jebozovna trudnica u svlačionici

Trudnica i Kabina za Presvlačenje 1. Deo

Tako je sladak koliko se trudi da ne bulji u mene. U toj kabinici nema puno prostora, nema mnogo mesta na koja možete skrenuti pogled, a da ne budete očigledni gde gledate. Imate svoje ogledalo na zidu, tako da on ne može tamo da gleda, klupu s moje leve strane na kojoj je na jednom mestu moja gomila odeće, kao i odeća i donje rublje koje ću isprobati, zatim s moje desne strane uglavnom prazan zid sa nosačem za vešanje odeće.

I pre je buljio u mene. Kada sam prvi put zakoračila u ovu prodavnicu u tržnom centru, osetila sam njegove oči na sebi. Inače, nije teško mene ne primetiti jer trudna sam sedam meseci. Moje telo se toliko promenilo da jedva prepoznajem svoj odraz u ogledalu. Ponekad me hormoni nateraju da zaplačem, sva moja slatka mala odeća više mi ne pristaje, jer se moj nekadašnji atletski okvir promenio.

Njegove oči idu od mog punijeg lica do mojih velikih grudi koje su jedva stale u grudnjak. Sigurno priređuju veliku predstavu dok se kreću sa svakim mojim korakom. Moje mleko još nije krenulo, ali mama me uverava da neću imati problema da hranim svoje bebe ovim novim sisama. Da, bebe u množini jer nosim blizance i moj nekada ravan stomak izgledao je preda mnom kao lopta za plažu. slatka milf trudnica

Nosim visoko, što mi kažu da znači da je bar jedno od dvoje dečak, ali ne verujem puno u tu priču. Elem, sve ovo znači da se moja trudnoća lako i brzo primeti i da se njegove oči pomeraju sa mojih dojki na trbuh i vidim kako duboko udiše. Znam taj pogled. on je jedan od onih koji vole trudnice. Neke muškarce to odbija (mog dečka na primer), ali ne i ovog tipa.

Svojim očima miluje nove, bujne obline mog tela, jer misli da ga još nisam primetila. Kada se prebaci direktno u moj vidokrug, sav je toplo profesionalni kontakt očima, kaže mi da se zove Petar i da bi mi rado pomogao. Kao što sam već rekla, ponekada plačem sa svim novim hormonima. Ali ovo nije dan za plakanje. Planirala sam ovaj izlet neko vreme, znala sam da mi treba nova odeća za poslednja tri meseca, nisam očekivala da ću se probuditi mokra i napaljena.

Petar je za nijansu viši od mene, mšaviji, i ima lagan osmeh koji mi je trenutno pakleno seksi. Kažem mu da mi treba trudnička odeća, to je očigledno, ali on se poigrava kao da nije shvatio da sam trudna. Pita da li može da pomogne ili bi više volela žensku saradnicu.

“Iskreno, mislim da bih viš volela mišljenje muškarca.” Upućujem mu širok osmeh. Snažno guta, a oči mu se tako brzo spuštaju niz moje telo i vraćaju mi se do očiju. Kratko razgovaramo dok se krećemo kroz butik. Uzmem nekoliko ogrtača i nekoliko spavaćica, dve haljine i nekoliko košulja i pantalona. Dobro mu ide, održava stvari profesionalnim, ne primećuje me kako ga hvatam da mi krade poglede na dupe, grudi …

Tako sam mokra da se brinem da će se ćuti šklapljanje dok hodam. Kažem mu da mi treba i donje rublje. Glas mu zastane na sekundu i vidim uzbuđenje u njegovim očima.

“Trebaće mi grudnjaci za dojenje. Možda neki čak i veći od ovih koje imam sada. Moje mleko još nije stiglo, tako da ne znam da li su moje grdi prestale sa rastom. Nekad sam bila skromna c trojka, ali sada ni sama ne znam. Kao da imam dve lubenice koje mi rastu na grudima. Čak i sa grudnjakom za dojenje biće teško hraniti moje bebe kad budem napolju. Nije da ću moći da sakrijem ono što radim. Kakva je politika vraćanja odeće ukoliko ne odgovara? ”

Oči su mu se preselile na moja prsa dok sam govorila, očaran dekolteom. Usta su mu radila nečujno, mora da je u budnom snu i zamišlja moje tvrde bradavice u ustima, sve dok njegov mozak konačno ne registruje pitanje. Skreće pogled i suvo guta dok odgovara na pitanje. Iskoristim trenutak da ga pogledam gore-dole, vidim šator u pantalonama. Potrebna je sva moja snaga volje da ne padnem na kolena i ne oslobodim mu kurac pre nego mu ga isisam.

„Gde su kabine za presvlačenje?”

Vodio me kroz otprilike pola prodavnice do krajnjeg desnog ugla. Ovde nema nikoga drugog. Otključava vrata jedne sobe, spušta moje haljine, a ostale predmete nežno odlaže na klupu.

“Hoćete li ostati ovde? Znate, za svaki slučaj ako budem imala pitanja.” Pitam i usput pomerim pramen kose sa lica i stavim je iza desnog uha.

