vezane, oci, strast, pozuda

Trojka u braku

Upoznavanje Srbija

U braku smo 8 godina, a pre toga smo se 3 godine zabavljali. Oboje smo završili fakultete i iz dobrih smo porodica, dobro situirani i u svom poslu jako uspešni iako još mladi. Žena mi je izuzetno zgodna sexi plavuša. Prelepo telo, zategnut stomak, izuzetno lepa kao izvajana guza koju su mnogi krišom komentarisali, pune usne, plave oči i uvek sexi garderoba na njoj. Štikle, majice koje otkrivaju pupak i spuštene farmerice ispod kukova, ili suknjice, prelepe duge noge, i sjajna, namirisana i glatka koza.

Ne preterano velike sise, ali čvrste, lepo oblikovane i taman za ruku. Baš onakve kakve većina muškaraca sanja. Ona ima 31 godina, a ja sam godinu dana stariji. Pre mene je moja supruga imala 2 dečka, ali nije sa njima spavala. Počeli smo se zabavljati kad je napunila 20 godina i bio sam joj prvi i do sada jedini. Što se mene tiče atletski sam građen, a žena kaže i duhovit i šarmantan. Sve njene prijateljice su oduševljene sa mnom. To mi žena barem govori. Moja žena je uvek raspolozena za seks, stalno me spopada, navaljuje, vaćari u prolazu, dok nisu došla deca vikendom nisam silazio sa nje.

Iskustvo koje smo prosli desilo se pre 3 godine. Ja sam tada imao 29, a supruga 28 godina.
Posle 4 godine braka naš inače fenomenalan seks je postao malo monoton. Sve ređe smo vodili ljubav. I dalje je to bilo 2-3 puta nedeljno, ali više nije bio ludački dobar kao prvih 6-7 godina. Kako bi dodao malo vatre u naš odnos počeo sam često puštati porniće pa smo tako produbljivali svoje horizonte gledajući na ekranu druge kako se jebu. Inače moja žena pre toga nije gledala porniće. Bilo mi je to jako uzbudljivo i uživali smo u takvim filmovima. Sve žanrove smo gledali, ali su nam se nekako najviše svideli pornići gde su bili grupnjaci i trojke.

vezane, oci, strast, pozudaMalo po malo smo počeli sve više gledati taj tip pornića i počeli smo i maštati o takvim scenama. Za vreme seksa je žena često počela da zamislja da je pored mene još neko jebe, a i ja sam zamisljao da pored zene jebem još neku devojku. Iako je moja žena po pitanju neversta konzervativna kao i ja i gade joj se takvi muskarci i žene ovo je nesto što je i nju i mene sve više privlačilo I baš palilo. Pričali smo sve više o tome i došli i do teme, da li bismo mogli to i probati.

U početku je bilo kategorički ne, ali vremenom je to preraslo u možda. Malo po malo počeli smo razmišljati o tome kako bismo to mogli i ostvariti, a da ne napravimo sebi problem. Oboje smo morali biti sigurni u nas i našu ljubav kako tako nešto to ne bi pokvarilo. I bili smo sigurni. Ali opet sve to je toliko bilo osetljivo da smo se plašili sa jedne strane, a sa druge strane to žarko želeli i mnogo se ložili na tu pomisao. Na kraju je supruga predložila nešto što se na kraju i dogodilo. Tražila je da ja nađem lika za trojku. I da napravim takvu situaciju da ona ima povez preko očiju i da sigurno ne zna ko je jebe i da sve to ja vodim, a sa druge strane i ona će to meni prirediti.

I bacili smo se u potragu. Posle 2-3 meseca razmišljanja i smišljanja, smislio sam da to bude jedan moj drug sa kojim se viđam ne tako često, ali koji je oženio devojku sa kojom sam jednom spavao dok sam još bio momak. Naravno tek posle su se njih dvoje upoznali. Pozvao sam ga na pivo i malo po malo nabacio temu i video sam da je zagrejan. Na kraju sam mu sve objasnio kako želim da to sve bude i pristao je.

