trojka anal na železničkoj stanici

Tucali me na Železničkoj Stanici

Upoznavanje Srbija

Železnička stanica je bila negde između Novog Sada i Subotice. Morali smo da menjamo voz (jebene železnice srbije!), ali sada više nisam sigurna ni koje je mesto bilo u pitanju. Videla sam se sa Nemanjom, momak sa kojim sam se povremeno tucala, ali on nije mogao da me vozi kući iz ovog ili onog razloga pa sam morala da se vratim sama i to jebenim vozom. Studenti znaju kako je to kad se nema para za bus. Čekala sam voz koji će me napokon dovesti na odredište.

Tada sam ga videla na peronu. Išao je prema meni sa osmehom na licu. Ne znam mu ime, ali on je bio neki kondukter koga sam upoznala i flertovala sa njim jedne noći na nekoj od stanica. Mnogo koketiranja je bilo te večeri… igrao se sa mojim sisama i čak mi je zabio prst ili dva u pičku dok sam ja trljala i drkala njegov sočan kurac gurajući ruku u njegove pantalone. Ali onda je moja stanica došla i morala sam da idem.

Prišao mi je i pozdravio me, „Zdravo.“ a potom mi rekao da mu je drago što me ponovo vidi i da se nadao da će me ponovo sresti nakon što smo se poslednji put „družili.“

Prišao je bliže i kao slučajno očešao spoljnim delom svoje leve ruke o moju sisu i to tamo gde mi je bila bradavica. Ispustila sam uzdah. Moje grudi su bile osetljive od svega što je moj povremeni radio dok sam ga jahala na njegovom krevetu pre svega pola sata.

Tip me je uhvatio za ruku i odveo do kraja perona gde smo sišli niz stepenice i ušli u uličicu koja je bila malo pod zemljom. Tu me je čvrsto zgrabio, gurnuo me uza zid i počeo da otvara gornji deo moje haljine da bi došao do mojih grudi. Stiskao ih je i gnječio rukama dok su mu usta sisala moje bradavice. jebačina u uličici

Osećala sam se jako napaljeno i setila sam se njegovog ogromnog penisa pa sam mu pomogla da izvadi kurac iz pantalona da ga napokon i vidim. Nastavio je da mi sisa i gnječi grudi pa sam podigla haljinu do struka, uhvatila njegov kurac i postavila njegov vrh na svoju pičku. Zatim me je malo podigao kako bi mogla postaviti njegov kurac na svoju pizdu.

Fino sam ga namestila i ubrzo se zabio u mene. Bila sam tako mokra od uzbuđenja i njegov penis je lako klizio čak i ako je bio stvarno debeo i dugačak. Jebao me je stojeći dok me je pribijao uz zid. Osećala sam se kao najobičnija kurvetina dok me je tucao svega nekoliko metara od stanice i ljudi. Bilo mi je kao da poskakujem na njega dok je njegov penis ulazio i izlazio iz moje pičke uz mnogo bljutavog zvuka zbog moje vlage. Dahtala sam i jaukala.

Mislim da sam dvaput ili tri puta doživela orgazam dok je nastavio da me jebe stojeći. Tek tada sam primetila lika pored nas tj malo iskosa. Nisam mogla da mu vidim lice jer su mu leđa bila tamo gde je bilo svetlo. Bilo je poprilično mračno u toj smrdljivoj uličici. Nadala sam se da nas ne vidi, ali sam bila previše bučna tako da nije bilo šanse za to.

Tip koji me je jebao je iznenada zastao i naterao me da se sagnem da mu popušim kurac. Gutala sam i sisala kurac kada sam osetila nečiji dodir na guzi i leđima. Blagi strah je prošao mojim telom ali kada sam osetila vreo glavić na svojim usminama, kurva u meni je preovladala, i umesto da pobegnem ja sam se dodatno namestila i naguzila. trojka anal na železničkoj stanici

Međutim, tada je usledio šok! Taj drugi momak je pljunuo na moj šupak i počeo da se zabija u moju usku guzu! Bio je dug, ali srećom ne tako debeo kao kurac koji sam sisala. Silovito i nemilosrdno su zabijali kite u moj čmar i usta. Osećala sam se napaljenije kad su udarali jače. Osećala sam se kao da su moja guza i usta samo rupe za zadovoljstvo njihovih penisa. Doživela sam još jedan orgazam, a ipak sam želela još i nisam htela da prestanu.

Onda sam čula zvižduk voza. Pomislila sam da bi to mogao biti moj voz i momci su požurili još malo u svom tucanju po mojim ustima i šupku dok nisu doživeli orgazam. Njihova sperma me je udarila po licu i levoj butini. Bila sam prekrivena njihovom spermom.

Izvadila sam rezervne gaćice iz torbice da se očistim. Pitala sam momke da li je to moj voz za Suboticu koji je došao u stanicu i kondukter je rekao da. Požurila sam i krenula ka vozu. Još sam dahtala od snažnog tucanja koje sam dobila kada sam stigla do sedišta, a onda sam osetila nešto vlažno i hladno na svom licu i shvatila da još uvek ima sperme na mom levom obrazu kada sam videla svoj odraz na prozoru.

To me je nasmejalo i polizala sam preostalu spermu i upravo shvatila da još uvek ne znam ime dotičnog konduktera a ne mogu da se setim lica tipa koji mi je pre nekoliko minuta zabio svoj dugi kurac u pičku. Takođe, i dalje ne znam koje je to bilo mesto i koja stanica gde su me dva nepoznata tipa razjebali kao kurvu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 11 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!