lizanje trudne pičke

Trudnica i Kabina za Presvlačenje 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Na trenutak deluje zbunjeno i kolebljivo, ali onda biologija preuzima kontrolu. Njegove ruke se podižu i nežno mi obuhvataju grudi, osećajući njihovu težinu, upijajući njihovu toplinu, a zatim ih koristi da me pritisne u potpunosti uz svoje telo. Osećam kako me njegova erekcija pritiska preko levog guza dok se počinje igrati mojim sisama. Stenjam dok ih podiže, drobi ih, steže ih.

Njegovi prsti gnječe ih kao testo, dok njegova usta počinju da ljube neposredno iza mog desnog uha i niz vrat. Ne mogu da zaustavim visoki krik koji mi izleće iz usta dok osećam kako mu zubi pritiskaju vrat, dok me hvata za bradavice između palca i kažiprsta obe ruke i snažno štipa.

Njegova leva ruka ostavlja moju dojku i prilazi mojim ustima, na trenutak mislim da će ih samo pokriti, ali onda mi provlači dva prsta pored usana. Sisam njegove prste poput kurca, stenjući dok njegova desna ruka klizi dole da mi miluje trbuh. Gledam nas u ogledalo. Lice mi menja boje dok mi se oči kolače od pokušaja disanja dok mu sisam prste. Njegova druga ruka savija se oko mog trbuha dok se prsti pritiskaju u napeto meso, osećam se kao bezobrazna drolja.

Njegova ruka se spušta niz obline mog trbuha i oko mog struka i počinje da mi spušta gaće. Moj poslednji odevni predmet je praktično zalepljen od svih mojih sokova, pa posegnem dole da mu pomognem da ih skine. Skidamo ih i pažljivo izlazim iz njih kad mi se nađu na zglobovima. Osećam njegovu ruku na svojoj butini. Kreće se bolno sporo. Osećaj je lep, ali to nije ono što ova mama želi.

Izvlačim njegovu ruku iz mojih usta, tražeći vazduh dok njegovi prsti ostavljaju moje grlo blistavo u fluorescentnoj svetlosti. Prekoračim da sednem na klupu i nagnem se nazad u levi ugao, ispruživši se da me vidi od glave do pete, a zatim raširim noge. Ruke mi se spuštaju niz moj ogromni stomak, niz struk i kroz stidne dlake, sve do moje vlažne mokre pice. Njegovim očima ništa ne promiče dok razdvajam usmine kako bi otkrila svoj jarko ružičasti centar.

Celu večnost on samo stoji očaran. Počinjem da osećam samosvesno biće koje je tako otvoreno prema ovom strancu. Možda ne voli da liže pičku? Moj klitoris se stvrdnuo i nabubrio na hladnom vazduhu i osećam kako pulsira otkucajima srca.

„Liži me… Pojedi me!“ Kažem svojim najzapovedljivijim tonom. Moje reči ga izbijaju iz transa, a on mi nestaje iz vida, skriven mojim velikim trbuhom, ali ubrzo osećam kako me odguruje dok mu prsti zamenjuju moje na mojim nagomilanim usminama. Lagano štipa i proteže nežno meso pre nego što osetim vlažnost njegovog jezika kako mi se pritiska o klitoris. Snažno grizem donju usnu da ne bi izustila vrisak zadovoljstva dok njegova usta i prsti rade na mojim najosetljivijim delovima.

lizanje trudne pičkeOsećam kako mu se usne zatvaraju oko mog klitorisa dok nežno sisa vrh. Njegova leva ruka dolazi da se igra u mojoj šumi stidnih dlačica. Zvuk njegovih prstiju koji se kreću kroz moje krzno, dodaje žamor njegovih usta i jauke koji mi izmiču iz usana i napadaju njegove uši. Grčim se u mestu, ruke očajnički želim pronaći na zidovima kako ne bi pala dok mi njegov jezik pronalazi rupu i zaranja.

Njegova desna ruka se podiže i hvata me za levi guz, pomažući mi da budem stabilna dok počinjem nehotice da se bunim protiv njega. Moje jauke i uzdahe povremeno prekidaju reči, ali ne bih znala da vam kažem šta sam rekla, dok mi se vid zamutio eksplozijama boja gubeći se opustošena snažnim orgazmom.

Jedna ruka je još uvek igrala na meni, masirajući masno tkivo u stidnu kost, dok me je druga nežno milovala po trbuhu, a njegove usne su ljubile nežno meso koje su stezali životi koji su rasli u meni.