Ni sam ne znam kako sam skupio hrabrosti da ga tako nešto pitam. Obećao mi je i da niko ovo neće saznati, a i on se plašio sa jedne strane da ne sazna njegova žena. Rekao sam mu pošto sam ti jebao ženu i ti ćeš moju, na šta se nasmejao i rekao to je pošteno sa tvoje strane, a onda smo obojica briznuli od smeha. Rekao sam ženi da sam našao kandidata. Bila je uzbuđena ali i malo preplašena. Decu smo ostavili kod supruginih i iznajmi smo sobu u jednom hotelu. Supruga je dan pre išla na kompletnu depilaciju, ja sam svoju kitu takođe sredio i obrijao, a kupili smo i kutiju kondoma.

Došli smo u sobu. Supruga se skinula i ostala samo u čipkanim gaćicama. Stavio sam joj povez preko očiju (za spavanje povez), a preko njega vezao još maramu tako da sam bio siguran da ništa neće videti. Tad me je pitala da li sam i dalje siguran da mogu podneti da je drugi jebe preda mnom. Rekao sam da, doduse malo bojažljivo. I ti ćeš mene gledati kako jebem neku tvoju drugaricu. Nasmejala se samo i poljubila me sočno u usta i rekla samo „Uradimo to! Skroz sam mokra od uzbuđenja.“. Da mi je neko godinu dana pre rekao da ću bez ljubomore gledati druga kako jebe moju ženu, nasmejao bih mu se u lice. Oduvek sam bio ljubomoran.

Kad bi žena makar samo pogledala zgodnog muškarca, odmah bih pretpostavio da želi seks sa njim. Ali ovaj put sam bio skroz drugi muskarac. Poneo sam za ovu priliku od kuće i lisice, a našli smo i hotelsku sobu koja ima takav krevet gde se mogu vezati lisice. Onda sam pozvao druga da dođe. Ženu sam lisicama vezao za krevet i postavio je u doggy poziciju. Osetio sam kako joj srce lupa od uzbuđenja. U toj pozi je tako dobro izgledala kao da je neka devojka iz časopisa sređena još u photoshop-u. Srce mi je lupalo ko nikad u trenutku dok je drug ulazio u sobu gledajući moju ženu golu u toj pozi.

Bilo mi je malo i neprijatno, ali sam se baš naložio. Pokazao sam mu samo prstom da ćuti. Jako brzo je svukao sve sa sebe. Kurac mu je bio toliko nabrekao da su mu sve vene iskočile. Videlo se da je mnogo naložen. Inače kurac mu je kraći od mog, ali je nekako po meni deblji. Klimnuo sam mu glavom i on je prvo prišao i skinuo joj gaćice. Na samo skidanje gaćica je zastenjala. Polako joj je prstima opipao sada već skroz mokru picu i jezikom je krenuo obrađivati. Nisam mogao više da izdržim od uzbuđenja i pokazao sam mu da krene. Stavio je kondom i polako se namestio i ušao je od pozadi u moju naguženu ženu.

Ona je počela da stenje. Bilo je tako nerealno. Ko bi rekao da ću gledati svoju suprugu kako je drugi muškarac jebe, a ja još uživam u tome. Uleteo joj je ceo sve do jaja. A moja žena je počela uzdisati i mešati guzom. Koristio je svaki trenutak da je rukama što više ispipa, po guzi, po grudima, po nogama, celom telu. Svuda ju je pipao i žestoko jebao. Hteo sam da odlepim, brzo sam skinuo farmerke i gaće i prišao joj od napred i ubacio joj moju tvrdu kitu u usta. Počela je kružnim pokretima jezikom lagano da obrađuje glavić. Malo po malo poče da se nabija grlom na njega maltene do kraja. U tom trenutku sam osetio da ću svršiti. “Još malo, ahhhh”. Svršio sam joj u usta.

