guzovima. Stenjala sam sve dok mi dečko nije napunio usta kurcem. Punili su me tako neko vreme nazivajući me svakakvim pogrdnim imenima. Nisam smela da pisnem, nije mi preostalo ništa drugo nego da ih lepo primim, oba. Zatim je dečko izrazio želju da me još više ponizi tako što će me jebati u dupe. Nasadila sam se kolegi na kurac, a dečko me je odpozadi jebao. Naizmenično su ulazili i izlazili u moje dve rupice. Kolega mi je mesio sise, osetila sam nadražaje po celom telu i krenula da svršavam…. Tako su me dobro iskoristili….
Onda su mi opet naredili da kleknem, svršili mi po faci i naredili da im očistim kurčeve. Sve sam polizala kao dobra kučkica…

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!