“Umm, pa, uh, to bi zaista trebalo da odradi moja koleginica. Pravila su takva i ne bih želeo da se osećate nelagodno dok razgovarate sa nekim o, pa, razumete…”

Dodirujem mu rame, dajem mu umirujući osmeh i pustim da mi ruka klizi niz njegovu. “Ne moraš da brineš Petre, osećam se prijatno s tobom. Već si mi toliko pomogao. Osim toga, šta ako se dogodi nesreća? Trebao bi mi snažan čovek poput tebe da mi pomogne ako padnem. Molim te ostanite sa mnom, osećala bih se bolje. ”

Klimne glavom, otvara mi vrata da uđem a on ostaje ispred kabinice međutim vrata nije zatvorio do kraja. Skidam bluzu i izvlačim se iz suknje gledajući se u ogledalu. Osećam miris svoje pice pre nego što vidim natopljene gaćice u ogledalu. Definitivno mi je drago što sam se jutros odlučila za suknju a ne za trenerku. Te gaćice su ranije bile svetlo crvene, ali sada su bile tamne i vlažne. Spustila sam ruku preko njih osećajući kroz stidne dlačice moju vrelu mokru pičku.

Pustila sam da se prsti malo poigraju, tiho stenjajući u sebi, duboko zaronih dva prsta, zatim ih prinesem ustima i okusim ih. Gledam se u ogledalu, to me još više uzbuđuje. Ali prvo praktične stvari – zaista moram da isprobam svu tu odeću. Zato kažem svom libidu da pričeka i ubrzam probavanje košulja, pantalona i haljina.

Zašto niko ne pokušava da napravi slatke seksi stvari za trudne, krupne žene? Onda isprobam noćne ogrtače i spavaćice, i u njih sam ušla lagano. Svlačim se potom do grudnjaka i gaćica i gledam se u ogledalu. Prolazim rukama ispod grudi i podižem ih sa stomaka, gledam kako se gomile mesa naprežu uz pretesan grudnjak. jebozovna trudnica u svlačionici

Spuštam ih nazad i mazim trbuh, uživajući u osećaju ruku na zategnutoj koži. Blizanci sigurno spavaju, nisam osetila nikakav pokret ni udaranje. Mazim se po stomaku, po strijama i grizem donju usnu, nadam se da mom prodavcu strije neće smetati. Uvek ih trudnice prešminkaju kako bi ih prikrile.

Ipak, ako voli trudnice onako kako ja mislim, sumnjam da je to problem. Okrećem se u stranu dok prelazim rukama niz butine i savijam ih iza sebe da uhvatim svoje mesnato dupe. Nikada ranije nisam imala veliko dupe, ali debljanje je sve to promenilo.

Pokušala sam potom da otkopčam grudnjak iza leđa, ali nisam uspevala.

“Petre? Jesi li još uvek tamo?”

“Da, tu sam.” Došao je njegov odgovor. Okrenula sam se i otvorila vrata, stojeći tamo samo u svom crvenom donjem vešu dok se on okretao da me pogleda. Bio je zadivljen prizorom, ali se vraški trudio da to ne primetim.

“Potrebna mi je tvoja pomoć Petre. Želim da isprobam ove grudnjake za dojenje, ali ovaj ne mogu da skinem sa sebe. Uspela sam da ga sredim jutros, pretpostavljam da su porasle od tada.” Kažem piskavim glasom uz smeh.

Njegove oči napuštaju plafon i proveravaju moje grudi samo na sekundu dok mu obrazi crvene pri pomisli da moje sise i dalje rastu. Zakorači unutra i vrata se zatvore i zaključaju za njim. Okrenem mu se leđima i povučem kosu u stranu kako bi mogao lako da pristupi kopči na zadnjoj strani grudnjaka.

Gledam njegovo lice u ogledalu dok se bori sa sobom. Kao što sam rekala na početku, nema puno mesta za sklanjanje pogleda. Njegove oči strele ka plafonu, prema mojim leđima, pa prema ogledalu gde gleda u moja prsa. Napokon osećam njegovu ruku na leđima i ne mogu da odolim malom drhtaju zbog osećaja njegove kože na mojoj. Grudi mi trepere u ogledalu, a njegove oči vešto hvataju svaki pokret.

Njegovi prsti tapkaju po mojoj kičmi dok očima pokušava da nađe kopču. Napokon njegovi prsti pronalaze svoj cilj, ali moje čekanje još nije gotovo dok se bori sa kopčom. Sjajno, još jedan čovek koji je beznadežan sa grudnjakom. Baš kad sam dovoljno frustrirana da to sama uradim, on uspeva, a grudnjak se opruži i pustim ga da padne na pod.

Ne mogu da sprečim da mali jecaj pobegne sa mojih usana jer moje grudi više nisu zatočene. Prohladan vazduh i moje uzbuđenje pretvaraju moje bradavice u tvrde sitne kamenčiće koji ulepšavaju moje areole. Ne trudim se da se pokrijem, a Petar ne može a da ne bude potpuno očaran. Naslanjam se leđima dok se ne odmaram uz njega, “Hoćeš li da ih uhvatiš?”

 

KRAJ 1. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!