Prvi put se nije bunila zbog toga već je baš uživala. Nabijao sam njenu glavu na kurac, dok sam se praznio u njoj. Par puta me je u naletu i ugrizla jer nije mogla da se koncetriše, jer ju se za to vreme moj drug žestoko jebao. I moj drug je u to vreme svršio. Izašao je iz nje, a onda je počeo jezikom da je obrađuje. Ja sam to gledao u neverici. Jezikom i prstima ju je doveo do novog orgazma. Jaukala je od uzbuđenja, a onda je stao i otišao je do kupatila i brzo se obukao i otišao. Samo mi je na uvo pri izlasku šapnuo „Bilo je neviđeno. Savršenu ženu imaš“.

U sobi smo ostali žena i ja. Skinuo sam joj povez i lisice. Legao sam na krevet i rekao “Penji se na mene. Hoću da te jebem bolje nego što te ovaj jebao”. Samo se nasmejala, rekla „A ko me je dragi to jebao?“ i zakoračila me, osetio sam kako se nabija. Dok se polako spuštala osećao sam kako me pritiska, sve dok ga nije uzela do jaja. “Uh kako si uska, pa zar te nije razradio? Debelu kitu ima.”, rekao sam i uhvatio je za sise. “Pa kad nije on, ima ko hoće”, reče i poče da se nabija sve brže i brže mešajući kukovima. Dok se nabijala, njene grudi su poskakivale. Divne grudi, tvrde, ne velike, ali idealne za stisak šake. “Uhhh, kako to dobro radiš!”.

Promenio sam pozu i uhvatio sam je za rame i nabijao joj kao nikada do sada. Svršio sam joj drugi put u usta to veče. Nije se bunila i opet je svu spermu progutala. Tu noć smo proveli u hotelskoj sobi vodeći ljubav cele noći. Prvi put je doživela toliko seriju orgazama i čak je krenuo i mlaz. Goli i izmoreni smo i zaspali.
Sutradan, kada smo se probudili, sami u krevetu, činilo nam se da smo prvi put imali seksualno iskustvo. Bilo je malo neugodno, jedva smo se pogledali u oči. No, kad smo počeli razgovarati shvatili smo da nam se svidelo. Ono što smo učinili je zahtevalo mnogo poverenja i poštovanja, koliko god čudno to zvučalo. Zakoračili smo zajedno u nepoznato i stekli zajedničko iskustvo, koje nas je dodatno povezalo.

Sa drugom sam se odmah sutra video na piću. Pričao mi je utiske i kako moja žena ima savršeno telo, prelepe grudi na dodir, črvrstu guzu i usku picu. Nije ni znao koliko je zaista zgodna i sexi do juče. Celu noć nije mogao da zaspe jer se sećao te scene. Sve to mi je nekako godilo ali i smetalo, zato sam ga prekinuo sa konstatacijom da sam i ja njegovu ženu jebao i da dobro znam svaki delić njenog tela. Nasmejao se i rekao sad smo kvit i rekao pošto je dosta prošlo od kako sam mu jebao ženu, a i da mi bude malo manje neprijatno, spremio je jedan video da mi pokaže. Toliko se barem oseća dužan za jučerašnje veče.

Pustio mi je svoj video seksa sa ženom. Dobar snimak je bio, digao mi se baš, žena mu je i dalje baš zgodna, ali na tome je samo ostalo.
Pošto sam ja ispunio svoj deo ostalo je da i žena ispuni svoj deo. To nije baš išlo lako, ali posle 8 meseci je došao i taj dan. Organizacija je bila ista. Isti hotel, isti princip. I ovaj put smo se i žena i ja sredili dole. Ja sam ležao vezan na krevetu, sa pokrivenim očima. Čuo sam kako se vrata otvaraju i posle par minuta sam osetio kako mi neko skida gaće i liže glavić i muda. Nisam znao jel to moja žena ili druga.

Posle par minuta lizanja kite i par puta usisavanja u usta, stavila mi je kondom i polako se nabila na moju nabreklu kitu. Nisam znao koga jebem, ali sam uskoro osetio drugu picu u ustima. Bila je to ženina pica i bila je skroz mokra kao da je izašla iz vode. Pošto su mi ruke bile vezane samo sam mogao ustima da je obrađujem. Bilo je ludo. Čuo sam ženu kako stenje i naređuje mi da joj dobro izjebem drugaricu, kao što nju jebem. Brzo sam nažalost svršio. Ali tražio sam još jednu turu i da mi odvežu ruke da mogu da osetim nešto. To je supruga i uradila, ali je za svaki slučaj ugasila i svetlo. Rekla mi je sad imaš priliku da se pokažeš u najboljem svetlu.