„Pomozi mi da sednem.“ Rekla sam dok se moja snaga vraćala. Ustao je i sagnuo se nada mnom, uzimajući me u svoje iznenađujuće snažne ruke i dovodeći me u sedeći položaj. “Sad skini pantalone.” Nije mu trebalo dva puta reći. Obično volim buljiti i diviti se pulsirajućoj erekciji muškarca, ali Petar je već ranije pokrenuo moju oralnu fiksaciju dok me je lizao i nisam gubila vreme.

Nos mi je tek dodirnuo stidne dlake kad sam osetila da počinjem da se davim. Moja leva ruka je došla da se igra s njegovim loptama, dok se moja desna ruka utisnula u njegov levi kuk kako bih se održala dok sam ustima i jezikom radila gore-dole po njegovom tvrdom penisu. Osetila sam vene kroz njegovu kožu, osetila predivan ukus oduševljena toplinom koja je zračila iz njega.

Njegovi prsti su se našli u mojoj kosi dok je zastenjao i nežno se ljuljao, polako mi jebajući usta. „Lezi dole“ Rekla sam i on je udovoljio. Bilo je taman dovoljno prostora da se protegne. Puzala sam preko njega, a on je pružio ruke da mi pomogne da dođem u čučanj. Držao je moju levu ruku u desnoj da me održi stabilno.

Taj prvi dodir njegovog toplog kurca na moju vruću picu naježio me je i niko od nas nije pomislio da se zadirkujemo već sam se položila na njega u jednom potezu. Oboje smo zastenjali dok me je potpuno ispunio, naše slobodne ruke su se pronašle a ja sam počela da ga jašem. Bila sam toliko srećna što sam bila žena u tom trenutku, dok su mi njegove oči uvlačile moje telo dok sam se dizala i klizila nazad, mokri zvuci širili su se okolo. lizanje trudne pičke

Uhvatio mi je kosu iza mene, grudi su mi poskakivale i udarale o moj trbuh. U očima mu je bila duboka požuda zbog koje ga je moja pica još jače stegla. Pustila sam mu ruke i uhvatila klupu iza sebe da pokušam da izvučem još snage i da ga jače zajašem, trebala mi je jača jebčina. Rukama me je na trenutak pomilovao po trbuhu pre nego što je kliznuo i čvrsto me uhvatio za bokove.

Uzeo je moju težinu u te iznenađujuće jake ruke i pomogao mi da se brže podižem i nabijem. Moj orgazam se gradio, ali jednostavno nisam stizala tamo, telo mi se topilo znojem od mojih napora, a noge i butine su postajale slabe uprkos Petrovoj pomoći. Usporila sam, zaustavila se i oprezno izvukla sa njega.

Okrenula sam se tako da sam četveronoške okrenuta prema ogledalu, trbuhom i bradavicama dodirujući grubi, tanak tepih na podu. „Jebi me jako. Izjebi me žestoko, najjače!“ Želela sam da zvuči kao zapovest, da budem glavna kuja, ali toliko sam se potrošila od jahanja da sam zvučala više kao da molim.

Videla sam ga kako mi prilazi iza leđa, osetila sam ruke dok mi je trljao umorne mišiće. Osećala sam se dobro uprkos činjenici da uopšte nije radio ono što sam mu rekla. Masirao mi je leđa, a zatim niz dupe i butine, masirajući mišiće koje sam ranije naprezala, sve dok se nisu opustili.

Tada sam osetila kako mi je široko raširio guzove i nisam verovala kada sam osetila da mi njegov jezik kruži oko šupka pre nego što ga napadne. Nikada ranije nisam osetila da mi neko liže čmar i gubim reči da bi opisala sve senzacije koje su se probudile kroz mene istovremeno dok mi je njegov jezik obrađivao dupe a dva prsta klizila u pičkici.

Sondirao me je dok nije pronašao moju g tačku, a zatim je stvorio taj snop živaca dok se njegov jezik zabijao u moj drugi otvor. Stenjala sam i grčila se o njegovo lice. Bila sam blizu, mučno blizu, ali trebalo mi je još. Pretpostavljam da je to osetio kad su nam se pogledi sreli u ogledalu.