Polako sam rukom prelazio preko drugaričinih leđa do guze, čvrsta guza i lepe obline njenih nogu. Grudi je imala za nijansu veće od moje žene, ali nekako mlitavije, ali svakako je izgledala kao bomba, po onome što sam osetio. Namestio sam je u doggy poziciju, a za to vreme mi je žena namestila kondom. Prvo sam prstom prešao preko njene guze i pice. Osetio sam koliko je mokra i glatko obrijana skroz. Osetio sam da joj se to baš dopada, ali se kontrolisala da ne pusti glas.

Popeo sam se na nju, ušao među njene noge i polako ga stavio u mokru pičku, sama se skliznula i ušao je celi, mešala je brzo i stenjala prigušeno. Počeo sam da je jebem jako, nabijao sam ga do kraja i izvlačio skoro celog van pa nabijao unutra. Grudi sam joj stiskao u ritmu seksa. Uskoro sam i svršio. Izašao sam i legao na krevet. Čuo sam da je otišla u kupatilo i posle 10 minuta sam čuo da odlazi. Žena je upalila svetlo i skinula mi povez preko očiju.

Rekla je „Sad moraš i mene da zadovoljis, moj jebaču!“ i odmah me je zaskočila. Kita mi nije ni padala od pročlog seksa. I ovaj put sam brzo svrčio. Pitao sam je ko mi je na početku lizao glavic, a ona je samo rekla sa smeškom „Ja nisam! To je bio tvoj bonus jer si toliko čekao ovo veče!“. Kao i prošli put i ovaj put smo celu noć vodili ljubav. Jebali smo se ludački do ranog jutra. Toliko me je bolela na kraju kita od tolike količine seksa, ali sam bio srećan i bilo mi je prelepo.

Od tad je prošlo oko 3 godine i i dalje ne znam ko je bila ta devojka, a ni supruga ne zna za mog druga. Znam samo da je bila jako zgodna, kao i moja žena. Od tada imamo odličan seks. Već tri godine skoro ni jedan dan ne propuštamo. Često se sećamo tog iskustva i peckamo se. Dogovorili smo se da za par godina kažemo istinu i kažemo ko je bio to veče. Inače sa mojim drugom se ne družimo često, ali se vidimo barem 2-3 puta godišnje i svaki put mi krene neka pozitivna jeza kad se vidimo i kad se zagrli sa mojom ženom i poljube u obraz. Ja sumljam u jednu njenu drugaricu koja ima troje dece i koja je lepa i zgodna, a i kao da me svaki put čudno gleda. Ali ne mogu da tvrdim da je to zaista ona. A supruga se uvek zagonetno smeška.

Naravno, brinuli smo šta će biti sa našom vezom posle takvog eksperimentisanja. Ljubomora je agresivna emocija i razgovarali smo o mogućim posledicama. Sad nakon toliko vremena znamo da je to bilo iskustvo života. Teško je to objasniti nekome ko ne može razdvojiti ljubav od užitka, ali mi smo to uspeli. Ljubomora je primitivna emocija. Osim toga, to je samo seks i ništa više. Bitno je da nakon svega nas dvoje budemo zajedno u svemu.

Nismo više ponovili ovako nešto niti išta slično. Za sada nam je seksualni život savršen i dovoljno je samo setiti se šta smo uradili i oboje puknemo od strasti. Možda ovo ponovimo ako opet nastane malo monotonije u vezi, ali svako ćemo biti zajedno u tome i zajedno ćemo doneti odluku. Za sada nam to nije u planu i nemamo potrebe za time. Prevara nas i dalje zgrozava i to je nešto poslednje što bismo mogli jedno drugom prirediti.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 5]

3 komentara na “Trojka u braku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!