„Nabij taj kurac u mene! To je tvoja pička! Odvali me, učini me svojom, daj mi taj kurac!“

Snažno se zabio u mene! Duboko sam zastenjala dok su mi se njegovi prsti utkali u moju kosu dok se zabijao u mene. Grudi su mi se divlje ljuljale, povremeno su se udarale o moju bradu, njegove oči su ih gledale kako igraju u ogledalu.

Iznenada je zastao i osetila sam kako me prekriva celom svojom težinom. Poljubio mi je kičmu između lopatica do potiljka, njegova leva ruka na trbuhu, milujući me dok je lutao dole između mojih nogu da se igra mojim klitorisom.

Sve vreme dok je bio u meni tako duboko ja sam se izvijala uz njega, uživajući u pažnji, ali i želeći oslobađanje koje je njegovo jebeno nagomilavanje u meni izgrađivalo.

„Ovo je najbolji dan u mom životu. Nikad nisam mislio da ću biti sa tako lepom ženom. Želim da te vodim kući sa sobom, smestim te u moj krevet i samo se klanjam tvom telu dok ne budeš spremna za porođaj, a onda da opet zatrudniš. Tvoje me prelepo telo toliko loži da neću još dugo izdržati, gde želiš da svršim, reci mi? “

Bilo je teško, ali okrenula sam glavu dovoljno da bih mogla da ga poljubim. Naši su jezici plesali zajedno dok se on nabijao u mene, a njegove ruke su svirale po mom telu poput violončela. Zauvek sam želela da osećam ovaj trenutak i ideja da budem zadržana žena ovom potpunom neznancu bila je erotska fantazija koja je bila toliko snažna da sam prišla vrhuncu. jebanje trudnice s guza

Prekinuo nam je poljubac i bilo mu je hitno u licu dok smo se gledali. Ponovo me pitao gde želim njegovu spermu. „Da li izgledam kao devojka koja pušta momka da ga izvuče pre svršavanja?“ Pitala sam sa đavolskim osmehom. Uputio mi je ogroman osmeh i na brzinu me poljubio pre nego što me zgrabio za ruke približno iznad lakata i povukao me u uspravniji položaj, izbacivši mi veličanstvene grudi i ispupčeni trbuh dok me je jebao još jače nego ranije.

Bio je tako duboko kao niko nikada ranije. Teško je gunđao, a moj glas je bio povišen u pesmi najčistije strasti. Zatim je dubokim urlikom ugurao koliko god je mogao i osetila sam kako mu se penis grči duboko u mojoj pici dok je dolazio. Napokon je stigao i moj vlastiti orgazam i celo telo mi se zatreslo od siline orgazma.

Izgubila sam svu kontrolu nad mišićima i samo njegov snažni stisak na meni sprečavao me je da padnem napred, jer mi se činilo da čitavo telo ne radi ništa osim primanja sperme tog divnog kurca. Jedva sam disala, jer svaki put kad bi mi se zidovi vagine zgrčili, osetila bih da ponovo prska u mene.

Boje sobe postajale su tamne dok sam se borila za svaki dah, svako vlakno mog bića osećalo se kao da je istovremeno živo i umire. Napokon je prestao sa svršavanjem i samo me nežno privio uz sebe dok se moje telo konačno počelo smirivati. Provukao mi je prste kroz kosu, delio mi perjaste poljupce na vrat dok mi je govorio kako sam lepa, kako mu je drago što sam danas ušla, kako se nada da će me ponovo videti i još milion slatkih sitnica.

Kad sam bila spremna, pomogao mi je da ustanem i obučem se. I on se oblačio dok sam skupljala odeću koju ću kupiti. Mala kabinica bila je puna snažnog mirisa seksa, a mali deo mene je želeo ponovo, ali znala sam da ne možemo. Čak i da vreme nije faktor, ostatak dana ne bi mogla šetati jer bi mi razvalio pičkicu.

Dala sam mu poslednji poljubac i otvorila vrata. Dve mlade žene bile su naslonjene na suprotni zid, obe su žurno ispravljale suknje i izgledale vrlo zajapureno.

„Žao nam je što smo se toliko zadržali, morao je da mi pomogne da sve ovo probam. Sigurna sam da ako mu date minut on će vam rado pomoći.“

Obe su pocrvenele u licu. Jedna od njih mi se zahvalila što sam ih uputila na njega, na mog Petra. Samo sam klimnula glavom i izašla, krećući se do blagajne da platim kupljene stvari.

 

KRAJ

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 4]

1 komentar na “Trudnica i Kabina za Presvlačenje 2. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!